Montaj Parchet laminat pret

Care este prețul laminatului? Montarea laminatelor este convenabilă ca preț. Laminatul se recomandă în special în spații cu trafic nu foarte intens, unde poate fi utilizat ca pardoseală pe termen scurt și este accesibilă ca preț. Prețul laminatului depinde de calitatea acestuia, de textură, pregătirea bazei și, desigur, de executant. Pentru montarea laminatului este necesară o suprafață dură, plană și uscată. Prețul de livrare și montaj al laminatului cu click, împreună cu materialul, se situează în jur de 15-20 lei/m2.

Cui să încredințați montarea parchetului laminat? Trimiteți o cerere către parchetarii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL LAMINATULUI


Prețul montării laminatului. Prețul de livrare și montare a laminatului cu click, împreună cu materialul.

15 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
20 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Montaj Parchet laminat pret

ALTE PREȚURI PENTRU PARCHET LAMINAT

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Demontarea laminatului

Prețul demontării laminatului


RON

RON/mp

mp
cerere>

Montarea pragului de trecere

Prețul montării pragului de trecere


RON

RON/ml

ml
cerere>

Montarea stoperului la ușă

Prețul montării stoperului ușă


RON

RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Montare pardoseli laminate, parchet laminat – tot ce trebuie să știți

1. Pardoseli laminate

Dacă intenționați să vă schimbați pardoselile locuinței, atunci parchetul laminat poate fi o alegere excelentă. Aceste pardoseli durabile sunt disponibile într-o mare varietate de culori, stiluri și diferite clase de calitate. Înainte de a începe reamenajarea locuinței, este important să cunoașteți câteva lucruri despre pardoselile laminate, astfel încât să puteți decide, dacă acestea sunt potrivite pentru casa dumneavoastră.

Pardoselile laminate se prezintă sub formă de plăci și se montează ușor folosind sistemul cu click.
Pardoselile laminate se prezintă sub formă de plăci și se montează ușor folosind sistemul cu click.

1.1. Ce sunt pardoselile laminate?

Pardoselile laminate sunt pardoseli compozite, ceea ce înseamnă că sunt alcătuite din mai multe materiale, care compun un singur produs. Au la bază plăci din PAL, care sunt acoperite cu un „strat grafic” și un strat protector. Puteți monta acest tip de pardoseală în orice încăpere a casei dumneavoastră, pentru a crea unui aspect uniform și unitar. Deși pardoselile laminate au fost inventate încă din anul 1977, ele au rămas încă un produs popular, care este prezent la ora actuală în multe locuințe.

1.2. Avantajele și dezavantajele pardoselilor laminate

Ca și în cazul oricărui alt material, pardoselile laminate prezintă câteva avantaje și dezavantaje, pe care vi le expunem în continuare. Citiți-le cu atenție, pentru a vă face o imagine mai clară despre aceste produse și pentru a putea decide fără urmă de dubiu, dacă pardoselile laminate sunt potrivite pentru locuința dumneavoastră sau nu.

Avantajele pardoselilor laminate

Pardoselile laminate sunt disponibile sub formă de plăci, ceea ce face mai ușoară crearea aspectului dorit pentru podea. Se montează ușor, având margini pliabile, care conectează una cu alta prin sistemul cu click. Un strat subțire de spumă și căptușeală de cauciuc face ca laminatul să fie silențios și confortabil atunci când pășim pe el. La fabricarea pardoselilor laminate nu se folosește lemn veritabil. Acest lucru face ca pardoselile laminate să fie o alegere inteligentă, dacă vă preocupă defrișările excesive de păduri și durabilitatea. Pardoselile laminate nu eliberează COV (compuși organici volatili) în aer, deoarece acestea nu se montează cu ajutorul vreunui adeziv. Aceste pardoseli sunt extrem de durabile. De aceea, ele constituie o alegere excelentă pentru gospodăriile mari, cu copii mici. De asemenea, este foarte ușor să le mențineți curate, măturându-le regulat și ștergându-le ocazional.

Dezavantajele pardoselilor laminate

Deși pardoselile laminate sunt accesibile din punct de vedere financiar, ele nu sunt cea mai bună alegere pentru persoanele, care preferă lemnul masiv sau gresia. Parchetul laminat este sensibil la umiditate, deci nu este potrivit pentru a fi montat în subsoluri sau în zone cu umiditate ridicată. Dacă doriți să montați o pardoseală laminată în baie, trebuie să vă asigurați că toate marginile lamelelor sau ale plăcilor sunt lipite, iar marginile pardoselii trebuie să fie etanșate în timpul montării. Dacă sunteți îngrijorat de poluarea mediului înconjurător, trebuie să știți, că stratul protector de pe laminat nu este biodegradabil.

2. Alegeți un furnizor de pardoseli laminate de calitate

Este important, să alegeți pardoselile laminate de cea mai înaltă calitate pentru locuința dumneavoastră. În acest fel, veți fi cu siguranță mulțumit de rezultatul final. Fie că este vorba de culoare, grosime sau stil, numeroși producători de marcă oferă pardoseli laminate de înaltă calitate și durabile, care vor dura ani de zile. Iată câteva caracteristici cheie, pe care ar trebui să le aibă pardoselile laminate, pentru a vă convinge că sunt cele mai bune pentru locuința dumneavoastră:

2.1. Sistemul de montare a parchetului laminat

Căutați pardoseli laminate, care să se monteze conform sistemului cu click, deoarece acesta împiedică pătrunderea umezelii în plăci. Montarea unei astfel de pardoseli este ușoară și impecabilă.

2.2. Stratul superior de protecție

Cele mai bune pardoseli laminate conțin un stratul superior dintr-un material de etanșare foarte rezistent și la acțiunea apei, care se aplică peste pardoseală ca și protecție suplimentară.

2.3. Durabilitate

Majoritatea pardoselilor laminate sunt rezistente, dar cel mai bine este să cumpărați pardoseli cu un rating AC4. Această valoare înseamnă că pardoseala poate rezista la mult trafic, fără a apărea pe suprafața ei zgârieturi sau alte semne de deteriorare.

2.4. Rezistența la acțiunea apei

Pardoselile laminate de calitate sunt rezistente la acțiunea a diferite substanțe, care de obicei pătează. Deci, pe astfel de pardoseli nu apar pete, în cazul în care ne curg diferite lichide pe podea în mod necontrolat. Aceste pardoseli laminate sunt potrivite și pentru camere precum baia sau bucătăria, pentru că rezistă foarte bine la acțiunea apei și a umezelii.

2.5. Pardoseli laminate în diferite stiluri, culori și modele

Companiile de marcă, care produc pardoseli laminate de calitate, oferă o gamă largă de stiluri, culori și modele. Asigurați-vă, că alegeți o pardoseală laminată, care este într-o nuanță sau are un design, care vă place.

2.6. Pardoseli laminate mate sau lucioase

Fie că preferați pardoselile laminate mate sau lucioase, alegeți un produs de calitate și elegant.

2.7. Pardoselile laminate de calitate sunt însoțite de o garanție pe măsură

Fiecare producător de pardoseli laminate oferă propriile condiții de garanție. Pentru o protecție maximă, alegeți o marca, care oferă pentru produsele sale cel puțin 10 ani de garanție sau chiar o garanție pe viață.

3. Tipuri și stiluri de pardoseli laminate

Pe piață sunt disponibile pardoseli laminate într-o mare varietate de forme, dimensiuni și stiluri. Fie că aveți nevoie de pardoseli laminate pentru că vă renovați bucătăria sau vă reamenajați întreaga locuință, la aceste produse trebuie să căutați câteva caracteristici cheie, care sunt deci esențiale pentru îndeplinirea necesităților dumneavoastră.

3.1. Pardoseală laminată din lemn (parchet laminat) sau din plastic

O pardoseală laminată din lemn (parchet laminat) poate fi restaurată de mai multe ori prin șlefuirea stratului superior și aplicarea unuia nou. În schimb, pardoselile laminate din plastic nu pot fi prelucrate respectiv restaurate, dar sunt în genere mult mai ieftine decât parchetul laminat. Ambele tipuri de pardoseli imită lemnul veritabil. Dar, pardoseala laminată din plastic nu are nevoie de o întreținere intensă. Spre deosebire de pardoselile din lemn masiv, pe parchetul laminat nu este nevoie să aplicați soluții de protecție. Pardoselile laminate pot avea grosimi între 6 mm și 12 mm. Cu cât plăcile laminate sunt mai groase, cu atât vor fi mai rezistente la orice impact. De asemenea, pardoselile laminate mai groase absorb mai bine zgomotele. Sub acest aspect, aceste pardoseli sunt ideale pentru a fi montate pe podelele etajelor superioare ale casei. Pardoselile laminate sunt disponibile sub formă de lamele alungite - care creează aspectul unei podele de navă și imită lemnul veritabil – sau sub formă de plăci. Acestea din urmă sunt ideale dacă vă place estetica pietrelor sau a plăcilor ceramice. De asemenea, puteți alege între un finisaj mat sau lucios, în funcție de gustul personal.

3.2. Pardoseală laminată pentru bucătărie

Dacă instalați o pardoseală laminată în bucătărie, alegeți o culoare, care să se potrivească foarte bine cu dulapurile și cu blatul de bucătărie. Asigurați-vă, că vi se montează mai întâi substratul, care va proteja pardoseala împotriva umidității și a loviturilor mecanice. Dacă doriți să vă mențineți pardoseala laminată curată, ștergeți-o imediat ce o udați sau stropiți accidental. Îndepărtarea regulată a prafului, măturarea sau aspirarea pardoselii ajută la evitarea deteriorări și a pătării.

3.3. Pardoseli laminate gri

Dacă aducem vorba despre culori la modă, trebuie să vă spunem, că griul a fost o opțiune populară în ultimii ani. Pardoseala laminată de culoare gri în diferite nuanțe – de la cel mai deschis și până la cel mai închis - poate avea stil rustic sau modern. Pardoseala laminată gri va da un aspect modern casei dumneavoastră și va ascunde în mod excelent imperfecțiunile. Alegeți o culoare gri, care să se armonizeze bine cu culorile pereților, ale mobilierului și ale altor elemente ale casei. Majoritatea pardoselilor laminate gri par a fi din lemn vopsit cu lac gri. Acest lucru va crea un aspect rustic, cald în fiecare cameră a casei dumneavoastră.

3.4. Pardoseală laminată în camera de baie

Pardoseala laminată pe care alegeți să o montați în camera de baie trebuie să fie rezistentă la acțiunea apei. Alegeți o pardoseală cu un strat protector de calitate, care să nu permită infiltrarea apei sub ea. Unele companii de renume, producătoare de pardoseli laminate, oferă garanții impresionante pentru pardoselile lor, chiar și de peste 10 ani. Dacă cumpărați o astfel de pardoseală veți putea avea convingerea că investiția dumneavoastră este asigurată. Și Pentru că pardoselile laminate au suprafețe netede, pe pardoseala din baie puteți pune un covor de baie, pentru a evita riscul de a aluneca și chiar cădea pe podeaua umedă.

3.5. Pardoseală laminată pe pereți

S-ar putea să fiți surprinși la vestea, că puteți monta plăci laminate pe pereți. În acest scop, alegeți plăci laminate cu un model autentic sau care imită lemnul sau piatra. Plăcile laminate pot fi montate pe pereți cu ajutorul unui adeziv și a unui pistol de cuie. Măsurați și tăiați plăcile laminate la lungimea corectă, înainte de a le monta pe pereți. Asigurați-vă că lăsați un mic spațiu între plăcile, astfel încât materialul să se poată extinde și contracta fără a se îndoi.

3.6. Pardoseală laminată rezistentă la apă

Dacă montați pardoseli laminate în baie și în bucătărie, asigurați-vă că acestea sunt impermeabile. Unele companii producătoare de plăci laminate folosesc pentru acestea cuvântul ” impermeabile”, dar în realitate acestea sunt doar rezistente la apă. Cele mai bune pardoseli laminate rezistente la apă vă vor proteja podelele de umezeală și vor împiedica pătrunderea apei sub pardoseală. Asigurați-vă, că noua dumneavoastră pardoseală laminată este complet impermeabilă și nu doar rezistentă la apă - altfel riscați daune permanente, dacă nu ștergeți imediat apa, care a curs pe ea și umezeala. Dacă doriți să impermeabilizați în mod suplimentar pardoseala laminată, puteți etanșa cu silicon marginile sale. Acest lucru va asigura o etanșare impermeabilă a pardoselii. Este recomandat a aplica silicon pe marginile pardoselilor laminate montate în băi, bucătării și spălătorii.

4. Procedura de montare a unei pardoseli laminate

Dacă preferați să vă montați singuri pardoseala laminată sau aveți întrebări referitoare la repararea și întreținerea acesteia, iată câteva instrucțiuni rapide și ușoare, care au scopul de a vă ajuta.

