Pentru zona

  Blaturi de bucătărie: preț și tipuri

  Articolul a fost deja folositor pentru 3583+ utilizatori
  De obicei, cei ce trebuie să aleagă un blat de bucătărie nu știu ce material să aleagă, pentru că au multe variante la dispoziție. Blatul de bucătărie poate fi fabricat din materiale foarte variate: granit, marmură, material ceramic, beton, piatră artificială, kerrock, inox, plăci din plastic melaminate, PAL melaminat, lemn etc.. În acest articol, vă prezentăm câteva informații privind materialele cele mai des folosite la fabricarea blaturilor de bucătărie.
  Articol de specialitate 3583
  blat-bucatarie-insula.jpg

  1. Blaturile de bucătărie din granit

  Granitul este tipul de piatră cel mai adecvat pentru blaturile de bucătărie. Blaturile de bucătărie din granit pot avea diferite nuanțe, sunt rezistente la temperaturi ridicate, la umiditate și la lovituri, și se pot curăța ușor; acestea au grosimea între 2 și 3 centimetri și o durată de viață mai lungă față de cea a blaturilor din lemn. Granitul are un aspect vizual rece, fiind rece și la pipăit. La blaturile din granit elementele de legătură sunt vizibile. Și totuși, aceste blaturi produc un efect vizual plăcut, având un aspect prestigios.

  Prețurile blaturilor de bucătărie din granit depind de calitatea pietrei și de execuție. De exemplu Lastra Granit New Kashmir White Vein Lustruit GR2 cm costă 416,50 lei /m².

  2. Blaturile de bucătărie din piatră artificială

  Blaturile de bucătărie din piatră artificială pot avea nuanțe foarte variate și sunt fabricate din granit zdrobit, amestecat cu rășini, pigmenți de culoare și poate chiar cu fibre de sticlă. Prețurile acestor blaturi variază foarte mult în funcție de calitate. Piatra artificială mai ieftină este mai poroasă și poate reține mirosul resturilor de mâncare. Blaturile de bucătărie din piatră artificială pot fi multicolore sau pot avea doar o culoare. Grosimea suficientă a unor astfel de blaturi este de 1,5 centimetri.

  Prețurile blaturilor de bucătărie din piatră artificială depind de culoare, calitate și execuție, aproximativ de la 375 lei/m.p.

  blat-bucatarie-din-material-artificial.jpg

  3. Blaturile de bucătărie din kerrock

  Una dintre opțiuni o constituie și blatul de bucătărie din materialul compozit denumit kerrock. Acest material este alcătuit dintr-un liant polimeric și hidroxid de aluminiu. Avantajele oferite de kerrock sunt acelea că: poate fi modelat, lipit, șlefuit și îndoit cu ușurință; este foarte dur și rezistent; se întreține și curăță foarte simplu. Kerrock-ul este rezistent atât la influența factorilor mecanici, cât și a celor termici. Și totuși, nu se recomandă a tăia alimentele direct pe el sau a se așeza pe el oale foarte fierbinți. Acest material nu este poros și, de aceea, murdăria nu poate intra foarte adânc în textura lui.

  Prețurile blaturilor de bucătărie din kerrock depind de culoare și de execuție, blatul din material compozit Kerrock/Corian au prețuri ce încep cu 1.900 lei pe metru pătrat.

   

  Blat Kerrock, sursa: kerrock.eu
  Blat Kerrock, sursa: kerrock.eu

  4. Blaturile de bucătărie din inox

  Un alt material extrem de rezistent și foarte bun pentru fabricarea blaturilor de bucătărie este oțelul inoxidabil sau inoxul. Inoxul este foarte rezistent atât la temperaturi înalte, cât și la influența factorilor mecanici. Însă, este interzis a se tăia alimentele direct pe el sau a se zgâria, pentru că zgârieturile făcute pe suprafața lui nu pot fi eliminate decât prin șlefuire. Blaturile de bucătărie din oțel inoxidabil se curăță ușor, murdăria neintrând adânc în textura materialului. Dar, astfel de blaturi sunt puțin problematice, pentru că montarea lor este destul de dificilă și necesită personal calificat.

