Pentru zona

  Uși glisante – tot ce trebuie să știți

  Articolul a fost citit chiar de 2543+ utilizatori
  O ușă de interior glisantă frumoasă, flexibilă și funcțională poate fi soluția pe care o căutați. În arhitectura modernă, ne place să vorbim despre deschiderea și fluiditatea spațiilor interioare. Ușile glisante pot da aceste caracteristici interiorului imobilelor. Și acesta pentru că este o realitate faptul că ușile glisante creează o senzație de fluiditate în apartament, pe care ușile obișnuite pur și simplu nu o pot crea.
  Articol de specialitate 2543
  usa glisanta

  1. De ce să alegeți uși de interior glisante?

  O ușă de interior glisantă frumoasă, flexibilă și funcțională poate fi soluția pe care o căutați. În arhitectura modernă, ne place să vorbim despre deschiderea și fluiditatea spațiilor interioare. Ușile glisante pot da aceste caracteristici interiorului imobilelor. Și acesta pentru că este o realitate faptul că ușile glisante creează o senzație de fluiditate în apartament, pe care ușile obișnuite pur și simplu nu o pot crea. În plus, ele sunt elegante, ușor de manevrat și iau puțin spațiu.

  Ușile glisante creează o senzație de fluiditate în spațiile interioare, pe care ușile normale pur și simplu nu o pot crea.
  Ușile glisante creează o senzație de fluiditate în spațiile interioare, pe care ușile normale pur și simplu nu o pot crea.

   

  Sfaturi de specialitate de la RERAMI DESIGN SRL

  Care sunt avantajele ușilor glisante?

   Avantajul ușilor glisante, care cred eu că este unul major, este spațiul de deschidere, care nu necesită un perimetru mare, la fel cum trebuie pentru ușile pivotante. La ușa glisantă, mecanismul de deschidere este pe lângă (sau în cadrul) peretului, necesitând, desigur o atenție sporită la două aspecte destul de importante :
  1. Spațiul de susținere a sistemului de glisare, care trebuie să fie unul rezistent pentru preluarea greutății și fixarea foarte bună a sistemului (sunt cazuri în care o foaie de ușă poate depăși lejer 70 kg!)
  2. Echipamentele electrice, prize/întrerupătoare care pot fi inutilizabile atunci când se folosește ușa glisantă sau fire electrice care traversează locul de prindere a sistemului de glisare - în afara sistemului de ușă tip casetă încastrată în perete!
  3. Dacă acest tip de ușă este utilă pentru spațiul folosit și aici aș exemplifica importanța intimității în baie sau liniștea și concentrarea bunătăților din bucătarie, fără perturbarea mirosurilor specifice, pe care acest tip de ușă nu o poate oferi, vis-a-vis de o ușă pivotantă. 

  Exista mai multe tipuri de montaj a ușilor glisante. Care tip de montaj este cel mai frecvent folosit?

  De principiu există două variante constructive pentru sisteme de uși glisante, indiferent care ar fi ele. La ușile de interior - lemn și sticlă, sisteme de prindere și funcționalitatea la partea de sus, toată greutatea ușii este preluată de acest tip de sistem și aici putem discuta de diferite tipuri ca și design. La ușile din PVC există varianta cu sistem glisare și susținerea greutății în podea, dar în textul discutat, punem accent pe ușile de interior, lemn și sticlă. 

  Remus Geicu, RERAMI DESIGN SRL

  1.1. Ușile glisante facilitează flexibilitatea

  Casele moderne, cu spații deschise, sunt potrivite pentru stilul de viață modern. Dar și posibilitatea separării spațiilor interioare prezintă avantajele sale. Cu uși glisante puteți să separați bucătăria, camera în care luați masa sau sufrageria de restul casei, atunci când doriți acest lucru. Veți avea cu siguranță nevoie de asta în anumite situații – de exemplu, atunci când vă vor vizita prietenii, iar copiii dumneavoastră vor trebui să meargă  la culcare, sau în cazul în care aveți copii adolescenți.