4.1. Montarea pardoselii laminate

Calculați cuadratura suprafeței camerei și adăugați încă 10-15%, ca să aveți de unde tăia marginile pardoselii. Începeți de la capătul camerei și măsurați scândurile pentru a se potrivi paralel cu peretele. Utilizați un ferăstrău circular pentru a tăia plăcile laminate la dimensiunea corectă. La așezarea fiecărei linii de plăci laminate, utilizați distanțieri din lemn, pentru a facilita extinderea materialului. Puneți placă pe placă sub un unghi corespunzător, până când se fixează în poziția adecvată. Repetați acest proces la fiecare rând de plăci. Puteți folosi o bucată de lemn și un ciocan de cauciuc pentru a fixa cu grijă, fiecare placă în locul său adecvat. Între timp, verificați dacă există goluri și reașezați fiecare placă, astfel încât toate să se potrivească în mod uniform și impecabil una cu alta. Aplicați un produs de etanșare de-a lungul marginilor camerei (vă recomandăm să folosiți silicon transparent) pentru a proteja substratul.

4.1.1. Cum se taie pardoseala laminată

Tăiați fiecare placă laminată cu un ferăstrău de masă, un ferăstrău manual sau un ferăstrău circular. Pentru ca linia pe care se taie materialul să fie netedă, e bine să îl tăiați cu o lamă diamantată. Tăiați fiecare placă laminată cu partea finită în sus. Pe măsură ce tăiați fiecare bucată, faceți acest lucru încet și cu grijă, pentru a vă asigura că tăiați plăcile în mod egal și uniform până la capăt.

4.1.2. Cum se montează pardoseala laminată

Îndepărtați toate straturile vechi de pardoseală. Măturați și aspirați podeaua. Dacă pardoseala laminată nu are un strat de suport atașat, începeți prin a așeza stratul-bază, cu care trebuie să acoperiți întreaga podea. Înainte de a așeza plăcile laminate, îndepărtați toate șipcile de la marginile podelei. Puteți să le păstrați și să le montați din nou, după montarea pardoselii laminate. Înainte de a tăia plăcile laminate, aranjați-le pe podea pentru a alege cea mai bună dispunere. Tăiați aricii de pe plăcile, pe care le veți așeza în contact cu pereții. Începeți prin așezarea primului rând de-a lungul celui mai lung perete al camerei; începeți din partea dreaptă și deplasați-vă spre stânga. Așezați plăcile laminate la o distanță de câțiva milimetri una de alta, ajutându-vă cu distanțiere. Repetați procesul cu fiecare nou rând, până când ajungeți la peretele opus al camerei.

4.2. Cum se elimină zgârieturile de pe podeaua laminată

Luați un kit de reparare a pardoselii laminate, care să se potrivească cu culoarea pardoselii dumneavoastră. Acesta poate conține chit de vopsea sau ceară pentru eliminarea zgârieturilor minore. Aplicați ușor chitul sau ceara pe zgârieturi, pentru a umple golurile. Chitul este ideal pentru zgârieturile mai largi, pe care ceara s-ar putea să nu le acopere suficient. Folosind un cuțit special pentru chit, întindeți chitul peste zgârieturi și presați-l cu cuțitul pe un unghi de 45 de grade, umplând astfel golurile zgârieturilor. Înainte de a începe să mergeți pe această parte a podelei, așteptați ca chitul să se întărească. Poate că va fi necesar să înlocuiți plăcile laminate cu zgârieturi extrem de adânci, dacă acestea nu pot fi reparate prin metode tradiționale.

4.3. Cum se elimină vopseaua de pe podeaua laminată

Mai întâi, curățați și aspirați bine podeaua, apoi ștergeți zona afectată cu o cârpă de praf sau cu o cârpă din micro-fibre. Aplicați o soluție pentru îndepărtarea vopselei sau o soluția degresantă pentru pardoseală EXCLUSIV pe vopseaua uscată, folosind o cârpă de bumbac. Lăsați ca agentul de curățare să se îmbibe în vopsea timp de câteva minute. Ștergeți zona cu o cârpă uscată și, dacă este necesar, refolosiți soluția pentru îndepărtarea vopselei, pentru a elimina urmele de vopsea rămase. Urmați aceleași instrucțiuni de mai sus, dar folosiți un produs de curățare a geamurilor pe bază de amoniac în locul soluției de îndepărtare a vopselei sau a soluției degresante pentru podea. De asemenea, mai puteți utiliza și acetonă de unghii pentru a îndepărta urmele de vopsea. După îndepărtarea petelor, clătiți podeaua laminată cu apă caldă și uscați-o bine.

4.4. Cum se montează pardoseala laminată pe beton (șapă)

Îndepărtați pardoseala veche și șipcile marginale și apoi nivelați șapa cu o masă de nivelare, astfel încât să creați o suprafață uniformă și plană. Instalați bariera împotriva vaporilor conform instrucțiunilor producătorului. Când așezați pardoseala laminată, urmați aceiași pași ca și în cazul altor pardoseli. Dacă montați pardoseala laminată pe o șapă proaspătă, lăsați-o să se usuce bine (cel puțin 30 de zile) înainte de a monta pardoseala.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂMONTAJ PARCHET LAMINAT PESTE SAPA CIMENT SI MONTAJ PLINTA MDF

Bună ziua,

Am de montat 12 mp de parchet laminat cu plinta mdf.

Mulțumesc 180 RON la 300 RON


........

MONTAJ LAMINAT

Bună ziua,

doresc sa pun parchet laminat pe hol mare și mic...
Estimez aprox 14 metri pătrați.
Nu am comandat încă parchetul laminat.
Este posibil să veniți acasă să vedeți și să estimați costurile și să discutăm detaliile.
Dacă îmi ajung banii sper sa punem și în sufragerie aproximativ 16,5 metri pătrați, menționez că e mai greu in sufragerie, deoarece am mobila și multe lucruri.
Pe holuri e aproape gol și poate fi montat cu ușurință.
Va rog sa mă contactați telefonic.

Mulțumesc 90 RON la 150 RON


........

MONTARE PARCHET LAMINAT 10 M2 CU PLINTE

Bună ziua,

Am nevoie de montaj 10 m2 parchet laminat.

Mulțumesc 270 RON la 450 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, PARCHET,MONTAJ,ELIBERARE SPATIU, 40 MP
Parchet laminat, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ LVT CLICK IN LIVING DE 32MP, 32 MP
Parchet laminat, Popeşti-Leordeni

1391.04 RON la 2318.4 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT, 30 MP
Parchet laminat, Alexandru cel Bun

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET , CLIK 80 MP
Parchet laminat, Târgu Mureş

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT LUCIOS, 30 MP
Parchet laminat, Costeşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, DE MONTAT PARCHET LAMINAT, 33 MP
Parchet laminat, Tulcea

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, AM 100 MP DE PARCHET LAMINAT DE 12 MM,MONTARE CLIK, 100 MP
Parchet laminat, Morteni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DECOPERTAT PARCHET LAMINAT, 70 MP
Parchet laminat, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT , CLICK. 15 MP
Parchet laminat, Craiova

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTARE PARCHET 19 MP., 19 MP
Parchet laminat, Moineşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, DOAR MONTAJ RESTFUL ESTE CUMPARAT, 12MP
Parchet laminat, Băicoi

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ȘAPA + PARCHET, 28 MP
Parchet laminat, Târgşoru Vechi

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, LINOLEUM SI MONTAJ , 20 MP
Parchet laminat, Câmpina

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET, 30 M2
Parchet laminat, Gheorgheni

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT, 30 MP
Parchet laminat, Bragadiru

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, DE SCHIMBAT PARCHET LAMINAT, 15MP
Parchet laminat, Sinaia

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAT PARCHET PE UN SUPORT DIN LEMN ( DUSUMEA) , 100 MP
Parchet laminat, Tulcea

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT, LAMINAT
Parchet laminat, Tulcea

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT DOUA CAMERE, (APROX 35MP)IN SEBES
Parchet laminat, Sebeş

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAJ LAMINAT SAPA 10CM ARMATA 4MM, 40 MP LA PARTER 2 CAMERE COMANDATE
Parchet laminat, Bucureşti

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT , CU ADEZIV
Parchet laminat, Craiova

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, AM DE SCHIMBAT APROX. 70MP DE PARCHET LAMINAT CLICK, 70 MP
Parchet laminat, Bucureşti

1434.51 RON la 2390.85 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT 8 M, MONTARE CLICK
Parchet laminat, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, DECOPERTARE PARCHET MASIV SI MONTARE PARCHET LAMINAT, 25 METRI PATRATI
Parchet laminat, Ploieşti

1521.45 RON la 2535.75 RON

PREȚUL, SCHIMBAT PARCHET LAMINAT, 13MP
Parchet laminat, Bucureşti

1956.15 RON la 3260.25 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT BIROURI, 80M2
Parchet laminat, Bascov

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET SUFRAGERIE, 19 MP
Parchet laminat, Bucureşti

825.93 RON la 1376.55 RON

PREȚUL, MONTARE PARCHET , 24 MP
Parchet laminat, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT DE 12 MM, LUCIOS., 100 MP
Parchet laminat, Făgăraş

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, PUS 20 M PARCHET, 20 MP
Parchet laminat, Năvodari

260.82 RON la 434.7 RON

PREȚUL, MONTAJ P.LAMINAT, MATERIAL PROPIU, 27,5-28 M²
Parchet laminat, Cluj-Napoca

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAT PARCHET LAMINAT 12MM SI PLINTA DUROPOLIMER, 60 MP
Parchet laminat, Bucureşti

695.52 RON la 1159.2 RON

PREȚUL, MONTAJ PACHET LAMINAT APROX 30MP, 30MP
Parchet laminat, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT, 12MP
Parchet laminat, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, PARCHET MELAMINAT DE 10-12 ML CCA 400 MP , DORIM COTATIE DE PRET PT ACEASTA SUPRAFATA
Parchet laminat, Făgăraş

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT ÎN 2 CAMERE 3,40/3,40M SI 4/5M, 31,56 M2
Parchet laminat, Timişoara

434.7 RON la 724.5 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

PARCHET LAMINAT LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

663+ FIRME PENTRU PARCHET LAMINAT
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL PARCHET LAMINAT?

 • Parchet laminat Abrud
 • Parchet laminat Adjud
 • Parchet laminat Agnita
 • Parchet laminat Aiud
 • Parchet laminat Alba Iulia
 • Parchet laminat Aleşd
 • Parchet laminat Alexandria
 • Parchet laminat Amara
 • Parchet laminat Anina
 • Parchet laminat Aninoasa
 • Parchet laminat Arad
 • Parchet laminat Ardud
 • Parchet laminat Avrig
 • Parchet laminat Azuga
 • Parchet laminat Babadag
 • Parchet laminat Bacău
 • Parchet laminat Baia de Aramă
 • Parchet laminat Baia de Arieş
 • Parchet laminat Baia Mare
 • Parchet laminat Baia Sprie
 • Parchet laminat Băile Govora
 • Parchet laminat Băile Herculane
 • Parchet laminat Băile Olăneşti
 • Parchet laminat Băile Tuşnad
 • Parchet laminat Băileşti
 • Parchet laminat Bălan
 • Parchet laminat Bălceşti
 • Parchet laminat Balş
 • Parchet laminat Băneasa
 • Parchet laminat Baraolt
 • Parchet laminat Bârlad
 • Parchet laminat Bechet
 • Parchet laminat Beclean
 • Parchet laminat Beiuş
 • Parchet laminat Berbeşti
 • Parchet laminat Bereşti
 • Parchet laminat Bicaz
 • Parchet laminat Bistriţa
 • Parchet laminat Blaj
 • Parchet laminat Bocşa
 • Parchet laminat Boldeşti-Scăeni
 • Parchet laminat Bolintin-Vale
 • Parchet laminat Borşa
 • Parchet laminat Borsec
 • Parchet laminat Botoşani
 • Parchet laminat Brad
 • Parchet laminat Brăila
 • Parchet laminat Bran
 • Parchet laminat Braşov
 • Parchet laminat Breaza
 • Parchet laminat Brezoi
 • Parchet laminat Broşteni
 • Parchet laminat Bucecea
 • Parchet laminat Bucureşti
 • Parchet laminat Budeşti
 • Parchet laminat Buhuşi
 • Parchet laminat Bumbeşti-Jiu
 • Parchet laminat Buşteni
 • Parchet laminat Buzău
 • Parchet laminat Buziaş
 • Parchet laminat Cajvana
 • Parchet laminat Calafat
 • Parchet laminat Călan
 • Parchet laminat Călăraşi
 • Parchet laminat Călimăneşti
 • Parchet laminat Câmpeni
 • Parchet laminat Câmpia Turzii
 • Parchet laminat Câmpina
 • Parchet laminat Câmpulung
 • Parchet laminat Câmpulung Moldovenesc
 • Parchet laminat Caracal
 • Parchet laminat Caransebeş
 • Parchet laminat Carei
 • Parchet laminat Cavnic
 • Parchet laminat Căzăneşti
 • Parchet laminat Cehu Silvaniei
 • Parchet laminat Cernavodă
 • Parchet laminat Chişineu-Criş
 • Parchet laminat Ciacova
 • Parchet laminat Cisnădie
 • Parchet laminat Cluj-Napoca
 • Parchet laminat Codlea
 • Parchet laminat Comăneşti
 • Parchet laminat Comarnic
 • Parchet laminat Constanţa
 • Parchet laminat Copşa Mică
 • Parchet laminat Corabia
 • Parchet laminat Costeşti
 • Parchet laminat Covasna
 • Parchet laminat Craiova
 • Parchet laminat Cristuru Secuiesc
 • Parchet laminat Cugir
 • Parchet laminat Curtea de Argeş
 • Parchet laminat Curtici
 • Parchet laminat Dăbuleni
 • Parchet laminat Darabani
 • Parchet laminat Dărmăneşti
 • Parchet laminat Dej
 • Parchet laminat Deta
 • Parchet laminat Deva
 • Parchet laminat Dolhasca
 • Parchet laminat Dorohoi
 • Parchet laminat Drăgăneşti
 • Parchet laminat Drăgăneşti-Olt
 • Parchet laminat Drăgăşani
 • Parchet laminat Dragomireşti
 • Parchet laminat Drobeta-Turnu Severin
 • Parchet laminat Eforie
 • Parchet laminat Făgăraş
 • Parchet laminat Făget
 • Parchet laminat Fălticeni
 • Parchet laminat Făurei
 • Parchet laminat Feteşti
 • Parchet laminat Fieni
 • Parchet laminat Fierbinţi-Târg
 • Parchet laminat Filiaşi
 • Parchet laminat Flămânzi
 • Parchet laminat Focşani
 • Parchet laminat Frasin
 • Parchet laminat Fundulea
 • Parchet laminat Găeşti
 • Parchet laminat Galaţi
 • Parchet laminat Gătaia
 • Parchet laminat Geoagiu
 • Parchet laminat Gheorgheni
 • Parchet laminat Gherla
 • Parchet laminat Ghimbav
 • Parchet laminat Giurgiu
 • Parchet laminat Gura Humorului
 • Parchet laminat Hârlău
 • Parchet laminat Hârşova
 • Parchet laminat Haţeg
 • Parchet laminat Horezu
 • Parchet laminat Huedin
 • Parchet laminat Hunedoara
 • Parchet laminat Huşi
 • Parchet laminat Ianca
 • Parchet laminat Iaşi
 • Parchet laminat Iernut
 • Parchet laminat Ineu
 • Parchet laminat Însurăţei
 • Parchet laminat Întorsura Buzăului
 • Parchet laminat Isaccea
 • Parchet laminat Jibou
 • Parchet laminat Lehliu-Gară
 • Parchet laminat Lipova
 • Parchet laminat Liteni
 • Parchet laminat Livada
 • Parchet laminat Luduş
 • Parchet laminat Lugoj
 • Parchet laminat Lupeni
 • Parchet laminat Mangalia
 • Parchet laminat Mărăşeşti
 • Parchet laminat Marghita
 • Parchet laminat Medgidia
 • Parchet laminat Mediaş
 • Parchet laminat Miercurea Nirajului
 • Parchet laminat Miercurea Sibiului
 • Parchet laminat Miercurea-Ciuc
 • Parchet laminat Mihăileşti
 • Parchet laminat Milişăuţi
 • Parchet laminat Mioveni
 • Parchet laminat Mizil
 • Parchet laminat Moineşti
 • Parchet laminat Moldova Nouă
 • Parchet laminat Moreni
 • Parchet laminat Motru
 • Parchet laminat Murfatlar
 • Parchet laminat Murgeni
 • Parchet laminat Nădlac
 • Parchet laminat Năsăud
 • Parchet laminat Năvodari
 • Parchet laminat Negreşti
 • Parchet laminat Negreşti-Oaş
 • Parchet laminat Negru Vodă
 • Parchet laminat Nehoiu
 • Parchet laminat Novaci
 • Parchet laminat Nucet
 • Parchet laminat Ocna Mureş
 • Parchet laminat Ocna Sibiului
 • Parchet laminat Ocnele Mari
 • Parchet laminat Odobeşti
 • Parchet laminat Odorheiu Secuiesc
 • Parchet laminat Olteniţa
 • Parchet laminat Oneşti
 • Parchet laminat Oradea
 • Parchet laminat Orăştie
 • Parchet laminat Oraviţa
 • Parchet laminat Orşova
 • Parchet laminat Oţelu Roşu
 • Parchet laminat Ovidiu
 • Parchet laminat Panciu
 • Parchet laminat Pâncota
 • Parchet laminat Paşcani
 • Parchet laminat Pătârlagele
 • Parchet laminat Pecica
 • Parchet laminat Petrila
 • Parchet laminat Petroşani
 • Parchet laminat Piatra-Neamţ
 • Parchet laminat Piatra-Olt
 • Parchet laminat Piteşti
 • Parchet laminat Ploieşti
 • Parchet laminat Plopeni
 • Parchet laminat Podu Iloaiei
 • Parchet laminat Pogoanele
 • Parchet laminat Potcoava
 • Parchet laminat Predeal
 • Parchet laminat Pucioasa
 • Parchet laminat Răcari
 • Parchet laminat Rădăuţi
 • Parchet laminat Râmnicu Sărat
 • Parchet laminat Râmnicu Vâlcea
 • Parchet laminat Râşnov
 • Parchet laminat Recaş
 • Parchet laminat Reghin
 • Parchet laminat Reşiţa
 • Parchet laminat Roman
 • Parchet laminat Roşiori de Vede
 • Parchet laminat Rovinari
 • Parchet laminat Roznov
 • Parchet laminat Rupea
 • Parchet laminat Săcele
 • Parchet laminat Săcueni
 • Parchet laminat Salcea
 • Parchet laminat Sălişte
 • Parchet laminat Săliştea de Sus
 • Parchet laminat Salonta
 • Parchet laminat Sângeorgiu de Pădure
 • Parchet laminat Sângeorz-Băi
 • Parchet laminat Sânnicolau Mare
 • Parchet laminat Sântana
 • Parchet laminat Sărmaşu
 • Parchet laminat Satu Mare
 • Parchet laminat Săveni
 • Parchet laminat Scorniceşti
 • Parchet laminat Sebeş
 • Parchet laminat Sebiş
 • Parchet laminat Segarcea
 • Parchet laminat Seini
 • Parchet laminat Sfântu Gheorghe
 • Parchet laminat Sibiu
 • Parchet laminat Sighetu Marmaţiei
 • Parchet laminat Sighişoara
 • Parchet laminat Simeria
 • Parchet laminat Şimleu Silvaniei
 • Parchet laminat Sinaia
 • Parchet laminat Siret
 • Parchet laminat Slănic
 • Parchet laminat Slănic-Moldova
 • Parchet laminat Slatina
 • Parchet laminat Slobozia
 • Parchet laminat Solca
 • Parchet laminat Şomcuta Mare
 • Parchet laminat Sovata
 • Parchet laminat Ştefăneşti
 • Parchet laminat Ştefăneşti
 • Parchet laminat Ştei
 • Parchet laminat Strehaia
 • Parchet laminat Suceava
 • Parchet laminat Sulina
 • Parchet laminat Tălmaciu
 • Parchet laminat Ţăndărei
 • Parchet laminat Târgovişte
 • Parchet laminat Târgu Bujor
 • Parchet laminat Târgu Cărbuneşti
 • Parchet laminat Târgu Frumos
 • Parchet laminat Târgu Jiu
 • Parchet laminat Târgu Lăpuş
 • Parchet laminat Târgu Mureş
 • Parchet laminat Târgu Neamţ
 • Parchet laminat Târgu Ocna
 • Parchet laminat Târgu Secuiesc
 • Parchet laminat Târnăveni
 • Parchet laminat Tăşnad
 • Parchet laminat Tăuţii-Măgherăuş
 • Parchet laminat Techirghiol
 • Parchet laminat Tecuci
 • Parchet laminat Teiuş
 • Parchet laminat Ţicleni
 • Parchet laminat Timişoara
 • Parchet laminat Tismana
 • Parchet laminat Titu
 • Parchet laminat Topliţa
 • Parchet laminat Topoloveni
 • Parchet laminat Tulcea
 • Parchet laminat Turceni
 • Parchet laminat Turda
 • Parchet laminat Turnu Măgurele
 • Parchet laminat Ulmeni
 • Parchet laminat Ungheni
 • Parchet laminat Uricani
 • Parchet laminat Urlaţi
 • Parchet laminat Urziceni
 • Parchet laminat Valea lui Mihai
 • Parchet laminat Vălenii de Munte
 • Parchet laminat Vânju Mare
 • Parchet laminat Vaşcău
 • Parchet laminat Vaslui
 • Parchet laminat Vatra Dornei
 • Parchet laminat Vicovu de Sus
 • Parchet laminat Victoria
 • Parchet laminat Videle
 • Parchet laminat Vişeu de Sus
 • Parchet laminat Vlăhiţa
 • Parchet laminat Vulcan
 • Parchet laminat Zalău
 • Parchet laminat Zărneşti
 • Parchet laminat Zimnicea
 • Parchet laminat Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate