Căutați bun turnător de șape? Am colectat și verificat turnători de șape care își desfășoară activitatea în localitatea Bucureşti și în împrejurimi. Trimiteți o cerere și executanții interesați turnători de șape vă vor contacta pentru a vă face o vizită, pentru Profactura și oferte. Cu experiență turnător de șape Bucureşti se vor găsi cu siguranță și pentru dvs..
Oferim amenajari interioare la cheie ,case ,apartamente,sedii de firme. Refacere baie ,sanitare(wc,lavoare,baterii,cadite,cazii,oglinda) instalatii de incalzire,montat usi ,montat parchet,montata obie...
Vă putem ajuta?
Simplu până la executanții evaluați.
Vă putem ajuta?
Simplu până la executanții evaluați.
Ultimele cereri publicate în categoria Șapa, Bucureşti
Suprafață 1000 mp, balast 20cm, sapa de beton armat plasa de Buzău 12mm/20x20 cm, grosime sapa 10-15 mm
Sebastian B.
Doresc sapa grosiera pentru un apartament 3 camere la parter, 65 mp , grosimea sapei 5-6 cm
Tasica P.
Salut, as dori o sapa armata, suprafata de aprox 60 mp, grosime 7-10cm
Iulian B.
Sapa se va turna peste tevile de incalzire in pardoseala ( acestea fiind instalate peste o izolatie de polistire).
Grosimea va fi de 5 cm in cea mai mare parte a apartamentului (fiind un pic mai mica intr-un balcon si o baie care insumeaza 8mp). Suprafata de 90 mp
Dimitrie C.
Dorim o sapa peste incalsirea in pardoseala la etajul 3, 5 centimetri si dat cu elicopteru. Suprafata de 110 m2.
Paraschiv
Am nevoie de scos parchetul vechi si pus sapa in living si dormitor. Tot ap are 37 de mp. Ambele camere probabil 25-28
Tiberiu
Am nevoie de sapa cu suprafata de 30 m2 care trebuie acoperiti, pe pământ, la subsolul cladirii. Trebuie pregatit terenul inainte.
Otilia M.
Am o garsonieră și cred ca ar trebui turnarea unei sape, apoi montare gresie și plintă MDF. Suprafața este de aproximativ 16 mp. Gresia o sa vina pe la jumatatea lunii Ianuarie. Din pacate livratorul o sa aduca doar pana in fata blocului si o sa am nevoie ca oamenii din echipa dvs sa aduca gresia in interiorul apartamentului.
Alexandra P.
Bună ziua,
Suntem o asociație din zona Drumul Taberei. Avem nevoie de turnat șapă în zona ghenei și de vopsit pereții din ghenă cu o vopsea rezistentă la umezeală. Suprafata pentru șapa este de aprox 10 mp iar pentru zugraveli 25 mp.
Ardeleanu
Doresc ca în cost să intre materialele și manopera.
Garajul are o placă de beton dar aceasta trebuie înălțată puțin.
O grosime de 5 cm este suficientă.
Mi-e greu să spun dacă e nevoie de o șapă clasică sau autonivelanta. Cineva ar trebui să vină la fața locului să vadă.
Nu este nevoie de izolație sub sapa.
Cornel C.
Sapa se pune peste incalzirea in pardoseala este o casa noua, suprafata este impartia pe parter etaj 1 si etaj 2, in total 140 mp
Ghelmez C.
Am nevoie de șapă clasică până la 10 cm, în dependență de lucrarea instalatorilor, suprafata de aproximativ 150 mp
Vitalie M.
Grosimea minim 5 cm materiale incluse , sapa clasica nu necesita izolatie suplimentara
Baju
Am nevoie de 60 de mp de sapa
Madalin B.
5-6cm grosime de la baza foliei de nuturi. Suprafata totala este de 72 mp peste tevi. Apartamentul are 79mp. In diferenta de 8mp avem: - 2mp sunt 2 camari care sunt la nivel - un total de 6mp zone fara incalzire in pardoseala de la intrare in hol , din bucătărie , baie etc la diferite inaltimi. Unele sunt la nivel, alte ma jos. Cred ca media ca iesi tot la vreo 5-6cm.
Laurentiu N.
Preparare și turnare șapă grosieră în apartament cu 3 camere, suprafata de 65 mp.
Cristian G.
Șapa clasică este un amestec care se așează manual sau mecanic. Constă dintr-un amestec de ciment, nisip și apă. Șapa autonivelantă are o așa structură chimică încât se varsă singură și se întinde uniform pe suprafața pe care este turnată. Șapa uscată, în schimb, este o baza din placi solide din carton, ipsos, fibre de diferite origini sau spumă, datorită cărora au o greutate specifică foarte mică. Plăcile sunt, desigur, montate și asamblate la fața locului printr-un proces uscat, așa-numita montare uscată.
Grosimea șapei depinde de scop. Pentru spațiile interioare precum camerele de zi, bucătăriile și băile, se realizează de obicei o șapă de 3-5 cm grosime. Dacă doriți ca încălzirea în pardoseală să fie umplută cu o șapă și astfel să se creeze o pardoseală solidă, este recomandat ca aceasta să aibă o grosime de minim 5 cm, iar pardoseala finală să fie terazzo sau beton lustruit. Grosimea mai mare este utilizată pentru suprafețele exterioare precum terase și trotuare.
Timpul de turnare a șapei depinde de mărimea și complexitatea suprafeței și de tipul șapei în sine. Șapa umedă clasică este montată manual sau mecanic, ceea ce poate dura de la câteva ore la câteva zile, pe când lucrul cu șapa autonivelantă este mai rapidă, deoarece se extinde și se nivelează. Situația este similară cu șapa uscată, deoarece plăcile sunt montate pe rând și înșurubate și deci sunt imediat gata pentru prelucrare ulterioară și nu este nevoie să așteptați să se usuce.
Timpul de uscare a șapei depinde de umiditatea și temperatura încăperii, precum și de grosimea șapei. Iarna, șapa se va usca mai lent din cauza temperaturilor exterioare mai scăzute sau nu se va usca deloc uniform, de aceea se recomandă să nu se lucreze la temperaturile sub 10°C. Dacă șapa este realizată într-un spațiu interior cu încălzire, se recomandă pornirea sistemului de centrală termică, chiar dacă lucrarea în apartament sau casă nu a fost încă finalizată. Șapa se usucă în funcție de grosimea acesteia și de materialul care va fi plasat peste ea ca acoperire finală a podelei. Pentru ceramică, piatră sau marmură sunt suficiente 20 până la 30 de zile de uscare, în timp ce pentru parchet sau laminat se recomandă 45 până la 60 de zile. Pentru ca șapa să se usuce uniform, se recomandă să asigurați suficientă ventilație și să deschideți ferestrele.
Pentru a preveni crăparea șapei, trebuie să aveți grijă de grosimea și calitatea corespunzătoare a amestecului, iar înainte de aceasta să aveți grijă de pregătirea corectă a bazei și de metoda de aplicare a șapei. Este important să folosiți un amestec calitativ, să nivelați bine șapa și să urmați instrucțiunile producătorului pentru uscarea și întărirea amestecului.
Șapa este un material de construcție versatil, acesta fiind unul dintre cele mai mari avantaje. Prin urmare, șapa poate fi montată pe diferite substraturi precum beton, cărămidă, ipsos și scânduri de lemn sau poate fi folosită o grilă de nivelare.
Da, încălzirea în pardoseală poate fi montată sub șapă - acest lucru mărește confortul locuirii și eficiența energetică a spațiului. Varianta montării în care țevile de încălzire în pardoseală sunt direct „extinse” cu șapa este de fapt cea mai calitativă și din punct de vedere tehnic cea mai recomandată, deoarece șapa acționează ca un acumulator de căldură care apoi se emite lent în spațiu.