Căutați bun montator gresie, faianta? Am colectat și verificat montatorii gresie, faianta care își desfășoară activitatea în localitatea Bucureşti și în împrejurimi. Trimiteți o cerere și executanții interesați montatori gresie, faiantari vă vor contacta pentru a vă face o vizită, pentru Profactura și oferte. Bun montator gresie, faiantar Bucureşti se vor găsi cu siguranță și pentru dvs..
Vă putem ajuta?
Simplu până la executanții evaluați.
Vă putem ajuta?
Simplu până la executanții evaluați.
Ultimele cereri publicate în categoria Montaj gresie, faiantari, Bucureşti
Am nevoie de montaj gresie pe 15 m2 pe podeaua unei incaperi interioare.
Lucian S.
Am nevoie de placare pereti cu faianta 50 mp si placare pardoseala 20 mp.
Ion N.
Am nevoie de montare gresie in garaj curte, suprafata de aprox 30 mp.
Ioana B.
Montare gresie tip parchet (placa 20,5x61,5) in interiorul unui apartament, suprafata de aprox 24 mp.
Negrila C.
Am nevoie de montaj gresie pe doua balcoane, aproximativ 5 mp fiecare balcon, debitare plus montaj plinta din gresia respectiva.
Cristi L.
Bucătărie faianță perete 3.5 lungime și 1.75 înălțime. Perete 1 m lungime și 1.75 înălțime. Materialele sunt cumpărate. Pereți drepți lavabilă.
Constantin
Asociatie proprietari dorim placare cu gresie de 120x60 intrarile liftului et.1-6, cu coltar, chituire, siliconare la imbinarea glafului cu rama usii liftului. Este atasata poza.
Radu C.
Placare gresie faianță Intrare scară bloc. Suprafața aprox de 150mp.
Mulțumesc frumos
Cristina M.
Locație: Essen, Germania
Când va începe proiectul (aproximativ)?: Septembrie mediu
Durata proiectului: 5 săptămâni
Daibau lucrări: Lucrări de montaj gresie faianță
Descrieți în detaliu munca: Diverse lucrări de placări(montaj) ceramice(gresie faianță), în special pentru plăci de ceramică de format mare. Munca implică montarea plăcilor, etanșarea și nivelarea treptelor și balcoanelor. Dimensiunile plăcilor sunt de 60x120 și 60x60.
Plată €/h: 20
Plată lunară aprox. €: 4000
Cum este organizată munca (schimburi, ore estimate, ore suplimentare,...)?: Programul de lucru este planificat de la 8:00 la 17:00, aproximativ 9 ore pe zi sau 50-50 ore pe săptămână.
Este inclusă cazarea și ce tip de cazare este?: Cazarea este inclusă (plătită), camere pentru 2 persoane în apartamente.
Este organizat transferul, ce tip de transfer și unde este punctul de adunare?: Transferul propriu (mașină, microbuz), costul transferului este acoperit. Dacă cineva (sau echipa) lucrează pe o perioadă mai lungă, vom pune la dispoziție și mașină sau microbuz.
Sunt posibile și organizate întoarceri acasă (cât de des, când, etc.)?: La fiecare 4-6 săptămâni.
Puteți descrie locația proiectului (încălzită, în interior/exterior, etc.) și ce vor fi detaliile sarcinilor?: Munca are loc într-un spațiu închis în interiorul clădirii.
Ce fel de calificări sunt necesare (standarde, SIST EN, ISO, etc.)?: Nu sunt necesare calificări speciale.
Ce fel de limbă cereți?: Prezența unui membru al echipei care vorbește germană este preferabilă, dar nu obligatorie.
Georgel C.
Buna seara,
Am nevoie de montaj gresie in doua dormitoare. Acum exista linoleu rupt si jupuit in aceste camere.
Mulțumesc
Ioana L.
Bună ziua,
Vreau să înlocuiesc chitul dintre rosturile gresiei din bucătărie.
Mulțumim
Tudor S.
BUNĂ ZIUA,
MONTAJ GRESIE SI FAIANTA 60X120 , 60X30 , 120X280. E VORBA DE UN PROIECT DE 20000 - 25000 MP
MULȚUMIM
Andrei A.
Bună ziua,
Am nevoie de montaj gresie pe terasa exterior, 140 mp, 3 sifoane de scurgere apa pluviala.
Mulțumesc
Remulus N.
Bună ziua,
Avem nevoie de montaj gresi si faianță. Sunt 10000 mp.
Mulțumesc
Nita C.
Bună ziua,
Sunt interesat sa pun travertin la interior 23mp zona militari pacii si alte lucrari conexe.. scara pereti scara fara a ingusta spatiul
Mulțumesc
Epure M.
Bună ziua,
Am nevoie de montaj placi mari de faianta de 250cm, 65 mp.
Mulțumesc
Trufin A.
Montarea, adică lipirea gresiei și faianței este întotdeauna mai bine lăsată pe seama montatorilor de gresie și faianță, deoarece aceștia au experiență, cunoștințe și abilități datorită cărora pot efectua întreaga lucrare foarte bine. Așezarea plăcilor necesită precizie, echilibru și ținerea de cont a anumitor pași, proceduri și tehnici specifice, precum și utilizarea uneltelor și materialelor adecvate.
Timpul necesar pentru montare, adică lipirea plăcilor ceramice, depinde de mai mulți factori, dintre care cei mai importanți sunt tipul și starea suportului, dimensiunea plăcilor, complexitatea modelului și tehnicile de montare. Pentru suprafețele mai mici, lucrările vor dura câteva zile, în timp ce pentru încăperile mai mari și mai solicitante, lucrările pot dura o săptămână întreagă sau mai mult.
Montarea corectă a plăcilor ceramice implică mai multe etape: pregătirea suprafeței, alegerea și amestecarea adezivului, aplicarea cu o mistrie crestă adecvată, montarea plăcilor pe dosul cărora sunt întinse uniform cantități mai mici de adeziv și presarea lor în loc și nivelarea; plăcile sunt așezate cu un mic spațiu ținut de distanțierele din plastic, așa-numitele „cruciulițe”, iar acest spațiu intermediar - rosturile - este în final umplut cu chit de rosturi.
Punctul de plecare pentru lipirea plăcilor este cel mai bine determinat prin schiță sau desen pe planul de executare existent. Toate celelalte elemente cheie ale spațiului ar trebui incluse într-un astfel de plan: pereții, locurile instalațiilor sanitare, drenaje și altele. Atunci ar trebui să încercați mai multe variante - cum ar arăta să le așezați de la marginile laterale la mijloc sau invers? Ar trebui să fie rândurile drepte, diagonale sau eșalonate? Cu sau fără model și așa mai departe. Regula este că la montarea gresiei și faianței trebuie să existe cât mai puține tăieturi și deșeuri. Astfel, plăcile vor fi distribuite uniform, iar îmbinările dintre ele, adică rosturile, precum și alte părți ale echipamentului, vor arăta elegant și atractiv din punct de vedere estetic.
Montarea plăcilor ceramice de format mare necesită mai multă atenție și experiență, deoarece acestea sunt mai mari decât cele standard, deci necesită tehnici de lucru diferite. Pentru ca suprafața obținută să fie complet plană și dreaptă, trebuie aplicat mai mult adeziv pe plăci și lucrul trebuie verificat mai des cu o nivelă cu laser. Lipirea plăcilor de format mare necesită o mai mare precizie în nivelarea și alinierea plăcilor, ceea ce complică execuția lucrării în sine.
Adezivul de ciment și mortarul de ciment sunt considerați cei mai potriviți lianți. Acest tip de liant este mai durabil și mai rezistent și permite o bună legătură între plăcile ceramice și suport.
Rosturile dintre plăcile ceramice trebuie să fie uniforme, plane și bine umplute pentru a preveni pătrunderea apei și a murdăriei între plăci. Prin alegerea culorii rosturilor asemănătoare cu cea a plăcilor, rosturile pot să pară mai puțin vizibile sau invers, pot fi evidențiate cu o culoare contrastantă.
Prețul lucrărilor de montare a plăcilor ceramice depinde de mai mulți factori, printre care se numără suprafața pe care se execută lucrările, tipul și calitatea plăcilor ceramice, complexitatea modelului și tehnicilor de montare, pregătirea suportului și accesibilitatea locației. De asemenea, utilizarea unor materiale suplimentare, cum ar fi diverși lianți și compuși de chituire, poate mări prețul.
Diferența constă în principal în detalii, cum ar fi tratamentul suprafeței, grosimea plăcilor etc. De regulă, gresiile sunt mai groase și mai durabile, destinate unei încărcări și uzuri mai mari, în timp faianțele pot fi mai subțiri și mai ușoare deoarece, în practică, trebuie doar să fie impermeabile. Totodată pot diferi și prin textura suprafeței, formă și decor, adaptate pentru podele sau pereți. Gresia are de obicei o suprafață mai aspră pentru a preveni alunecarea.
Cele mai utilizate tipuri de plăci ceramice sunt din porțelan. Sunt produse în nenumărate culori, texturi și modele, deoarece pot fi folosite pentru a acoperi atât pereții, cât și podelele. Sunt des întâlnite și plăcile ceramice cu imitația altor materiale, așa-numitele decoruri ale pietrei și lemnului, care conferă încăperii un aspect elegant și natural și, în același timp, sunt ușor de întreținut. Sunt populare și acum plăcile mici, așa-numitele mozaic, cu care pot fi create nenumărate modele diferite, dar sunt puțin mai greu de curățat din cauza numărului mare de rosturi.
Este important să curățați în mod regulat gresia și faianța cu produse neabrazive și să aerisiți bine baia după fiecare baie și duș, adică bucătăria în timpul și după gătit. Acest lucru previne formarea mucegaiului și igrasiei. De asemenea, este important să înlocuiți imediat plăcile crăpate sau rupte, în primul rând pentru că prin ele se va infiltra apa în perete sau podea și pentru că cineva s-ar putea tăia.
Pentru spații mai înguste, se recomandă culorile mai deschise și, prin urmare, plăcile mai deschise. Nu contează dacă sunt mari sau mici, poligonale sau pătrate, doar lăsați-le să fie mai deschise la culoare, pentru că vor mări optic camera.