Diriginte de șantier preț

Care este prețul unui supervizor în construcții? Cu un bun supervizor nu doar vă veți asigura o bună execuție, ci și veți putea optimiza prețurile și economisi peste 30% la o execuție la fel de bună. Puteți găsi un supervizor în construcții deja de la 1.000 lei, însă un astfel de serviciu nu vă va fi de mare folos, pentru că acesta va gestiona șantierul dumneavoastră ocazional și de la distanță. Pentru o supervizare în construcții de bună calitate veți plăti de la 1.500 lei în sus, iar pentru întregul pachet de servicii de supervizare în construcții, cu asistență la găsirea executanților, 3.500 lei. Dacă doriți ca supervizorul să vă asiste și la lucrările de finisare a construcției, prețul managementului complet va fi între 5.000 și 7.500 lei. În orice caz, vă recomandăm să colaborați cu supervizorul în construcții până la finalizarea casei dumneavoastră, deoarece astfel veți economisi enorm de mult timp și în special o proporție de invidiat de mijloace financiare. Supervizorul în construcții poartă, de asemenea, răspundere pentru daune și răspundere penală pentru eventuale daune cauzate unei terțe părți.

Cui să încredințați supervizarea construcției și consilierea? Trimiteți o cerere către supervizorii de construcții din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
Trimiteți cerere

Prețul unui supervizor în construcții

Prețul unui supervizor în construcții. Supervizarea construcției și consilierea pentru o perioadă preconizată (3 ori pe săptămână prima lună și săptămânal până la finisarea construcției)

1500 RON/buc
Preț minim
2500.00 RON/buc
Preț mediu
4000 RON/buc
Preț maxim
Doresc oferte de la executanți

Alte prețuri pentru Diriginte de șantier (2025)

Inginerie


Care este prețul serviciilor de inginerie civilă? Deși contractarea unor servicii de inginerie vi s-...

Verificați și: Inginerie preț

Supervizare lucrări de construcții


Care este prețul unui supervizor în construcții? Un bun supervizor în construcții vă poate economisi...

Verificați și: Supervizare lucrări de construcții preț

Cum v-au fost de folos aceste informații?

SUPERVIZAREA CONSTRUCȚIILOR - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Supervizarea construcției - ce trebuie să știți?

Construirea unei case este probabil unul dintre cele mai solicitante proiecte pe care le veți întreprinde în viață. Adesea pot să apară numeroase complicații care trebuie rezolvate rapid și eficient, pe loc. Cu toate acestea, calitatea construcției și rezultatele finale nu trebuie uitate niciodată, deoarece acest lucru ar putea duce la multe consecințe negative pe termen lung. De aceea este și mai important ca întregul proces de construcție să fie supravegheat de un profesionist capabil și cu experiență, care se va ocupa de toate aspectele lucrării și va avertiza asupra posibilelor probleme chiar înainte ca acestea să apară.

 O bună supervizare a construcției este cheia pentru o clădire construită calitativ și funcțional
O bună supervizare a construcției este cheia pentru o clădire construită calitativ și funcțional

1.1. Ce este mai exact supervizarea construcției?

Supervizarea construcției este o expertiză, adică un control profesional pe șantier, efectuat de un supervizor de construcții calificat. Supervizorul de construcție este cel care verifică dacă procesul de construcție a clădirii se desfășoară în conformitate cu documentația pentru autorizația de construcție. După ce autorizația de construire a fost emisă conform planurilor depuse și aprobate, de fapt conform întregului set de documentații, construcția trebuie să fie în conformitate cu toți parametrii definiți. Supervizorul de construcții verifică și calitatea lucrărilor de construcții, pieselor, elementelor, materialelor, liniilor de instalare (electricitate, alimentare cu apă, canalizare, încălzire și răcire) și a tehnologiei din casă. Sarcina controlului construcției este și de coordonare - programul și termenele de execuție a anumitor lucrări și sincronizarea acestora - dar și asigurarea faptului că toți proiectanții și executanții respectă normele și obligațiile convenite. Doar dacă o persoană conștiincioasă și cinstită gestionează tot ce se întâmplă pe șantier din prima până în ultima zi, construcția poate decurge eficient și conform planului.

1.2. De ce este necesară supervizarea construcției?

Credem că nu este nevoie să subliniem cât de important este modul în care clădirea este construită și conectată cu împrejurimea și mediul înconjurător și cum se integrează în mediul mai larg, luând în considerare că ar trebui să stați în ea zeci de ani, dacă nu toată viața. Controlul construcției este important pentru că doar în acest fel poate garanta calitatea dorită, funcționalitatea și chiar estetica, ca să nu mai vorbim de confort. De asemenea, asigură conformitatea clădirii cu planul de amenajare a teritoriului municipal și cu restricțiile. Prin urmare, supervizarea construcției asigură că fiecare clădire este construită în conformitate cu toate actele și planurile de amenajare a teritoriului local și că este construită în conformitate cu planurile elaborate de proiectanți. Supervizarea construcției garantează execuția și calitatea detaliilor, materialelor, dispozitivelor instalate și timpilor de livrare, precum și managementul și controlul costurilor. Cu un control bun al construcției, puteți economisi mai mult de 10% din investiția dvs. Supervizorul este un expert care știe să detecteze greșelile în construcție pe care de altfel mulți executanți ar putea încerca să le ascundă, asigurând astfel siguranța, durabilitatea și calitatea tuturor detaliilor planificate.

1.3. Cine este supervizorul construcției?

Potrivit legii, adică a Regulamentului privind conținutul și modul de desfășurare a supervizării profesionale, definiția supervizării include:

1) lucrări pregătitoare;
2) construcții și lucrări de construcții - meșteșuguri;
3) instalarea instalațiilor, mașinilor și echipamentelor;
4) alte lucrări efectuate în timpul construcției clădirii.

Consultanții sau supervizorii din domeniul construcțiilor răspund de îndeplinirea următoarelor obligații principale referitoare la calitatea construcțiilor, obligații care se completează cu prevederile generale și specifice ale contractelor:

a) angajarea de specialiști atestați și/sau autorizați în toate domeniile de consultanță pentru care au încheiate contracte de servicii cu investitorii/beneficiarii;
b) sesizarea investitorului asupra neconformităților și neconcordanțelor constatate în proiecte și în execuție;
c) asigurarea nivelului de calitate corespunzător cerințelor printr-un sistem propriu de calitate, certificat;
d) recepția proiectelor conform temeiului de proiectare și a cerințelor de calitate;
e) participarea prin specialiști atestați la fazele principale de execuție;
f) întocmirea de rapoarte zilnice către investitor în perioada de execuție;
g) întocmirea de rapoarte trimestriale către investitor în perioada de garanție;
h) respectarea termenelor contractuale de proiectare și execuție în solidar cu proiectanții și/sau executanții. 

1.4. Supervizorul construcției poate fi însuși investitorul

Teoretic, supervizorul construcției poate fi un investitor, dar numai dacă îndeplinește toate cerințele prescrise din Legea privind construcția de clădiri. Acest lucru nu se întâmplă des în practică, deoarece doar un număr mic de investitori îndeplinesc aceste condiții și, de cele mai multe ori, nu au suficientă experiență, deoarece nu se ocupă deloc de supervizarea profesională în construcții.

1.5. Supervizorul construcției nu trebuie să fie arhitect sau executant

Întrucât supervizorul nu trebuie să fie implicat în niciun fel în procesul de planificare sau proiectare a casei sau construcției acesteia, acest rol nu trebuie să fie preluat de arhitectul care a proiectat casa. De asemenea, supervizorul construcției nu poate fi niciunul dintre executanți. În caz contrar, ar fi imposibil să se asigure obiectivitatea evaluării sau calitatea procesului de construcție, întrucât executantul nu ar fi suficient de critic față de propria sa lucrare sau ar fi prea critic cu ceilalți și nici nu ar considera obligația sa de a repara propriile neajunsuri fără rambursarea cheltuielilor.

1.6. Supervizarea construcției este necesară?

Supervizarea construcției este inevitabilă pentru toate tipurile de clădiri, cu excepția celor simple, adică nesolicitante. Indiferent că nu există nicio clădire în care să fie voie și să putem locui și care nu este una dintre cele pentru care nu trebuie autorizația de construire, pentru realizarea tuturor clădirilor, chiar dacă este o construcție independentă, este necesară supervizarea construcției.

2. Bună supervizare a construcțiilor și supervizorul construcției

Un bun supervizor de construcții va oferi o gamă largă de servicii, printre care următoarele sunt considerate obligatorii:

2.1. Asistență în selectarea executanților

Supervizorii în construcții sunt experți care nu sunt implicați direct în procesul de investiție sau de construcție, așa că munca lor implică doar observarea și supervizarea literalmente, fără a lua parte la lucrări. În consecință, practic nu există un aliat mai ideal pentru investitor atunci când vine vorba de asistență la selecția executanților. Întrucât supervizorul nu are și nu ar trebui să aibă interese financiare ascunse sau legături părtinitoare cu anumiți executanți, el vă va putea sfătui imediat care este cel mai bun din categoria sa în funcție de parametrii dați. Ea/el este cel care ar trebui să ia în considerare și ofertele pe care le primiți pentru achiziționarea de materiale și prestarea de servicii și să excludă imediat prețurile absurd de mari sau suspect de mici. Un bun supervizor în construcții, de altfel, știe să controleze cantitățile și prețurile materialelor comandate și folosite, ceea ce poate aduce economisiri considerabile.

2.2. Supervizarea construcțiilor, materialelor, sistemelor

Se înțelege că supervizorul va monitoriza progresul șantierului. De asemenea, va controla calitatea construcției și a materialelor, va efectua detalii și va verifica constant respectarea documentației cu autorizația de construire. Dacă există o dilemă pe șantier, supervizorul de construcții este unul dintre cei care se numără ca cel mai competent în căutarea unei soluții luând în considerare abilitățile, cunoștințele și experiența sa. Pe lângă controlul calității construcției, materialelor și detaliilor structurale, aceștia vor verifica conformitatea realizării instalației precum și parametrii solicitați și calitatea dispozitivelor și echipamentelor instalate (pentru încălzire, ventilație, răcire...).

2.3. Controlul bugetului

Am menționat deja că un supervizor profesionist și conștiincios poate economisi o sumă considerabilă de bani printr-o bună evaluare, manipulare și tratament pe șantier. Începând cu obținerea, revizuirea și analiza ofertelor executantului, procurarea materialelor și metodelor de instalare, acesta poate oricând să ia în considerare modul în care anumite detalii ar putea fi mai ieftine sau mai simple, fără a compromite niciunul dintre elementele construcției sau a structurii.  În acest fel, puteți obține economisiri complet inovatoare în construcția fundației, cantitatea de armătură necesară în beton și multe altele.

2.4. Supervizorul coordonează executantul

Nu în ultimul rând, coordonarea tuturor executanților de pe șantier și organizarea procesului de implementare este, de asemenea, sarcina supervizorului. Ea/el va pregăti planuri, grafice și termene limită, va suna și va reaminti pe cei care întârzie, va gestiona costurile, consumul de materiale, va coordona îndeplinirea diferitelor sarcini care sunt efectuate simultan și multe altele.

3. Supervizorul construcției - cum să-l alegi

3.1. Câtă experiență ar trebui să aibă un supervizor de construcții?

Un supervizor de construcții cu experiență va putea cu siguranță să sfătuiască și să evidențieze potențialele probleme mai repede decât cineva care este la început. Prin urmare, întrebați potențialii candidați despre referințele lor, adică care clădiri le-au supravegheat deja. Este grozav când supervizorul are experiență referitor la clădirile mai mari, nu doar rezidențiale, pentru că probabil a întâmpinat cazuri și probleme mai diverse decât dacă ar fi condus doar afaceri mai mici. Pe de altă parte, pe lângă experiența sa aferentă clădirilor mai mari, este important dacă a supervizat și construcția caselor familiale, care diferă în multe privințe față de clădirile mai mari. Prin urmare, veți recunoaște un profesionist cu experiență prin faptul că se poate lăuda cu numeroase recomandări pentru diverse proiecte implementate cu succes, de la cele mai mici la mai mari. În timpul considerării ofertei de candidați, acordați o atenție deosebită referințelor, recomandărilor și poate apelurilor sau vizitelor la foștii angajatori.
Cea mai bună recomandare, dacă există o posibilitate, este să vă asigurați că vizitați acele clădiri și verificați cum sunt construite. Acest lucru vă va oferi cea mai obiectivă și directă perspectivă asupra cunoștințelor pe care le poate oferi un viitor supervizor. Dacă descoperiți că este un profesionist capabil, vă va fi mai ușor să-i încredințați casa voastră.

3.2. Apropierea de  șantier

Este cu siguranță un avantaj dacă alegi un expert local. Un astfel de supervizor de construcție va putea vizita șantierul de mai multe ori și va putea reacționa spontan și rapid dacă apar probleme neprevăzute care trebuie rezolvate imediat. Supervizorul local de construcții va percepe, de asemenea, mult mai puțin pentru costul propriului transport decât cineva care trebuie să conducă 100 sau mai mulți kilometri până la șantier.

3.3. Oferta și prețul

Când alegeți un expert local cu referințe bune, negociați prețul și serviciul pe care le va oferi. Deoarece există mai multe versiuni de control al construcției, de la cel de bază la foarte extins, este necesar să ajungem la un acord satisfăcător asupra tuturor detaliilor ofertei. Va vizita clădirea în fiecare săptămână sau minim, doar la nevoie? Va ajuta să găsiți executanți buni și să controlați cantitățile și costurile care sunt percepute sau nu? Toate acestea trebuie convenite, soluționate și finalizate înainte de începerea cooperării, nu în timpul lucrărilor sau ulterior.

3.4. Independență și imparțialitate

Rolul de bază al supervizorului de construcții este să vă protejeze de prețuri mari, cantități excesive și inutile de materiale și echipamente și tipuri neadecvate de materiale și, cu siguranță, cheltuieli suplimentare neprevăzute. Prin urmare, este esențial ca el/ea să fie o persoană responsabilă, conștiincioasă, independentă și imparțială, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aibă legături private sau de cooperare comercială cu niciunul dintre executanți. Mai simplu spus, nu trebuie să fie în niciun fel legat cu vreo firmă sau meșter, pentru că altfel se poate întâmpla ca el să se pună de partea lui, și nu de partea voastră.

4. Pachete de control al construcțiilor

4.1. Pachete de control al construcțiilor

Când vine vorba de alegerea supervizorului și tipul de supervizare, aveți mai multe opțiuni, dar totul se rezumă la două principale. Puteți opta doar pentru cea mai necesară supraveghere, ceea ce înseamnă că supervizorul va vizita instalația de câte ori este necesar, dar minim. Un astfel de serviciu va fi desigur mai ieftin, dar superficial, paușal și provizoriu. Dacă doriți un control superb realizat și cel mai oportun, vă recomandăm să optați pentru supravegherea extinsă, adică cea mai cuprinzătoare a construcției, ceea ce înseamnă că supervizorul va vizita șantierul cel puțin o dată pe săptămână. În acest caz, cel mai probabil vă va oferi asistență continuă la proiect, inclusiv finanțe (dacă se dorește). Prin urmare, pe scurt, supravegherea de bază și cea mai cuprinzătoare include următoarele servicii:

4.2. Supervizarea de bază a construcției

Controlul de bază al construcției include tot ceea ce este necesar pentru construcția de calitate a proiectelor. Supervizorul va examina și supraveghea:

- dacă clădirea este construită în conformitate cu documentația din autorizația de construcție
- dacă clădirea este realizată în conformitate cu toate detaliile definite și că această realizare este cea mai bună posibilă, în conformitate cu liniile directoare;
- ca toate modificările și/sau completările ulterioare efectuate în timpul procesului de construcție să fie înregistrate și coordonate înainte de implementare și aprobate de proiectantul responsabil și managerul de șantier. Toți responsabilii trebuie să fie de acord cu modificările înainte de a putea fi implementate;
- construcția să fie realizată în termenele prevăzute;
- că toate elementele pentru construcție sunt în conformitate cu îndrumările și reglementările și  calitatea acestora este dovedibilă prin documente;
- ca șantierul să fie înregistrat și realizat corespunzător.

4.4. Numărul de vizite ale supervizorului clădirii

Supravegherea construcției se face de obicei de două ori pe săptămână, dar totul depinde de „pachetul” pe care îl alegeți sau de un alt acord la care ajungeți. Dacă vă decideți pentru opțiunea de supraveghere extinsă, aceasta va însemna că obligația lui este să viziteze șantierul de trei ori pe săptămână și cu siguranță ori de câte ori apar complicații neașteptate. În orice caz, ar trebui să fie ceva mai multe vizite la începutul fiecărei etape de construcție. Cu toate acestea, când toți executanții sunt bine stabiliți, o vizită pe săptămână este suficientă. Dacă lucrurile merg mai încet pe șantier (de exemplu, când aștepți ca placa de beton să se usuce etc.), o vizită în zece zile este suficientă. Un supervizor diligent cu siguranță v-a vizita șantierul de câte ori este necesar pentru a se asigura că acea clădire progresează conform planurilor, așteptărilor dumneavoastră și celor mai înalte standarde de calitate. Numărul minim de vizite este de 15, deși nu există maxim și depinde de contractul pe care l-ați semnat.

5. Prețul pentru supervizarea construcției

Un bun supervizor de construcții poate economisi mulți bani, nervi și probleme precum și greșeli în timpul construcției pe care executanții ar dori să le acopere și vă poate proteja mai ales controlând cantitățile calculate și consumate efectiv de materiale și lucrările efectuate; poate fi, de asemenea, foarte util în negocierea cu executanții. Din cauza tuturor acestor lucruri, angajarea lui se merită cu siguranță. Un bun supervizor poate economisi până la 30%, fără a compromite în niciun fel calitatea construcției. Desigur, este necesar ca acesta să fie o persoană complet independentă de toți executanții. Supravegherea de bază va costa între 1.500 și 2.500 RON și aproximativ între 5.000 și 7.500 RON pentru supravegherea constantă. Costul supravegherii este de obicei de 1-5% din valoarea totală a investiției.

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Diriginte de șantier?

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



Doresc oferte de la executanți
Ultimele cereri publicate

Diriginte de santier pentru renovare

Avem un proiect de renovare al unui apartament de 3 camere, suprafata totala de 82 mp. Avem constructor iar cererea pt autorizatia de renovare a fost depusa la primarie si asteptam sa primim autorizatia. Imediat ce primim autorizatia vrem sa demaram lucrarile.

2173.5 RON la 3622.5 RON

Proces verbal pentru montaj sigla pe cladire

Buna ziua,

Va scriu din partea companiei.
Am pregatite documentele in vederea instalarii unei noi sigle luminoase pe cladire si demontarea celor vechi. Vom demonta doua sigle si vom monta una singura in loc.
Toate aceste operatiuni vor avea loc in aceeasi zi.

Dezvoltatorul cladirii sunt cei de la Globalworth. Responsabilul cu producerea si montare siglei sunt cei de la Klass.

Conform cerintelor dezvoltatorului, vom avea nevoie, pentru montajul si demontajul reclamelor, de un proces verbal incheiat cu un diriginte de santier.

Multumesc,

1738.8 RON la 2898 RON

Diriginte santier pentru extindere retea apa IASI

Sunt beneficiarul uneri viitoare extinderi de retea Apa Vital de 420m liniari, cu teava de 110, camin general de bransament apometru de 1.5/1.5/1.5, 4 hidranti ingropati, 3 vane ingropate, un bransament individual. Pe viitor vor mai fi alti vecini bransati la extinderea/bransamentul facut de mine.

1738.8 RON la 2898 RON

Doresc oferte de la executanți





Prețul, Diriginte de santier, 100 m²
Diriginte de șantier, Ciorogârla

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Diriginte pentru depunere ridicare ducumente, Anexa garaj plus spatiu depozitare suprafata 94m2
Diriginte de șantier, Tileagd

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de santier, 208 mp
Diriginte de șantier, Dumbrăviţa

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Dirigentie de santier pentru 2 statii de distribuitie carburanti, 200 m2
Diriginte de șantier, Cluj-Napoca

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Diriginte de șantier care sa supervizeze construcția casei, 100 mp
Diriginte de șantier, Gruiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de șantier și RTE, 110 m2
Diriginte de șantier, Oneşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Diriginte santier, 1860 /1240
Diriginte de șantier, Reşiţa

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Viza proces verbal receptie compartimentare pod, 170mp
Diriginte de șantier, Sibiu

521.64 RON la 869.4 RON

Prețul, Diriginte de santier, 36 mp
Diriginte de șantier, Braşov

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Servicii diriginte de santier,
Diriginte de șantier, Gruiu

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Diriginte de santier, 30 m2
Diriginte de șantier, Apahida

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de saniter,
Diriginte de șantier, Sâncraiu de Mureş

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Servicii diriginte santier,
Diriginte de șantier, Târgu Jiu

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Diriginte de santier,
Diriginte de șantier, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Diriginte de șantier,
Diriginte de șantier, Bragadiru

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Diriginte De Șantier și erteistul, 50 mp amprenta
Diriginte de șantier, Gădălin

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte santier, 140 mp
Diriginte de șantier, Gherla

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de santier, 150mp - planul este cel atasat, dar a fost putin micsorata casa. S-a redus cu cativa mp.
Diriginte de șantier, Vidra

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Diriginte de șantier,
Diriginte de șantier, Smeeni

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Supraveghere constructie locuinta P+1 in Chitila, 265 mp
Diriginte de șantier, Chitila

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de santier, 100 mp
Diriginte de șantier, Boşneagu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de santier,
Diriginte de șantier, Urziceni

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte santier constructie casa de locuit structura metalica,
Diriginte de șantier, Săcelu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte santier constructii civile, 175 mp
Diriginte de șantier, Ploieşti

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Șef șantier,
Diriginte de șantier, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Diriginte de șantier din Sibiu, 150 mp utili.
Diriginte de șantier, Sibiu

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Diriginte șantier,
Diriginte de șantier, Galaţi

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Supervizarea constructiei unei case pe structura din lemn, Aprox 180 mp
Diriginte de șantier, Ovidiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte santier,
Diriginte de șantier, Brăila

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Consultanta diriginte de santier, Aprox 60 mp
Diriginte de șantier, Miercurea Nirajului

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte santier, 245 m2
Diriginte de șantier, Gulia

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Diriginte de santier, 800 mp
Diriginte de șantier, Harghita-Băi

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de șantier, 150
Diriginte de șantier, Vişineşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de santier,
Diriginte de șantier, Ilieni

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Diriginte santier casa + anexa Sebesu de Jos, 100mp amprenta casa, 70mp amprenta anexa
Diriginte de șantier, Sibiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Diriginte de santier, 120 mp
Diriginte de șantier, Şiria

2173.5 RON la 3622.5 RON



Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Diriginte de șantier lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

255+ Firme pentru Diriginte de șantier
Serviciu gratuit
Fără comisioane
Obține o ofertă
Ajutor

Suntem disponibili pentru dumneavoastră în fiecare zi lucrătoare, de la 9:00 la 17:00. Cum vă putem ajuta?

Cereri: +40 31 229 8485
Firme: +40 31 630 4864