Pentru zona

    Garduri de sârmă din iarbă artificială - avantaje și utilizări

    Revenirea la natură pare să fie motivul principal pentru un număr tot mai mare de oameni, mai ales de la începutul pandemiei de covid. Motivul constă în faptul că, în perioada de izolare, oamenii și-au dat seama de importanța de a fi în aer liber, într-un mediu natural care să permită relaxarea și evadarea din agitația cotidiană. De aici și dorința tot mai mare de a amenaja cât mai bine grădinile, curțile și terasele  și de a le transforma în oaze de distracție. De aceea un număr tot mai mare dintre aceștia aleg garduri de sârmă din iarbă artificială, care, pe lângă faptul că aduc puțină natură, au numeroase beneficii și avantaje practice.
    Articol de specialitate 324
    garduri sârmă
    Avem 381 executanți pentru domeniul Amenajări grădini:

    Sunt potrivite pentru utilizare în zone cum sunt curțile, grădinile, terenurile de sport, locurile  de joacă pentru copii, balcoanele, parcurile, grădinile, piscinele, dar și grădinile obiectivelor de alimentație publică. Există mai multe motive pentru care gardul de sârmă cu iarbă artificială este o alegere excelentă pentru exteriorul dvs.

    Gardurile din sârmă din iarbă artificială păstrează intimidate

    Intimitate cu estetica ierbii verzi, așa pot fi descrise aceste garduri. Fiecare dintre noi dorește să ne asigurăm intimitatea în curtea casei noastre, a casei de vacanță  sau a unei părți a terenului cu piscină și loc de joacă pentru copii care are vedere spre  strada aglomerată sau săre casele învecinate. Pentru a nu întâlni cu privirile  curioșilor șipentru a asigura confort și siguranță deplină, acest tip de gard rezolvă eficient și complet zona împrejmuită.

    Gardurile vii artificiale previn pătrunderea prafului și a altor particule, dar reduc și zgomotul

    Gardurile de sârmă cu gazon artificial împiedică pătrunderea poluării și asigură un nivel ridicat de izolare fonică. Prin urmare, obțineți o oază de liniștită și curată, cu mai puțin zgomot. Gardul în sine împiedică trecerea prafului nedorit și a altor particule, precum și a frunzelor, făcând curtea, grădina  sau zona piscinei mai ordonată și mai curată.

    Când vine vorba de reducerea zgomotului, gardurile din iarbă artificială ca acestea reprezintă un fel de barieră care reduce posibilitatea ca orice sunet și zgomot nedorit din exterior să ajungă la noi și reduce foarte mult zgomotul care interferează cu plăcerea și relaxarea.

    Gard viu artificial
    Gardurile de sârmă  cu gazon artificial împiedică pătrunderea poluării și asigură un nivel ridicat de izolare fonică

    Întreținere ușoară și instalarea unui gard viu artificial

    Acest tip de gard presupune o instalare foarte simplă: este atașat de stâlpi metalici, montat pe pereți sau garduri existente pe care doriți să le acoperiți. Având în vedere că t panourile de gard viu artificial sunt realizate din sârmă de oțel stabilă, instalarea este foarte simplă, astfel încât într-o singură zi puteți avea o oază de verdeață de liniște în casa dvs sau în casa de vacanță.

    Gardurile din sârmă de iarbă artificială sunt foarte practice pentru întreținere, mai exact, nu este nevoie de întreținere și acesta reprezintă cel mai mare avantaj al lor în raport cu creșterea unui gard viu.

    În timp ce cultivarea unui gard viu nu poate fi imaginată fără o mare investiție de timp și dăruire, tocmai din cauza necesității de aranjare continuă, udare și tundere, nu este cazul unui gard de sârmă din iarbă artificială. Puteți folosi toate orele de lucru în care ați îndeplini într-un mod mai bun sarcinile menționate, în vacanță sau bucurându-vă alături de cei dragi, deoarece  la gardurile artificiale nu este nevoie de același lucru.

    Acest tip de gard este recomandat mai ales pentru zonele aride, tocmai pentru că nu este nevoie de udare, iar asta reflect și economii financiare, datorate reducerii consumului de apă.

    Gardurile de sârmă din iarbă artificială sunt în armonie cu natura

    Gardurile de sârmă din iarbă artificială oferă senzația de mediu natural, așă ca dacă locuiți în centrul orasului puteți avea propria dvs oază verde de liniște. Aceasta alternativa pentru un gard viu, care are numeroase beneficii în comparație cu acesta, își păstrează aspectul natural ani de zile și conferă prospețime exteriorului, indiferent de anotimp.

    Rezistența gardului viu artificial

    Gardurile de sârmă din iarbă artificială prezintă o mare rezistență la condițiile exterioare, datorită materialelor din care sunt confecționate. Aceasta se referă la fluctuațiile de temperatură și rezistența ridicată la radiațiile solare, datorită protecției UV ridicate.

    Gardurile vii artificiale sunt excelente pentru clădirile de afaceri

    Gardurile de sârmă din iarbă artificial  sunt o soluție excelentă pentru îngrădirea spațiilor comerciale, fie că este vorba de firme sau de obiective de alimentație publică. Instalarea lor asigură protecția clădirilor sau a terenurilor de afaceri cu măsură și gust și, în același timp, o atmosferă care relaxează și creează senzația de ca și cum am fi cazați în natură.

    Astfel,  gardurile vii artificiale sunt o soluție excelentă pentru toți iubitorii de zone verzi care doresc să asigure intimitatea și liniștea în interiorul locuinței sau a spațiului de afaceri, fără a investi mult timp și efort în întreținerea acestora.

     

     

    Articol de specialitate 324
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Amenajări grădini?

    Avem 381 executanți pentru domeniul Amenajări grădini:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 381 executanți pentru domeniul Amenajări grădini
    8.9
    0

    BETPAVIN SRL


    8.9
    0

    DECOR MONTAJ SRL


    8.9
    0

    CURTEANUL MAV SRL

    1
    8.9
    0

    FAIR PLAY CONSTRUCTION SRL