Pentru zona

  Pardoseală epoxidică pentru fabrica lui Erik - Experiența utilizatorului Daibau

  Erik deține o hală pe care o folosește pentru asamblare de mare precizie în segmentul electronicii. Una din condițiile de care trebuie să se țină cont într-un astfel de mediu este curățenia perfectă, care poate fi asigurată prin amenajarea interioară corespunzătoare. Astfel că Erik s-a decis să investească într-o pardoseală epoxidică.
  117
  pardoseală epoxidică.JPG
  Avem 305 executanți pentru domeniul Pardoseala epoxidica:

  De ce ați ales Daibau pentru a găsi firmă pentru lucrarea dumneavoastră?

  Am ales Daibau căutând pe internet firme specializate în execuție de pardoseli epoxidice. Platforma Daibau mi-a apărut prima în căutarea pe care am făcut-o, am studiat site-ul, m-am convins că se ocupă cu ceea ce este prezentat pe pagină și am trimis solicitarea.

  Ce provocare ați întâmpinat în alegerea contractorului?

  Am primit câteva contacte ale firmelor din apropiere care se ocupă cu așa ceva. După discuțiile avute cu aceste firme, m-am ghidat după informațiile primite, rapiditatea cu care au răspuns, oferta convenabilă.

  Ce sfaturi ați da altor persoane care întreprind proiecte ca al dumneavoastră?

  Cine dorește să i se execute o lucrare, trebuie să știe în primul rând ce presupune acea lucrare, să adreseze întrebări legate de lucrare, să pună în discuție detalii tehnice și financiare pentru a se evita eventualele neînțelegeri. 

  Ați întâmpinat probleme în timpul proiectului în sine și cum le-ați rezolvat?

  Nu am avut nicio problemă.

  Dl Florin de la firma executantă SENSE ART FLOOR S.R.L.  după prima discuție a venit la timp și mi-a dat sfaturi despre pardoselile epoxidice, în timp foarte scurt a venit să monteze pardoseala, a pus cele 3 straturi epoxidice și stratul antialuncare, pardoseala fiind acum folosită și rezultatul fiind foarte bun. O observație în plus, hala este folosită pentru asamblare de mare precizie în segmentul electronicii, astfel că a fost o finisare foarte pretențioasă și rezultatul a fost pentru mine excelent, conform pretențiilor pe care le-am avut (la colțuri și perete este făcut foarte frumos).

  Ați recomanda contractorul și platforma Daibau?

  Desigur, cu toată convingerea. 

  117
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pardoseala epoxidica?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 305 executanți pentru domeniul Pardoseala epoxidica:

  Serviciu gratuit
  Căutăm local
  Fără comisioane