Pentru zona

    Rașchetat și lăcuit parchet pentru Monica - Experiența utilizatorului Daibau

    Îmi doream să rașchetez și lăcuiesc parchetul din apartament și, neștiind pe nimeni care se ocupă profesional cu așa ceva, mi-am început căutarea pe internet. Imediat am găsit Daibau. Platforma m-a convins prin recenziile pozitive pe care le-am citit și care mi s-au părut sincere. Întradevăr, experiența pe care am avut-o ulterior cu Daibau, a fost una pozitivă și plăcută.
    Avem 1534 executanți pentru domeniul Parchetari:

    De ce ați ales Daibau pentru a găsi firmă pentru lucrarea dumneavoastră?

    Am găsit întâmplător platforma Daibau pe internet, la doar un click, cum s-ar spune. Recenziile pozitive ale utilizatorilor anteriori m-au convins și am lansat o cerere.

    Deja îmi fac planuri pentru lucrări noi la apartament și știu exact că prin Daibau voi găsi foarte rapid executanți pentru ele. 

    Ce provocare ați întâmpinat în alegerea contractorului?

    Sunt o persoană care se pregătește minuțios înainte de începerea unui proiect. Așadar, mi-am început căutarea de firme din timp, fiind convinsă că procesul de căutare va dura. Însă, surprinzător, de la Daibau am primit imediat contactele câtorva firme din zonă. Am sunat toate firmele, și am ales din considerente care țin de firma însăși. M-am interesat câți angajați are, de când e pe piață, dacă are referințe bune, ș.a.m.d.

    Ce sfaturi ați da celor care întreprind proiecte de rașchetare, reparații și lăcuire de parchet?

    Clar, îi sfătuiesc să caute bine, să se intereseze de la clienți anteriori cum au lucrat, să vadă fotografii de la lucrări anterioare.

    Ați întâmpinat probleme în timpul proiectului în sine și cum le-ați rezolvat?

    Sunt foarte mulțumită de colaborare. Nu au fost probleme deloc, doar o provocare pentru executant pe care a rezolvat-o impecabil și ingenios. Și anume, am avut o acoperire a unui gol la ușa de la balcon, unde țevile de la instalația de încălzire aferente centralei termice erau la suprafață și arătau foarte urât, și executantul a făcut un lucru extraordinar de frumos, acoperind aceste țevi cu o lucrare foarte bine executată. 

    Care a fost timpul de la început până la sfârșitul proiectului?

    S-a lucrat foarte serios timp de o zi și jumătate, timp în care au fost acoperite 3 camere.

    Ați recomanda contractorul și platforma Daibau?

    Da, cu siguranță!  Am avut parte de consiliere, servicii prompte și de calitate, preț accesibil și foarte multă corectitudine. Recomand oricui are de executat o lucrare de acest fel sa apeleze cu toată încrederea la această firmă. Sunt foarte mulțumită.

    Daibau rămâne pentru mine în top-ul platformelor. Deja îmi fac planuri pentru lucrări noi la apartament și știu exact că prin Daibau voi găsi foarte rapid executanți pentru ele. 

     

    304
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Parchetari?

    Avem 1534 executanți pentru domeniul Parchetari:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1534 executanți pentru domeniul Parchetari
    8.9
    0

    ROMPARDOSELI SRL


    9.4
    0

    EDUARD FISCHE CAMPING S.R.L.


    8.9
    0

    MARY AGRO LAND SRL


    8.9
    0

    GOGHEZ LOREN S.R.L.