Suntem hotărâți
să facilităm lucrările de construire
și renovare de imobile

Am înființat Daibau cu scopul principal de a face ca piața construcțiilor din România să fie mai transparentă și de a-i conecta pe executanții de calitate cu clienți de calitate
Utilizatorii despre noi

Construim numai o dată în viață

De aceea, trebuie să cugetăm bine la felul în care abordăm proiectul. Și noi ne-am confruntat la nivel profesional cu problema lipsei de informații și a pierderii timpului, ca și cu situații de stres, atunci când am căutat firme adecvate. Dorim să vă ușurăm considerabil munca prin folosirea sistemului Daibau.

Povestea noastră

Specialiști în construcții

Atunci când am realizat primul proiect de arhitectură, am înțeles că executanții buni sunt greu de găsit. Nu puteam înțelege, de ce aceste informații nu sunt nicăieri colectate și editate.

Martin Pelcl, CEO
arhitect, director și fondator

Când mi-am renovat locuința, am constatat, că deși sunt arhitect, nu cunosc mulți executanți. Informațiile erau transmise de la persoană la persoană și multe dintre acestea se pierdeau în cadrul acestui proces, sau erau eronate. Pentru a pune la punct această situație, eu și Martin ne-am suflecat mânecile și am fondat Daibau. Ne bucurăm foarte mult, că această platformă are succes deja de ceva ani.

Gregor Černelč, CTO
arhitect, fondator, șeful responsabil cu dezvoltarea

Rămânem fideli domeniului de construcții, în care vă putem asista cu experiența și cunoștințele noastre de specialitate. La noi găsiți peste 300 categorii specializate din domeniul construcțiilor, al renovărilor și proiectării.Daibau - Daibau a fost construit de către arhitecți ca și răspuns la propriile probleme de căutare a executanților.

Conectăm industria construcțiilor cu internetul

Dacă până de curând informațiile privind activitățile desfășurate de firmele de construcții se transmiteau numai din vorbă în vorbă, noi am dorit să schimbăm acest lucru. De aceea, am construit prima platformă specializată în domeniul construcțiilor.

Noutăți

Echipa noastră

Gabriela Richter
Marketing

Nicoleta Mioc
Sales

Căutați executanți
pentru lucrarea dvs. construire sau renovare?

Trimiteți gratuit o cerere pentru executanți locali verificați