Cat costa un arhitect

  Cât costă serviciile unui arhitect? Dacă începeți o construcție nouă, prețul obișnuit al serviciilor de arhitectură pentru întregul proiect, pentru autorizația de construire și construcție (P.T. - proiect tehnic, D.T.A.C. - documentația tehnică pentru autorizația de construire și D.E. - detalii de execuție) variază între 4.000 și 20.000 lei. La luarea deciziei privind arhitectul potrivit, prețul nu ar trebui să fie factorul hotărâtor. Dacă primiți o ofertă mai ieftină, vă recomandăm să fiți precauți, deoarece arhitectul ar putea aloca mai puțin timp dorințelor și proiectului dumneavoastră. Poate părea mult, dar gândiți-vă că un plan bun înseamnă de asemenea că veți investi toți banii rămași în construirea unei case care răspunde dorințelor dumneavoastră Prețurile proiectelor individuale pentru o clădire rezidențială variază între 0,5-1% din valoarea investiției. Planurile tip sunt mai ieftine, însă eventuale modificări scumpesc rapid proiectul, limitându-vă în același timp spațiul de manevră. Veți fi obligați să faceți compromisuri majore la o casă în care veți investi mult și în care vă veți petrece probabil restul vieții. Prețul pentru planul de renovare a apartamentului sau pentru adaptarea mansardei depinde de mărimea proiectului și de detaliile planurilor. Prețul unui proiect tehnic variază între 25 lei/m2 și 45 lei/m2. Faceți o descriere a casei dumneavoastră de vis, solicitați informații birourilor noastre de arhitectură verificate și fiți gata de mutare. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre arhitectură.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL PROIECTULUI PENTRU AUTORIZAREA EXECUTĂRII L


  Proiectul pentru dobândirea autorizației de construcție P.A.C. Proiectul unic de arhitectură P.A.C. include o descriere tehnică de bază a clădirii, un plan de amenajare exterioară la o scară de 1: 200 sau mai mare, un plan al tuturor suprafețelor și etajelor, planul acoperișului, 2 secțiuni și toate fațadele clădirii la o scară de 1: 100. Cuprinde toate planurile arhitecturale și schițele necesare pentru obținerea autorizației de construire.

  4000 lei/buc

  PREȚ MINIM
  lei/buc

  PREȚ MEDIU
  20000 lei/buc

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Cat costa un arhitect

  ALTE PREȚURI PENTRU ARHITECT, ARHITECTURA

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Taxa pentru certificatul de urbanism în mediu urba


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Taxa pentru certificatul de urbanism în mediu urba


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Taxa pentru certificatul de urbanism în mediu urba

  Taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism în mediu rural este egală cu 50% din taxa pentru mediu urban.


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Taxa pentru eliberarea autorizației de foraje sau


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Tarif conectare la branșamente

  Taxa pentru eliberarea unei autorizații privind lucrările de racorduri și branșamente la rețele publice de apă, canalizare, gaze, termice, energie electrică, telefonie și televiziune prin cablu.


  lei

  lei/racord

  racord
  cerere>

  Taxa pentru eliberarea certificatului de nomenclat


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Faza DTAC (proiect autorizare)


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>

  Faza PTh (proiectul tehnic)


  lei

  lei/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Autorizație de construire


  Cât costă proiectul și procedura necesară pentru a obține autorizația de construire? Costul sau preț...

  Verificați și: Autorizație de construire. Prețuri

  Detalii de execuție


  Cât costă D.E.? Prețul detaliilor de execuție (D.E.) variază în funcție de dimensiunile obiectivului...

  Verificați și: Detalii de executie pret

  Legalizare


  Cât costă legalizarea? Prețul legalizării unei case depinde în special de mărimea obiectivului și de...

  Verificați și: Legalizare pret

  Urbanism


  Care este prețul unui plan urbanistic? Un proiect urbanistic este un plan complex, care presupune o ...

  Verificați și: Pret PUZ

  Consultanță, legislație construcții


  Care este prețul consultanței în construcții? Construcția este un proces complicat și de aceea se r...

  Verificați și: Consultanta, legislatie constructii pret

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Arhitect, arhitectură – tot ce trebuie să știți

  1. De ce este necesar un arhitect pentru realizarea unui proiect de construcție?

  Arhitectul transformă dorințele clienților în realitate, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiența profesională agonisită
  Arhitectul transformă dorințele clienților în realitate, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiența profesională agonisită

  Hotărârea de a angaja un arhitect pentru lucrarea dvs. de construcție vă va mări investiția inițială, dar vă va scuti de multe griji și, mai ales, de multe cheltuieli. Realizarea obiectivului dvs. - fie că este vorba de renovarea sau de construirea unui apartament, a unei case sau a unui spațiu lucrativ - va fi  mult mai dificilă fără implicarea unui arhitect. Din experiența pe care o avem, vă putem asigura că fără un arhitect rezultatul final este, de obicei, altul decât cel dorit inițial.

  Sarcinile arhitectului sunt următoarele: de a vă da idei inovative, de a vă atenționa cu privire la impedimentele existente legate de realizarea proiectului dvs. de construcție și de a vă executa corect și în concordanță cu dorințele dumneavoastră proiectul arhitectural.

  De asemenea, arhitectul este specialistul, care are de-a face zilnic cu proiecte de construire sau reabilitare de clădiri și, de aceea, acesta are multă experiență și deține cunoștințele necesare pentru a aborda cu succes orice situație legată de acest domeniu.

  Cu ajutorul cunoștințelor de specialitate și a experienței sale profesionale, arhitectul transpune mai întâi ideile conceptuale pe hârtie și apoi transformă planurile în realitate, prin finalizarea execuției. El prevede de la început cât mai multe detalii legate de proiect și, ulterior, coordonează realizarea acestora. Amplasează corect clădirea în spațiu, configurează logic camerele interioare, alege materialele cele mai adecvate și prelucrările finale, execută elementele echipamentului interior, armonizează culorile și restul detaliilor, pentru ca clădirea construită să fie în întregime așa cum a fost concepută inițial.

  2. Un arhitect poate lucra și ca șef de proiect și coordonator al lucrărilor

  Aveți nevoie de arhitect pentru lucrarea dvs. de construcție, pentru ca acesta să vă realizeze documentația de proiect, dar și pentru că să vă conducă cu profesionalism lucrările, planificându-le în ordinea corectă.

  Arhitectul realizează planurile camerelor interioare și ale spațiilor exterioare ale construcției. Acesta abordează proiectele cu profesionalism, ținând cont de situația și necesitățile clientului. El realizează proiectele în baza ideii conceptuale, dar știe, că numai o idee bună nu este suficientă pentru asigurarea succesului: pentru a obține un rezultat de calitate, toate fazele proiectului trebuie să fie realizate cu profesionalism.

  Arhitectul transformă dorințele clienților în realitate, folosindu-și cunoștințele de specialitate și experiența profesională agonisită.

  Este greșită concepția, că arhitectul servește doar pentru realizarea schemei conceptuale și a planurilor arhitecturale. De fapt, multe persoane cred, că arhitecții își dedică marea majoritate a timpului conceperii și proiectării construcțiilor. În realitate, acesta își ia de trei ori mai mult timp pentru întâlnirile cu clienții, negocierile cu primăriile, inginerii, furnizorii, executanții ș.a.m.d.. Organizând lucrările și procedurile care trebuie a fi îndeplinite, el ajută clientul să nu piardă timp prețios și nici să nu își facă griji cu privire la buna realizare a proiectului, ceea ce este foarte important pentru orice client.

  În calitate de șef de proiect, arhitectul conduce și organizează cu grijă toate lucrările, începând cu ideea conceptuală și terminând cu ultimele lucrări de finalizare a execuției. În cadrul acestei munci, el planifică cheltuielile pentru materiale și manoperă, cât și termenele de livrare și execuție.

  Ca și arhitect, el realizează mai întâi ideea conceptuală, iar apoi schițele și planurile arhitecturale. În faza de proiectare, colaborează cu restul specialiștilor și cu proiectanții colaboratori, iar în faza de execuție colaborează cu sub-contractanții.

  3. Alegerea unui arhitect

  3.1. Cum să găsesc arhitecți?

  Vă recomandăm, să vă luați suficient timp pentru alegerea arhitectului. Cereți informații de la prietenii și cunoștințele, care și-au renovat deja apartamentele sau și-au construit casele cu ajutorul unor arhitecți. Puteți căuta arhitecți și pe internet. Aveți și varianța de a trimite o cerere pe portalul Daibau. Astfel, arhitecți cu experiență vă vor contacta pe dumneavoastră și nu invers. Pe portal puteți vizualiza profilurile arhitecților, care conțin și evaluările și opiniile clienților cu care au colaborat deja.

  În faza strângerii de oferte, verificați întotdeauna dacă arhitecții cu care intrați în contact (dacă aveți nevoie de ei pentru realizarea unei construcții) sunt membrii ai Ordinului Arhitecților din România, cu drept de semnătură. Verificați în special munca lor de până în prezent și dacă stilul lor vă este pe plac. Aveți grijă, să nu alegeți un arhitect, care locuiește prea departe de locația dumneavoastră. Astfel, acesta va veni mai ușor pe șantier, dacă veți dori să facă acest lucru în timpul desfășurării lucrărilor.

  3.2. Cum să aleg arhitectul cel mai potrivit pentru proiectul meu?

  După ce ați selectat trei sau mai mulți arhitecți, organizați întâlniri cu aceștia.

  Pentru realizarea cu succes a proiectului, este foarte importantă comunicarea dintre dvs. ca și client și arhitect. Dacă arhitectul își ia suficient timp pentru dvs., vă prezintă cu profesionalism lucrările pe care le-a realizat deja și vă dă sfaturi importante și de calitate, pe scurt, dacă vă face o impresie bună, posibilitatea unei colaborări de succes cu acesta și a obținerii unui rezultat de calitate este foarte mare.

  Este bine, ca înainte de a merge la arhitect să obțineți de la primărie și informațiile locative pentru casa pe care urmați să o construiți, din care să reiasă clar atât posibilitățile, cât și impedimentele execuției proiectului dumneavoastră. Astfel, arhitectul vă va putea pregăti o ofertă mai exactă și va discuta cu dvs. impedimentele existente.

  De asemenea, este bine să pregătiți o listă a dorințelor dvs. legate de stilul de viață, proiectarea camerelor etc.

  Bineînțeles, că alegerea arhitectului mai depinde și de prețul pe care acesta îl oferă pentru serviciile sale. Dar, nu alegeți arhitectul în primul rând funcție de prețul serviciilor sale.

  După ce ați ales arhitectul, este important să încheiați un contract cu acesta, în care să se stipuleze clar: serviciile oferite (tipul documentației), prețul și termenul de execuție.

  3.3. Alegeți un arhitect cu diplomă de licență

  Arhitectul, care vă va realiza documentația de proiect, trebuie să aibă o diplomă de licență în arhitectură și să fie membru al Ordinului Arhitecților din România cu drept de semnătură.

  Nu aveți nevoie de un arhitect cu licență doar în cazul în care comandați doar realizarea proiectului echipamentului interior sau lucrări de mică anvergură, pentru care nu este necesară o autorizație de construire de la primărie.

  4. Procedura de lucru a unui arhitect

  4.1. Înțelegerea dorințelor clientului

  Primele întâlniri cu arhitectul - la biroul acestuia sau la locația dvs. - vor fi dedicate discuțiilor legate de dorințele, necesitățile și viziunea dumneavoastră privitoare la proiectul de construcție de realizat.

  Arhitectul vă va întreba cu privire la obiceiurile dvs. zilnice, stilul dvs. de viață, ca și principiile și valorile în care credeți.

  În cazul în care doriți să construiți o clădire pentru o firmă, arhitectul vă va întreba cu privire la principiile de afaceri ale firmei.

  Deci, arhitectul se va ocupa la început de strângerea de informații amănunțite despre proiect, cu scopul de a vă înțelege bine obiectivele și dorințele.

  4.2. Obținerea tuturor informațiilor locative

  Înainte de a începe să lucreze la proiect, arhitectul va trebui să obțină cât mai multe informații cu privire la locația viitorului obiect, la parcelă sau la clădirea deja existentă. Este vorba de studiul geodezic și de alte informații bazice, de fotografii ș.a.m.d.

  Apoi, arhitectul va face o schiță a locației, care va servi ca și bază pentru planurile ulterioare.

  Arhitectul va mai verifica și ce legi și reglementări locale trebuie să respecte proiectul arhitectural.

  4.3. Schița conceptuală în mai multe variante

  După obținerea acestor informații, urmează pregătirea schiței conceptuale a viitorului obiect în mai multe variante. Arhitectul se va îngriji ca schița conceptuală să îndeplinească dorințele clientului, dar să fie și utilă, fiabilă și în conformitate cu toate reglementările. Se poate spune, că schița conceptuală este o viziune a obiectului, care urmează a fi construit.

  4.4. Proiectul schiței conceptuale

  După ce veți alege una dintre variantele propuse de către arhitect, acesta va începe a dezvolta schița conceptuală prin realizarea proiectului schiței conceptuale (PSC). În baza acestui proiect se vor putea obține avizele și acordurile necesare pentru racordarea viitorului obiect la infrastructura de utilități, ca și certificatul de urbanism.

  4.5. Proiectul pentru obținerea autorizației de construire

  Proiectul pentru obținerea autorizației de construire se depune la primărie. Conținutul proiectului este reglementat legal. Pe lângă planuri, proiectul pentru obținerea autorizației de construire trebuie să conțină toate datele de bază ale locației și ale lucrărilor planificate, care se păstrează în registrul general.

  Proiectul de execuție PE conține toate informațiile necesare pentru executarea lucrării de construcție și darea în folosință a obiectului. Acest proiect se elaborează în baza proiectului pentru obținerea autorizației de construire, fiind însă mai detaliat decât acesta. Planurile PE sunt realizate la o scară adecvată și cu mare exactitate, pentru a putea fi folosite pe șantier. Doar în baza acestor planuri se poate realiza și Registrul de evidență a lucrărilor, care servește și la obținerea de oferte comparative de la executanți.

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  PROIECTARE CASA UNIFAMILIALA

  Stimați,

  Doresc proiectare casă unifamilială

  D-P-E

  mulțumesc, 1800 lei la 3000 lei


  ........

  PROIECT CASA LIPITA DE ALTA CASA


  Bună ziua,

  Proiectare casa cu parter si un etaj, cu lungimea de 13 metri iar lățimea de 7 metri, care va fi lipita de alte două constructii existente .

  Mulțumesc 630 lei la 1050 lei


  ........

  PROIECT

  Bună ziua,

  Doresc să construiesc o casă și am nevoie de un proiect.

  Mulțumesc
  630 lei la 1050 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, MA INTERESEAZA UN PROIECT, CASA DIN CONTAINERE MARITIME, 60MP
  Arhitect, arhitectura, Buşteni

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, HALA CU CASA INCORPORATA, 300
  Arhitect, arhitectura, Berinţa

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, DORESC UN PROIECT DE CASĂ PARTER 50 METRI PĂTRAȚI , 50MP
  Arhitect, arhitectura, Cluj-Napoca

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, PLAN URBANISTIC ZONAL, 1
  Arhitect, arhitectura, Jurilovca

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, CASA CU BUCĂTĂRIE, CĂMARĂ, CAMERA ZI, DORMITOR, BAIE ȘI CAM. LA MANSAR, MODERN-RUSTICA
  Arhitect, arhitectura, Mediaş

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, CONSTRUCȚII CASE, 150MP
  Arhitect, arhitectura, Târgu Neamţ

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, INPREJMUIRE TEREN, LATURA CU VECIN 70ML,STRADAL 14,, 8
  Arhitect, arhitectura, Bucureşti

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, AUTORIZARE ISU,
  Arhitect, arhitectura, Galaţi

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, 2 CAMERE+BAIE+BUCATARIE,
  Arhitect, arhitectura, Buşteni

  5651.1 lei la 9418.5 lei

  PREȚUL, PROIECT COMPLECT SI DOCUMENTATII PENTRU AUTORIZATII, 340M²
  Arhitect, arhitectura, Năvodari

  14779.8 lei la 24633 lei

  PREȚUL, PROIECT CABANA STIL A, 70 MP
  Arhitect, arhitectura, Baia Mare

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, AS DORI UN PROIECT DE CASA P×2 CU TOATE AVIZELE , 220 M2
  Arhitect, arhitectura, Bucureşti

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, PROIECT CASA P+M , 140 MP
  Arhitect, arhitectura, Râmnicu Vâlcea

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, PROIECTARE CASA PASIVA, 100 MP
  Arhitect, arhitectura, Cluj-Napoca

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, DOCUMENTATIE PENTRU ANEXA CASĂ FAMILIALĂ, LOCUIBILĂ ÎN CIRCUIT TURISTIC, CF 104024
  Arhitect, arhitectura, Voila

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, PROIECT DE CASA, 120
  Arhitect, arhitectura, Piatra-Neamţ

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, ARHITECT-REFATADIZARE CASA SI RECOMPARTIMENTARI/DESIGN INTERIOR, 250 MP
  Arhitect, arhitectura, Câmpeni

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, PROIECT PENTRU CASA, 140M2
  Arhitect, arhitectura, Bonţida

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, AM NEVOIE DE UN PROIECT PENTRU O HALA CU O LINIE DE IMBUTELIERE A APEI, 200 MP
  Arhitect, arhitectura, Pojorâta

  5216.4 lei la 8694 lei

  PREȚUL, AS DORI SCHIȚA 3D PENTRU AMENAJAREA UNUI STUDIO DE 38 MP. SCHIȚA COLOR, 1 CPL
  Arhitect, arhitectura, Bucureşti

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, PROIECTARE CASA PASIVA, ÎNTRE 170-200 MP UTILI
  Arhitect, arhitectura, Timişoara

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, PROIECTARE CASA, LA CHEIE
  Arhitect, arhitectura, Sălaşu de Sus

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, PROIECT CASA NOUA, 120 MP
  Arhitect, arhitectura, Albeşti

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, ELABORARE PUZ CAMPING, 1
  Arhitect, arhitectura, Haţeg

  2173.5 lei la 3622.5 lei

  PREȚUL, ARHITECT, EXPERTIZA TEHNICA REZISTENTA , 50
  Arhitect, arhitectura, Cumpăna

  5216.4 lei la 8694 lei

  PREȚUL, PROIECT CASA , 75
  Arhitect, arhitectura, Brezoi

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, INGINER INSTALATII,
  Arhitect, arhitectura, Vaslui

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, PROIECT DE CASA PARTER , APROXIMATIV 80 MP
  Arhitect, arhitectura, Miroşi

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, PROIECTARE CASA ,
  Arhitect, arhitectura, Surani

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, PROIECTARE CASA DIN LEMN, DA, AM FI INTERESATI SI DE O CASA PREFABRICATA
  Arhitect, arhitectura, Voineasa

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, PROIECT CABINA POMPA APA, MIC
  Arhitect, arhitectura, Brăneşti

  1304.1 lei la 2173.5 lei

  PREȚUL, EXTINDERE CASA - PROIECT, APROBĂRI , APROXIMATIV 80 MP
  Arhitect, arhitectura, Lueta

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, PROIECT PENTRU CASĂ , 130MP
  Arhitect, arhitectura, Cobadin

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, CASA S+P+E, PROIECT SI STRUCTURA REZISTENTA, 250 MP
  Arhitect, arhitectura, Vama Buzăului

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, PROIECT DTAC GARD SI GARAJ, 3476/2 LOT 2
  Arhitect, arhitectura, Chiajna

  3042.9 lei la 5071.5 lei

  PREȚUL, PROIECT EXTINDERE LOCUINȚĂ , 30 MP
  Arhitect, arhitectura, Bucureşti

  2173.5 lei la 3622.5 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  ARHITECT, ARHITECTURA LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 1179 FIRME PENTRU ARHITECT, ARHITECTURA


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ARHITECT, ARHITECTURA?

 • Arhitect, arhitectura Abrud
 • Arhitect, arhitectura Adjud
 • Arhitect, arhitectura Agnita
 • Arhitect, arhitectura Aiud
 • Arhitect, arhitectura Alba Iulia
 • Arhitect, arhitectura Aleşd
 • Arhitect, arhitectura Alexandria
 • Arhitect, arhitectura Amara
 • Arhitect, arhitectura Anina
 • Arhitect, arhitectura Aninoasa
 • Arhitect, arhitectura Arad
 • Arhitect, arhitectura Ardud
 • Arhitect, arhitectura Avrig
 • Arhitect, arhitectura Azuga
 • Arhitect, arhitectura Babadag
 • Arhitect, arhitectura Bacău
 • Arhitect, arhitectura Baia de Aramă
 • Arhitect, arhitectura Baia de Arieş
 • Arhitect, arhitectura Baia Mare
 • Arhitect, arhitectura Baia Sprie
 • Arhitect, arhitectura Băile Govora
 • Arhitect, arhitectura Băile Herculane
 • Arhitect, arhitectura Băile Olăneşti
 • Arhitect, arhitectura Băile Tuşnad
 • Arhitect, arhitectura Băileşti
 • Arhitect, arhitectura Bălan
 • Arhitect, arhitectura Bălceşti
 • Arhitect, arhitectura Balş
 • Arhitect, arhitectura Băneasa
 • Arhitect, arhitectura Baraolt
 • Arhitect, arhitectura Bârlad
 • Arhitect, arhitectura Bechet
 • Arhitect, arhitectura Beclean
 • Arhitect, arhitectura Beiuş
 • Arhitect, arhitectura Berbeşti
 • Arhitect, arhitectura Bereşti
 • Arhitect, arhitectura Bicaz
 • Arhitect, arhitectura Bistriţa
 • Arhitect, arhitectura Blaj
 • Arhitect, arhitectura Bocşa
 • Arhitect, arhitectura Boldeşti-Scăeni
 • Arhitect, arhitectura Bolintin-Vale
 • Arhitect, arhitectura Borşa
 • Arhitect, arhitectura Borsec
 • Arhitect, arhitectura Botoşani
 • Arhitect, arhitectura Brad
 • Arhitect, arhitectura Brăila
 • Arhitect, arhitectura Bran
 • Arhitect, arhitectura Braşov
 • Arhitect, arhitectura Breaza
 • Arhitect, arhitectura Brezoi
 • Arhitect, arhitectura Broşteni
 • Arhitect, arhitectura Bucecea
 • Arhitect, arhitectura Bucureşti
 • Arhitect, arhitectura Budeşti
 • Arhitect, arhitectura Buhuşi
 • Arhitect, arhitectura Bumbeşti-Jiu
 • Arhitect, arhitectura Buşteni
 • Arhitect, arhitectura Buzău
 • Arhitect, arhitectura Buziaş
 • Arhitect, arhitectura Cajvana
 • Arhitect, arhitectura Calafat
 • Arhitect, arhitectura Călan
 • Arhitect, arhitectura Călăraşi
 • Arhitect, arhitectura Călimăneşti
 • Arhitect, arhitectura Câmpeni
 • Arhitect, arhitectura Câmpia Turzii
 • Arhitect, arhitectura Câmpina
 • Arhitect, arhitectura Câmpulung
 • Arhitect, arhitectura Câmpulung Moldovenesc
 • Arhitect, arhitectura Caracal
 • Arhitect, arhitectura Caransebeş
 • Arhitect, arhitectura Carei
 • Arhitect, arhitectura Cavnic
 • Arhitect, arhitectura Căzăneşti
 • Arhitect, arhitectura Cehu Silvaniei
 • Arhitect, arhitectura Cernavodă
 • Arhitect, arhitectura Chişineu-Criş
 • Arhitect, arhitectura Ciacova
 • Arhitect, arhitectura Cisnădie
 • Arhitect, arhitectura Cluj-Napoca
 • Arhitect, arhitectura Codlea
 • Arhitect, arhitectura Comăneşti
 • Arhitect, arhitectura Comarnic
 • Arhitect, arhitectura Constanţa
 • Arhitect, arhitectura Copşa Mică
 • Arhitect, arhitectura Corabia
 • Arhitect, arhitectura Costeşti
 • Arhitect, arhitectura Covasna
 • Arhitect, arhitectura Craiova
 • Arhitect, arhitectura Cristuru Secuiesc
 • Arhitect, arhitectura Cugir
 • Arhitect, arhitectura Curtea de Argeş
 • Arhitect, arhitectura Curtici
 • Arhitect, arhitectura Dăbuleni
 • Arhitect, arhitectura Darabani
 • Arhitect, arhitectura Dărmăneşti
 • Arhitect, arhitectura Dej
 • Arhitect, arhitectura Deta
 • Arhitect, arhitectura Deva
 • Arhitect, arhitectura Dolhasca
 • Arhitect, arhitectura Dorohoi
 • Arhitect, arhitectura Drăgăneşti
 • Arhitect, arhitectura Drăgăneşti-Olt
 • Arhitect, arhitectura Drăgăşani
 • Arhitect, arhitectura Dragomireşti
 • Arhitect, arhitectura Drobeta-Turnu Severin
 • Arhitect, arhitectura Eforie
 • Arhitect, arhitectura Făgăraş
 • Arhitect, arhitectura Făget
 • Arhitect, arhitectura Fălticeni
 • Arhitect, arhitectura Făurei
 • Arhitect, arhitectura Feteşti
 • Arhitect, arhitectura Fieni
 • Arhitect, arhitectura Fierbinţi-Târg
 • Arhitect, arhitectura Filiaşi
 • Arhitect, arhitectura Flămânzi
 • Arhitect, arhitectura Focşani
 • Arhitect, arhitectura Frasin
 • Arhitect, arhitectura Fundulea
 • Arhitect, arhitectura Găeşti
 • Arhitect, arhitectura Galaţi
 • Arhitect, arhitectura Gătaia
 • Arhitect, arhitectura Geoagiu
 • Arhitect, arhitectura Gheorgheni
 • Arhitect, arhitectura Gherla
 • Arhitect, arhitectura Ghimbav
 • Arhitect, arhitectura Giurgiu
 • Arhitect, arhitectura Gura Humorului
 • Arhitect, arhitectura Hârlău
 • Arhitect, arhitectura Hârşova
 • Arhitect, arhitectura Haţeg
 • Arhitect, arhitectura Horezu
 • Arhitect, arhitectura Huedin
 • Arhitect, arhitectura Hunedoara
 • Arhitect, arhitectura Huşi
 • Arhitect, arhitectura Ianca
 • Arhitect, arhitectura Iaşi
 • Arhitect, arhitectura Iernut
 • Arhitect, arhitectura Ineu
 • Arhitect, arhitectura Însurăţei
 • Arhitect, arhitectura Întorsura Buzăului
 • Arhitect, arhitectura Isaccea
 • Arhitect, arhitectura Jibou
 • Arhitect, arhitectura Lehliu-Gară
 • Arhitect, arhitectura Lipova
 • Arhitect, arhitectura Liteni
 • Arhitect, arhitectura Livada
 • Arhitect, arhitectura Luduş
 • Arhitect, arhitectura Lugoj
 • Arhitect, arhitectura Lupeni
 • Arhitect, arhitectura Mangalia
 • Arhitect, arhitectura Mărăşeşti
 • Arhitect, arhitectura Marghita
 • Arhitect, arhitectura Medgidia
 • Arhitect, arhitectura Mediaş
 • Arhitect, arhitectura Miercurea Nirajului
 • Arhitect, arhitectura Miercurea Sibiului
 • Arhitect, arhitectura Miercurea-Ciuc
 • Arhitect, arhitectura Mihăileşti
 • Arhitect, arhitectura Milişăuţi
 • Arhitect, arhitectura Mioveni
 • Arhitect, arhitectura Mizil
 • Arhitect, arhitectura Moineşti
 • Arhitect, arhitectura Moldova Nouă
 • Arhitect, arhitectura Moreni
 • Arhitect, arhitectura Motru
 • Arhitect, arhitectura Murfatlar
 • Arhitect, arhitectura Murgeni
 • Arhitect, arhitectura Nădlac
 • Arhitect, arhitectura Năsăud
 • Arhitect, arhitectura Năvodari
 • Arhitect, arhitectura Negreşti
 • Arhitect, arhitectura Negreşti-Oaş
 • Arhitect, arhitectura Negru Vodă
 • Arhitect, arhitectura Nehoiu
 • Arhitect, arhitectura Novaci
 • Arhitect, arhitectura Nucet
 • Arhitect, arhitectura Ocna Mureş
 • Arhitect, arhitectura Ocna Sibiului
 • Arhitect, arhitectura Ocnele Mari
 • Arhitect, arhitectura Odobeşti
 • Arhitect, arhitectura Odorheiu Secuiesc
 • Arhitect, arhitectura Olteniţa
 • Arhitect, arhitectura Oneşti
 • Arhitect, arhitectura Oradea
 • Arhitect, arhitectura Orăştie
 • Arhitect, arhitectura Oraviţa
 • Arhitect, arhitectura Orşova
 • Arhitect, arhitectura Oţelu Roşu
 • Arhitect, arhitectura Ovidiu
 • Arhitect, arhitectura Panciu
 • Arhitect, arhitectura Pâncota
 • Arhitect, arhitectura Paşcani
 • Arhitect, arhitectura Pătârlagele
 • Arhitect, arhitectura Pecica
 • Arhitect, arhitectura Petrila
 • Arhitect, arhitectura Petroşani
 • Arhitect, arhitectura Piatra-Neamţ
 • Arhitect, arhitectura Piatra-Olt
 • Arhitect, arhitectura Piteşti
 • Arhitect, arhitectura Ploieşti
 • Arhitect, arhitectura Plopeni
 • Arhitect, arhitectura Podu Iloaiei
 • Arhitect, arhitectura Pogoanele
 • Arhitect, arhitectura Potcoava
 • Arhitect, arhitectura Predeal
 • Arhitect, arhitectura Pucioasa
 • Arhitect, arhitectura Răcari
 • Arhitect, arhitectura Rădăuţi
 • Arhitect, arhitectura Râmnicu Sărat
 • Arhitect, arhitectura Râmnicu Vâlcea
 • Arhitect, arhitectura Râşnov
 • Arhitect, arhitectura Recaş
 • Arhitect, arhitectura Reghin
 • Arhitect, arhitectura Reşiţa
 • Arhitect, arhitectura Roman
 • Arhitect, arhitectura Roşiori de Vede
 • Arhitect, arhitectura Rovinari
 • Arhitect, arhitectura Roznov
 • Arhitect, arhitectura Rupea
 • Arhitect, arhitectura Săcele
 • Arhitect, arhitectura Săcueni
 • Arhitect, arhitectura Salcea
 • Arhitect, arhitectura Sălişte
 • Arhitect, arhitectura Săliştea de Sus
 • Arhitect, arhitectura Salonta
 • Arhitect, arhitectura Sângeorgiu de Pădure
 • Arhitect, arhitectura Sângeorz-Băi
 • Arhitect, arhitectura Sânnicolau Mare
 • Arhitect, arhitectura Sântana
 • Arhitect, arhitectura Sărmaşu
 • Arhitect, arhitectura Satu Mare
 • Arhitect, arhitectura Săveni
 • Arhitect, arhitectura Scorniceşti
 • Arhitect, arhitectura Sebeş
 • Arhitect, arhitectura Sebiş
 • Arhitect, arhitectura Segarcea
 • Arhitect, arhitectura Seini
 • Arhitect, arhitectura Sfântu Gheorghe
 • Arhitect, arhitectura Sibiu
 • Arhitect, arhitectura Sighetu Marmaţiei
 • Arhitect, arhitectura Sighişoara
 • Arhitect, arhitectura Simeria
 • Arhitect, arhitectura Şimleu Silvaniei
 • Arhitect, arhitectura Sinaia
 • Arhitect, arhitectura Siret
 • Arhitect, arhitectura Slănic
 • Arhitect, arhitectura Slănic-Moldova
 • Arhitect, arhitectura Slatina
 • Arhitect, arhitectura Slobozia
 • Arhitect, arhitectura Solca
 • Arhitect, arhitectura Şomcuta Mare
 • Arhitect, arhitectura Sovata
 • Arhitect, arhitectura Ştefăneşti
 • Arhitect, arhitectura Ştefăneşti
 • Arhitect, arhitectura Ştei
 • Arhitect, arhitectura Strehaia
 • Arhitect, arhitectura Suceava
 • Arhitect, arhitectura Sulina
 • Arhitect, arhitectura Tălmaciu
 • Arhitect, arhitectura Ţăndărei
 • Arhitect, arhitectura Târgovişte
 • Arhitect, arhitectura Târgu Bujor
 • Arhitect, arhitectura Târgu Cărbuneşti
 • Arhitect, arhitectura Târgu Frumos
 • Arhitect, arhitectura Târgu Jiu
 • Arhitect, arhitectura Târgu Lăpuş
 • Arhitect, arhitectura Târgu Mureş
 • Arhitect, arhitectura Târgu Neamţ
 • Arhitect, arhitectura Târgu Ocna
 • Arhitect, arhitectura Târgu Secuiesc
 • Arhitect, arhitectura Târnăveni
 • Arhitect, arhitectura Tăşnad
 • Arhitect, arhitectura Tăuţii-Măgherăuş
 • Arhitect, arhitectura Techirghiol
 • Arhitect, arhitectura Tecuci
 • Arhitect, arhitectura Teiuş
 • Arhitect, arhitectura Ţicleni
 • Arhitect, arhitectura Timişoara
 • Arhitect, arhitectura Tismana
 • Arhitect, arhitectura Titu
 • Arhitect, arhitectura Topliţa
 • Arhitect, arhitectura Topoloveni
 • Arhitect, arhitectura Tulcea
 • Arhitect, arhitectura Turceni
 • Arhitect, arhitectura Turda
 • Arhitect, arhitectura Turnu Măgurele
 • Arhitect, arhitectura Ulmeni
 • Arhitect, arhitectura Ungheni
 • Arhitect, arhitectura Uricani
 • Arhitect, arhitectura Urlaţi
 • Arhitect, arhitectura Urziceni
 • Arhitect, arhitectura Valea lui Mihai
 • Arhitect, arhitectura Vălenii de Munte
 • Arhitect, arhitectura Vânju Mare
 • Arhitect, arhitectura Vaşcău
 • Arhitect, arhitectura Vaslui
 • Arhitect, arhitectura Vatra Dornei
 • Arhitect, arhitectura Vicovu de Sus
 • Arhitect, arhitectura Victoria
 • Arhitect, arhitectura Videle
 • Arhitect, arhitectura Vişeu de Sus
 • Arhitect, arhitectura Vlăhiţa
 • Arhitect, arhitectura Vulcan
 • Arhitect, arhitectura Zalău
 • Arhitect, arhitectura Zărneşti
 • Arhitect, arhitectura Zimnicea
 • Arhitect, arhitectura Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate