Pentru zona

    Mese de bucătărie

    Articolul a fost citit chiar de 1688+ utilizatori
    Este sigur să spunem că în timp, termenii bucătărie și masă au devenit treptat mai egali și că diferența dintre ele este destul de discutabilă. Noile tendințe în decorarea locuințelor se caracterizează prin dorința de a conecta părți ale unităților de locuit într-un singur spațiu de locuit, astfel încât acestea se îmbină și granița dintre sufragerie și bucătărie sau sufragerie, bucătărie și camera de zi devine mai provizorie. Mesele mai mari din sufragerie sunt acum folosite pentru socializare, vizite festive și petreceri. Mesele de bucătărie, pe de altă parte, sunt folosite pentru pregătirea și consumul de alimente, scrierea temelor și altele asemenea.
    Articol de specialitate 1688
    insulă de bucătărie
    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

    1. Masă de bucătărie ca nodul casei

    Multe activități se învârt în jurul mesei din bucătărie. Masa de bucătărie este inima fiecărei case: aici familia se întâlnește, schimbă știri, pregătește mâncarea împreună și discută decizii personale importante. O masă de bucătărie poate fi, de asemenea, o insulă de bucătărie. Principala caracteristică a unei astfel de mese este că servește ca o suprafață de lucru pe care se execută treburile casnice, dar este folosită și pentru a mânca sau a sta și a vorbi cu persoana care gătește.

    1.1. Scopul mesei de bucătărie

    Trebuie avut în vedere faptul că masa din bucătărie nu este prea potrivită pentru sărbători sau pentru orice adunare mai lungă, deoarece nu este la fel de confortabilă ca masa de sufragerie. Cu toate acestea, mesele de bucătărie sunt un bun plus pentru spațiul din bucătărie și, mai presus de toate, permit comunicarea între persoana care gătește și cea care stă vizavi de ea.

      Insulele mari de bucătărie pot fi o suprafață de lucru și o masă într-una

    Insulele mari de bucătărie pot fi o suprafață de lucru și o masă într-una

    2. Mese potrivite pentru a fi de bucătărie

    Alegerea unei mese de bucătărie nu este ușoară, deoarece cu siguranță ar trebui bine gândită. Atunci când cumpărați această masă, acordați atenție formei și dimensiunii sale. Se gătește în principal în bucătărie, astfel încât masa de bucătărie nu ar trebui să îngreuneze treaba, ci să fie mai ușoară. Soluția ideală este combinarea mesei de bucătărie cu insula, deoarece în acest fel obțineți mai mult spațiu pentru lucru, iar spațiul nu se supraîncarcă cu piese de mobilier suplimentare. Mesele de bucătărie trebuie să fie reglabile pe înălțime în funcție de suprafețele de lucru, ceea ce înseamnă că acestea au între 90 și 92 cm. Scaunele de bucătărie, care sunt de obicei scaune de bar, pot fi, de asemenea, ajustate la această înălțime. Există, de asemenea, mese de bucătărie mai scunde, dar sunt relativ impracticabile, deoarece nu pot fi folosite pentru prepararea mâncării, deoarece acest lucru se face în bucătărie mult mai des și mai mult timp decât să stai la o masă.

    3. Materiale pentru mese de bucătărie

    Masa de bucătărie poate fi realizată din același material ca și alte suprafețe de lucru sau poate fi accentuată cu exact opusul. Lemnul este considerat un material natural plăcut care este folosit peste tot și se potrivește cu orice. Dacă optați pentru o masă din lemn, acordați atenție doar faptului că trebuie să fie impregnată corespunzător, adică lăcuită, deoarece în acest fel va fi rezistentă la apă și umezeală. Cu toate acestea, niciun lemn nu va fi vreodată la fel de rezistent la șocuri și zgârieturi ca piatra. Piatra este un material durabil pe care putem pune și vase fierbinți. Materialele artificiale sunt în mare parte foarte sensibile la temperaturi mai ridicate. Plăcile ceramice de pe blaturi au devenit din nou relevante recent, deși trebuie avut în vedere faptul că întreținerea unei astfel de suprafețe este extrem de laborioasă și solicitantă datorită numeroaselor chituri pentru rosturile dintre plăci, deci nu o recomandăm. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat ceramică, nu o recomandăm, cel puțin în locurile cele mai expuse la murdărie: suprafața de lucru de lângă perete, în jurul sobei și chiuvetei etc. - alegeți mai degrabă altceva. În cazul în care masa de bucătărie continuă cu un blat sau o peninsulă, suprafața superioară trebuie să fie realizată din material rezistent și durabil (oțel inoxidabil, lemn, piatră, ceramică, beton ...).

    Masa de bucătărie poate fi realizată din același material ca celelalte elemente sau chiar opusul
    Masa de bucătărie poate fi realizată din același material ca celelalte elemente sau chiar opusul

    4. Insule de bucătărie ca mese de bucătărie

    Cea mai practică și comună soluție este de a face din masa de bucătărie o insulă de bucătărie. Dacă vă decideți asupra acestei soluții, nu așezați un element de bucătărie pe exteriorul mesei, astfel încât persoana care stă acolo să aibă loc pentru picioare. În caz contrar, masa va fi relativ inutilă și, mai presus de toate, incomodă, chiar și pentru o scurtă ședere. Când proiectați o bucătărie, de fapt, alegând elementele și piesele de mobilier, țineți cont de aceste lucruri aparent nesemnificative, deoarece detaliile fac masa așa cum ar trebui să fie.

    Dacă decideți să comandați o masă de bucătărie, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 1688
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă bucatarie?

    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie
    10
    2

    ORIZONT CONSTRUCT BUILDING S.R.L.

    Lotul nr.2 camera 1
    8.9
    0

    COSTELLO MARCOS SRL


    8.9
    0

    APOLLO SOCIETATE PENTRU PRELUCRAREA LEMNULUI SRL


    8.9
    0

    LORIPLEX S.R.L.