Pentru zona

    Pompe de căldură Mitsubishi - sunt o alegere bună?

    Pompa de căldură este cea mai modernă și funcțională modalitate de a vă încălzi casa. Bazat pe invenții și inovații din domeniul tehnologiilor moderne, acest sistem poate fi folosit astăzi pentru încălzirea apei în gospodărie. Folosește energie verde pentru activitatea sa și astfel reduce foarte mult consumul de combustibili fosili. Datorită emisiilor scăzute de dioxid de carbon, aceasta este una dintre cele mai naturale moduri de încălzire, așa că devine din ce în ce mai important. Funcționarea pompei de căldură este foarte fiabilă și eficientă, indiferent de temperaturile exterioare scăzute și permite, de asemenea, economii considerabile pe termen lung.
    Articol de specialitate 404
    Pompe caldura Mitsubishi
    Avem 2038 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    1. Alegeți pompele de căldură Mitsubishi

    Mitsubishi Electric este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de dispozitive de răcire și încălzire. În laboratoarele lor de cercetare, ei dezvoltă produse avansate din punct de vedere tehnologic, sofisticate și durabile, care asigură o funcționare fiabilă și o durată lungă de viață. Datorită funcționării lor incredibil de eficiente din punct de vedere energetic, aparatele Mitsubishi au și un impact neglijabil asupra mediului.

    2. De ce pompe de căldură Mitsubishi Electric ECODAN?

    Pompa de căldură Mitsubishi Electric Ecodan este una dintre cele mai bune din lume, deoarece a devenit foarte faimoasă pentru eficiența excepțională, funcționarea silențioasă și economisirea energiei. Mitsubishi Electric a oferit o serie de unități interioare concepute pentru zone rezidențiale în versiuni de 8 și 11,2 kW. Au fost adăugate extensii la unitățile exterioare care îmbunătățesc foarte mult experiența utilizatorului și contribuie la confortul și satisfacția clienților.

    Unitate pompa de caldură Mitsubishi
    Pompele de căldură Mitsubishi ECODAN oferă putere de încălzire chiar și atunci când temperaturile exterioare sunt foarte scăzute

     3. Funcționarea pompei de căldură Mitsubishi ECODAN

    Pompa de căldură Mitsubishi ECODAN oferă:

    -Optimizarea îmbunătățită a designului pompei Mitsubishi Electric și schimbarea poziției ventilatorului, ceea ce permite o funcționare mai silențioasă a unității exterioare, până la doar 10 dB (A);

    -unitate exterioară cu design modern și compact;

    -funcționare și mai eficientă a pompei de căldură datorită noului compresor, care permite cea mai înaltă clasă de eficiență energetică A +++;

    -funcționare și mai fiabilă, cu drenaj îmbunătățit și optimizare a funcțiilor de control și dezghețare și un schimbător de căldură extern îmbunătățit pentru a preveni formarea gheții;

    -mai puține vibrații ale compresorului și rezonanță mai mică a conductei;

    pompă de căldură  trifazată chiar și la 8 kW.

    4. Avantajele pompei de căldură Mitsubishi ECODAN

    Pompele de căldură Mitsubishi ECODAN oferă o putere de încălzire optimă chiar și atunci când temperaturile exterioare sunt foarte scăzute. Tehnologia Zubadan aplicată acestui tip de dispozitiv asigurăîncălzirea continuă chiar și la temperaturi de până  la -28°C. Sunt potrivite pentru utilizare în case cu economie de energie sau cu consum redus de energie, cu încălzire prin pardoseală, indiferent de zona geografică.

    Unitate pompa caldura Mitsubishi
     Pompe de căldură Mitsubishi - unitate exterioară ECODAN

     5. Pompe de caldura Mitsubishi - model nou Ecodan PUD

    Acest dispozitiv se poate lăuda cu funcționarea cu invertor, ceea ce permite economii mari la consumul de energie electrică. Sistemul split cu unitate exterioară și interioară asigură că puterea dispozitivului poate varia între 8 kW și 12 kW. Este echipat cu cel mai recent, eficient și ecologic gaz R-32, care minimizează emisiile de CO2 și impactul nociv asupra mediului.

    Eficiența energetică a pompei de căldură Mitsubishi ECODAN PUD o plasează în cea mai înaltă clasă A +++, la o temperatură a apei de încălzire de 35°C. În același timp, toate produsele de acest tip ating o temperatură a apei de încălzire de până la 60°C. De asemenea, funcționează la fel de eficient la temperaturi exterioare de până la minus -25°C.

    6. Ușor de manevrat

    Manevrarea pompelor de căldură Mitsubishi este ușoară și simplă. Cu aplicația MELCloud, dispozitivul și sistemul pot fi gestionate de la distanță, folosind un smartphone, tabletă sau computer personal.

    7. Pompe de căldură Mitsubishi - subvenții pentru Ecodan PUD

    Noile modele Mitsubishi Electric sunt în conformitate cu cerințele fondurilor de subvenție. Oferta de beneficii și subvenții este în continuă schimbare, așa că dacă vă gândiți să cumpărați și să montați o pompă de căldură, nu vă este greu să întrebați și să verificați dacă și ce fonduri sunt disponibile în prezent.

    Sistem pompa caldura Mitsubishi
    Ecodan Multi este o soluție unică care acoperă toate cerințele energetice ale clădirii - încălzirea spațiului, apă caldă menajeră și răcire cu aparate de aer condiționat de interior (de la stânga la dreapta: unitate exterioară PUMY-P112/125/140 V(Y) KM3; unități interioare, distribuitor PAC- MK32/52BC, încălzire prin pardoseală, rezervor de apă intern)

     8. Pompe de căldură Mitsubishi - garanție

    Puteți obține o garanție extinsă de cinci ani pentru pompa de căldură Mitsubishi Electric, cu condiția să îndepliniți cerințele anuale de service. Alături de serviciile preventive, furnizorii de servicii autorizați ai furnizorului asigură o viață prelungită și funcțio

    Articol de specialitate 404
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pompă de căldură?

    Avem 2038 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 2038 executanți pentru domeniul Pompă de căldură
    8.9
    0

    INSTAL CONSTRUCT DIZAIN IMP-EXP S.R.L.


    10
    1

    TAV BON INSTAL SRL


    10
    3

    TERMOSANIT ENERGY SYSTEMS CONSTRUCT SRL


    8.9
    0

    CIOP CAT INSTALATII S.R.L.