Pentru zona
    Ceramica granitogres este un nume popular pentru plăcile care sunt realizate prin presarea pietrei naturale și a lutului și aplicarea unei glazuri compozite speciale pe o parte. Comercianții le numesc și plăci de porțelan. Dezvoltarea lor a început în Italia la sfârșitul anilor '80 și astăzi sunt caracterizate de numeroase avantaje față de ceramica clasică obișnuită.
    Articol de specialitate 484
    granitogres
    Avem 3169 executanți pentru domeniul Montaj gresie și faianță:

    1. Plăci ceramice porțelanate

    Unul dintre marile avantaje ale plăcilor porțelanate este non-porozitatea lor - sunt foarte rezistente la diverse lichide. Putem spune cu certitudine că sunt ideale pentru spații exterioare, bucătării și poate chiar pentru băi. Plăcile porțelanate sunt mult mai dure decât plăcile clasice. Alegerea diferitelor formate (dimensiuni) și imitații ale diverselor materiale, le permite să se adapteze la multe stiluri, gusturi și tendințe. Sunt rezistente la acizi, baze și săruri. De asemenea, sunt minunate pentru ateliere, încăpere cu cazane, spălătorii, crame și alte camere destinate producției sau procesării alimentelor și a altor produse. În plus, acestea sunt o suprafață ideală pentru podele pentru terase și balcoane, deoarece sunt rezistente la îngheț. Sunt de înaltă calitate, ceea ce dovedește rezistența lor la uzură. Rugozitatea suprafeței vizibile a plăcilor porțelanate, printre altele, face mersul pe podelele umede mai ușor, deoarece acestea nu alunecă. În ultimii ani, dezvoltarea plăcilor de porțelan este în plină desfășurare. Modelele din lemn, piatră sau alte structuri, realizate pe suprafața vizibilă a plăcilor porțelanate, creează impresia că sunt realizate din materiale originale și nu din imitații.

    2. Ceramica porțelanată – preț

    Prețurile ceramicii porțelanate sunt diferite, depind dacă plăcile sunt potrivite pentru utilizare în exterior sau în interior. Dimensiunea plăcilor porțelanate joacă, de asemenea, un rol important în prețul lor. Prețurile plăcilor încep de la 19 lei / m2, dar variază până la 300 lei / m2. În orice caz, ar trebui alocați mai mulți bani pentru plăcile de porțelan special concepute. Desigur, materialul suplimentar și mâinile meșterului ar trebui adăugate la prețul plăcilor. Prețul instalării ceramicii de dimensiuni standard este de 35-50 lei / m2.

    Dacă vă decideți pentru plăcile porțelanate, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 484
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Montaj gresie și faianță?

    Avem 3169 executanți pentru domeniul Montaj gresie și faianță:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3169 executanți pentru domeniul Montaj gresie și faianță
    8.9
    0

    ADI VARGA IDEEA AMENAJARI S.R.L.


    8.9
    0

    TRANDAFIR COSOR CONSTRUCT S.R.L.


    8.9
    0

    DAY CONSTRUCT TRANS S.R.L.


    8.9
    0

    BELEPOC CONSTRUCT SRL