Pentru zona

  Alegerea chiuvetei pentru camera de baie

  Articolul a fost citit chiar de 3161+ utilizatori
  Atunci când construiți o casă nouă sau renovați un apartament, alegerea echipamentului camerei de baie este o decizie importantă. De exemplu, pe piață există mai multe tipuri de chiuvete de baie, care se diferențiază atât după formă, cât și după materialele din care sunt fabricate.
  Articol de specialitate 3161
  1
  Avem 172 executanți pentru domeniul Mobilier baie:

  1. Chiuvetele de perete

  Chiuvetele de baie pot fi ”ancorate” sau montate în perete. Folosim astfel de chiuvete mai ales atunci când baia este mică, pentru că ocupă un spațiu minim și fac ca baia să pară mai mare decât este în realitate. De asemenea, astfel de chiuvete sunt elemente minimaliste, care înfrumusețează camerele de baie. De obicei, sub aceste chiuvete se montează o mască, care acoperă țevile și gurile de scurgere.

  2. Chiuvete incorporate 

  Acest tip de chiuvete sunt incorporate în dulapul de baie. Ele pot avea forme moderne și pot fi montate direct pe blat, astfel încât să fie vizibile în întregime.

  3. Chiuvete deasupra blatului

  Aceste chiuvete pot fi încastrate în dulapul de baie, în blatul acestuia. Mai ales aceste chiuvete sunt foarte practice, pentru că în jurul lor se află mult spațiu disponibil. Dacă baia este suficient de mare, putem alege un dulap de baie cu un blat spațios, care să ne ofere confort și spațiu suficient de desfășurare, și care să aibă sertare, în care să putem depozita tot felul de obiecte folositoare.

  4. Clasificarea chiuvetelor după formă

  Pe piață, sunt disponibile chiuvete de baie de forme diverse. De exemplu, am putea alege o chiuvetă cu formă clasică, dreptunghiulară, dar cu colțuri rotunjite, sau o chiuvetă cu formă modernă, perfect dreptunghiulară. Există chiuvete ovale, chiuvete eliptice și chiuvete perfect rotunde. De forma chiuvetei depinde și alegerea restului echipamentului camerei de baie. Trebuie să avem grijă, ca elementele băii să se armonizeze frumos unele cu altele, atât sub aspectul formelor, cât și al materialelor și al culorilor.

  5. Clasificarea chiuvetelor după material

  Chiuvetele se mai diferențiază și după materialul din care sunt fabricate. Chiuvetele ceramice sunt foarte ușor de curățat și, de asemenea, accesibile ca și preț. Chiuvetele din piatră au un aspect foarte frumos. La fel și chiuvetele din marmură, care sunt bineînțeles mai scumpe, dar sunt mai rezistente și au o durată de viață mai îndelungată. La ora actuală, tot mai folosite sunt chiuvetele din sticlă, care se potrivesc mai bine cu ambientele moderne. Ele sunt însă mai puțin rezistente.

  Tot mai des se folosesc și chiuvetele din inox, care sunt excepțional de rezistente, se curăță ușor și creează un ambient modern, aproape extraterestru. Însă aceste chiuvete își pierd în timp strălucirea.

  Anumite persoane preferă chiuvetele din lemn, care creează un ambient cald și intim, foarte special. Aceste chiuvete sunt adecvate pentru orice model de design de interior. Dezavantajul chiuvetelor din lemn este acela, că trebuie să fie restaurate des și protejate cu o soluție specială.

  2.jpg

   

   

  3.jpg

  3,1.PNG

  5.jpg

  Articol de specialitate 3161
  Autorul: Daibau.ro

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilier baie?

  Avem 172 executanți pentru domeniul Mobilier baie:

  Serviciu gratuit
  CĂUTĂM LOCAL
  Fără comisioane
  Avem 172 executanți pentru domeniul Mobilier baie
  8.9
  0

  RESETAR M SRL


  8.9
  0

  CASA BUTYKA PROD COM S.R.L.


  8.9
  0

  KONCEPTA SRL


  8.9
  0

  AMETHALIM INTERNATIONAL S.R.L.