Pentru zona

    Mobilier de grădină pentru oricare spațiu și buzunar!

    Visați la un colț exotic în aer liber în care să vă bucurați de fiecare moment ca și cum ați fi în vacanță? Doriți o adevărată grădină Zen sau ați prefera să vă transformați balconul într-o junglă urbană? Indiferent de preferințe, iată și alte idei pentru decorare care nu vă vor costa prea mult și vă pot inspira să vă amenajați propria oază de liniște.
    Articol de specialitate 458
    fotoliu
    Avem 1323 executanți pentru domeniul Arhitect, arhitectură:

    Argilă arsă - Teracotă!

    Înfrumusețează-ți spațiul exterior cu nuanțe frumoase de argilă arsă. Teracota, un tip de argilă, este un material tradițional și durabil, cu o amprentă redusă de carbon. Ce este și mai bine, este foarte ușor de reciclat. Se folosește adesea în construcții și sculptură, iar recent a devenit un material deosebit de popular printre designerii care caută soluții naturale și durabile.

    Toate produsele din imagini: Kave Home

    mobilier-pentru-tot-buzunarul.jpg

    cactusi.jpg

    fotoliu-pliant.jpg

    covor.jpg

    Terasă mică

    Când spațiul este limitat și înghesuit, nu există altă soluție decât să vă gândiți la modalitățile posibile de a folosi piese multifuncționale de mobilier de grădină. Un scaun de grădină, de exemplu, poate fi și o măsuță de cafea. Pe banca de gradină se pot așeza 2-3 persoane în același timp, precum și pe suportul pentru picioare, suportul pentru flori sau pe raftul de depozitare. Pentru o ambianță plăcută de vară, adăugați o mulțime de plante care vor oferi umbră și vor face atmosfera mai plăcută în același timp, precum și numeroase perne și pături decorative confortabile care vă vor ține cald la apusul soarelui.

    Toate produsele din fotografii: JYSK

    terasa-mica.jpg

    terasa-mica-masa.jpg

    terasa-mica-carucior.jpg

    terasa-mica-fierbator.jpg

    terasa-mica-ghiveci.jpg

    Atmosfera mediteraneeană

    Dacă iubiți Marea Mediterană sau marea în general, atunci cu siguranță meritați un colț decorat în stil maritim. Apropiați-vă de cele mai dorite destinații de vară, simțiți briza mării și bucurați-vă de socializare, mesele împărtășite cu alții și momente de relaxare. Atmosfera mediteraneeană va fi evocată de materiale din fibre naturale, modele și combinații de nuanțe naturale și albastre.

    Toate produsele din imagini: Kave Home

    mediteran-vaza.jpg

    mediteran-pierini.jpg

    mediteran-perinute.jpg

    mediteran-impletit.jpg

    Ora de aur

    Mulți vor fi de acord că cele mai frumoase minute ale zilei sunt momentele în care estetica atemporală se întâlnește cu tonurile de galben, verde și argila arsă care evocă apusurile de soare undeva pe coastă. Razele calde răspândesc reflexe aurii pe fețe voastre și pe lucruri. Piesele decorative unice din piatră, lemn, lut, iută și pânză vor aduce căldura materialelor naturale în casa dumneavoastră cu texturi minunate create pentru a vă bucura de atmosfera relaxantă a calmului la amurg.

    Toate produsele din fotografii: Zara Home

    ora-de-aur.jpg

    auriu-canapea.jpg

    canapea-mare-aurie.jpg

    racoare.jpg

    Odihnă la oraș pe balcon

    Pentru toți norocoșii ale căror case au balcon sau terasă sau măcar ferestre suficient de mari care se deschid larg! Ce poate fi mai frumos decât să vă bucurați de aerul proaspăt stând pe mobilierul de designer realizat manual, din materiale naturale, durabile? Să spunem terrazzo, sfoară, lemn și tricotaje din plastic reciclat! Creați o cameră de zi în aer liber și bucurați-vă!

    Toate produsele din imagini: Kave Home

    fotoliu.jpg

    terasa.jpg

    terasa-flori.jpg

    terasa-masuta.jpg

    Lemnul pentru agrement

    Masa rotundă, banca și fotoliile din lemn tropical sunt o alegere excelentă atât pentru spațiile interioare cât și pentru cele exterioare - le puteți așeza pe balcon sau în grădină, la capătul coridorului sau lângă pat! Pernele moi din material rezistent la apă în tonuri deschise oferă un confort suprem. Se potrivesc bine cu ghivecele decorative din ratan!

    Toate produsele din fotografii: H&M Home

    terasa-lamaie.jpg

    terasa-flori-ghiveci.jpg

    Articol de specialitate 458
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Arhitect, arhitectură?

    Avem 1323 executanți pentru domeniul Arhitect, arhitectură:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1323 executanți pentru domeniul Arhitect, arhitectură
    9.5
    0

    ADECON BUILD S.R.L.


    8.9
    0

    TEHMOPROD CCIA SRL


    8.9
    0

    ARTCONCEPT BUILDING SRL


    10
    0

    DUBLU V STUDIO SRL