Cat costa un arhitect

Cât costă serviciile unui arhitect? Dacă începeți o construcție nouă, prețul obișnuit al serviciilor de arhitectură pentru întregul proiect, pentru autorizația de construire și construcție (P.T. - proiect tehnic, D.T.A.C. - documentația tehnică pentru autorizația de construire și D.E. - detalii de execuție) variază între 4.000 și 20.000 lei. La luarea deciziei privind arhitectul potrivit, prețul nu ar trebui să fie factorul hotărâtor. Dacă primiți o ofertă mai ieftină, vă recomandăm să fiți precauți, deoarece arhitectul ar putea aloca mai puțin timp dorințelor și proiectului dumneavoastră. Poate părea mult, dar gândiți-vă că un plan bun înseamnă de asemenea că veți investi toți banii rămași în construirea unei case care răspunde dorințelor dumneavoastră Prețurile proiectelor individuale pentru o clădire rezidențială variază între 0,5-1% din valoarea investiției. Planurile tip sunt mai ieftine, însă eventuale modificări scumpesc rapid proiectul, limitându-vă în același timp spațiul de manevră. Veți fi obligați să faceți compromisuri majore la o casă în care veți investi mult și în care vă veți petrece probabil restul vieții. Prețul pentru planul de renovare a apartamentului sau pentru adaptarea mansardei depinde de mărimea proiectului și de detaliile planurilor. Prețul unui proiect tehnic variază între 25 lei/m2 și 45 lei/m2.

Cui să încredințați serviciile din arhitectură? Trimiteți o cerere către arhitecții din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL PROIECTULUI PENTRU AUTORIZAREA EXECUTĂRII L


Proiectul pentru dobândirea autorizației de construcție P.A.C. Proiectul unic de arhitectură P.A.C. include o descriere tehnică de bază a clădirii, un plan de amenajare exterioară la o scară de 1: 200 sau mai mare, un plan al tuturor suprafețelor și etajelor, planul acoperișului, 2 secțiuni și toate fațadele clădirii la o scară de 1: 100. Cuprinde toate planurile arhitecturale și schițele necesare pentru obținerea autorizației de construire.

4000 RON/buc

PREȚ MINIM
RON/buc

PREȚ MEDIU
20000 RON/buc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Cat costa un arhitect

ALTE PREȚURI PENTRU ARHITECT, ARHITECTURA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Taxa pentru certificatul de urbanism în mediu urba


RON

RON/mp

mp
cerere>

Taxa pentru certificatul de urbanism în mediu urba


RON

RON/mp

mp
cerere>

Taxa pentru certificatul de urbanism în mediu urba

Taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism în mediu rural este egală cu 50% din taxa pentru mediu urban.


RON

RON/mp

mp
cerere>

Taxa pentru eliberarea autorizației de foraje sau


RON

RON/mp

mp
cerere>

Tarif conectare la branșamente

Taxa pentru eliberarea unei autorizații privind lucrările de racorduri și branșamente la rețele publice de apă, canalizare, gaze, termice, energie electrică, telefonie și televiziune prin cablu.


RON

RON/racord

racord
cerere>

Taxa pentru eliberarea certificatului de nomenclat


RON

RON/buc

buc
cerere>

Faza DTAC (proiect autorizare)


RON

RON/mp

mp
cerere>

Faza PTh (proiectul tehnic)


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Autorizație de construire


Cât costă proiectul și procedura necesară pentru a obține autorizația de construire? Costul sau preț...

Verificați și: Autorizație de construire. Prețuri

Detalii de execuție


Cât costă D.E.? Prețul detaliilor de execuție (D.E.) variază în funcție de dimensiunile obiectivului...

Verificați și: Detalii de executie pret

Legalizare


Cât costă legalizarea? Prețul legalizării unei case depinde în special de mărimea construcției și de...

Verificați și: Legalizare pret

Urbanism


Care este prețul unui plan urbanistic? Un proiect urbanistic este un plan complex, care presupune o ...

Verificați și: Pret PUZ

Consultanță, legislație construcții


Care este prețul consultanței în construcții? Construcția este un proces complicat și de aceea se r...

Verificați și: Consultanta, legislatie constructii pret

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Arhitect, arhitectură – tot ce trebuie să știți

1. De ce este necesar un arhitect pentru realizarea unui proiect de construcție?

Arhitectul transformă dorințele clienților în realitate, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiența profesională agonisită
Arhitectul transformă dorințele clienților în realitate, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiența profesională agonisită

Hotărârea de a angaja un arhitect pentru lucrarea dvs. de construcție vă va mări investiția inițială, dar vă va scuti de multe griji și, mai ales, de multe cheltuieli. Realizarea obiectivului dvs. - fie că este vorba de renovarea sau de construirea unui apartament, a unei case sau a unui spațiu lucrativ - va fi  mult mai dificilă fără implicarea unui arhitect. Din experiența pe care o avem, vă putem asigura că fără un arhitect rezultatul final este, de obicei, altul decât cel dorit inițial.

Sarcinile arhitectului sunt următoarele: de a vă da idei inovative, de a vă atenționa cu privire la impedimentele existente legate de realizarea proiectului dvs. de construcție și de a vă executa corect și în concordanță cu dorințele dumneavoastră proiectul arhitectural.

De asemenea, arhitectul este specialistul, care are de-a face zilnic cu proiecte de construire sau reabilitare de clădiri și, de aceea, acesta are multă experiență și deține cunoștințele necesare pentru a aborda cu succes orice situație legată de acest domeniu.

Cu ajutorul cunoștințelor de specialitate și a experienței sale profesionale, arhitectul transpune mai întâi ideile conceptuale pe hârtie și apoi transformă planurile în realitate, prin finalizarea execuției. El prevede de la început cât mai multe detalii legate de proiect și, ulterior, coordonează realizarea acestora. Amplasează corect clădirea în spațiu, configurează logic camerele interioare, alege materialele cele mai adecvate și prelucrările finale, execută elementele echipamentului interior, armonizează culorile și restul detaliilor, pentru ca clădirea construită să fie în întregime așa cum a fost concepută inițial.

2. Un arhitect poate lucra și ca șef de proiect și coordonator al lucrărilor

Aveți nevoie de arhitect pentru lucrarea dvs. de construcție, pentru ca acesta să vă realizeze documentația de proiect, dar și pentru că să vă conducă cu profesionalism lucrările, planificându-le în ordinea corectă.

Arhitectul realizează planurile camerelor interioare și ale spațiilor exterioare ale construcției. Acesta abordează proiectele cu profesionalism, ținând cont de situația și necesitățile clientului. El realizează proiectele în baza ideii conceptuale, dar știe, că numai o idee bună nu este suficientă pentru asigurarea succesului: pentru a obține un rezultat de calitate, toate fazele proiectului trebuie să fie realizate cu profesionalism.

Arhitectul transformă dorințele clienților în realitate, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiența profesională agonisită.

Este greșită concepția, că arhitectul servește doar pentru realizarea schemei conceptuale și a planurilor arhitecturale. De fapt, multe persoane cred, că arhitecții își dedică marea majoritate a timpului conceperii și proiectării construcțiilor. În realitate, acesta își ia de trei ori mai mult timp pentru întâlnirile cu clienții, negocierile cu primăriile, inginerii, furnizorii, executanții ș.a.m.d.. Organizând lucrările și procedurile care trebuie a fi îndeplinite, el ajută clientul să nu piardă timp prețios și nici să nu își facă griji cu privire la buna realizare a proiectului, ceea ce este foarte important pentru orice client.

În calitate de șef de proiect, arhitectul conduce și organizează cu grijă toate lucrările, începând cu ideea conceptuală și terminând cu ultimele lucrări de finalizare a execuției. În cadrul acestei munci, el planifică cheltuielile pentru materiale și manoperă, cât și termenele de livrare și execuție.

Ca și arhitect, el realizează mai întâi ideea conceptuală, iar apoi schițele și planurile arhitecturale. În faza de proiectare, colaborează cu restul specialiștilor și cu proiectanții colaboratori, iar în faza de execuție colaborează cu sub-contractanții.

3. Alegerea unui arhitect

3.1. Cum să găsesc arhitecți?

Vă recomandăm, să vă luați suficient timp pentru alegerea arhitectului. Cereți informații de la prietenii și cunoștințele, care și-au renovat deja apartamentele sau și-au construit casele cu ajutorul unor arhitecți. Puteți căuta arhitecți și pe internet. Aveți și varianța de a trimite o cerere pe portalul Daibau. Astfel, arhitecți cu experiență vă vor contacta pe dumneavoastră și nu invers. Pe portal puteți vizualiza profilurile arhitecților, care conțin și evaluările și opiniile clienților cu care au colaborat deja.

În faza strângerii de oferte, verificați întotdeauna dacă arhitecții cu care intrați în contact (dacă aveți nevoie de ei pentru realizarea unei construcții) sunt membrii ai Ordinului Arhitecților din România, cu drept de semnătură. Verificați în special munca lor de până în prezent și dacă stilul lor vă este pe plac. Aveți grijă, să nu alegeți un arhitect, care locuiește prea departe de locația dumneavoastră. Astfel, acesta va veni mai ușor pe șantier, dacă veți dori să facă acest lucru în timpul desfășurării lucrărilor.

3.2. Cum să aleg arhitectul cel mai potrivit pentru proiectul meu?

După ce ați selectat trei sau mai mulți arhitecți, organizați întâlniri cu aceștia.

Pentru realizarea cu succes a proiectului, este foarte importantă comunicarea dintre dvs. ca și client și arhitect. Dacă arhitectul își ia suficient timp pentru dvs., vă prezintă cu profesionalism lucrările pe care le-a realizat deja și vă dă sfaturi importante și de calitate, pe scurt, dacă vă face o impresie bună, posibilitatea unei colaborări de succes cu acesta și a obținerii unui rezultat de calitate este foarte mare.

Este bine, ca înainte de a merge la arhitect să obțineți de la primărie și informațiile locative pentru casa pe care urmați să o construiți, din care să reiasă clar atât posibilitățile, cât și impedimentele execuției proiectului dumneavoastră. Astfel, arhitectul vă va putea pregăti o ofertă mai exactă și va discuta cu dvs. impedimentele existente.

De asemenea, este bine să pregătiți o listă a dorințelor dvs. legate de stilul de viață, proiectarea camerelor etc.

Bineînțeles, că alegerea arhitectului mai depinde și de prețul pe care acesta îl oferă pentru serviciile sale. Dar, nu alegeți arhitectul în primul rând funcție de prețul serviciilor sale.

După ce ați ales arhitectul, este important să încheiați un contract cu acesta, în care să se stipuleze clar: serviciile oferite (tipul documentației), prețul și termenul de execuție.

3.3. Alegeți un arhitect cu diplomă de licență

Arhitectul, care vă va realiza documentația de proiect, trebuie să aibă o diplomă de licență în arhitectură și să fie membru al Ordinului Arhitecților din România cu drept de semnătură.

Nu aveți nevoie de un arhitect cu licență doar în cazul în care comandați doar realizarea proiectului echipamentului interior sau lucrări de mică anvergură, pentru care nu este necesară o autorizație de construire de la primărie.

4. Procedura de lucru a unui arhitect

4.1. Înțelegerea dorințelor clientului

Primele întâlniri cu arhitectul - la biroul acestuia sau la locația dvs. - vor fi dedicate discuțiilor legate de dorințele, necesitățile și viziunea dumneavoastră privitoare la proiectul de construcție de realizat.

Arhitectul vă va întreba cu privire la obiceiurile dvs. zilnice, stilul dvs. de viață, ca și principiile și valorile în care credeți.

În cazul în care doriți să construiți o clădire pentru o firmă, arhitectul vă va întreba cu privire la principiile de afaceri ale firmei.

Deci, arhitectul se va ocupa la început de strângerea de informații amănunțite despre proiect, cu scopul de a vă înțelege bine obiectivele și dorințele.

4.2. Obținerea tuturor informațiilor locative

Înainte de a începe să lucreze la proiect, arhitectul va trebui să obțină cât mai multe informații cu privire la locația viitorului obiect, la parcelă sau la clădirea deja existentă. Este vorba de studiul geodezic și de alte informații bazice, de fotografii ș.a.m.d.

Apoi, arhitectul va face o schiță a locației, care va servi ca și bază pentru planurile ulterioare.

Arhitectul va mai verifica și ce legi și reglementări locale trebuie să respecte proiectul arhitectural.

4.3. Schița conceptuală în mai multe variante

După obținerea acestor informații, urmează pregătirea schiței conceptuale a viitorului obiect în mai multe variante. Arhitectul se va îngriji ca schița conceptuală să îndeplinească dorințele clientului, dar să fie și utilă, fiabilă și în conformitate cu toate reglementările. Se poate spune, că schița conceptuală este o viziune a obiectului, care urmează a fi construit.

4.4. Proiectul schiței conceptuale

După ce veți alege una dintre variantele propuse de către arhitect, acesta va începe a dezvolta schița conceptuală prin realizarea proiectului schiței conceptuale (PSC). În baza acestui proiect se vor putea obține avizele și acordurile necesare pentru racordarea viitorului obiect la infrastructura de utilități, ca și certificatul de urbanism.

4.5. Proiectul pentru obținerea autorizației de construire

Proiectul pentru obținerea autorizației de construire se depune la primărie. Conținutul proiectului este reglementat legal. Pe lângă planuri, proiectul pentru obținerea autorizației de construire trebuie să conțină toate datele de bază ale locației și ale lucrărilor planificate, care se păstrează în registrul general.

Proiectul de execuție PE conține toate informațiile necesare pentru executarea lucrării de construcție și darea în folosință a obiectului. Acest proiect se elaborează în baza proiectului pentru obținerea autorizației de construire, fiind însă mai detaliat decât acesta. Planurile PE sunt realizate la o scară adecvată și cu mare exactitate, pentru a putea fi folosite pe șantier. Doar în baza acestor planuri se poate realiza și Registrul de evidență a lucrărilor, care servește și la obținerea de oferte comparative de la executanți.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ



PROIECT CASA SI AUTORIZATIA CONSTRUIRE

Bună ziua,

Avem nevoie de un proiect și autorizație de construire pentru casa la tara 8m x11 m.

Mulțumesc 8694 4.83 la 14490 RON


........

PROIECT EXTINDERE CASĂ

Bună ziua,

Am nevoie de un proiect pentru extindere la o casa.

Mulțumesc 8694 4.83 la 14490 RON


........

AUTORIZATIE DE DEMOLARE

Bună ziua,

Am nevoie de autorizație de demolare casa veche.

Mulțumesc 1738.8 4.83 la 2898 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





PREȚUL, PROIECT CASĂ PARTER PE PLACĂ BETON , 64 MP
Arhitect, arhitectura, Haţeg

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECT CLADIRE CU UN ETAJ, 200MP
Arhitect, arhitectura, Dofteana

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECTAREA UNUI PLAN DE ANEXARE A UNEI CONSTRUCȚII LA O CASĂ DEJA EXISTENTĂ, 1
Arhitect, arhitectura, Gura Humorului

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT ANEXA TERASA - GARAJ, 28
Arhitect, arhitectura, Ghimbav

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT DE CASA , 90 -100 M2
Arhitect, arhitectura, Hudeşti

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECT CASĂ, 100METRI PĂTRAȚI
Arhitect, arhitectura, Coroisânmărtin

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT CARPORT FOTOVOLTAIC, 6*5 M
Arhitect, arhitectura, Deva

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT VILA , 100
Arhitect, arhitectura, Băneasa

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECT VILA NOUA PENTHOUS, 1200. M2
Arhitect, arhitectura, Petroşani

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECT MAGAZIE SI COTET, 30
Arhitect, arhitectura, Chirnogeni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT CASA,CERTIFICAT URBANISM,STRUCTURA, 230
Arhitect, arhitectura, Mizil

10867.5 RON la 18112.5 RON

PREȚUL, PROIECT CASA , ÎNTRE 80-100M2
Arhitect, arhitectura, Şoşdea

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECT ARHITECTURA PENTRU DOUA CASE DE VACANTA LA MUNTE , 130 MP DESFASURAT
Arhitect, arhitectura, Clopotiva

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT CASA PE STRUCTURA METALICA, 70
Arhitect, arhitectura, Drobeta-Turnu Severin

2825.55 RON la 4709.25 RON

PREȚUL, PLAN ITEGRAT DE REGENERARE URBANA, 1
Arhitect, arhitectura, Roşiori de Vede

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PTH CONSTRUCTIE HALA, 570
Arhitect, arhitectura, Galaţi

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, PROIECTARE SI CONSTRUCTIE CASĂ, 90 MP
Arhitect, arhitectura, Bucureşti

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, PROIECT 3D , PROIECT AUTORIZATIE CONSTRUIRE, PROIECT COMPLET, 250
Arhitect, arhitectura, Sovata

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECTARE CASA PE STRUCTURA METALICA, 72
Arhitect, arhitectura, Helegiu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT CASA, 100
Arhitect, arhitectura, Satu Mare

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT CASA CU MANSARDA , 150-200
Arhitect, arhitectura, Ştiuca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT DEMOLARE CASA VECHE CHIRPIC, 90 M
Arhitect, arhitectura, Constanţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PROIECT DE CASĂ , 55
Arhitect, arhitectura, Roata de Jos

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, CONSTRUCȚIE GARAJ, 22
Arhitect, arhitectura, Bradu

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DOCUMENTATIE DTAC IMPREJMUIRE TEREN, 69ML
Arhitect, arhitectura, Cumpăna

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT MAGAZIE, FOIȘOR ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN, 32
Arhitect, arhitectura, Sâmbăta de Sus

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, STUDIU GEOTEHNIC, PROIECTARE, AUTORIZAȚIE CONSTRUCȚIE , 38 MP
Arhitect, arhitectura, Câmpulung

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MODIFICARE ACOPERIS CASA PROIECT 33/2011, PROIECT 33/2011
Arhitect, arhitectura, Pantelimon

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, PROIECT GARD , 100
Arhitect, arhitectura, Nereju

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, PROIECT AUTORIZATIE DEMOLARE CASA, 50MP LA SOL
Arhitect, arhitectura, Aiud

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT SI EXECUTIE CASĂ LA CHEIE, 1
Arhitect, arhitectura, Moara Vlăsiei

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT DE AUTORIZATIE COMPLET ARHITECTURA REZISTENTA INSTALATII, 250
Arhitect, arhitectura, Cluj-Napoca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECTANT PENTRU A REALIZA PROIECTUL, 120
Arhitect, arhitectura, Mateeşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT DTAC, 1
Arhitect, arhitectura, Sighetu Marmaţiei

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, PROIECT CASĂ, 1
Arhitect, arhitectura, Cisnădie

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, PROIECT CASA, 1
Arhitect, arhitectura, Bârlad

4347 RON la 7245 RON



Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Arhitect, arhitectura LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1266+ FIRME PENTRU ARHITECT, ARHITECTURA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ARHITECT, ARHITECTURA?

 • Arhitect, arhitectura Bucureşti
 • Arhitect, arhitectura Cluj-Napoca
 • Arhitect, arhitectura Constanţa
 • Arhitect, arhitectura Dumbrăveni
 • Arhitect, arhitectura Iaşi
 • Arhitect, arhitectura Timişoara
 • Arhitect, arhitectura Alba Iulia
 • Arhitect, arhitectura Arad
 • Arhitect, arhitectura Bacău
 • Arhitect, arhitectura Baia Mare
 • Arhitect, arhitectura Bârlad
 • Arhitect, arhitectura Bistriţa
 • Arhitect, arhitectura Botoşani
 • Arhitect, arhitectura Brăila
 • Arhitect, arhitectura Braşov
 • Arhitect, arhitectura Buzău
 • Arhitect, arhitectura Călăraşi
 • Arhitect, arhitectura Craiova
 • Arhitect, arhitectura Deva
 • Arhitect, arhitectura Drobeta-Turnu Severin
 • Arhitect, arhitectura Focşani
 • Arhitect, arhitectura Galaţi
 • Arhitect, arhitectura Giurgiu
 • Arhitect, arhitectura Hunedoara
 • Arhitect, arhitectura Mediaş
 • Arhitect, arhitectura Oradea
 • Arhitect, arhitectura Piatra-Neamţ
 • Arhitect, arhitectura Piteşti
 • Arhitect, arhitectura Ploieşti
 • Arhitect, arhitectura Râmnicu Vâlcea
 • Arhitect, arhitectura Reşiţa
 • Arhitect, arhitectura Roman
 • Arhitect, arhitectura Satu Mare
 • Arhitect, arhitectura Sfântu Gheorghe
 • Arhitect, arhitectura Sibiu
 • Arhitect, arhitectura Slatina
 • Arhitect, arhitectura Slobozia
 • Arhitect, arhitectura Suceava
 • Arhitect, arhitectura Târgovişte
 • Arhitect, arhitectura Târgu Jiu
 • Arhitect, arhitectura Târgu Mureş
 • Arhitect, arhitectura Tulcea
 • Arhitect, arhitectura Turda
 • Arhitect, arhitectura Vaslui
 • Arhitect, arhitectura Zalău
 • Arhitect, arhitectura Abrud
 • Arhitect, arhitectura Adjud
 • Arhitect, arhitectura Agnita
 • Arhitect, arhitectura Aiud
 • Arhitect, arhitectura Aleşd
 • Arhitect, arhitectura Alexandria
 • Arhitect, arhitectura Amara
 • Arhitect, arhitectura Anina
 • Arhitect, arhitectura Aninoasa
 • Arhitect, arhitectura Ardud
 • Arhitect, arhitectura Avrig
 • Arhitect, arhitectura Azuga
 • Arhitect, arhitectura Babadag
 • Arhitect, arhitectura Baia de Aramă
 • Arhitect, arhitectura Baia de Arieş
 • Arhitect, arhitectura Baia Sprie
 • Arhitect, arhitectura Băile Govora
 • Arhitect, arhitectura Băile Herculane
 • Arhitect, arhitectura Băile Olăneşti
 • Arhitect, arhitectura Băile Tuşnad
 • Arhitect, arhitectura Băileşti
 • Arhitect, arhitectura Bălan
 • Arhitect, arhitectura Bălceşti
 • Arhitect, arhitectura Balş
 • Arhitect, arhitectura Băneasa
 • Arhitect, arhitectura Baraolt
 • Arhitect, arhitectura Bechet
 • Arhitect, arhitectura Beclean
 • Arhitect, arhitectura Beiuş
 • Arhitect, arhitectura Berbeşti
 • Arhitect, arhitectura Bereşti
 • Arhitect, arhitectura Bicaz
 • Arhitect, arhitectura Blaj
 • Arhitect, arhitectura Bocşa
 • Arhitect, arhitectura Boldeşti-Scăeni
 • Arhitect, arhitectura Bolintin-Vale
 • Arhitect, arhitectura Borşa
 • Arhitect, arhitectura Borsec
 • Arhitect, arhitectura Brad
 • Arhitect, arhitectura Bran
 • Arhitect, arhitectura Breaza
 • Arhitect, arhitectura Brezoi
 • Arhitect, arhitectura Broşteni
 • Arhitect, arhitectura Bucecea
 • Arhitect, arhitectura Budeşti
 • Arhitect, arhitectura Buhuşi
 • Arhitect, arhitectura Bumbeşti-Jiu
 • Arhitect, arhitectura Buşteni
 • Arhitect, arhitectura Buziaş
 • Arhitect, arhitectura Cajvana
 • Arhitect, arhitectura Calafat
 • Arhitect, arhitectura Călan
 • Arhitect, arhitectura Călimăneşti
 • Arhitect, arhitectura Câmpeni
 • Arhitect, arhitectura Câmpia Turzii
 • Arhitect, arhitectura Câmpina
 • Arhitect, arhitectura Câmpulung
 • Arhitect, arhitectura Câmpulung Moldovenesc
 • Arhitect, arhitectura Caracal
 • Arhitect, arhitectura Caransebeş
 • Arhitect, arhitectura Carei
 • Arhitect, arhitectura Cavnic
 • Arhitect, arhitectura Căzăneşti
 • Arhitect, arhitectura Cehu Silvaniei
 • Arhitect, arhitectura Cernavodă
 • Arhitect, arhitectura Chişineu-Criş
 • Arhitect, arhitectura Ciacova
 • Arhitect, arhitectura Cisnădie
 • Arhitect, arhitectura Codlea
 • Arhitect, arhitectura Comăneşti
 • Arhitect, arhitectura Comarnic
 • Arhitect, arhitectura Copşa Mică
 • Arhitect, arhitectura Corabia
 • Arhitect, arhitectura Costeşti
 • Arhitect, arhitectura Covasna
 • Arhitect, arhitectura Cristuru Secuiesc
 • Arhitect, arhitectura Cugir
 • Arhitect, arhitectura Curtea de Argeş
 • Arhitect, arhitectura Curtici
 • Arhitect, arhitectura Dăbuleni
 • Arhitect, arhitectura Darabani
 • Arhitect, arhitectura Dărmăneşti
 • Arhitect, arhitectura Dej
 • Arhitect, arhitectura Deta
 • Arhitect, arhitectura Dolhasca
 • Arhitect, arhitectura Dorohoi
 • Arhitect, arhitectura Drăgăneşti
 • Arhitect, arhitectura Drăgăneşti-Olt
 • Arhitect, arhitectura Drăgăşani
 • Arhitect, arhitectura Dragomireşti
 • Arhitect, arhitectura Eforie
 • Arhitect, arhitectura Făgăraş
 • Arhitect, arhitectura Făget
 • Arhitect, arhitectura Fălticeni
 • Arhitect, arhitectura Făurei
 • Arhitect, arhitectura Feteşti
 • Arhitect, arhitectura Fieni
 • Arhitect, arhitectura Fierbinţi-Târg
 • Arhitect, arhitectura Filiaşi
 • Arhitect, arhitectura Flămânzi
 • Arhitect, arhitectura Frasin
 • Arhitect, arhitectura Fundulea
 • Arhitect, arhitectura Găeşti
 • Arhitect, arhitectura Gătaia
 • Arhitect, arhitectura Geoagiu
 • Arhitect, arhitectura Gheorgheni
 • Arhitect, arhitectura Gherla
 • Arhitect, arhitectura Ghimbav
 • Arhitect, arhitectura Gura Humorului
 • Arhitect, arhitectura Hârlău
 • Arhitect, arhitectura Hârşova
 • Arhitect, arhitectura Haţeg
 • Arhitect, arhitectura Horezu
 • Arhitect, arhitectura Huedin
 • Arhitect, arhitectura Huşi
 • Arhitect, arhitectura Ianca
 • Arhitect, arhitectura Iernut
 • Arhitect, arhitectura Ineu
 • Arhitect, arhitectura Însurăţei
 • Arhitect, arhitectura Întorsura Buzăului
 • Arhitect, arhitectura Isaccea
 • Arhitect, arhitectura Jibou
 • Arhitect, arhitectura Lehliu-Gară
 • Arhitect, arhitectura Lipova
 • Arhitect, arhitectura Liteni
 • Arhitect, arhitectura Livada
 • Arhitect, arhitectura Luduş
 • Arhitect, arhitectura Lugoj
 • Arhitect, arhitectura Lupeni
 • Arhitect, arhitectura Mangalia
 • Arhitect, arhitectura Mărăşeşti
 • Arhitect, arhitectura Marghita
 • Arhitect, arhitectura Medgidia
 • Arhitect, arhitectura Miercurea Nirajului
 • Arhitect, arhitectura Miercurea Sibiului
 • Arhitect, arhitectura Miercurea-Ciuc
 • Arhitect, arhitectura Mihăileşti
 • Arhitect, arhitectura Milişăuţi
 • Arhitect, arhitectura Mioveni
 • Arhitect, arhitectura Mizil
 • Arhitect, arhitectura Moineşti
 • Arhitect, arhitectura Moldova Nouă
 • Arhitect, arhitectura Moreni
 • Arhitect, arhitectura Motru
 • Arhitect, arhitectura Murfatlar
 • Arhitect, arhitectura Murgeni
 • Arhitect, arhitectura Nădlac
 • Arhitect, arhitectura Năsăud
 • Arhitect, arhitectura Năvodari
 • Arhitect, arhitectura Negreşti
 • Arhitect, arhitectura Negreşti-Oaş
 • Arhitect, arhitectura Negru Vodă
 • Arhitect, arhitectura Nehoiu
 • Arhitect, arhitectura Novaci
 • Arhitect, arhitectura Nucet
 • Arhitect, arhitectura Ocna Mureş
 • Arhitect, arhitectura Ocna Sibiului
 • Arhitect, arhitectura Ocnele Mari
 • Arhitect, arhitectura Odobeşti
 • Arhitect, arhitectura Odorheiu Secuiesc
 • Arhitect, arhitectura Olteniţa
 • Arhitect, arhitectura Oneşti
 • Arhitect, arhitectura Orăştie
 • Arhitect, arhitectura Oraviţa
 • Arhitect, arhitectura Orşova
 • Arhitect, arhitectura Oţelu Roşu
 • Arhitect, arhitectura Ovidiu
 • Arhitect, arhitectura Panciu
 • Arhitect, arhitectura Pâncota
 • Arhitect, arhitectura Paşcani
 • Arhitect, arhitectura Pătârlagele
 • Arhitect, arhitectura Pecica
 • Arhitect, arhitectura Petrila
 • Arhitect, arhitectura Petroşani
 • Arhitect, arhitectura Piatra-Olt
 • Arhitect, arhitectura Plopeni
 • Arhitect, arhitectura Podu Iloaiei
 • Arhitect, arhitectura Pogoanele
 • Arhitect, arhitectura Potcoava
 • Arhitect, arhitectura Predeal
 • Arhitect, arhitectura Pucioasa
 • Arhitect, arhitectura Răcari
 • Arhitect, arhitectura Rădăuţi
 • Arhitect, arhitectura Râmnicu Sărat
 • Arhitect, arhitectura Râşnov
 • Arhitect, arhitectura Recaş
 • Arhitect, arhitectura Reghin
 • Arhitect, arhitectura Roşiori de Vede
 • Arhitect, arhitectura Rovinari
 • Arhitect, arhitectura Roznov
 • Arhitect, arhitectura Rupea
 • Arhitect, arhitectura Săcele
 • Arhitect, arhitectura Săcueni
 • Arhitect, arhitectura Salcea
 • Arhitect, arhitectura Sălişte
 • Arhitect, arhitectura Săliştea de Sus
 • Arhitect, arhitectura Salonta
 • Arhitect, arhitectura Sângeorgiu de Pădure
 • Arhitect, arhitectura Sângeorz-Băi
 • Arhitect, arhitectura Sânnicolau Mare
 • Arhitect, arhitectura Sântana
 • Arhitect, arhitectura Sărmaşu
 • Arhitect, arhitectura Săveni
 • Arhitect, arhitectura Scorniceşti
 • Arhitect, arhitectura Sebeş
 • Arhitect, arhitectura Sebiş
 • Arhitect, arhitectura Segarcea
 • Arhitect, arhitectura Seini
 • Arhitect, arhitectura Sighetu Marmaţiei
 • Arhitect, arhitectura Sighişoara
 • Arhitect, arhitectura Simeria
 • Arhitect, arhitectura Şimleu Silvaniei
 • Arhitect, arhitectura Sinaia
 • Arhitect, arhitectura Siret
 • Arhitect, arhitectura Slănic
 • Arhitect, arhitectura Slănic-Moldova
 • Arhitect, arhitectura Solca
 • Arhitect, arhitectura Şomcuta Mare
 • Arhitect, arhitectura Sovata
 • Arhitect, arhitectura Ştefăneşti
 • Arhitect, arhitectura Ştefăneşti
 • Arhitect, arhitectura Ştei
 • Arhitect, arhitectura Strehaia
 • Arhitect, arhitectura Sulina
 • Arhitect, arhitectura Tălmaciu
 • Arhitect, arhitectura Ţăndărei
 • Arhitect, arhitectura Târgu Bujor
 • Arhitect, arhitectura Târgu Cărbuneşti
 • Arhitect, arhitectura Târgu Frumos
 • Arhitect, arhitectura Târgu Lăpuş
 • Arhitect, arhitectura Târgu Neamţ
 • Arhitect, arhitectura Târgu Ocna
 • Arhitect, arhitectura Târgu Secuiesc
 • Arhitect, arhitectura Târnăveni
 • Arhitect, arhitectura Tăşnad
 • Arhitect, arhitectura Tăuţii-Măgherăuş
 • Arhitect, arhitectura Techirghiol
 • Arhitect, arhitectura Tecuci
 • Arhitect, arhitectura Teiuş
 • Arhitect, arhitectura Ţicleni
 • Arhitect, arhitectura Tismana
 • Arhitect, arhitectura Titu
 • Arhitect, arhitectura Topliţa
 • Arhitect, arhitectura Topoloveni
 • Arhitect, arhitectura Turceni
 • Arhitect, arhitectura Turnu Măgurele
 • Arhitect, arhitectura Ulmeni
 • Arhitect, arhitectura Ungheni
 • Arhitect, arhitectura Uricani
 • Arhitect, arhitectura Urlaţi
 • Arhitect, arhitectura Urziceni
 • Arhitect, arhitectura Valea lui Mihai
 • Arhitect, arhitectura Vălenii de Munte
 • Arhitect, arhitectura Vânju Mare
 • Arhitect, arhitectura Vaşcău
 • Arhitect, arhitectura Vatra Dornei
 • Arhitect, arhitectura Vicovu de Sus
 • Arhitect, arhitectura Victoria
 • Arhitect, arhitectura Videle
 • Arhitect, arhitectura Vişeu de Sus
 • Arhitect, arhitectura Vlăhiţa
 • Arhitect, arhitectura Vulcan
 • Arhitect, arhitectura Zărneşti
 • Arhitect, arhitectura Zimnicea
 • Arhitect, arhitectura Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate