Pentru zona

    Bucătărie la comandă

    Articolul a fost citit chiar de 683+ utilizatori
    Astăzi, avem mai multe opțiuni când alegem și facem bucătării noi la comandă. Mulți optează pentru o bucătărie la comandă, așa că ne-am hotărât să cercetăm și să vă lămurim mai multe despre acest subiect, în special despre realizare și prețuri, pentru a vă facilita luarea unei decizii.
    Articol de specialitate 683
    bucataria la comanda
    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

    1. De ce o bucătărie la comandă?

    Bucătăria la comandă este un concept foarte larg. Mărcile de renume mondial și recunoscute, realizează doar după excepție bucătării la comandă, conform măsurătorilor date, dar întotdeauna în cadrul liniilor lor de produse. Nu veți putea obține tot ce depășește sfera unui anumit model de bucătărie, de la ei sau de la producători similari și mai mici, chiar și atunci când oferă un serviciu de amenajare a bucătăriei în saloanele lor, întrucât nu permit nicio modificare în cadrul modelului ales. Deci, depinde de dumneavoastră dacă sau nu sunteți de acord cu modelul de bucătărie de marcă pe care îl oferă fără nicio modificare. Așadar, este justificată părerea că o bucătărie la comandă, realizată după dorințele, posibilitățile dumneavoastră și starea existentă, are numeroase avantaje.

    Bucătăriile la comandă oferă unicitate și se potrivesc perfect în stilul interiorului
    Bucătăriile la comandă oferă unicitate și se potrivesc perfect în stilul interiorului

    2. Adaptarea la situația și dorințele existente

    Dacă bucătăria o comandați de la un tâmplar, toate elementele și detaliile de pe ele vor fi exact așa cum vi le-ați imaginat, fără nicio restricție în niciun sens. Dacă doriți să aveți un șemineu, un acvariu sau altceva în bucătărie, atunci un design unic este singura soluție posibilă. Pe de altă parte, dacă montați o bucătărie într-o mansardă sau un acoperiș înclinat, doriți să fie până la tavan și complet etanșată, astfel încât praful să nu intre nicăieri - din nou, singura alegere este să angajați un tâmplar.

    Doar un tâmplar poate realiza toate elementele în așa fel încât tot milimetru al spațiului disponibil să fie folosit și toate cerințele estetice și stilistice să fie îndeplinite în toate sensurile. Pentru așa ceva, va avea nevoie de un plan detaliat (uneori meșterii fac acest lucru singuri, dacă nu aveți deja un plan de la un arhitect sau un designer de interior) și specificații ale materialului necesar pentru această metodă de prelucrare.

    2.1. Potrivirea bucătăriei la comandă cu mobilierul

    O bucătărie după design propriu este singura opțiune pentru cei care și-ar dori să fie elegantă sau într-un alt fel complet integrată cu restul mobilierului și cu întregul spațiu sau doar cu camera de zi și sufrageria. Un tâmplar poate folosi aceleași materiale și poate copia stilul pieselor de mobilier pe care le aveți deja în interior. Cu greu puteți găsi o bucătărie de la producător care să se potrivească cu mobilierul existent al casei tale. Același lucru se întâmplă și dacă ați comandat mobilierul interior de la un arhitect sau expert în design interior. În acest caz, tâmplarul ar putea realiza toate piesele conform planurilor existente.

    2.2. Unicitatea unei bucătării la comandă

    Dacă faceți comanda bucătăriei de la un producător de bucătării, chiar și una foarte cunoscută, și dacă optați pentru una dintre cele mai moderne linii ale acestora, adică modele, nu veți primi nimic deosebit. Va continua să fie una dintre multele care au ieșit din producția industrială. Totuși, dacă angajați un meșter, veți obține o bucătărie complet unică, lucrată manual și potrivită stilistic atât cu casa voastră, cât și cu dorințele voastre.

    2.3. Calitate în realizarea unei bucătării la comandă

    Atelierele de tâmplărie eminente realizează mobilier de înaltă calitate. Dacă comandați bucătăria dumneavoastră de la un tâmplar cu experiență, veți obține cele mai bune materiale, accesorii și, bineînțeles, manoperă. Pentru corpul bucătăriei, cel mai des se folosește PAL, dar MDF este mai rar folosit datorită prețului puțin mai mare. Fronturile sunt vopsite, acoperite cu furnir sau folie melaminată, în funcție de ce fel de finisaj căutați. În acest caz, dimensiunile nu trebuie să fie standard - mai mult, formele non-standard sunt mai mult o provocare pentru un adevărat meșter. În cele din urmă, dacă există vreo deteriorare, reparația va fi de aceeași calitate și viteză, ceea ce nu este cazul la producătorii și vânzătorii de bucătării în serie.

    Corpul unei bucătării la comandă este de obicei din PAL, în timp ce fronturile sunt acoperite cu furnir sau folie de melamină sau doar vopsite ​
    Corpul unei bucătării la comandă este de obicei din PAL, în timp ce fronturile sunt acoperite cu furnir sau folie de melamină sau doar vopsite

    3. Idei pentru bucătarii la comandă

    Este clar că tâmplarul ales poate face orice bucătărie după dorințele dumneavoastră. Totuși, aici intervine marea întrebare: ce fel de bucătărie doriți de fapt? Întrucât opțiunile disponibile sunt nenumărate, în ceea ce privește materialele, ideile, stilurile și combinațiile - alegerea este cu adevărat dificilă. Vă sfătuim să priviți cât mai multe cazuri de referință și să le alegeți pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Recent, materialele și nuanțele naturale precum lemnul și piatra au fost foarte populare, precum și culoarea gri deschis, bej sau culoarea nisipului, dar fronturile furniruite aproape niciodată nu se demodează.

    4. Prețul unei bucătării la comandă

    O bucătărie la comandă costă între 900 și 3.000 RON/ml fără electrocasnice. Vă rugăm să rețineți că acesta este prețul pentru o bucătărie standard cu numărul obișnuit de elemente. Din experiența noastră, bucătăriile la comandă sunt cu aproximativ 30% mai scumpe decât cele industriale.

    Când bucătăria este făcută de un meșter, atunci știți că și banii vor fi pentru materiale și efortul lui. Atunci când cumpărați de la un furnizor, rețineți că cea mai mare parte a prețului este compus din diverse costuri, distribuție, transport, marje și altele asemenea, iar toate acestea sunt de obicei în detrimentul calității.

    Dacă doriți pe cineva căruia să îi încredințați construcția sau renovarea bucătăriei dumneavoastră, puteți cere ajutor la daibau.ro și este complet gratuit, rapid și ușor. Tot ce trebuie să faceți este să completați cererea de pe site-ul nostru și veți fi contactați în curând de o firmă cu o ofertă potrivită.

     

     

    Articol de specialitate 683
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă bucatarie?

    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie
    8.9
    0

    BLACK BAT GRUP S.R.L.


    8.9
    0

    SERSTONE ART SRL


    8.9
    1

    TIME & SPACE ECONOMY SRL


    10
    4

    MIRU TOTAL MOB SRL