Pret manopera montaj geam termopan

Prețurile ferestrelor diferă în funcție de tipul materialului ales pentru cadrul ferestrei, dimensiunile ferestrei și tipul de vitraj. Cele mai ieftine sunt ferestrele din PVC, urmate de ferestrele din lemn, care pot fi chiar cu 40% mai scumpe decât ferestrele din PVC, iar o combinație de lemn-aluminiu pentru rama ferestrei este varianta cea mai costisitoare și poate fi chiar cu 100% mai scumpă decât execuția din PVC. Prețul montării ferestrelor de perete depinde din nou de executant, de complexitatea montajului, cantitatea de material utilizat, dimensiunile golurilor ferestrei și de alți factori. Montajul RAL este mult mai de calitate din punct de vedere energetic, dar și mai scump. În medie, executanții vă vor percepe pentru montaj în jur de 100-150 lei.

Cui să încredințați montarea ferestrelor? Trimiteți o cerere către montatorii de ferestre și uși din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL MONTĂRII FERESTRELOR


Prețul montării ferestrelor. Preț pentru instalarea ferestrei cu instalarea sigiliilor externe și interne.

100 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
150 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret manopera montaj geam termopan

ALTE PREȚURI PENTRU MONTAJ FERESTRE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Adăugare balama

Prețul adăugării balama presiune mediană


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

MONTAREA FERESTRELOR - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Instalarea ferestrelor - ce trebuie să știți?

 Montarea tâmplăriei se poate face în mai multe moduri: clasic, RAL sau toc "orb".
Montarea tâmplăriei se poate face în mai multe moduri: clasic, RAL sau toc "orb".

1.1. Importanța instalării corecte

Fie că este vorba de tâmplărie din PVC, oțel inoxidabil, aluminiu sau lemn, cheia este calitatea și montarea corecta. De asemenea, nu contează dacă este vorba de instalarea de ferestre noi într-o clădire nouă sau renovarea celor existente, pentru că în orice caz sunt importante contactele dintre ferestre și perete care trebuie să fie cât mai etanșate. Instalarea necorespunzătoare duce la o etanșare slabă, care la rândul său duce la pierderi mai mari de căldură, costuri mai mari de încălzire și condens în lunile reci. Toate acestea pot fi evitate prin instalarea profesionistă a tâmplăriei, care va servi apoi ani de zile fără probleme.

2. Cum decurge montarea ferestrei

2.1. Măsurare

Indiferent dacă v-ați hotărât pentru ferestre complet noi sau pentru a le repara pe cele existente, este esențial ca înainte de a comanda producția sau reparația, să luați dimensiunile exacte și precise ale deschiderii construcției în care vor fi instalate noile ferestre. Țineți minte că, fără îndoială, este cel mai bun și mai sigur și, în cele din urmă, cel mai rentabil, să fie măsurat mereu de cel care va face ferestrele noi! Dacă angajați o firmă, aceasta va taxa persoana responsabilă pentru o astfel de măsurare. Dacă este un meșter privat, acesta trebuie să vină la voi personal și să măsoare corect totul. Măsurarea nu trebuie efectuată de dvs. (o puteți efectua doar ulterior, în scop de verificare), deoarece persoana care a efectuat măsurarea este responsabilă pentru eventualele dimensiuni nepotrivite ale noilor ferestre, deci veți avea dreptul de a contesta și modifica. Deci, dacă cineva, fie o firmă sau un meșter, face o fereastră care nu poate încăpea în deschidere, acel cineva va trebui să facă una nouă pe propria cheltuială. Prin urmare, este esențial să solicitați ca dimensiunile deschiderilor ferestrelor din clădire să fie întotdeauna măsurate de către executant!

2.2. Protecția spațiului

Înainte de începerea întregii lucrări de montare sau înlocuire, spațiul sau încăperea în care se vor executa lucrările trebuie protejate. Înainte de instalare, podeaua camerei și holul care duce la aceste lucrări, pereții și mobilierul trebuie acoperite cu un fel de protecție. Nailonurile mari, mai groase sunt folosite în principal în acest scop, întrucât meșterii vor merge pe ele, vor aduce și scoate materiale, unelte și echipamente, și același lucru este valabil și pentru piesele de mobilier care au rămas în urmă din cauza dimensiunilor și greutății lor. Cel mai bine este să scoateți toată mobila și să o mutați în alte încăperi, dar dacă acest lucru nu este fezabil din orice motiv, va servi și dacă sunt bine învelite. Este întotdeauna recomandat ca toate aceste sarcini pregătitoare să fie finalizate înainte de montare, astfel încât spațiul să fie complet pregătit pentru lucru.

2.3. Demontarea tâmplăriei existente

Următorul pas în procesul de montare a tâmplăriei este îndepărtarea sau demontarea ferestrelor și ușilor existente, vechi. Dacă le înlocuiți cu altele noi, executantul le va duce la deșeuri, iar dacă le reînnoiți, le va duce la atelierul său. Demontarea tâmplăriei existente se face de obicei de către executantul pe care l-ați angajat pentru montarea de ferestre și uși noi.

2.4. Distribuția elementelor

În ziua instalării, montatorii vor aduce mai întâi piesele corespunzătoare la locul de montare. Aceasta înseamnă că acele elemente de tâmplărie care aparțin unor deschideri individuale vor fi dispuse chiar sub deschiderile în care vor fi amplasate ulterior.

2.5. Amplasarea ferestrelor în deschideri

Montarea începe prin plasarea unei ferestre în deschiderea construcției din perete. Executantul trebuie să verifice mai întâi dacă fereastra se potrivește în deschiderea existentă. Este posibil ca dimensiunile deschiderii să nu fie luate exact, motiv pentru care fereastra este acum prea mare și nu se potrivește deloc, sau este prea mică și nu poate fi pusă bine. În acest caz răspunde persoana care a luat măsurile, adică firma de la care ați comandat ferestrele - trebuie să le înlocuiască imediat cu altele noi, de mărime și funcție corespunzătoare. Dacă totul este în regulă cu dimensiunea și totul este așa cum ați stabilit, atunci înălțimea, unghiul și adâncimea montării ferestrei sunt determinate cu un telemetru laser, care și aceasta depinde de metoda aleasă a montării. Numai când se stabilește poziția exactă a ferestrei în deschidere, montarea poate începe.

2.6. Fixare și înșurubare

Când o anumită poziție a ferestrei este satisfăcătoare, fereastra este fixată de bază, adică de pereții din jur. Fereastra este fixată de bază prin înșurubarea mai întâi a unui cadru în pereți, pe care se fixează apoi cercevelele ferestrei. Când avem un canat al ferestrei atașat de tocurile înfiletate, urmează montarea altor elemente ale ferestrei, precum jaluzelele, rulourile sau glafurile.

2.7. Curățare și aranjare

După ce fereastra este montată, urmează curățarea. Din cauza prafului, rama ferestrei și geamul ferestrei vor fi destul de prăfuite, așa că trebuie spălate bine înainte de utilizare - atât în ​​interior, cât și în exterior. Plasticul de protecție cu care producătorul a protejat ferestrele este în principiu coborât și îndepărtat chiar de antreprenor, deoarece face parte din serviciul acestuia. Executantul trebuie, de asemenea, să aspire spațiile înainte de a pleca și după îndepărtarea materialului de protecție. Pentru a fi complet siguri de ceea ce este inclus în serviciul pe care îl negociați, examinați executantul în detaliu și decideți varianta care vă convine cel mai mult. Deci, executantul va face totul el însuși de la prima până la ultima sarcină sau veți plăti doar pentru montare și restul veți termina totul singuri.

2.8. Controlul calității instalării

După terminarea lucrărilor, vă sfătuim să inspectați împreună cu meșterii toate elementele instalate și să vă asigurați că toate sunt corect montate din punct de vedere tehnic, că sunt bine sigilate și că sunt așezate în pozițiile corecte. Dacă observați o neregulă, momentul ideal este să o semnalați imediat după finalizare și să solicitați o reclamație sau corectarea erorii. La controlul ferestrelor montate, executantul este, de asemenea, obligat sa dea clientului instrucțiuni de utilizare și întreținere corespunzătoare.

3. Tipuri de montare a ferestrelor

3.1. Montare clasică

Montarea clasică a ferestrei înseamnă că îmbinarea dintre fereastră și perete este umplută cu spumă poliuretanică (PU). Aceasta înseamnă că se poate întâmpla ca pur și simplu să nu se realizeze etanșarea completă și că aerul rece din exterior încă pătrunde în interior. Acest lucru poate duce la umezirea izolației plasate în jurul ferestrelor, ceea ce accelerează deteriorarea acestora și le reduce funcționalitatea și eficiența. Toate acestea duc treptat la o creșterea cheltuielilor lunare de încălzire, iar problema poate apărea din cauza montării mecanice inadecvate a cadrului pe structura de susținere, care, la rândul său, duce la „căderea” sau „atârnarea” ferestrei în rulment. La urma urmei, rezultatul este același - o îmbinare prost etanșată între cercevea și rama ferestrei.

3.2. Montarea tocurilor „oarbe”

A doua metodă de instalare a fost folosită mult mai mult în trecut și a avut multe avantaje. Aceasta este așa-numita montarea tocurilor „oarbe”. Acest tip de tâmplărie a fost deosebit de popular acum 30-40 de ani, când au fost ridicate blocuri noi și clădiri din elemente prefabricate din beton. Astfel, toți pereții au fost turnați din beton în fabrici, iar în matrițe s-au așezat cadre metalice, astfel încât peretele finit să aibă deja deschideri complet gata pentru ferestre și să fie montate în locul lor doar de o macara. Acest mod de a construi era mai rapid, iar construcțiile cu astfel de cadre din oțel (care erau un fel de armătură) erau mult mai stabile. Acum, la construirea de case particulare, într-un astfel de caz, montarea ferestrelor se face după finalizarea altor lucrări de construcție. De altfel, ușile și ferestrele se montează doar atunci când glafurile au fost deja montate și s-a făcut tencuiala interioară și exterioară, adică când toată fațada a fost deja terminata. Avantajul acestei metode de montare este că evită deteriorarea care ar putea apărea în timpul lucrărilor ulterioare, finale. Cu toate acestea, este important ca toate lucrările de zidărie să fie finalizate și toate materialele să fie complet uscate înainte de începerea montării ferestrelor. Tocurile „oarbe” sunt, de fapt, un strat suplimentar de izolație pe fațada ferestrei, care reduce consumul de energie. Montarea ferestrelor pe tocuri „oarbe” este rapidă, iar lucrul este curat, astfel încât alte lucrări la montare să poată continua rapid și fără probleme. Acest mod de funcționare este recomandat în special pentru montarea ferestrelor din lemn.

3.3. Montaj RAL

Standardul de aur pentru montarea ferestrelor de astăzi este așa-numitul standard RAL. Pentru construcția de case pasive și cele cu un consum redus de energie, aceasta este chiar o modalitate obligatorie de montare a ferestrelor, deoarece vă permite să solicitați subvenții din fonduri eco pentru ferestre din lemn și aluminiu. Este vorba despre montarea ferestrelor cu etanșare triplă, care previne absolut formarea unor potențiale punți termice. Punțile termice sunt cea mai mare problemă, mai ales la renovarea și asanarea caselor vechi. Montarea ferestrelor RAL este un proces de etanșare a tuturor îmbinărilor peretelui și cadrului pe principiul că instalarea protecției în interior este mai bună decât în ​​exterior, deoarece căldura este mai dificil de transferat din interior spre exterior. În același timp, aburul este lăsat să treacă în aceeași direcție, dar nu invers, astfel încât nimic să nu creeze condens din exterior spre interior.

Etanșarea triplă conform sistemului de instalare RAL se realizează prin montarea unei membrane ermetice de abur la interior, a unei bariere impermeabile, dar permeabile la vapori la exterior și izolație termică în mijlocul unui astfel de „sandwich”. Pentru ca această impermeabilitate să fie completă, executantul folosește în timpul etanșării benzi speciale polivalente, care servesc drept barieră împotriva vaporilor, împiedică pătrunderea apei, dar permit și trecerea vaporilor de apă. Așa se obține rezultatul dorit: nimic nu suflă prin rosturi, umezeala nu se condensează pe interiorul ferestrei, prevenind astfel formarea mucegaiului pe perete, și stabilindu-se un mediu de locuit plăcut, de calitate. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tip de montaj, în care se folosesc benzi multifuncționale în locul spumei poliuretanice, este elasticitatea și extensibilitatea lor mai mare, precum și aderența deplină la tocul ferestrei, ceea ce nu poate fi realizat cu spumă.

3.4. Montarea în timpul renovării

De multe ori oamenii preferă mai mult să renoveze decât să cumpere tâmplărie nouă. Aceasta este o alegere deosebit de bună atunci când vine vorba de apartamentele din orașul vechi sau de vilele vechi, unde ferestrele din lemn ale vechilor meșteri chiar vă taie răsuflarea. Dacă le-ați înlocui cu altele noi, ALU sau PVC, ați risca să distrugeți imaginea completă a casei. Pe lângă  înlocuirea completă, în cazul remodelării unei case sau apartament, puteți opta și pentru așa-zisă renovare uscată. Este un proces în care se îndepărtează cercevelele existente și se schimbă ramele. Dacă întreaga lucrare este făcută cu grijă și cu dexteritatea și măiestria corespunzătoare, nu este teamă de vreo deteriorare. Trebuie avut în vedere că deteriorarea minoră a pereților și mulurilor este aproape inevitabilă în timpul renovării tâmplăriei, dar acestea pot fi întotdeauna reparate ușor și rapid prin tencuire sau, în cel mai rău caz, mascate cu plăcile Knauf.

4. Montarea glafurilor

4.1. Măsurare înainte de montare

Așa cum deschiderea ferestrei trebuie măsurată înainte de montarea ramei ferestrei, spațiul pentru glaf trebuie măsurat. Acest lucru va fi din nou făcut de către persoana responsabilă cu montarea. Pe ambele părți ale deschiderii trebuie adăugate încă 2-3 cm lungime, deoarece glafurile sunt așezate astfel încât să ajungă la câțiva centimetri sub peretele tencuit. În plus, mai trebuie adăugate încă 4 cm lățime, pentru că acele scânduri trec mereu puțin peste margine.

4.2. Poziționarea glafului

Cel mai bine este să marcați poziția exactă cu un marker înainte ca glaful să fie fixat definitiv pe loc. Mijlocul glafului și mijlocul ferestrei sau rama acesteia trebuie marcate, pentru că acele două puncte ar trebui aliniate astfel încât totul să arate frumos și armonios în final. Polistirenul sau spuma purfoam este de obicei folosit ca bază pentru glafurile ferestrelor.

4.3. Utilizarea spumei purfoam

Purfoam, adică spuma poliuretanică, este un mijloc de umplere a golurilor din spatele glafului, precum și din stânga și din dreapta acesteia, în timp ce mijlocul este umplut la fiecare 10 centimetri. Glaful este apoi introdus în punctele pre-marcate astfel încât să fie în linie cu centrul ramei ferestrei, la o pantă de asemenea predeterminată și marcată. Dacă este un glaf pe interior, acesta poate fi amplasat plat, dar să fie inclinat la exterior cu câteva grade (1-2 grade) pentru ca apa de ploaie să se scurgă de pe el. Panta este întotdeauna determinată de nivela de măsurare unghi și pantă.

În timpul montării, se poate întâmpla ca spuma, uscându-se, să se extindă atât de mult încât glaful să înceapă să se ridice, astfel încât panta deja făcută să se piardă. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să îndepărtați glaful și să tăiați spuma, apoi să îl reinstalați și să umpleți din nou rosturile dintre glaf și elementele de construcție adiacente.

4.4. Utilizarea adezivului

Pentru a face glaful cu adevărat stabil și ferm pe bază, acesta poate fi lipit cu adeziv sau mortar. Dacă se folosește adeziv, acesta se aplică în puncte la fiecare 5-10 cm, iar apoi glaful este fixat în poziția corectă în raport cu axa ramei ferestrei. Dacă îl lipiți cu mortar, aplicați-l uniform pe toată suprafața, apoi apăsați glaful la loc.

5. Prețul montării ferestrei

Montarea ferestrelor variază în funcție de materialul ales, dimensiuni și tipul de geam. Prețul de montare este, așadar, de fapt condiționat de prețul ferestrelor, întrucât producătorul sau executantul de la care ați comandat ferestre noi, în general, nu percepe taxe pentru montare, ci face parte din serviciu sau taxează minim pe lângă costul transportului tâmplăriei vechi la deșeuri. Ferestrele din PVC vor fi cele mai ieftine, iar tâmplăria din lemn și aluminiu poate fi cu 50-80% mai scumpă. Executanții percep de obicei între 100 și 150 RON/buc pentru montarea în sine, dar prețul depinde de numărul de ferestre și de lucrări suplimentare.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂMONTAJ 4 GEAMURI TERMOPAN

Bună ziua,

doar montaj pentru casa pasiva.Montaj pe rama cu banda ptr. bariera de vapori externa si interna si burete expandabil pentru rosturi.

Mulțumim 360 RON la 600 RON


........

TERMOIZOLATIE, TENCUIALA DECORATIVA

Bună ziua,

Avem nevoie de termoizolatie pentru o casa cu etaj construita in sistem duplex. Jumatate din casa are deja instalata izolatie cu placi de polistiren de 5 cm.
Suprafata totala estimata este de aproximativ 220 metri patrati,
Ulterior este nevoie si de finisaj cu tencuiala decorativa.
Ne intereseaza eventual si instalarea a patru ferestre (de dimensiuni diferite).

Mulțumesc 1800 RON la 3000 RON


........

RENOVARE CASĂ

Bună ziua,

Am nevoie de tencuire interior, tencuire exterior, acoperis nou de tabla, inlocuire ferestre si usi, baie de la zero, instalatie de apa si de incalzire cu centrală pe lemne.

Mulțumesc 2700 RON la 4500 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, MONTARE 7 GEAMURI SI TREI USI PVC, 10 BUC
Montaj ferestre, Brad

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, UȘI INTERIOARE , USA ACCES LOCUINȚA , GEAMURI , 9 USI + MAI MULTE FERESTRE
Montaj ferestre, Huşi

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, RENOVAT SI EXTINDERE CORP VECHI, CCA 120 MP
Montaj ferestre, Blandiana

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, MONTAJ FERESTRE VELUX ACOPERIȘ , CCA 14 BUC
Montaj ferestre, Alba Iulia

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT, APARTAMENT CU O CAMERĂ
Montaj ferestre, Timişoara

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GEAMURI TERMOPAN, 19 BUC
Montaj ferestre, Gurahonţ

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTARE FERESTRE SI USI TERMOPAN ALUMINIU, 11 BUC
Montaj ferestre, Zăpodia

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CUMPARAT DE LA DVS SI MONTAJ TERMOPAN, NU VREAU DECAT O PLASA SIMPLA
Montaj ferestre, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ GEMURI TERMOPAN, 10 BUC
Montaj ferestre, Dragomireşti-Vale

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GEAM 56X56 CM , 1 BUC
Montaj ferestre, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAT USA INTERIOR, 1
Montaj ferestre, Tufeşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, RENOVARE CASA SAT STRAJA,TURNAT,SAPA SCHIMBAT ACOPERIS TRAS APA BAIE , 90 MP
Montaj ferestre, Straja

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, MONTAJ GEAM TERMOPAN RUPEA., 1 BUC
Montaj ferestre, Rupea

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ 2 FERESTRE PVC 114X116 SI 1 BUC 56X56, 3 BUC
Montaj ferestre, Dobroeşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ GEAMURI TERMOPAN, 4 BUC
Montaj ferestre, Focşani

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, RENOVARE APARTAMENT LA CURTE , 31 MP
Montaj ferestre, Piteşti

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, INLOCUIRE GEAM TERMOPAN, 1 BUC
Montaj ferestre, Pantelimon

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTAJ O FEREASTRA GEAM TERMOPAN 116CMX86CM, 1 BUC
Montaj ferestre, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, IZOLARE CASA, MONTARE FERESTRE, CONSTRUCTIE ANEXA SUPLIMENTARA, PARCHE, COMPLETA
Montaj ferestre, Gherla

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, MONTAJ 2 GEAMURI TERMOPANE POD,
Montaj ferestre, Alba Iulia

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, FEREASTRA SABLATA DE LA USA ESTE SPARTA, 62/125., 1
Montaj ferestre, Corbeanca

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAREA A DOUA FERESTRE CU TERMOPAN, 2 BUC
Montaj ferestre, Ovidiu

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ CENTRALA, INSTALATOR PT BAIE BUCATARIE, , 1
Montaj ferestre, Râmnicu Vâlcea

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ DE 3 FERESTRE DE TIP VELUX IN COM. MOLDOVITA JUD SUCEAVA, PANA LA O ANUMITA FAZA
Montaj ferestre, Moldoviţa

260.82 RON la 434.7 RON

PREȚUL, MONTAREA TERMOPANELOR PE O TERASA,
Montaj ferestre, Piteşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, ACHIZITIONAREA SI MONTARE USI , FERESTRE, 10 BUC
Montaj ferestre, Dobra

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, TAMPLARIE PVC,
Montaj ferestre, Târgu Mureş

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ GEAMURI TERMOPAN BALCON,
Montaj ferestre, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTAT GEAMURI, 7 BUC
Montaj ferestre, Aghireşu-Fabrici

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ GEAM MANSARDA,
Montaj ferestre, Cleja

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ TERMOPANE, 4
Montaj ferestre, Dărăşti-Ilfov

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ FERASTRA MANSARDĂ, 1 BUC
Montaj ferestre, Urecheşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, MONTARE GEAM TERMOPAAN,
Montaj ferestre, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, VREAU SA PUN GEAMURI, 5
Montaj ferestre, Comişani

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FERESTRE PTR O CASA, 10BUC
Montaj ferestre, Agafton

26082 RON la 43470 RON

PREȚUL, MONTAJ FERESTRE BAUDEMAN 45 X 55 CM, 2 BUC
Montaj ferestre, Baloteşti

434.7 RON la 724.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

MONTAJ FERESTRE LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

301+ FIRME PENTRU MONTAJ FERESTRE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MONTAJ FERESTRE?

 • Montaj ferestre Abrud
 • Montaj ferestre Adjud
 • Montaj ferestre Agnita
 • Montaj ferestre Aiud
 • Montaj ferestre Alba Iulia
 • Montaj ferestre Aleşd
 • Montaj ferestre Alexandria
 • Montaj ferestre Amara
 • Montaj ferestre Anina
 • Montaj ferestre Aninoasa
 • Montaj ferestre Arad
 • Montaj ferestre Ardud
 • Montaj ferestre Avrig
 • Montaj ferestre Azuga
 • Montaj ferestre Babadag
 • Montaj ferestre Bacău
 • Montaj ferestre Baia de Aramă
 • Montaj ferestre Baia de Arieş
 • Montaj ferestre Baia Mare
 • Montaj ferestre Baia Sprie
 • Montaj ferestre Băile Govora
 • Montaj ferestre Băile Herculane
 • Montaj ferestre Băile Olăneşti
 • Montaj ferestre Băile Tuşnad
 • Montaj ferestre Băileşti
 • Montaj ferestre Bălan
 • Montaj ferestre Bălceşti
 • Montaj ferestre Balş
 • Montaj ferestre Băneasa
 • Montaj ferestre Baraolt
 • Montaj ferestre Bârlad
 • Montaj ferestre Bechet
 • Montaj ferestre Beclean
 • Montaj ferestre Beiuş
 • Montaj ferestre Berbeşti
 • Montaj ferestre Bereşti
 • Montaj ferestre Bicaz
 • Montaj ferestre Bistriţa
 • Montaj ferestre Blaj
 • Montaj ferestre Bocşa
 • Montaj ferestre Boldeşti-Scăeni
 • Montaj ferestre Bolintin-Vale
 • Montaj ferestre Borşa
 • Montaj ferestre Borsec
 • Montaj ferestre Botoşani
 • Montaj ferestre Brad
 • Montaj ferestre Brăila
 • Montaj ferestre Bran
 • Montaj ferestre Braşov
 • Montaj ferestre Breaza
 • Montaj ferestre Brezoi
 • Montaj ferestre Broşteni
 • Montaj ferestre Bucecea
 • Montaj ferestre Bucureşti
 • Montaj ferestre Budeşti
 • Montaj ferestre Buhuşi
 • Montaj ferestre Bumbeşti-Jiu
 • Montaj ferestre Buşteni
 • Montaj ferestre Buzău
 • Montaj ferestre Buziaş
 • Montaj ferestre Cajvana
 • Montaj ferestre Calafat
 • Montaj ferestre Călan
 • Montaj ferestre Călăraşi
 • Montaj ferestre Călimăneşti
 • Montaj ferestre Câmpeni
 • Montaj ferestre Câmpia Turzii
 • Montaj ferestre Câmpina
 • Montaj ferestre Câmpulung
 • Montaj ferestre Câmpulung Moldovenesc
 • Montaj ferestre Caracal
 • Montaj ferestre Caransebeş
 • Montaj ferestre Carei
 • Montaj ferestre Cavnic
 • Montaj ferestre Căzăneşti
 • Montaj ferestre Cehu Silvaniei
 • Montaj ferestre Cernavodă
 • Montaj ferestre Chişineu-Criş
 • Montaj ferestre Ciacova
 • Montaj ferestre Cisnădie
 • Montaj ferestre Cluj-Napoca
 • Montaj ferestre Codlea
 • Montaj ferestre Comăneşti
 • Montaj ferestre Comarnic
 • Montaj ferestre Constanţa
 • Montaj ferestre Copşa Mică
 • Montaj ferestre Corabia
 • Montaj ferestre Costeşti
 • Montaj ferestre Covasna
 • Montaj ferestre Craiova
 • Montaj ferestre Cristuru Secuiesc
 • Montaj ferestre Cugir
 • Montaj ferestre Curtea de Argeş
 • Montaj ferestre Curtici
 • Montaj ferestre Dăbuleni
 • Montaj ferestre Darabani
 • Montaj ferestre Dărmăneşti
 • Montaj ferestre Dej
 • Montaj ferestre Deta
 • Montaj ferestre Deva
 • Montaj ferestre Dolhasca
 • Montaj ferestre Dorohoi
 • Montaj ferestre Drăgăneşti
 • Montaj ferestre Drăgăneşti-Olt
 • Montaj ferestre Drăgăşani
 • Montaj ferestre Dragomireşti
 • Montaj ferestre Drobeta-Turnu Severin
 • Montaj ferestre Eforie
 • Montaj ferestre Făgăraş
 • Montaj ferestre Făget
 • Montaj ferestre Fălticeni
 • Montaj ferestre Făurei
 • Montaj ferestre Feteşti
 • Montaj ferestre Fieni
 • Montaj ferestre Fierbinţi-Târg
 • Montaj ferestre Filiaşi
 • Montaj ferestre Flămânzi
 • Montaj ferestre Focşani
 • Montaj ferestre Frasin
 • Montaj ferestre Fundulea
 • Montaj ferestre Găeşti
 • Montaj ferestre Galaţi
 • Montaj ferestre Gătaia
 • Montaj ferestre Geoagiu
 • Montaj ferestre Gheorgheni
 • Montaj ferestre Gherla
 • Montaj ferestre Ghimbav
 • Montaj ferestre Giurgiu
 • Montaj ferestre Gura Humorului
 • Montaj ferestre Hârlău
 • Montaj ferestre Hârşova
 • Montaj ferestre Haţeg
 • Montaj ferestre Horezu
 • Montaj ferestre Huedin
 • Montaj ferestre Hunedoara
 • Montaj ferestre Huşi
 • Montaj ferestre Ianca
 • Montaj ferestre Iaşi
 • Montaj ferestre Iernut
 • Montaj ferestre Ineu
 • Montaj ferestre Însurăţei
 • Montaj ferestre Întorsura Buzăului
 • Montaj ferestre Isaccea
 • Montaj ferestre Jibou
 • Montaj ferestre Lehliu-Gară
 • Montaj ferestre Lipova
 • Montaj ferestre Liteni
 • Montaj ferestre Livada
 • Montaj ferestre Luduş
 • Montaj ferestre Lugoj
 • Montaj ferestre Lupeni
 • Montaj ferestre Mangalia
 • Montaj ferestre Mărăşeşti
 • Montaj ferestre Marghita
 • Montaj ferestre Medgidia
 • Montaj ferestre Mediaş
 • Montaj ferestre Miercurea Nirajului
 • Montaj ferestre Miercurea Sibiului
 • Montaj ferestre Miercurea-Ciuc
 • Montaj ferestre Mihăileşti
 • Montaj ferestre Milişăuţi
 • Montaj ferestre Mioveni
 • Montaj ferestre Mizil
 • Montaj ferestre Moineşti
 • Montaj ferestre Moldova Nouă
 • Montaj ferestre Moreni
 • Montaj ferestre Motru
 • Montaj ferestre Murfatlar
 • Montaj ferestre Murgeni
 • Montaj ferestre Nădlac
 • Montaj ferestre Năsăud
 • Montaj ferestre Năvodari
 • Montaj ferestre Negreşti
 • Montaj ferestre Negreşti-Oaş
 • Montaj ferestre Negru Vodă
 • Montaj ferestre Nehoiu
 • Montaj ferestre Novaci
 • Montaj ferestre Nucet
 • Montaj ferestre Ocna Mureş
 • Montaj ferestre Ocna Sibiului
 • Montaj ferestre Ocnele Mari
 • Montaj ferestre Odobeşti
 • Montaj ferestre Odorheiu Secuiesc
 • Montaj ferestre Olteniţa
 • Montaj ferestre Oneşti
 • Montaj ferestre Oradea
 • Montaj ferestre Orăştie
 • Montaj ferestre Oraviţa
 • Montaj ferestre Orşova
 • Montaj ferestre Oţelu Roşu
 • Montaj ferestre Ovidiu
 • Montaj ferestre Panciu
 • Montaj ferestre Pâncota
 • Montaj ferestre Paşcani
 • Montaj ferestre Pătârlagele
 • Montaj ferestre Pecica
 • Montaj ferestre Petrila
 • Montaj ferestre Petroşani
 • Montaj ferestre Piatra-Neamţ
 • Montaj ferestre Piatra-Olt
 • Montaj ferestre Piteşti
 • Montaj ferestre Ploieşti
 • Montaj ferestre Plopeni
 • Montaj ferestre Podu Iloaiei
 • Montaj ferestre Pogoanele
 • Montaj ferestre Potcoava
 • Montaj ferestre Predeal
 • Montaj ferestre Pucioasa
 • Montaj ferestre Răcari
 • Montaj ferestre Rădăuţi
 • Montaj ferestre Râmnicu Sărat
 • Montaj ferestre Râmnicu Vâlcea
 • Montaj ferestre Râşnov
 • Montaj ferestre Recaş
 • Montaj ferestre Reghin
 • Montaj ferestre Reşiţa
 • Montaj ferestre Roman
 • Montaj ferestre Roşiori de Vede
 • Montaj ferestre Rovinari
 • Montaj ferestre Roznov
 • Montaj ferestre Rupea
 • Montaj ferestre Săcele
 • Montaj ferestre Săcueni
 • Montaj ferestre Salcea
 • Montaj ferestre Sălişte
 • Montaj ferestre Săliştea de Sus
 • Montaj ferestre Salonta
 • Montaj ferestre Sângeorgiu de Pădure
 • Montaj ferestre Sângeorz-Băi
 • Montaj ferestre Sânnicolau Mare
 • Montaj ferestre Sântana
 • Montaj ferestre Sărmaşu
 • Montaj ferestre Satu Mare
 • Montaj ferestre Săveni
 • Montaj ferestre Scorniceşti
 • Montaj ferestre Sebeş
 • Montaj ferestre Sebiş
 • Montaj ferestre Segarcea
 • Montaj ferestre Seini
 • Montaj ferestre Sfântu Gheorghe
 • Montaj ferestre Sibiu
 • Montaj ferestre Sighetu Marmaţiei
 • Montaj ferestre Sighişoara
 • Montaj ferestre Simeria
 • Montaj ferestre Şimleu Silvaniei
 • Montaj ferestre Sinaia
 • Montaj ferestre Siret
 • Montaj ferestre Slănic
 • Montaj ferestre Slănic-Moldova
 • Montaj ferestre Slatina
 • Montaj ferestre Slobozia
 • Montaj ferestre Solca
 • Montaj ferestre Şomcuta Mare
 • Montaj ferestre Sovata
 • Montaj ferestre Ştefăneşti
 • Montaj ferestre Ştefăneşti
 • Montaj ferestre Ştei
 • Montaj ferestre Strehaia
 • Montaj ferestre Suceava
 • Montaj ferestre Sulina
 • Montaj ferestre Tălmaciu
 • Montaj ferestre Ţăndărei
 • Montaj ferestre Târgovişte
 • Montaj ferestre Târgu Bujor
 • Montaj ferestre Târgu Cărbuneşti
 • Montaj ferestre Târgu Frumos
 • Montaj ferestre Târgu Jiu
 • Montaj ferestre Târgu Lăpuş
 • Montaj ferestre Târgu Mureş
 • Montaj ferestre Târgu Neamţ
 • Montaj ferestre Târgu Ocna
 • Montaj ferestre Târgu Secuiesc
 • Montaj ferestre Târnăveni
 • Montaj ferestre Tăşnad
 • Montaj ferestre Tăuţii-Măgherăuş
 • Montaj ferestre Techirghiol
 • Montaj ferestre Tecuci
 • Montaj ferestre Teiuş
 • Montaj ferestre Ţicleni
 • Montaj ferestre Timişoara
 • Montaj ferestre Tismana
 • Montaj ferestre Titu
 • Montaj ferestre Topliţa
 • Montaj ferestre Topoloveni
 • Montaj ferestre Tulcea
 • Montaj ferestre Turceni
 • Montaj ferestre Turda
 • Montaj ferestre Turnu Măgurele
 • Montaj ferestre Ulmeni
 • Montaj ferestre Ungheni
 • Montaj ferestre Uricani
 • Montaj ferestre Urlaţi
 • Montaj ferestre Urziceni
 • Montaj ferestre Valea lui Mihai
 • Montaj ferestre Vălenii de Munte
 • Montaj ferestre Vânju Mare
 • Montaj ferestre Vaşcău
 • Montaj ferestre Vaslui
 • Montaj ferestre Vatra Dornei
 • Montaj ferestre Vicovu de Sus
 • Montaj ferestre Victoria
 • Montaj ferestre Videle
 • Montaj ferestre Vişeu de Sus
 • Montaj ferestre Vlăhiţa
 • Montaj ferestre Vulcan
 • Montaj ferestre Zalău
 • Montaj ferestre Zărneşti
 • Montaj ferestre Zimnicea
 • Montaj ferestre Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate