Pentru zona

    Blat de bucătărie din Kerrock - preț și utilizare

    Articolul a fost citit chiar de 2073+ utilizatori
    Kerrock-ul este un material compozit mai recent care poate fi utilizat într-o varietate de moduri. A devenit deosebit de căutat pentru suprafețele de lucru în bucătării și băi, adică blaturi și chiuvete. Kerrock-ul în sine este compus din hidroxid de aluminiu și lianți polimerici pe bază de acril. Cel mai mare avantaj al său este că se poate formata după dorință. Poate fi lipit, șlefuit, îndoit, răsucit și modelat termic.
    Articol de specialitate 2073
    kerrock
    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

    1. Kerrock-ul ca material: caracteristici, utilizare și curățare

    Se poate spune că acesta este un material foarte dur, rezistent și durabil, iar caracteristicile sale pot fi ușor comparate cu cele care caracterizează piatra naturală; pe de altă parte, poate fi găsit în nenumărate culori ca orice alt material artificial. Sub degete, pare foarte frumos, neted și cald. Blaturile din Kerrock sunt extrem de rezistente și ușor de curățat și de întreținut. Ele nu sunt poroase, astfel încât impuritățile nu pot pătrunde sub suprafață. Dacă apar pete, acestea pot fi curățate cu produse de curățare non-abrazive.

    Kerrock-ul este rezistent atât la deteriorarea mecanică, cât și la căldură. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie expus la surse directe de căldură, cum ar fi arzătoarele cu gaz deschis sau să fie așezate vase fierbinți pe el. Dacă blatul de bucătărie este din Kerrock, nu trebuie să tăiem nimic pe el fără o scândură. Dacă apar zgârieturi, acestea pot fi îndepărtate prin șlefuire.

    2. Produse din Kerrock

    Kerrock-ul poate fi cu adevărat folosit pentru orice. Pe lângă blaturi și chiuvete, din el sunt făcute tot mai mult și chiuvete de bucătărie, învelitori de perete, mobilier și chiar fațade și elemente decorative.

    blat-de-bucatarie-din-kerrock.jpg

    Caracteristicile structurale ale Kerrock-ului sunt foarte bune, deoarece este destul de ușor de prelucrat, modelat și utilizat pentru diverse nevoi. Dacă lipim părțile Kerrock-ului și le șlefuim, articulația nu va fi văzută nicăieri; va arăta complet omogen și fuzionat. De aceea elementele Kerrock-ului oferă o libertate completă de proiectare și instalare.

    2.1. Blaturi de bucătărie

    Se poate spune că Kerrock-ul este un material ideal pentru blaturile de bucătărie. Blatul este rezistent la lovituri, cald la atingere, antiseptic și ușor pentru curățare. Datorită gamei largi de culori și texturi, blatul din Kerrock poate fi combinat cu orice mobilier de bucătărie din toate punctele de vedere. Singura condiție pentru longevitatea sa este să nu fie expus la flăcări deschise sau încălzire bruscă.

    chiuveta-din-kerrock.jpg

    2.2. Chiuvete

    Chiuvetele de baie și bucătărie din Kerrock, sunt din ce în ce mai solicitate datorită caracteristicilor sale excelente. Este un material rezistent, ușor de curățat și de întreținut, nu reține bacteriile, dar poate cel mai important lucru este că oferă posibilități incredibile de modelare. Acum și-a găsit o largă aplicare în încăperile sanitare cu un procent ridicat de umiditate. Chiuvete de baie pot fi încorporate, independente, obișnuite, duble, tradiționale sau moderne. Fiecare dintre ele poate avea o culoare diferită și o formă sau dimensiune diferită, deci pur și simplu nu există o baie în care să nu-și găsească locul.

    3. Culorile Kerrock-ului

    Culorile Kerrock-ului pot fi găsite în trei variante: 26 culori separate, 31 culori de granit și 23 culori de terrazzo. Printre culorile separate se numără albul, pastelul și nuanțele foarte vii, care se pot încadra cu siguranță în orice interior. Dacă, pe de altă parte, vrei să arate ca o piatră naturală, poți alege una dintre nuanțele de granit sau terrazzo.

    4. Cât costă un blat de bucătărie din Kerrock?

    Prețul unui metru pătrat de Kerrock pentru bucătărie, în funcție de culoare și lucru sunt aproximativ 1.900 lei pe metru pătrat.

    Dacă decideți să instalați un blat de bucătărie, ne puteți contacta și la Daibau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 2073
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă bucatarie?

    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 232 executanți pentru domeniul Mobilă bucatarie
    8.9
    0

    COSTELLO MARCOS SRL


    8.9
    1

    TIME & SPACE ECONOMY SRL


    8.9
    0

    EDA CONSULT SRL


    8.9
    0

    IULIA MOB TOP SRL