Căutați bun turnător de șape? Am colectat și verificat turnători de șape care își desfășoară activitatea în localitatea Bucureşti și în împrejurimi. Trimiteți o cerere și executanții interesați turnători de șape vă vor contacta pentru a vă face o vizită, pentru Profactura și oferte. Recomandat turnător de șape Bucureşti se vor găsi cu siguranță și pentru dvs..
Executam lucrari pe montaj si reparatii pentru instalatii termice, instalatii electrice, instalatii sanitare oriunde in Bucuresti sau in jur cu o echipa de profesionisti care pot interveni in regim de...
Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare, partiale sau totale in functie de proiectul/solicitarea clientului. Efectuam lucrari de curatenie si intretinere spatii/locuinte....
Vă putem ajuta?
Simplu până la executanții evaluați.
Vă putem ajuta?
Simplu până la executanții evaluați.
Ultimele cereri publicate în categoria Șapa, Bucureşti
Am nevoie de 60 de mp de sapa
Madalin B.
5-6cm grosime de la baza foliei de nuturi. Suprafata totala este de 72 mp peste tevi. Apartamentul are 79mp. In diferenta de 8mp avem: - 2mp sunt 2 camari care sunt la nivel - un total de 6mp zone fara incalzire in pardoseala de la intrare in hol , din bucătărie , baie etc la diferite inaltimi. Unele sunt la nivel, alte ma jos. Cred ca media ca iesi tot la vreo 5-6cm.
Laurentiu N.
Preparare și turnare șapă grosieră în apartament cu 3 camere, suprafata de 65 mp.
Cristian G.
Am nevoie de sapa flotanta terasa exterioara. Grosime medie de 6 cm, 5 cm la scurgere. Suprafata totala 30 m2. Nu este nevoie de izolație. Substratul 80% este mozaic.
Costi I.
Am nevoie de manopera pentru sapa groasa de 5 cmm suprafata de aprox 50 mp.
Ilie S.
Am nevoie de sapa egalizare direct peste planseu. Doresc sapa usoara, cu perle de polistiren. Suprafata de aprox 35 mp.
Stefan
Avem încălzire prin pardoseală și dorim șapă umeda
Mihaela B.
Am nevoie de sapa manuala clasica pentru o suprafata de aprox 40 mp, grosimea de aprox 5 cm.
Ion N.
Am nevoie de turnat sapa autonivelanta Adeplast/Ceresit, suprafata de aprox 35 mp.
Popa A.
Apartament cu amprenta de 52mp, inclusiv balcon, e nevoie de sapa de 5cm, situat la et 6
Ovidiu B.
A fost marit living-ul unui apartament (marirea sa facut din balconul exterior si partea care sa adaugat nu este nivelata ). Trebuie nivelata toata partea care continea balconul, suprafata aprox 7 mp.
Negoita G.
În prima fază am nevoie de un strat de egalizare de 3 cm peste care se vine cu termoizolație și apoi șapă de pantă cu o medie de 5 cm
Geanta V.
sapa pe suport de beton, pentru egalizare; zona de hala industriala
Serban V.
Ma intereseaza sapa umeda, fluida nu uscata pe o suprafata de cca 100 m2
Florin P.
Casa curte 60 metri,bucătărie, sufragerie, dormitor, doua bai si un hol
Constantinescu F.
Buna ziua,
Avem o terasă pe acoperiș, in prezent este acoperita/izolata cu smoală. Vrem sa facem terasa unui bar acolo, și trebuie acoperit bitumul pentru a nu se crapă, deteriora la trafic greu, și să apară infiltrații in tavan. Are scurgere deja.
Alexandra
Șapa clasică este un amestec care se așează manual sau mecanic. Constă dintr-un amestec de ciment, nisip și apă. Șapa autonivelantă are o așa structură chimică încât se varsă singură și se întinde uniform pe suprafața pe care este turnată. Șapa uscată, în schimb, este o baza din placi solide din carton, ipsos, fibre de diferite origini sau spumă, datorită cărora au o greutate specifică foarte mică. Plăcile sunt, desigur, montate și asamblate la fața locului printr-un proces uscat, așa-numita montare uscată.
Grosimea șapei depinde de scop. Pentru spațiile interioare precum camerele de zi, bucătăriile și băile, se realizează de obicei o șapă de 3-5 cm grosime. Dacă doriți ca încălzirea în pardoseală să fie umplută cu o șapă și astfel să se creeze o pardoseală solidă, este recomandat ca aceasta să aibă o grosime de minim 5 cm, iar pardoseala finală să fie terazzo sau beton lustruit. Grosimea mai mare este utilizată pentru suprafețele exterioare precum terase și trotuare.
Timpul de turnare a șapei depinde de mărimea și complexitatea suprafeței și de tipul șapei în sine. Șapa umedă clasică este montată manual sau mecanic, ceea ce poate dura de la câteva ore la câteva zile, pe când lucrul cu șapa autonivelantă este mai rapidă, deoarece se extinde și se nivelează. Situația este similară cu șapa uscată, deoarece plăcile sunt montate pe rând și înșurubate și deci sunt imediat gata pentru prelucrare ulterioară și nu este nevoie să așteptați să se usuce.
Timpul de uscare a șapei depinde de umiditatea și temperatura încăperii, precum și de grosimea șapei. Iarna, șapa se va usca mai lent din cauza temperaturilor exterioare mai scăzute sau nu se va usca deloc uniform, de aceea se recomandă să nu se lucreze la temperaturile sub 10°C. Dacă șapa este realizată într-un spațiu interior cu încălzire, se recomandă pornirea sistemului de centrală termică, chiar dacă lucrarea în apartament sau casă nu a fost încă finalizată. Șapa se usucă în funcție de grosimea acesteia și de materialul care va fi plasat peste ea ca acoperire finală a podelei. Pentru ceramică, piatră sau marmură sunt suficiente 20 până la 30 de zile de uscare, în timp ce pentru parchet sau laminat se recomandă 45 până la 60 de zile. Pentru ca șapa să se usuce uniform, se recomandă să asigurați suficientă ventilație și să deschideți ferestrele.
Pentru a preveni crăparea șapei, trebuie să aveți grijă de grosimea și calitatea corespunzătoare a amestecului, iar înainte de aceasta să aveți grijă de pregătirea corectă a bazei și de metoda de aplicare a șapei. Este important să folosiți un amestec calitativ, să nivelați bine șapa și să urmați instrucțiunile producătorului pentru uscarea și întărirea amestecului.
Șapa este un material de construcție versatil, acesta fiind unul dintre cele mai mari avantaje. Prin urmare, șapa poate fi montată pe diferite substraturi precum beton, cărămidă, ipsos și scânduri de lemn sau poate fi folosită o grilă de nivelare.
Da, încălzirea în pardoseală poate fi montată sub șapă - acest lucru mărește confortul locuirii și eficiența energetică a spațiului. Varianta montării în care țevile de încălzire în pardoseală sunt direct „extinse” cu șapa este de fapt cea mai calitativă și din punct de vedere tehnic cea mai recomandată, deoarece șapa acționează ca un acumulator de căldură care apoi se emite lent în spațiu.