  1.2. Economisiți spațiu

  Atunci când se deschid, ușile glisante fie se pliază, fie alunecă de-a lungul peretelui sau într-o fantă construită în perete. Deci, aceste uși nu ocupă spațiul din jurul lor, atunci când se deschid și închid, cum se întâmplă în cazul ușilor batante. Cu o ușă de interior glisantă, care se deschide de-a lungul peretelui, se poate trece cu ușurință din spațiul interior în grădină sau pe balcon. Acest lucru face ca ușile glisante să fie o alegere excelentă în casele mici, în care se pot separa eficient două camere sau două părți ale unei camere. Astfel o ușă glisantă vă facilitează deschiderea sau izolarea ambelor zone, în funcție de ceea ce aveți nevoie la momentul respectiv. O ușă glisantă pentru biroul adiacent cu zona comună din apartament, vă permite să vă separați de restul casei, atunci când trebuie să vă concentrați complet asupra muncii sau asupra studiului.

  1.3. Ușile glisante creează fluiditate

  Deoarece, spre deosebire de ușile batante, ușile glisante pot deschide spațiile interioare fără a ocupa loc, acestea  vă vor da sentimentul unei fluidități între camere. Cu cât deschiderea dintre camere este mai largă, cu atât mai multă fluiditate creează ușa glisantă, atunci când este deschisă. Tocul ușii glisante poate fi ascuns, creând un aspect impecabil și mărind aparent spațiul. Bineînțeles, că ușile glisante trebuie să fie montate corect. Dar, să nu credeți, că pentru aceasta aveți neapărat nevoie de o șină pe podea, pentru că la ora actuală majoritatea ușilor glisante au doar o șina superioară, deschizându-se și închizându-se foarte ușor în acest fel. Și totuși, dacă ați ales o ușă glisantă mare și greoaie, asigurați-vă că rama acesteia este suficient de rezistentă pentru a suporta sarcina. Consultați un expert cu privire la aceasta.

  1.4. Ușile glisante pot permite trecerea luminii prin ele

  Pe lângă faptul că ușa glisantă păstrează fluiditatea dintre spațiile, pe care le separă, aceasta poate permite și trecerea luminii prin ea, creând în acest fel o conexiune plăcută și vie între camere. Aici ne referim la ușile glisante parțial sau total vitrate. Pentru a vă proteja însă intimitatea, puteți alege o ușă glisantă din sticlă mată sau sablată. O astfel de ușă este perfectă pentru a fi montată între bucătărie și camera de luat masa sau sufragerie, pentru că atunci este deschisă, se creează o singură cameră mare, iar circulația persoanelor dintr-o cameră în alta nu este în nici un fel obstrucționată. Și, dacă de exemplu, nu ați reușit să vă spălați vasele și doriți să vă distrați împreună cu oaspeții dumneavoastră în sufragerie, pur și simplu închideți ușa bucătăriei și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul neîngrijit creat de vasele încă nespălate.

  1.5. Adăugați caracter și stil ușii glisante

  Există nenumărate versiuni de design pentru ușile glisante. Ușile glisante pot fi fabricate și din materiale reciclate. De exemplu, un tâmplar poate transforma cu ușurință o ușă veche sau o ușă de colecție într-o ușă glisantă, care va da un caracter special casei dumneavoastră.

  1.6. Materiale utilizate la fabricarea ușilor glisante

  Ușile glisante de interior sunt concepute pentru a fi montate în locuințe. Acestea pot fi folosite în orice cameră din locuință, în locul ușilor standard (batante). De asemenea, puteți alege uși glisante și pentru dulapuri incorporate și șifoniere. Puteți instala o ușă glisantă la baie sau la dressing. Puteți alege uși glisante Shoji japoneză, din hârtie, sau o ușă de tip franțuzesc pentru a separa diferite camere. Ușile glisante pot fi realizate din  materiale variate. Ușile glisante din sticlă sablată sau din sticlă mată vă oferă atât intimitate, cât și lumină în baie. Ușile glisante mai pot fi realizate din: lemn masiv, plăci cu miez gol, materiale compozite, PVC sau vinil. Materialul pe care îl veți alegeți depinde în principal de efectul pe care doriți să îl obțineți și de bugetul pe care îl stabiliți pentru ușile glisante. De asemenea, puteți alege să vă vopsiți sau să vă lăcuiți ușa glisantă după propriul gust. Ușile glisante din vinil sunt disponibile în magazine în mai multe culori.

  2. Alegeți uși glisante de calitate

  Atunci când alegeți o ușă glisantă, luați în considerare următoarele aspecte: vechimea și stilul imobilului dumneavoastră, cât de luminoasă este locuința (veți alege o ușă glisantă din sticlă, dacă doriți să măriți cantitatea de lumină din camere), mentenanța ușii glisante și, bineînțeles, câți bani sunteți dispus să plătiți pentru ușa glisantă. Este clar, că renovarea unei case din mediul rural sau de pe litoral va necesita un stil complet diferit de ușă glisantă față de stilul, care s-ar potrivi într-un apartament urban modern. Înlocuind ușa, vă puteți reîmprospăta în mod eficient casa, fără a strica armonia designului interior.

  Când cumpărați o ușă glisantă, alegeți un furnizor, care oferă un serviciu complet de la A la Z. Acest tip de serviciu ar trebui să includă: consultanța inițială, vizitarea imobilului, efectuarea măsurătorilor necesare, montarea ușii glisante și serviciile post-vânzare. Întrebați furnizorul ușii glisante, dacă oferă o garanție pentru aceasta, demonstrând astfel că are încredere deplină în produsul pe care îl comercializează. Este important, ca furnizorul selectat să își asume responsabilitatea pentru gestionarea proiectului de furnizare și montare a ușilor glisante de interior și să utilizeze numai materiale și instrumente de cea mai înaltă calitate, care sunt importante pentru fabricarea și instalarea ușilor, fie că sunt uși din lemn, din sticlă securizată, din sticlă mată sau uși laminate. Un furnizor bun va fi întotdeauna disponibil pentru orice întrebări sau nelămuriri, astfel încât să puteți fi siguri și liniștiți, că sunteți cu adevărat pe mâini bune. Și nu în ultimul rând, este important să alegeți un furnizor cu mulți ani de experiență și referințe bune.

  3. Tipuri de uși glisante

  3.1. Uși glisante cu deschidere în perete

  Ușile glisante cu deschidere în perete trebuie să fie planificate deja din faza de construire respectiv de montare sau construire a pereților, pentru că necesită montarea în perete a unei casete de aluminiu, cu o șină de ușă. Pe șina de ușă se montează apoi ușa glisantă. La sfârșit, peretele este închis cu placaje și lamele de finisare.

  3.2. Uși glisante cu deschidere de-a lungul peretelui

  Acest tip de ușă glisantă se mișcă de-a lungul peretelui, atunci când este deschisă sau închisă. O cornișă de lemn cu o șină din aluminiu se montează pe perete sau pe tavan deasupra golului de ușă. Ușa glisantă se mișcă de-a lungul peretelui alunecând pe șină.

  3.3. Uși glisante cu toc

  Tocul din lemn este montat chiar în golul de ușă. Pe toc, se montează și o cornișă din lemn sau aluminiu, cu o șină, pe care se montează ușa glisantă.

  4. Montarea și mentenanța ușilor glisante

  Ușile glisante de interior adaugă farmec și caracter oricărui spațiu interior. De asemenea, acestea sunt o alternativă funcțională și economisitoare de spațiu la ușile tradiționale. Datorită popularității lor în creștere, ușile glisante sunt la ora actuală simplu și ușor de instalat.

  4.1. Montarea ușilor glisante

  Nu este dificil, să învățați cum să instalați o ușă glisantă, dar trebuie să aveți grijă la detalii, pentru a vă asigura, că ușa funcționează corect și în condiții de siguranță. Ușile glisante funcționează cel mai bine atunci când există suficient spațiu lângă golul de ușă, astfel încât să se poată deschide complet. Ușile glisante duble necesită suficient spațiu pe ambele părți. Asigurați-vă, că pe peretele de-a lungul căruia se va deschide ușa glisantă nu există obstacole, cum ar fi: întrerupătoarele, prizele electrice și alte asemenea elemente. Acestea pot fi mutate din loc, dacă este necesar. Ușa glisantă trebuie să fie suficient de largă și de înaltă, încât să acopere complet golul de ușă și să îl depășească cu câțiva centimetri, pe ambele laturi și în partea superioară a golului de ușă. Dacă ușa glisantă este suspendată, șina acesteia trebuie să fie montată la o înălțime suficient de mare, pentru a lăsa un spațiu de aproximativ 1 cm între marginea inferioară a ușii și podea. Vă dăm și un sfat privind siguranța muncii atunci când montați o ușă glisantă greoaie. Aceasta poate fi prea dificil de manipulat pentru o singură persoană. Este bine să aveți o persoană, care să vă ajute să montați o astfel de ușă. Care sunt modalitățile de montare a unei uși glisante de interior?

  4.1.1. Uși glisante suspendate

  Diferiți producători oferă sisteme diferite de montare a ușilor glisante de interior. Una din modalitățile de montare este aceea de a fixa șina ușii glisante pe perete sau pe tavan, după care ușa este fixată în șină și în acest fel suspendată. În partea inferioară, ușa glisantă este dotată cu rotițe, care împiedică oscilarea ușii.

  4.1.2. Ușă glisantă pe rotițe

  O altă modalitate de montare a ușii glisante este fixarea acesteia pe rotițe prinse într-o șină din podea. Acest tip de montare este bine-venit mai ales atunci când peretele respectiv tavanul nu are o capacitate portantă suficient de mare (dacă este din ghips-carton). Ușa are, deci, o șină superioară fixată pe perete sau pe tavan și o șină inferioară montată în podea (tipul pardoselii este opțional). Astfel, greutatea ușii glisante este suportată în cea mai mare parte de podea și nu de pereți sau de tavan.

  4.1.3. Ușa glisantă prinsă într-o șină montată în podea

  Se poate monta șina inferioară a ușii glisante în podea? Desigur! Dacă pe podea aveți montat parchet, se taie un canal îngust în acesta, în care se instalează șina ușii. Dacă doriți să montați șina într-o podea, pare urmează a fi placată cu plăci ceramice, înainte de montarea plăcilor se fixează profilul în care urmează a montată șina. Dacă pe podea se montează o pardoseală textilă, șina este montată între podea și pardoseala textilă. În toate exemplele de mai sus, profilul sau canalul șinei este la nivelul podelei. Astfel, aspectul estetic este mult mai frumos decât dacă șina se montează deasupra nivelului pardoselii.

  4.2. Mentenanța ușilor glisate

  După ce ați montat cu succes ușa glisantă, este important să o păstrați curată și în stare bună. Deoarece nu sunt expuse agenților externi, ușile glisante de interior nu necesită multă întreținere, ci doar să fie curățate în mod obișnuit și regulat. Respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului privind curățarea și întreținerea ușii glisante și a cadrului acesteia.

  Iată câteva sfaturi generale pentru curățarea și întreținerea unei uși glisante:

  Ștergeți cadrul și șinele în mod regulat, cu o cârpă moale și detergent diluat. Pentru curățarea ușii, utilizați un produs de curățat adecvat pentru materialul din care aceasta este fabricată. Curățați părțile vitrate ale ușii cu un detergent pentru sticlă. Nu utilizați produse de curățare, care conțin înălbitor. Nu folosiți cârpe aspre sau vată de oțel pe ușă sau pe cadrul acesteia. Strângeți șuruburile, dacă acestea sunt slăbite, și înlocuiți cadrul ușii, în cazul în care acesta este deteriorat.

   

  Articol de specialitate 2543
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul USI GLISANTE?

 • Usi glisante Bucureşti
 • Usi glisante Cluj-Napoca
 • Usi glisante Constanţa
 • Usi glisante Dumbrăveni
 • Usi glisante Iaşi
 • Usi glisante Timişoara
 • Usi glisante Alba Iulia
 • Usi glisante Arad
 • Usi glisante Bacău
 • Usi glisante Baia Mare
 • Usi glisante Bârlad
 • Usi glisante Bistriţa
 • Usi glisante Botoşani
 • Usi glisante Brăila
 • Usi glisante Braşov
 • Usi glisante Buzău
 • Usi glisante Călăraşi
 • Usi glisante Craiova
 • Usi glisante Deva
 • Usi glisante Drobeta-Turnu Severin
 • Usi glisante Focşani
 • Usi glisante Galaţi
 • Usi glisante Giurgiu
 • Usi glisante Hunedoara
 • Usi glisante Mediaş
 • Usi glisante Oradea
 • Usi glisante Piatra-Neamţ
 • Usi glisante Piteşti
 • Usi glisante Ploieşti
 • Usi glisante Râmnicu Vâlcea
 • Usi glisante Reşiţa
 • Usi glisante Roman
 • Usi glisante Satu Mare
 • Usi glisante Sfântu Gheorghe
 • Usi glisante Sibiu
 • Usi glisante Slatina
 • Usi glisante Slobozia
 • Usi glisante Suceava
 • Usi glisante Târgovişte
 • Usi glisante Târgu Jiu
 • Usi glisante Târgu Mureş
 • Usi glisante Tulcea
 • Usi glisante Turda
 • Usi glisante Vaslui
 • Usi glisante Zalău
 • Usi glisante Abrud
 • Usi glisante Adjud
 • Usi glisante Agnita
 • Usi glisante Aiud
 • Usi glisante Aleşd
 • Usi glisante Alexandria
 • Usi glisante Amara
 • Usi glisante Anina
 • Usi glisante Aninoasa
 • Usi glisante Ardud
 • Usi glisante Avrig
 • Usi glisante Azuga
 • Usi glisante Babadag
 • Usi glisante Baia de Aramă
 • Usi glisante Baia de Arieş
 • Usi glisante Baia Sprie
 • Usi glisante Băile Govora
 • Usi glisante Băile Herculane
 • Usi glisante Băile Olăneşti
 • Usi glisante Băile Tuşnad
 • Usi glisante Băileşti
 • Usi glisante Bălan
 • Usi glisante Bălceşti
 • Usi glisante Balş
 • Usi glisante Băneasa
 • Usi glisante Baraolt
 • Usi glisante Bechet
 • Usi glisante Beclean
 • Usi glisante Beiuş
 • Usi glisante Berbeşti
 • Usi glisante Bereşti
 • Usi glisante Bicaz
 • Usi glisante Blaj
 • Usi glisante Bocşa
 • Usi glisante Boldeşti-Scăeni
 • Usi glisante Bolintin-Vale
 • Usi glisante Borşa
 • Usi glisante Borsec
 • Usi glisante Brad
 • Usi glisante Bran
 • Usi glisante Breaza
 • Usi glisante Brezoi
 • Usi glisante Broşteni
 • Usi glisante Bucecea
 • Usi glisante Budeşti
 • Usi glisante Buhuşi
 • Usi glisante Bumbeşti-Jiu
 • Usi glisante Buşteni
 • Usi glisante Buziaş
 • Usi glisante Cajvana
 • Usi glisante Calafat
 • Usi glisante Călan
 • Usi glisante Călimăneşti
 • Usi glisante Câmpeni
 • Usi glisante Câmpia Turzii
 • Usi glisante Câmpina
 • Usi glisante Câmpulung
 • Usi glisante Câmpulung Moldovenesc
 • Usi glisante Caracal
 • Usi glisante Caransebeş
 • Usi glisante Carei
 • Usi glisante Cavnic
 • Usi glisante Căzăneşti
 • Usi glisante Cehu Silvaniei
 • Usi glisante Cernavodă
 • Usi glisante Chişineu-Criş
 • Usi glisante Ciacova
 • Usi glisante Cisnădie
 • Usi glisante Codlea
 • Usi glisante Comăneşti
 • Usi glisante Comarnic
 • Usi glisante Copşa Mică
 • Usi glisante Corabia
 • Usi glisante Costeşti
 • Usi glisante Covasna
 • Usi glisante Cristuru Secuiesc
 • Usi glisante Cugir
 • Usi glisante Curtea de Argeş
 • Usi glisante Curtici
 • Usi glisante Dăbuleni
 • Usi glisante Darabani
 • Usi glisante Dărmăneşti
 • Usi glisante Dej
 • Usi glisante Deta
 • Usi glisante Dolhasca
 • Usi glisante Dorohoi
 • Usi glisante Drăgăneşti
 • Usi glisante Drăgăneşti-Olt
 • Usi glisante Drăgăşani
 • Usi glisante Dragomireşti
 • Usi glisante Eforie
 • Usi glisante Făgăraş
 • Usi glisante Făget
 • Usi glisante Fălticeni
 • Usi glisante Făurei
 • Usi glisante Feteşti
 • Usi glisante Fieni
 • Usi glisante Fierbinţi-Târg
 • Usi glisante Filiaşi
 • Usi glisante Flămânzi
 • Usi glisante Frasin
 • Usi glisante Fundulea
 • Usi glisante Găeşti
 • Usi glisante Gătaia
 • Usi glisante Geoagiu
 • Usi glisante Gheorgheni
 • Usi glisante Gherla
 • Usi glisante Ghimbav
 • Usi glisante Gura Humorului
 • Usi glisante Hârlău
 • Usi glisante Hârşova
 • Usi glisante Haţeg
 • Usi glisante Horezu
 • Usi glisante Huedin
 • Usi glisante Huşi
 • Usi glisante Ianca
 • Usi glisante Iernut
 • Usi glisante Ineu
 • Usi glisante Însurăţei
 • Usi glisante Întorsura Buzăului
 • Usi glisante Isaccea
 • Usi glisante Jibou
 • Usi glisante Lehliu-Gară
 • Usi glisante Lipova
 • Usi glisante Liteni
 • Usi glisante Livada
 • Usi glisante Luduş
 • Usi glisante Lugoj
 • Usi glisante Lupeni
 • Usi glisante Mangalia
 • Usi glisante Mărăşeşti
 • Usi glisante Marghita
 • Usi glisante Medgidia
 • Usi glisante Miercurea Nirajului
 • Usi glisante Miercurea Sibiului
 • Usi glisante Miercurea-Ciuc
 • Usi glisante Mihăileşti
 • Usi glisante Milişăuţi
 • Usi glisante Mioveni
 • Usi glisante Mizil
 • Usi glisante Moineşti
 • Usi glisante Moldova Nouă
 • Usi glisante Moreni
 • Usi glisante Motru
 • Usi glisante Murfatlar
 • Usi glisante Murgeni
 • Usi glisante Nădlac
 • Usi glisante Năsăud
 • Usi glisante Năvodari
 • Usi glisante Negreşti
 • Usi glisante Negreşti-Oaş
 • Usi glisante Negru Vodă
 • Usi glisante Nehoiu
 • Usi glisante Novaci
 • Usi glisante Nucet
 • Usi glisante Ocna Mureş
 • Usi glisante Ocna Sibiului
 • Usi glisante Ocnele Mari
 • Usi glisante Odobeşti
 • Usi glisante Odorheiu Secuiesc
 • Usi glisante Olteniţa
 • Usi glisante Oneşti
 • Usi glisante Orăştie
 • Usi glisante Oraviţa
 • Usi glisante Orşova
 • Usi glisante Oţelu Roşu
 • Usi glisante Ovidiu
 • Usi glisante Panciu
 • Usi glisante Pâncota
 • Usi glisante Paşcani
 • Usi glisante Pătârlagele
 • Usi glisante Pecica
 • Usi glisante Petrila
 • Usi glisante Petroşani
 • Usi glisante Piatra-Olt
 • Usi glisante Plopeni
 • Usi glisante Podu Iloaiei
 • Usi glisante Pogoanele
 • Usi glisante Potcoava
 • Usi glisante Predeal
 • Usi glisante Pucioasa
 • Usi glisante Răcari
 • Usi glisante Rădăuţi
 • Usi glisante Râmnicu Sărat
 • Usi glisante Râşnov
 • Usi glisante Recaş
 • Usi glisante Reghin
 • Usi glisante Roşiori de Vede
 • Usi glisante Rovinari
 • Usi glisante Roznov
 • Usi glisante Rupea
 • Usi glisante Săcele
 • Usi glisante Săcueni
 • Usi glisante Salcea
 • Usi glisante Sălişte
 • Usi glisante Săliştea de Sus
 • Usi glisante Salonta
 • Usi glisante Sângeorgiu de Pădure
 • Usi glisante Sângeorz-Băi
 • Usi glisante Sânnicolau Mare
 • Usi glisante Sântana
 • Usi glisante Sărmaşu
 • Usi glisante Săveni
 • Usi glisante Scorniceşti
 • Usi glisante Sebeş
 • Usi glisante Sebiş
 • Usi glisante Segarcea
 • Usi glisante Seini
 • Usi glisante Sighetu Marmaţiei
 • Usi glisante Sighişoara
 • Usi glisante Simeria
 • Usi glisante Şimleu Silvaniei
 • Usi glisante Sinaia
 • Usi glisante Siret
 • Usi glisante Slănic
 • Usi glisante Slănic-Moldova
 • Usi glisante Solca
 • Usi glisante Şomcuta Mare
 • Usi glisante Sovata
 • Usi glisante Ştefăneşti
 • Usi glisante Ştefăneşti
 • Usi glisante Ştei
 • Usi glisante Strehaia
 • Usi glisante Sulina
 • Usi glisante Tălmaciu
 • Usi glisante Ţăndărei
 • Usi glisante Târgu Bujor
 • Usi glisante Târgu Cărbuneşti
 • Usi glisante Târgu Frumos
 • Usi glisante Târgu Lăpuş
 • Usi glisante Târgu Neamţ
 • Usi glisante Târgu Ocna
 • Usi glisante Târgu Secuiesc
 • Usi glisante Târnăveni
 • Usi glisante Tăşnad
 • Usi glisante Tăuţii-Măgherăuş
 • Usi glisante Techirghiol
 • Usi glisante Tecuci
 • Usi glisante Teiuş
 • Usi glisante Ţicleni
 • Usi glisante Tismana
 • Usi glisante Titu
 • Usi glisante Topliţa
 • Usi glisante Topoloveni
 • Usi glisante Turceni
 • Usi glisante Turnu Măgurele
 • Usi glisante Ulmeni
 • Usi glisante Ungheni
 • Usi glisante Uricani
 • Usi glisante Urlaţi
 • Usi glisante Urziceni
 • Usi glisante Valea lui Mihai
 • Usi glisante Vălenii de Munte
 • Usi glisante Vânju Mare
 • Usi glisante Vaşcău
 • Usi glisante Vatra Dornei
 • Usi glisante Vicovu de Sus
 • Usi glisante Victoria
 • Usi glisante Videle
 • Usi glisante Vişeu de Sus
 • Usi glisante Vlăhiţa
 • Usi glisante Vulcan
 • Usi glisante Zărneşti
 • Usi glisante Zimnicea
 • Usi glisante Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate