Șemineu pret

Care este prețul unui șemineu? Un cămin pentru foc poate fi sursa principală sau secundară de încălzire a casei dumneavoastră. Șemineele cu apă caldă sunt interesante mai ales pentru că pot reduce cheltuielile de încălzire ale clădirii în mod semnificativ. Din ce în ce mai mulți utilizatori optează din nou pentru șeminee, datorită faptului că prin utilizarea acestora putem reduce cheltuielile de încălzire, prețurile energiei electrice sau ale uleiului de încălzire fiind tot mai mari. Prețul unui șemineu depinde de tipul șemineului (radiant, cu apă caldă, cu aer cald), deschiderea focarului (închis sau deschis), tipul de cuptor (pe lemne, peleți, gaz, bioetanol sau curent electric), precum și, bineînțeles, de executant. Prețul de livrare și montare a unui șemineu de cameră cu capacitatea de 3-8kW se situează între 8.000-40.000 lei.

Cui să încredințați montarea unui șemineu? Trimiteți o cerere către furnizorii de șemineuri din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNUI ȘEMINEU


Prețul unui șemineu. Prețul de livrare și montare a unui șemineu de cameră cu capacitatea de 3-8kW.

8000 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
40000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Șemineu pret

ALTE PREȚURI PENTRU ȘEMINEU

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul manoperei la construcția unui șemineu


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Prețul unui termoșemineu

Prețul unui termoșemineu pentru suprafețe de până la 120 mp, fabricat din oțel rezistent, dotat cu reglaj de aer la admisie, care poate fi racordat la boiler.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul șemineelor pe gaz

Șemineul pe gaz metan oferă o soluție foarte practică și comodă de încălzire a locuinței eliminând achiziționarea și depozitarea lemnelor.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul unui termoșemineu


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul șemineului pe gaz

Șemineul pe gaz metan oferă o soluție foarte practică și comodă de încălzire a locuinței eliminând achiziționarea și depozitarea lemnelor.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul bioșemineului

Bioşemineele funcționează pe bază de combustibil lichid numit bioetanol, combustibil ecologic care emană prin ardere doar dioxid de carbon si apă. Acesta poate fi montat cu ușurință in orice locuință,nu necesită un coș de fum sau vreo sursă de ventilație


RON

RON/buc

buc
cerere>

Prețul șemineului pe peleți

Seminee pe peleți sau sobe pe peleți moderne și ușor de utilizat cu reglaj din telecomandă, nu necesită coș de fum, iar întreținerea e minimă


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Șemineu pe lemne, pe peleți sau pe bioetanol - tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un șemineu

1.1. Șemineu – cum mi-l doresc

Cum doresc să folosesc șemineul și ce funcții vreau ca acesta să îndeplinească?
Voi folosi șemineul numai uneori, pentru a încălzi suplimentar casa și a crea un ambient plăcut?

Voi dori să încălzesc locuința rapid sau voi prefera să am o sursă de căldură, care să-mi încălzească casa încet, dar o durată de timp mai îndelungată?
Voi folosi șemineul doar pentru a susține sistemul de încălzire principal al casei?

Voi dori să încălzesc zilnic întreaga locuință cu acest șemineu?
Voi folosi intens șemineul sau numai atunci când voi vrea să mă relaxez în fața focului?

Ce formă și mărime doresc să aibă șemineul?
Pe lângă faptul că este foarte util, șemineul mai are și un rol estetic. Șemineurile pot avea forme și mărimi diverse. De asemenea, acestea sunt fabricate din diferite materiale. De cele mai multe ori, forma și dimensiunile șemineului depind de spațiul disponibil pentru acesta. Mărimea șemineului (a cuptorului și a întregii suprafețe, care emană căldură), care va servi ca sursă principală și independentă de încălzire, trebuie să fie adaptată la necesitățile de încălzire ale casei.

Ce putere doresc să aibă șemineul?
Puterea șemineului depinde de răspunsurile dvs. la întrebările de mai sus. Deci, mai întâi trebuie să stabiliți: scopul șemineului, modul de folosire a acestuia și altele. Atunci când vă alegeți șemineul, trebuie să mai țineți cont și de: tipul casei dvs. (casă pasivă, cu consum redus de energie, clasică...), calitatea ferestrelor și a ușilor casei, tipul izolației termice a casei, mărimea casei, locul în care va fi amplasat șemineul, ca și de posibila încălzire a mai multor camere cu acest șemineu. Din cauza acestor factori numeroși, care trebuie să fie luați în considerare la alegerea șemineului, cel mai bine este să stabiliți puterea șemineului împreună cu un specialist în domeniu. De exemplu, ați putea angaja un inginer constructor, care să vă execute un plan al sistemului de încălzire a casei sau vă puteți consulta cu specialiștii de la magazinul, de la care cumpărați șemineul.

2. Șemineu - alegerea furnizorului și a echipei de montatori

Atunci când cumpărați și montați un șemineu, trebuie să țineți seama de niște cerințe specifice, și anume: șemineul trebuie să încălzească în mod eficace locuința și să faciliteze folosirea lui în condiții de siguranță. Tocmai de aceea, este important să alegeți un furnizor, care să vă dea sfaturi de specialitate și să vă monteze corect șemineul, ținând seama de toate detaliile legate de funcționarea acestuia. La momentul dării în folosință a șemineului, montatorul respectiv furnizorul trebuie să vă dea și instrucțiunile de folosire și mentenanță în scris. Un furnizor de calitate vă va asigura și un service adecvat al șemineului, iar în caz de defecțiune și uzură și piese de schimb.

Șemineu – e bine să alegem unul incorporat
Șemineu – e bine să alegem unul incorporat

 

3. Clasificare sobe

3.1. Clasificarea în funcție de modul de montare

3.1.1. Soba de sine stătătoare

Șemineul de sine stătător este un aparat de încălzire, care poate fi amplasat oriunde în casă. Dacă pentru funcționarea șemineului este necesară alimentarea acestuia cu aer proaspăt și evacuarea gazelor de ardere, amplasarea unui astfel de șemineu depinde de factori, cum ar fi: locația coșului de fum și accesul la aerul din exteriorul casei. De obicei, șemineurile de sine stătătoare nu acumulează căldura, ceea ce înseamnă că acestea vor încălzi rapid spațiile interioare, dar se vor și răci rapid după stingerea focului din ele. Există însă și modele de șemineuri de sine stătătoare, care acumulează căldura.

3.1.2. Soba incorporată

Pentru montarea respectiv zidirea unei șemineu incorporat se pot folosi diferite materiale, cum ar fi: cărămida din șamotă și betonul spumos. Aceste șemineuri se plachează cu plăci exterioare decorative din piatră, ceramice sau de alt fel. Gradul de acumulare a căldurii al căminelor incorporate variază de la execuție la execuție. De regulă, acestea emană căldură încă câteva ore de la stingerea focului din ele.

3.2. Clasificarea în funcție de numărul de camere încălzite

3.2.1. Șemineu cu distribuție de aer cald

Șemineurile cu distribuție de aer cald constituie alegerea corectă, fie că dorim să încălzim numai o cameră cu ele, fie că conectăm mai multe camere la acest sistem de încălzire, cum ar fi: sufrageria, bucătăria și sala de mese. Sistemul de încălzire a aerului folosește căldura radiantă a aparatului de încălzire și o introduce în camere prin intermediul unor țevi. Pentru o încălzire eficientă a camerei sau a camerelor este necesar ca aerul să circule permanent. Circulația aerului poate fi accelerată cu un sistem de ventilare suplimentar, cu ajutorul căruia căldura provenită de la șemineu va fi distribuită mai uniform și mai rapid în întregul spațiu interior. Avantajele oferite de un șemineu cu distribuție de aer cald sunt: încălzirea rapidă a locuinței, posibilitatea de a redistribui căldura, distribuirea uniformă a căldurii în camere. Dezavantajele acestor șemineuri sunt următoarele: posibilitatea ca spațiul să fie supraîncălzit și faptul că, căldura nu este acumulată.

3.2.2. Șemineu cu distribuție de aer cald și rețea de țevi de distribuție

Aceste șemineuri funcționează în același mod ca și șemineurile cu distribuție de aer cald, dar ele sunt prevăzute și cu o rețea de țevi de distribuție instalate și în alte camere ale locuinței. Aerul încălzit este distribuit în alte încăperi cu ajutorul unor ventilatoare. Un astfel de sistem de încălzire este adecvat atât pentru casele noi, care sunt bine izolate termic, cât și pentru locuințele și mansardele complet renovate.

3.2.3. Șemineu cu circuit de apă caldă

Șemineul cu circuit de apă caldă constituie alegerea cea mai potrivită pentru încălzirea unei locuințe, dacă se folosește ca sursă principală de încălzire a acesteia. Acest șemineu funcționează la fel ca și șemineul cu distribuție de aer cald, doar că în locul aerului se folosește apa. Aceasta circulă prin cuptor și preia căldura produsă prin ardere, continuându-și apoi traseul prin țevile sistemului de încălzire cu calorifere. Avantajele oferite de șemineurile cu circuit de apă caldă sunt transferul de căldură de la șemineu la întreaga clădire, fără a se pierde prea mult căldura pe traseu și posibilitatea de a avea o sursă de căldură independentă. Dezavantajele acestor șemineuri sunt dependența lor de o sursă de curent electric și costurile ridicate de încălzire.

3.3. Clasificarea în funcție de tipul combustibilului

3.3.1. Șemineu pe lemne

Lemnele sunt combustibilul cel mai ieftin, care se poate folosi pentru încălzirea locuinței, mai ales dacă avem o sursă proprie de lemne și le tăiem singuri. Există atât șemineuri de sine stătătoare, cât și șemineuri incorporate, care funcționează pe lemne. Trebuie să știm, că dacă încălzim cu lemne, avem nevoie de un spațiu mare, uscat și aerisit, în care să depozităm lemnele. De asemenea, trebuie să mai luăm în considerare și următoarele: în urma arderii lemnelor, rezultă mai multă cenușă și mai mult fum, decât în cazul în care încălzim cu peleți; în șemineu va trebui să punem lemne de mai multe ori pe zi și va trebui să învățăm să utilizăm corect șemineul; sobele mai puțin sofisticate trebuie să fie alimentate constant cu aer, pentru ca lemnele să ardă bine și gazele rezultate în urma arderii acestora să nu se emane în camere; șemineurile în variante mai perfecționate nu creează astfel de probleme, pentru că absorb automat aerul și asigură o ardere optimă a lemnelor.

Dacă dorim să încălzim o locuință veche cu un șemineu, atunci cel mai bine este să alegem un șemineu de sine stătător
Dacă dorim să încălzim o locuință veche cu un șemineu, atunci cel mai bine este să alegem un șemineu de sine stătător

 

3.3.2. Șemineu pe peleți

Dacă avem un șemineu care funcționează cu peleți, pentru aceștia nu avem nevoie de un spațiu mare de depozitare, ca în cazul anterior al șemineurilor pe lemne. Peleții pot fi cumpărați în cantități mici - atunci când ni s-a terminat stocul -, aceștia vânzându-se în saci de 15 kilograme. Deci, pentru a-i avea mereu la îndemână, avem nevoie doar de un recipient mic. Șemineurile moderne pe peleți au un sistem automat de ardere completă a acestora. Aceste șemineuri permit setarea orei aprinderii și stingerii lor. Unele dintre ele pot fi chiar manipulate la distanță.

3.3.3. Șemineu combinat

Șemineurile combinate pot funcționa atât pe lemne, cât și pe peleți. Acestea sunt mult mai scumpe față de șemineurile de la punctele anterioare și, de aceea, sunt o variantă mai puțin utilizată.

3.3.4. Șemineu pe bioetanol

Pe piață există și șemineuri pe bioetanol. Bioetanolul este un alcool etilic, obținut din alcool purificat și filtrat, care este inodor și nu poluează mediul înconjurător. De aceea, șemineurile pe bioetanol sunt adecvate pentru clădirile, în care nu se pot monta coșuri de fum. Aceste șemineuri facilitează folosirea lor în condiții de siguranță. De asemenea, utilizarea lor nu implică o muncă deosebită. Au și cuptor deschis. Însă, aceste șemineuri au putere și eficiență scăzută, fiind adecvate pentru camerele, care se încălzesc doar uneori, sau utilizate ca și surse de căldură suplimentare. Șemineurile pe bioetanol sunt un element decorativ frumos, care creează un ambient plăcut și cald.

3.3.5. Șemineu pe gaze

Șemineurile care funcționează cu gaze se folosesc la fel ca și șemineurile pe bioetanol. Diferența esențială dintre aceste două tipuri de șemineuri este aceea că pentru un șemineu, care funcționează cu gaze, avem nevoie de asigurarea eliminării gazelor rezultate din ardere, pentru că sunt otrăvitoare.

4. Montare șemineu incorporat (zidit) pe biomasă

Pentru montarea unui șemineu incorporat (zidit) trebuie să angajați persoane specializate. De asemenea, țineți cont că înainte de montare trebuie să fie îndeplinite următoarele condiții de bază:

4.1. Fiabilitate șemineu - coșul de fum

Pentru a monta un șemineu zidit, aveți nevoie de un coș de fum, care trebuie să aibă un diametru suficient de mare. În cazul șemineurilor deschise, coșul de fum trebuie să aibă diametrul de 25-30 cm, în timp ce șemineurile cu cuptor închis necesită un coș de fum cu diametrul de 20-25cm. Șemineul trebuie să fie conectat cu coșul de fum la o înălțime de 180 cm față de sol și sub un unghi de 45 grade.

Înainte de montarea șemineului, consultați-vă cu un coșar, care să facă și măsurătorile legate de capacitatea coșului de fum de a evacua fumul, dacă acest lucru va fi necesar.

4.2. Fiabilitate șemineu - alimentarea cu aer

Pentru ca șemineul să funcționeze corect și să încălzească locuința fără probleme, trebuie să fie montată și țeava de alimentare cu aer proaspăt respectiv oxigen a acestuia. Aceasta țeavă trebuie să aibă diametrul minim de 16 cm (2x Φ 7,5cm sau 3x Φ 5 cm) și poate fi o simplă țeavă din plastic.

4.3. Modul de amplasare al unui șemineu

Dacă ne decidem să amplasăm șemineul la etaj, atunci trebuie să verificăm capacitatea de sarcină a tavanului de sub șemineu, încă înainte de a-l monta. Cel mai bine este să vă consultați cu un specialist în statică în legătură cu acest aspect. Suprafața pe care va fi amplasat șemineul nu trebuie să conțină materiale moi, cum ar fi izolația termică (din polistiren etc.), pentru că există pericolul ca acest material să se rupă, din cauza greutății șemineului. Astfel, șemineul ar putea să se afunde cu câțiva milimetri, provocând crăpături pe tavanul de sub el sau alte probleme. Deci, suprafața pe care se amplasează șemineul trebuie să fie una solidă, care să poată susține greutatea șemineului. În cazul în care în casă nu dispuneți de o suprafață suficient de rezistentă, pe care să amplasați șemineul, consultați-vă cu un specialist cu privire la posibilitățile alternative existente. Există și șemineuri, care nu sunt zidite din materiale atât de grele cum este piatra și sunt, de aceea, mult mai ușoare.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂTERMOSEMINEU

Bună ziua,

Termosemineu de la a la z instalare construcție Cos fum tot.

Mulțumesc 8694 4.83 la 14490 RON


........

TERMOSEMINEU CUPLAT LA INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

Bună ziua,

Am nevoie de termosemineu cuplat la incalzire prin pardoseala, suprafata casei aprox 65mp.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

ȘEMINEU COLT CU 2 LOCURI DE SEZUT

Bună ziua,

Doresc semineu pe profile metalice, si placa silicat, vatra samota finisat cu caramida aparenta cu usa sticla, si priza aer exterior.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, COS DE FUM , 1
Șemineu, Arad

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE SEMINEU, 1
Șemineu, Băiţa

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, EXECUTIE SEMINEU DE COLT, PE LEMNE., SEMINEU DE COLT CU FOCAR DE FONTA
Șemineu, Comarnic

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE SEMINEU, COS DE FUM, SEMINEU + COS 7 M
Șemineu, Moldoveneşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, MONTARE SOBA, UNA
Șemineu, Alba Iulia

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, DE MONTAT UN TERMOSEMINEU , 1 BUCATA
Șemineu, Vaslui

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, ȘEMINEU INCALZIREA IN CAMERE CU AER CALD , 1
Șemineu, Cuptoare

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SEMINEU REPARATII, 1
Șemineu, Cornu

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTARE SEMINEU DE DE COLT, DREPT, 13 KW, CU FINISAJE, FARA COS EXTERI, 1
Șemineu, Cluj-Napoca

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ COS SEMINEU, 1
Șemineu, Corbeanca

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, CONSTRUIREA UNUI ȘEMINEU ÎN BUCĂTĂRIE., 1
Șemineu, Sibiu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ȘEMINEU PE LEMNE, 1
Șemineu, Borşa

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ COS FUM CERAMIC 9 M ȘI INSTALARE TERMOSEMINEU, 9 M
Șemineu, Sălişte

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, ȘEMINEU CU LEMN, 1
Șemineu, Novaci

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SEMINEU, COS DE FUM, 1
Șemineu, Iaşi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, REPARATII/INLOCUIRE PLACA IZOLATIE SEMINEU, 1
Șemineu, Piteşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTARE COS SOBA GATIT,
Șemineu, Albeştii de Argeş

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, REFACERE SOBĂ.DEFECTA SAU RECONSTRUIRE SEMINEU, 1
Șemineu, Stroieşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, SEMINEU CLASIC, DESIGN SIMPLU, 120M2
Șemineu, Sălaşu de Sus

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ȘEMINEU , 1
Șemineu, Stamora Română

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ SEMINEU PE LEMNE, F700 STICLA STÂNGA.
Șemineu, Vlădeşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTATOR DE ȘEMINEU LEMNE! , 1
Șemineu, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, TERMOSEMINEU PENTRU SUPRAFATA 100 MP, 1
Șemineu, Rediu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SEMINEU, 1
Șemineu, Voluntari

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SEMINEU TERACOTA IN BREAZA, 1
Șemineu, Breaza

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SISTEM COMPLECT TERMOSEMINEU, 80 M
Șemineu, Boarta

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, INSTALARE TERMOSEMINEU LA INSTALAȚIA EXISTENTĂ, 1
Șemineu, Lopătari

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ SEMINEU IN LIVING,, 1
Șemineu, Turda

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, SEMINEU CU RECUPERATOR CALDURA, 120 MP
Șemineu, Săgeata

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ COS DE FUM, 1
Șemineu, Călăraşi

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE COS EVACUARE FUM 7 M, MONTARE ȘEMINEULUI, MASCA SIMINEU, 7 M
Șemineu, Hărman

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, AM NEVOIE DE CONSTRUCTIA UNUI SEMINEU. AM CUMPARAT FOCARUL SI ACCES., 1
Șemineu, Buzău

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ȘEMINEU DIN TERACOTA, 1
Șemineu, Dăeşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, SOBA TIP SEMINEU, 1 CPL
Șemineu, Bolintin-Deal

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, COSAR, PLĂTESC DEPLASAREA
Șemineu, Slatina

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, SERVICE CENTRALE TERMICE , EXISTA BRANSAMENT
Șemineu, Craiova

217.35 RON la 362.25 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Șemineu lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

829+ FIRME PENTRU ȘEMINEU
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CăutațI executanțI buni pentru domeniul ȘEMINEU?

 • Șemineu Bucureşti
 • Șemineu Cluj-Napoca
 • Șemineu Constanţa
 • Șemineu Dumbrăveni
 • Șemineu Iaşi
 • Șemineu Timişoara
 • Șemineu Alba Iulia
 • Șemineu Arad
 • Șemineu Bacău
 • Șemineu Baia Mare
 • Șemineu Bârlad
 • Șemineu Bistriţa
 • Șemineu Botoşani
 • Șemineu Brăila
 • Șemineu Braşov
 • Șemineu Buzău
 • Șemineu Călăraşi
 • Șemineu Craiova
 • Șemineu Deva
 • Șemineu Drobeta-Turnu Severin
 • Șemineu Focşani
 • Șemineu Galaţi
 • Șemineu Giurgiu
 • Șemineu Hunedoara
 • Șemineu Mediaş
 • Șemineu Oradea
 • Șemineu Piatra-Neamţ
 • Șemineu Piteşti
 • Șemineu Ploieşti
 • Șemineu Râmnicu Vâlcea
 • Șemineu Reşiţa
 • Șemineu Roman
 • Șemineu Satu Mare
 • Șemineu Sfântu Gheorghe
 • Șemineu Sibiu
 • Șemineu Slatina
 • Șemineu Slobozia
 • Șemineu Suceava
 • Șemineu Târgovişte
 • Șemineu Târgu Jiu
 • Șemineu Târgu Mureş
 • Șemineu Tulcea
 • Șemineu Turda
 • Șemineu Vaslui
 • Șemineu Zalău
 • Șemineu Abrud
 • Șemineu Adjud
 • Șemineu Agnita
 • Șemineu Aiud
 • Șemineu Aleşd
 • Șemineu Alexandria
 • Șemineu Amara
 • Șemineu Anina
 • Șemineu Aninoasa
 • Șemineu Ardud
 • Șemineu Avrig
 • Șemineu Azuga
 • Șemineu Babadag
 • Șemineu Baia de Aramă
 • Șemineu Baia de Arieş
 • Șemineu Baia Sprie
 • Șemineu Băile Govora
 • Șemineu Băile Herculane
 • Șemineu Băile Olăneşti
 • Șemineu Băile Tuşnad
 • Șemineu Băileşti
 • Șemineu Bălan
 • Șemineu Bălceşti
 • Șemineu Balş
 • Șemineu Băneasa
 • Șemineu Baraolt
 • Șemineu Bechet
 • Șemineu Beclean
 • Șemineu Beiuş
 • Șemineu Berbeşti
 • Șemineu Bereşti
 • Șemineu Bicaz
 • Șemineu Blaj
 • Șemineu Bocşa
 • Șemineu Boldeşti-Scăeni
 • Șemineu Bolintin-Vale
 • Șemineu Borşa
 • Șemineu Borsec
 • Șemineu Brad
 • Șemineu Bran
 • Șemineu Breaza
 • Șemineu Brezoi
 • Șemineu Broşteni
 • Șemineu Bucecea
 • Șemineu Budeşti
 • Șemineu Buhuşi
 • Șemineu Bumbeşti-Jiu
 • Șemineu Buşteni
 • Șemineu Buziaş
 • Șemineu Cajvana
 • Șemineu Calafat
 • Șemineu Călan
 • Șemineu Călimăneşti
 • Șemineu Câmpeni
 • Șemineu Câmpia Turzii
 • Șemineu Câmpina
 • Șemineu Câmpulung
 • Șemineu Câmpulung Moldovenesc
 • Șemineu Caracal
 • Șemineu Caransebeş
 • Șemineu Carei
 • Șemineu Cavnic
 • Șemineu Căzăneşti
 • Șemineu Cehu Silvaniei
 • Șemineu Cernavodă
 • Șemineu Chişineu-Criş
 • Șemineu Ciacova
 • Șemineu Cisnădie
 • Șemineu Codlea
 • Șemineu Comăneşti
 • Șemineu Comarnic
 • Șemineu Copşa Mică
 • Șemineu Corabia
 • Șemineu Costeşti
 • Șemineu Covasna
 • Șemineu Cristuru Secuiesc
 • Șemineu Cugir
 • Șemineu Curtea de Argeş
 • Șemineu Curtici
 • Șemineu Dăbuleni
 • Șemineu Darabani
 • Șemineu Dărmăneşti
 • Șemineu Dej
 • Șemineu Deta
 • Șemineu Dolhasca
 • Șemineu Dorohoi
 • Șemineu Drăgăneşti
 • Șemineu Drăgăneşti-Olt
 • Șemineu Drăgăşani
 • Șemineu Dragomireşti
 • Șemineu Eforie
 • Șemineu Făgăraş
 • Șemineu Făget
 • Șemineu Fălticeni
 • Șemineu Făurei
 • Șemineu Feteşti
 • Șemineu Fieni
 • Șemineu Fierbinţi-Târg
 • Șemineu Filiaşi
 • Șemineu Flămânzi
 • Șemineu Frasin
 • Șemineu Fundulea
 • Șemineu Găeşti
 • Șemineu Gătaia
 • Șemineu Geoagiu
 • Șemineu Gheorgheni
 • Șemineu Gherla
 • Șemineu Ghimbav
 • Șemineu Gura Humorului
 • Șemineu Hârlău
 • Șemineu Hârşova
 • Șemineu Haţeg
 • Șemineu Horezu
 • Șemineu Huedin
 • Șemineu Huşi
 • Șemineu Ianca
 • Șemineu Iernut
 • Șemineu Ineu
 • Șemineu Însurăţei
 • Șemineu Întorsura Buzăului
 • Șemineu Isaccea
 • Șemineu Jibou
 • Șemineu Lehliu-Gară
 • Șemineu Lipova
 • Șemineu Liteni
 • Șemineu Livada
 • Șemineu Luduş
 • Șemineu Lugoj
 • Șemineu Lupeni
 • Șemineu Mangalia
 • Șemineu Mărăşeşti
 • Șemineu Marghita
 • Șemineu Medgidia
 • Șemineu Miercurea Nirajului
 • Șemineu Miercurea Sibiului
 • Șemineu Miercurea-Ciuc
 • Șemineu Mihăileşti
 • Șemineu Milişăuţi
 • Șemineu Mioveni
 • Șemineu Mizil
 • Șemineu Moineşti
 • Șemineu Moldova Nouă
 • Șemineu Moreni
 • Șemineu Motru
 • Șemineu Murfatlar
 • Șemineu Murgeni
 • Șemineu Nădlac
 • Șemineu Năsăud
 • Șemineu Năvodari
 • Șemineu Negreşti
 • Șemineu Negreşti-Oaş
 • Șemineu Negru Vodă
 • Șemineu Nehoiu
 • Șemineu Novaci
 • Șemineu Nucet
 • Șemineu Ocna Mureş
 • Șemineu Ocna Sibiului
 • Șemineu Ocnele Mari
 • Șemineu Odobeşti
 • Șemineu Odorheiu Secuiesc
 • Șemineu Olteniţa
 • Șemineu Oneşti
 • Șemineu Orăştie
 • Șemineu Oraviţa
 • Șemineu Orşova
 • Șemineu Oţelu Roşu
 • Șemineu Ovidiu
 • Șemineu Panciu
 • Șemineu Pâncota
 • Șemineu Paşcani
 • Șemineu Pătârlagele
 • Șemineu Pecica
 • Șemineu Petrila
 • Șemineu Petroşani
 • Șemineu Piatra-Olt
 • Șemineu Plopeni
 • Șemineu Podu Iloaiei
 • Șemineu Pogoanele
 • Șemineu Potcoava
 • Șemineu Predeal
 • Șemineu Pucioasa
 • Șemineu Răcari
 • Șemineu Rădăuţi
 • Șemineu Râmnicu Sărat
 • Șemineu Râşnov
 • Șemineu Recaş
 • Șemineu Reghin
 • Șemineu Roşiori de Vede
 • Șemineu Rovinari
 • Șemineu Roznov
 • Șemineu Rupea
 • Șemineu Săcele
 • Șemineu Săcueni
 • Șemineu Salcea
 • Șemineu Sălişte
 • Șemineu Săliştea de Sus
 • Șemineu Salonta
 • Șemineu Sângeorgiu de Pădure
 • Șemineu Sângeorz-Băi
 • Șemineu Sânnicolau Mare
 • Șemineu Sântana
 • Șemineu Sărmaşu
 • Șemineu Săveni
 • Șemineu Scorniceşti
 • Șemineu Sebeş
 • Șemineu Sebiş
 • Șemineu Segarcea
 • Șemineu Seini
 • Șemineu Sighetu Marmaţiei
 • Șemineu Sighişoara
 • Șemineu Simeria
 • Șemineu Şimleu Silvaniei
 • Șemineu Sinaia
 • Șemineu Siret
 • Șemineu Slănic
 • Șemineu Slănic-Moldova
 • Șemineu Solca
 • Șemineu Şomcuta Mare
 • Șemineu Sovata
 • Șemineu Ştefăneşti
 • Șemineu Ştefăneşti
 • Șemineu Ştei
 • Șemineu Strehaia
 • Șemineu Sulina
 • Șemineu Tălmaciu
 • Șemineu Ţăndărei
 • Șemineu Târgu Bujor
 • Șemineu Târgu Cărbuneşti
 • Șemineu Târgu Frumos
 • Șemineu Târgu Lăpuş
 • Șemineu Târgu Neamţ
 • Șemineu Târgu Ocna
 • Șemineu Târgu Secuiesc
 • Șemineu Târnăveni
 • Șemineu Tăşnad
 • Șemineu Tăuţii-Măgherăuş
 • Șemineu Techirghiol
 • Șemineu Tecuci
 • Șemineu Teiuş
 • Șemineu Ţicleni
 • Șemineu Tismana
 • Șemineu Titu
 • Șemineu Topliţa
 • Șemineu Topoloveni
 • Șemineu Turceni
 • Șemineu Turnu Măgurele
 • Șemineu Ulmeni
 • Șemineu Ungheni
 • Șemineu Uricani
 • Șemineu Urlaţi
 • Șemineu Urziceni
 • Șemineu Valea lui Mihai
 • Șemineu Vălenii de Munte
 • Șemineu Vânju Mare
 • Șemineu Vaşcău
 • Șemineu Vatra Dornei
 • Șemineu Vicovu de Sus
 • Șemineu Victoria
 • Șemineu Videle
 • Șemineu Vişeu de Sus
 • Șemineu Vlăhiţa
 • Șemineu Vulcan
 • Șemineu Zărneşti
 • Șemineu Zimnicea
 • Șemineu Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate