Pentru zona

    Reabilitarea fundației casei, prețul de consolidare a fundației

    Articolul a fost citit chiar de 1823+ utilizatori
    Fundațiile stau la baza oricărei clădiri și sunt extrem de importante pentru stabilitatea acesteia. Este important ca acestea să fie proiectate reglementar înainte dea fi construite, iar în timpul construirii să fie executate corespunzător și protejate cu termoizolații si hidroizolațiki. Greșelile care apar în timpul construirii sunt extrem de greu de îndreptat ulterior, dar uneori nu există alt mod. Atunci este obligatorie reabilitarea fundației casei pentru a consolida construcția și structura.
    Articol de specialitate 1823
    consolidare fundatie
    Avem 3373 executanți pentru domeniul Fundație casa:

    1. Greșeli în construcția fundațiilor și repararea acestora

    Dacă fundațiile nu sunt proiectate reglementare, sau mai precis, daca nu sunt prevăzute încărcările cauzate de acțiunea forțelor de tracțiune, mișcarea solului sau tasarea solului, iar dimensiunile nu sunt calculate corect, cu siguranță daunele vor apare mai devreme sau mai târziu si, prin urmare, deteriorarea clădirii. Cel mai adesea se manifestă ca fisuri în pereți sau, chiar mai rău, fisuri în elementele de construcție.

    2. Reabilitarea fundației

    Când așezarea fundației este o problemă, aceasta poate fi remediată prin betonarea sub fundație cu beton expandat. Este un tip de beton special care își mărește volumul în timpul consolidării. Acest tip de remediere se realizează atunci când este absolut sigur că terenul nu se va mai scufunda, deoarece terenul s-a așezat complet.

    Totuși, în cazul în care nu se poate evalua cu certitudine dacă fundația va continua să se aseze sau nu, o posibilă soluție este excavarea și turnarea betonului sub fundație. În acest caz, subbetonarea trebuie efectuată astfel încât să fie 100% sigur că betonul a ajuns la baza solidă. Dacă așa-numitul „sol sănătos” se dovedește a fi prea adânc, trebuie folosiți stâlpi.

    Fundațiile pot fi, de asemenea, deteriorate în caz de cutremur. În astfel de situații, este necesară consolidarea fundațiilor, iar metoda prin care se va face acest lucru depinde de metoda de fundare. Dacă fundațiile sunt suficient de largi, problema poate fi rezolvată prin injectarea peretelui cu masă de ciment hidrofob. Dacă această procedură nu poate fi efectuată, fundațiile sunt armate cu un nou strat de beton. Același proces de lucru este utilizat atunci când clădirea este renovată, adaptată, extinsă sau modernizată - cu alte cuvinte, atunci când volumul acesteia se modifică și, prin urmare, sarcina pe care o suportă fundația.

    3. Reabilitarea fundației casei – preț

    Prețul pentru excavarea fundației este în jur de 20-30 EURO/m2 din suprafața utilă a gropii de construcție, adică 4-5 EURO/m3.

    Prețul pentru subbetonarea sau turnarea fundației este între 15-25 EUR/mc suplimentar.

    Prețul pentru injectarea fundației cu masa de injectare ciment-silicat este în jur de 80 EUR/mc.

    Dacă decideți să reparați sau să consolidați fundația, ne puteți contacta la DaiBau. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și furnizori și producători cu care cooperăm și care vor răspunde la întrebarea dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Echipa Dvs,

    Daibau.ro

    Articol de specialitate 1823
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Fundație casa?

    Avem 3373 executanți pentru domeniul Fundație casa:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3373 executanți pentru domeniul Fundație casa
    8.9
    0

    PĂUN A. COSMIN-ALEXANDRU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ


    8.9
    0

    AGROMONT TOUR SRL


    10
    4

    METAL ARTE CONFECTII SRL


    9.7
    0

    ANA CONS SRL