  Prețul blaturilor de bucătărie din inox cu rebord și poliță inferioară, Just Inox, 1800x600x850 mm este aproximativ 1.665 lei.

  blat-inox.jpg

  5. Blaturile de bucătărie din laminat

  Blaturile de bucătărie din plăci de plastic melaminate se folosesc foarte des, pentru că sunt foarte accesibile. Aceste blaturi sunt fabricate din plastic și sunt acoperite cu un strat exterior foarte dur și rezistent. De asemenea, ele sunt ușor de întreținut. Montarea și demontarea unui astfel de blat este extrem de ușoară. Plăcile melaminate sunt rezistente la: temperaturi foarte înalte, diferite substanțe chimice, lovituri și zgârieturi.

  Prețurile blaturilor de bucătărie 650 mm EGGER- Lam. Compact- EDC 2020 sunt aproximativ 2.170 lei.

  Blat laminat, sursa: home-mu.com
  Blat laminat, sursa: home-mu.com

  6. Blaturile de bucătărie din PAL melaminat

  Deseori, clienții aleg blaturi de bucătărie din PAL melaminat. Aceste blaturi sunt fabricate din plăci PAL, pe care este lipit un strat de melamină (ultrapass). Marginile acestor blaturi sunt de cele mai multe ori protejate cu benzi ABS, care se pot deteriora după câțiva ani de folosire. Suprafața exterioară a blatului poate fi imprimată cu motive care imită lemnul, granitul sau marmura. Materialul din care sunt realizate este de înaltă calitate, rezistent și simplu de întreținut și de curățat. Pe astfel de blaturi e interzis să așezăm oale foarte încinse și nici să tăiem alimentele.
  Prețurile blaturilor de bucătărie din PAL melaminat Kronospan 110SM alb 2800x2070x18 mm sunt aproximativ 209 lei/buc.

  Sfaturi de specialitate de la ROCAS DECOR SRL 

  Când vine vorba despre blaturile de bucătărie care material este favoritul clienților dvs? Din ce cauză?

  Majoritatea clienților noștri preferă compozitul quartz și granitul pentru blaturile de bucătărie, însă am avut numeroase cereri și pentru blat de marmură sau travertin.

  Bucătăria este inima casei și merită să fie amenajată cu grijă și atenție. Pe lângă aspect, durabilitatea și întreținerea sunt aspecte foarte importante de luat în considerare atunci când este ales materialul pentru blaturile de bucătărie. Este o zona a casei frecvent utilizata, blatul va intra în contact cu alimente și lichide, așa că trebuie să fie ușor de curățat și întreținut, să nu se zgârie și să nu se păteze. Este foarte important să consiliem clienții  pentru a ne asigura că aleg materialul potrivit pentru un blat de bucătărie, care poate fi curățat și îngrijit cu ușurință și își va menține aspectul  pentru mulți ani. Astfel, pentru zona de lucru în bucătărie recomandăm blaturile de compozit quartz și granit, datorită rezistenței și durabilității acestora. Nu excludem celelalte materiale, dacă se aleg produse de calitate superioară și se realizează impermeabilizarea acestora în prealabil.

  În rândurile de mai jos găsiți câteva caracteristici ale produselor recomandate pentru blaturile de bucătărie:

  Blaturi de quartz compozit – Compozitul quartz (sau cuarț) este un material rezistent care vă îmbunătățește experiența în bucătărie. Este o piatră creată cu scopul de a rezista chiar și la cele mai dure condiții și provocări la care sunt supuse blaturile de bucătărie moderne. Compoziția acestui material este astfel aleasă încât va garanta satisfacția maximă. Sunt produse cu design unic caracterizate prin longevitate și durabilitate extremă. Obiectivul principal al furnizorilor moderni de cuarț este de a oferi oamenilor o piatră sintetică aproape perfectă. În bucătăriile moderne este necesar un material care să satisfacă cerințele estetice și să reziste la utilizare permanentă.

  De ce blaturile de bucătărie din cuarț sunt materialul superior pentru blatul de lucru?

  Cuarțul proiectat este compus din ingrediente vaste. În ciuda faptului că deține eticheta de „produs sintetic", este de fapt creat dintr-un amestec natural. Conține cuarț natural (aproximativ 90%), rășină (4-6%) și polimeri (de exemplu, pigmenți) sau aditivi (de exemplu, minerale, particule). Prin alăturarea  acestor elemente compozitul quartz devine aproape indestructibil. Este capabil să reziste la zgârieturi, abraziune, pete, decolorare sau uzură generală. Drept urmare, blatul de cuarț nu este conceput doar pentru a rafina decorul estetic al casei. Sunt instrumente practice și funcționale care permit clientului să profite la maximum de gătitul zilnic. Alegând blaturile de quartz în bucătărie, clientul nostru va scapă de grija provocată de deteriorarea suprafeței blatului de lucru. Sunt disponibile într-o gamă foarte variată de culori, pot fi monocrome sau cu vene de diferite grosimi și dimensiuni.

  Blaturi de granit – Granitul este o piatră naturală deosebit de frumoasă, fiecare placă fiind unică și diferită în felul ei. Este o rocă dură, dăruită de mama natură, iar instalarea unui blat de granit este ca și cum ai avea o operă de artă în casă. Indiferent de modelul ales, clientul va avea un blat de bucătărie care arată elegant și atemporal.

  De ce recomandăm granitul  pentru blatul de bucătărie?

  Granitul este întotdeauna o alegere extrem de populară ca material pentru blaturile de bucătărie datorită durabilității și atractivității sale estetice. Este o rocă magmatică foarte rezistentă și compactă. Este rezultatul răcirii lente, la mare adâncime a unei mase mari de lavă magmatică, iar structura sa este granulară și cristalină. Granitul conține de obicei și alte minerale, cum ar fi feldspat, mica și cuarț. Este un material dur și poate rezista la o mulțime de presiuni și la abraziune. Rezistența supremă a granitului îl face incredibil de puțin probabil să se zgârie sau să se păteze. Poate rezista la creșterea bruscă a temperaturii. Chiar dacă clientul ar așeza o tigaie fierbinte direct pe el, granitul nu ar fi afectat, deși acest lucru nu este recomandat. Se curăță rapid și este foarte ușor de întreținut.

  Formarea naturală a granitului face ca fiecare blat să fie unic, așa că mulți proprietari aleg să-și planifice stilul bucătăriei pe baza designului blatului. Culorile granitului sunt cel mai frecvent roz, alb, variații de gri și negru, iar la modelele exotice sunt disponibile nuanțe de verde, roșu. Unul dintre principalele atracții ale granitului, pe lângă rezistența sa,  este că se poate potrivi cu ușurință atât în bucătăriile tradiționale, cât și în cele moderne, așa că va fi aproape sigur o alegere ideală pentru bucătărie casa. 

  Care sunt produsele și serviciile pe care le oferiți clienților?

  Avem permanent în stoc și vindem piatră naturală: marmura, granit, travertin, andezit, onix, ardezie, precum și compozit quartz, terazzo sub formă de placaj și piese personalizate. Prelucram la comandă: blaturi, trepte scară, glafuri și capace de gard. Oferim consultanță, măsurători, transport și servicii de montaj pentru produsele achiziționate de la compania noastră, în Romania, Ungaria și în toată Europa.

  Avem de vânzare adezivi și produse pentru curățare, impermeabilizanți pentru întreținerea pietrei naturale. Oferim servicii de șlefuire și recondiționare a suprafețelor placate cu piatră naturală. În cele 6 depozite ale noastre din Romania si Ungaria sunt disponibile numeroase modele de placaje de piatră naturală cu diferite dimensiuni, texturi și culori, pentru placarea pereților și pardoselilor interioare și exterioare. Avem de vânzare placaje de piatră mată, lucioasă și scapițată pentru fațadă, soclu, gard. Ardezie pentru acoperiș. Dale de travertin, pași de pisică, piatră cubică andezit pentru pavarea curților și trotuarelor. Plăci de piatră pentru placarea băilor, bucătăriilor, a podelei din hol, living, dormitor. Piatră naturală decorativă pentru placare șemineu, lastre mari de marmură și onix bookmatched pentru placarea pereților accent. Andezit fiamat antiderapant pentru terasă și alei și multe alte modele.

  Prelucram la comandă piese personalizate: blat pentru insulă și mobilă de bucătărie, panou protecție antistropire (sau panou de spate) din granit și compozit quartz, blat de baie din marmură și travertin, trepte scară, glafuri, capace de gard și stâlp, lavoare și cădițe de duș, etc

  Avem fabrici de producție, dotate cu utilaje performante, de ultimă generație care ne permit să debitam lastrele (plăcile mari) de piatră naturală, la dimensiunea cerută de client. Prelucram astfel piatră pentru numeroase aplicații la interiorul și exteriorul spațiului amenajat, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și de tip office, spații industriale, instituții și piețe publice, etc.

  Ne recomandă: calitatea materialelor și a serviciilor prestate, numărul mare de clienți și portofoliul foarte bogat de lucrări finalizare cu succes atât la nivel național cât și în Europa; rapiditatea de execuție a pieselor personalizate, în fabrici proprii de producție, precum și termenul scurt de livrare.

  Iulia Ciocirlan, ROCAS DECOR SRL 

  7. Blaturile de bucătărie din lemn

  Nu în ultimul rând, putem executa și blaturi de bucătărie din lemn. Astfel de blaturi sunt foarte îndrăgite, lemnul fiind un material natural și plăcut, care produce în noi bucuria de a simți că suntem cu adevărat acasă. Pentru fabricarea blaturilor din lemn, cel mai bun material este lemnul dur, cum ar fi cel de stejar sau de arțar. Lemnul trebuie să fie prelucrat și protejat cu o soluție specială. Dacă avem un blat de bucătărie din lemn, trebuie să fim foarte atenți când o folosim, pentru că lemnul este sensibil la influența factorilor mecanici și urmele anumitor lichide nu pot fi îndepărtate de pe el. Nu avem voie să udăm în mod exagerat blatul din lemn, pentru că pe el se poate dezvolta mucegaiul. Pe de altă parte, lemnul este rezistent la temperaturi înalte.

  Prețul unui blat de bucătărie din lemn de stejar depinde de execuție, la dimensiunea 3040 x 600 x 28 mm este aproximativ 245 lei/buc.

  blat-din-lemn.jpg

  Dacă decideți să instalați un blat de bucătărie, ne puteți contacta și la Daibau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

  Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

   

  Articol de specialitate 3583
  Autorul: Daibau.ro
  Avem 165 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 165 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL MOBILĂ BUCATARIE?

 • Mobilă bucatarie Bucureşti
 • Mobilă bucatarie Cluj-Napoca
 • Mobilă bucatarie Constanţa
 • Mobilă bucatarie Dumbrăveni
 • Mobilă bucatarie Iaşi
 • Mobilă bucatarie Timişoara
 • Mobilă bucatarie Alba Iulia
 • Mobilă bucatarie Arad
 • Mobilă bucatarie Bacău
 • Mobilă bucatarie Baia Mare
 • Mobilă bucatarie Bârlad
 • Mobilă bucatarie Bistriţa
 • Mobilă bucatarie Botoşani
 • Mobilă bucatarie Brăila
 • Mobilă bucatarie Braşov
 • Mobilă bucatarie Buzău
 • Mobilă bucatarie Călăraşi
 • Mobilă bucatarie Craiova
 • Mobilă bucatarie Deva
 • Mobilă bucatarie Drobeta-Turnu Severin
 • Mobilă bucatarie Focşani
 • Mobilă bucatarie Galaţi
 • Mobilă bucatarie Giurgiu
 • Mobilă bucatarie Hunedoara
 • Mobilă bucatarie Mediaş
 • Mobilă bucatarie Oradea
 • Mobilă bucatarie Piatra-Neamţ
 • Mobilă bucatarie Piteşti
 • Mobilă bucatarie Ploieşti
 • Mobilă bucatarie Râmnicu Vâlcea
 • Mobilă bucatarie Reşiţa
 • Mobilă bucatarie Roman
 • Mobilă bucatarie Satu Mare
 • Mobilă bucatarie Sfântu Gheorghe
 • Mobilă bucatarie Sibiu
 • Mobilă bucatarie Slatina
 • Mobilă bucatarie Slobozia
 • Mobilă bucatarie Suceava
 • Mobilă bucatarie Târgovişte
 • Mobilă bucatarie Târgu Jiu
 • Mobilă bucatarie Târgu Mureş
 • Mobilă bucatarie Tulcea
 • Mobilă bucatarie Turda
 • Mobilă bucatarie Vaslui
 • Mobilă bucatarie Zalău
 • Mobilă bucatarie Abrud
 • Mobilă bucatarie Adjud
 • Mobilă bucatarie Agnita
 • Mobilă bucatarie Aiud
 • Mobilă bucatarie Aleşd
 • Mobilă bucatarie Alexandria
 • Mobilă bucatarie Amara
 • Mobilă bucatarie Anina
 • Mobilă bucatarie Aninoasa
 • Mobilă bucatarie Ardud
 • Mobilă bucatarie Avrig
 • Mobilă bucatarie Azuga
 • Mobilă bucatarie Babadag
 • Mobilă bucatarie Baia de Aramă
 • Mobilă bucatarie Baia de Arieş
 • Mobilă bucatarie Baia Sprie
 • Mobilă bucatarie Băile Govora
 • Mobilă bucatarie Băile Herculane
 • Mobilă bucatarie Băile Olăneşti
 • Mobilă bucatarie Băile Tuşnad
 • Mobilă bucatarie Băileşti
 • Mobilă bucatarie Bălan
 • Mobilă bucatarie Bălceşti
 • Mobilă bucatarie Balş
 • Mobilă bucatarie Băneasa
 • Mobilă bucatarie Baraolt
 • Mobilă bucatarie Bechet
 • Mobilă bucatarie Beclean
 • Mobilă bucatarie Beiuş
 • Mobilă bucatarie Berbeşti
 • Mobilă bucatarie Bereşti
 • Mobilă bucatarie Bicaz
 • Mobilă bucatarie Blaj
 • Mobilă bucatarie Bocşa
 • Mobilă bucatarie Boldeşti-Scăeni
 • Mobilă bucatarie Bolintin-Vale
 • Mobilă bucatarie Borşa
 • Mobilă bucatarie Borsec
 • Mobilă bucatarie Brad
 • Mobilă bucatarie Bran
 • Mobilă bucatarie Breaza
 • Mobilă bucatarie Brezoi
 • Mobilă bucatarie Broşteni
 • Mobilă bucatarie Bucecea
 • Mobilă bucatarie Budeşti
 • Mobilă bucatarie Buhuşi
 • Mobilă bucatarie Bumbeşti-Jiu
 • Mobilă bucatarie Buşteni
 • Mobilă bucatarie Buziaş
 • Mobilă bucatarie Cajvana
 • Mobilă bucatarie Calafat
 • Mobilă bucatarie Călan
 • Mobilă bucatarie Călimăneşti
 • Mobilă bucatarie Câmpeni
 • Mobilă bucatarie Câmpia Turzii
 • Mobilă bucatarie Câmpina
 • Mobilă bucatarie Câmpulung
 • Mobilă bucatarie Câmpulung Moldovenesc
 • Mobilă bucatarie Caracal
 • Mobilă bucatarie Caransebeş
 • Mobilă bucatarie Carei
 • Mobilă bucatarie Cavnic
 • Mobilă bucatarie Căzăneşti
 • Mobilă bucatarie Cehu Silvaniei
 • Mobilă bucatarie Cernavodă
 • Mobilă bucatarie Chişineu-Criş
 • Mobilă bucatarie Ciacova
 • Mobilă bucatarie Cisnădie
 • Mobilă bucatarie Codlea
 • Mobilă bucatarie Comăneşti
 • Mobilă bucatarie Comarnic
 • Mobilă bucatarie Copşa Mică
 • Mobilă bucatarie Corabia
 • Mobilă bucatarie Costeşti
 • Mobilă bucatarie Covasna
 • Mobilă bucatarie Cristuru Secuiesc
 • Mobilă bucatarie Cugir
 • Mobilă bucatarie Curtea de Argeş
 • Mobilă bucatarie Curtici
 • Mobilă bucatarie Dăbuleni
 • Mobilă bucatarie Darabani
 • Mobilă bucatarie Dărmăneşti
 • Mobilă bucatarie Dej
 • Mobilă bucatarie Deta
 • Mobilă bucatarie Dolhasca
 • Mobilă bucatarie Dorohoi
 • Mobilă bucatarie Drăgăneşti
 • Mobilă bucatarie Drăgăneşti-Olt
 • Mobilă bucatarie Drăgăşani
 • Mobilă bucatarie Dragomireşti
 • Mobilă bucatarie Eforie
 • Mobilă bucatarie Făgăraş
 • Mobilă bucatarie Făget
 • Mobilă bucatarie Fălticeni
 • Mobilă bucatarie Făurei
 • Mobilă bucatarie Feteşti
 • Mobilă bucatarie Fieni
 • Mobilă bucatarie Fierbinţi-Târg
 • Mobilă bucatarie Filiaşi
 • Mobilă bucatarie Flămânzi
 • Mobilă bucatarie Frasin
 • Mobilă bucatarie Fundulea
 • Mobilă bucatarie Găeşti
 • Mobilă bucatarie Gătaia
 • Mobilă bucatarie Geoagiu
 • Mobilă bucatarie Gheorgheni
 • Mobilă bucatarie Gherla
 • Mobilă bucatarie Ghimbav
 • Mobilă bucatarie Gura Humorului
 • Mobilă bucatarie Hârlău
 • Mobilă bucatarie Hârşova
 • Mobilă bucatarie Haţeg
 • Mobilă bucatarie Horezu
 • Mobilă bucatarie Huedin
 • Mobilă bucatarie Huşi
 • Mobilă bucatarie Ianca
 • Mobilă bucatarie Iernut
 • Mobilă bucatarie Ineu
 • Mobilă bucatarie Însurăţei
 • Mobilă bucatarie Întorsura Buzăului
 • Mobilă bucatarie Isaccea
 • Mobilă bucatarie Jibou
 • Mobilă bucatarie Lehliu-Gară
 • Mobilă bucatarie Lipova
 • Mobilă bucatarie Liteni
 • Mobilă bucatarie Livada
 • Mobilă bucatarie Luduş
 • Mobilă bucatarie Lugoj
 • Mobilă bucatarie Lupeni
 • Mobilă bucatarie Mangalia
 • Mobilă bucatarie Mărăşeşti
 • Mobilă bucatarie Marghita
 • Mobilă bucatarie Medgidia
 • Mobilă bucatarie Miercurea Nirajului
 • Mobilă bucatarie Miercurea Sibiului
 • Mobilă bucatarie Miercurea-Ciuc
 • Mobilă bucatarie Mihăileşti
 • Mobilă bucatarie Milişăuţi
 • Mobilă bucatarie Mioveni
 • Mobilă bucatarie Mizil
 • Mobilă bucatarie Moineşti
 • Mobilă bucatarie Moldova Nouă
 • Mobilă bucatarie Moreni
 • Mobilă bucatarie Motru
 • Mobilă bucatarie Murfatlar
 • Mobilă bucatarie Murgeni
 • Mobilă bucatarie Nădlac
 • Mobilă bucatarie Năsăud
 • Mobilă bucatarie Năvodari
 • Mobilă bucatarie Negreşti
 • Mobilă bucatarie Negreşti-Oaş
 • Mobilă bucatarie Negru Vodă
 • Mobilă bucatarie Nehoiu
 • Mobilă bucatarie Novaci
 • Mobilă bucatarie Nucet
 • Mobilă bucatarie Ocna Mureş
 • Mobilă bucatarie Ocna Sibiului
 • Mobilă bucatarie Ocnele Mari
 • Mobilă bucatarie Odobeşti
 • Mobilă bucatarie Odorheiu Secuiesc
 • Mobilă bucatarie Olteniţa
 • Mobilă bucatarie Oneşti
 • Mobilă bucatarie Orăştie
 • Mobilă bucatarie Oraviţa
 • Mobilă bucatarie Orşova
 • Mobilă bucatarie Oţelu Roşu
 • Mobilă bucatarie Ovidiu
 • Mobilă bucatarie Panciu
 • Mobilă bucatarie Pâncota
 • Mobilă bucatarie Paşcani
 • Mobilă bucatarie Pătârlagele
 • Mobilă bucatarie Pecica
 • Mobilă bucatarie Petrila
 • Mobilă bucatarie Petroşani
 • Mobilă bucatarie Piatra-Olt
 • Mobilă bucatarie Plopeni
 • Mobilă bucatarie Podu Iloaiei
 • Mobilă bucatarie Pogoanele
 • Mobilă bucatarie Potcoava
 • Mobilă bucatarie Predeal
 • Mobilă bucatarie Pucioasa
 • Mobilă bucatarie Răcari
 • Mobilă bucatarie Rădăuţi
 • Mobilă bucatarie Râmnicu Sărat
 • Mobilă bucatarie Râşnov
 • Mobilă bucatarie Recaş
 • Mobilă bucatarie Reghin
 • Mobilă bucatarie Roşiori de Vede
 • Mobilă bucatarie Rovinari
 • Mobilă bucatarie Roznov
 • Mobilă bucatarie Rupea
 • Mobilă bucatarie Săcele
 • Mobilă bucatarie Săcueni
 • Mobilă bucatarie Salcea
 • Mobilă bucatarie Sălişte
 • Mobilă bucatarie Săliştea de Sus
 • Mobilă bucatarie Salonta
 • Mobilă bucatarie Sângeorgiu de Pădure
 • Mobilă bucatarie Sângeorz-Băi
 • Mobilă bucatarie Sânnicolau Mare
 • Mobilă bucatarie Sântana
 • Mobilă bucatarie Sărmaşu
 • Mobilă bucatarie Săveni
 • Mobilă bucatarie Scorniceşti
 • Mobilă bucatarie Sebeş
 • Mobilă bucatarie Sebiş
 • Mobilă bucatarie Segarcea
 • Mobilă bucatarie Seini
 • Mobilă bucatarie Sighetu Marmaţiei
 • Mobilă bucatarie Sighişoara
 • Mobilă bucatarie Simeria
 • Mobilă bucatarie Şimleu Silvaniei
 • Mobilă bucatarie Sinaia
 • Mobilă bucatarie Siret
 • Mobilă bucatarie Slănic
 • Mobilă bucatarie Slănic-Moldova
 • Mobilă bucatarie Solca
 • Mobilă bucatarie Şomcuta Mare
 • Mobilă bucatarie Sovata
 • Mobilă bucatarie Ştefăneşti
 • Mobilă bucatarie Ştefăneşti
 • Mobilă bucatarie Ştei
 • Mobilă bucatarie Strehaia
 • Mobilă bucatarie Sulina
 • Mobilă bucatarie Tălmaciu
 • Mobilă bucatarie Ţăndărei
 • Mobilă bucatarie Târgu Bujor
 • Mobilă bucatarie Târgu Cărbuneşti
 • Mobilă bucatarie Târgu Frumos
 • Mobilă bucatarie Târgu Lăpuş
 • Mobilă bucatarie Târgu Neamţ
 • Mobilă bucatarie Târgu Ocna
 • Mobilă bucatarie Târgu Secuiesc
 • Mobilă bucatarie Târnăveni
 • Mobilă bucatarie Tăşnad
 • Mobilă bucatarie Tăuţii-Măgherăuş
 • Mobilă bucatarie Techirghiol
 • Mobilă bucatarie Tecuci
 • Mobilă bucatarie Teiuş
 • Mobilă bucatarie Ţicleni
 • Mobilă bucatarie Tismana
 • Mobilă bucatarie Titu
 • Mobilă bucatarie Topliţa
 • Mobilă bucatarie Topoloveni
 • Mobilă bucatarie Turceni
 • Mobilă bucatarie Turnu Măgurele
 • Mobilă bucatarie Ulmeni
 • Mobilă bucatarie Ungheni
 • Mobilă bucatarie Uricani
 • Mobilă bucatarie Urlaţi
 • Mobilă bucatarie Urziceni
 • Mobilă bucatarie Valea lui Mihai
 • Mobilă bucatarie Vălenii de Munte
 • Mobilă bucatarie Vânju Mare
 • Mobilă bucatarie Vaşcău
 • Mobilă bucatarie Vatra Dornei
 • Mobilă bucatarie Vicovu de Sus
 • Mobilă bucatarie Victoria
 • Mobilă bucatarie Videle
 • Mobilă bucatarie Vişeu de Sus
 • Mobilă bucatarie Vlăhiţa
 • Mobilă bucatarie Vulcan
 • Mobilă bucatarie Zărneşti
 • Mobilă bucatarie Zimnicea
 • Mobilă bucatarie Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate