Pentru zona

    Pompe de căldură LG - Cum să o alegeți pe cea mai bună?

    LG este un brand impresionant de gamă medie care oferă numeroase modele de pompe de căldură. Este o alegere bună pentru proprietarii care doresc să instaleze un nou sistem de încălzire și răcire sau pur și simplu să modernizeze unul existent. LG produce multe tipuri de dispozitive care oferă performanțe excepționale. LG este un producător care nu neglijează designul sau estetica atractivă, iar toate produsele lor au un aspect recunoscut, modern. În plus, clienții pot descoperi cu ușurință că aproape fiecare sistem LG standard vine cu aceeași gamă de accesorii inovatoare de ultimă generație pentru o eficiență sporită, zgomot redus și fiabilitate pe termen lung.
    Articol de specialitate 414
    Pompe căldură LG
    Avem 2035 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    1. Pompe de căldură LG - cum să alegeți o pompă de căldură?

    Improvizațiile nu sunt posibile atunci când alegeți o pompă de căldură!  Având în vedere gama largă de sisteme și parametri de luat în considerare, sfatul experților va fi un instrument valoros pentru a evita greșelile costisitoare.

    1.1. Pompe de căldură LG – evaluați-vă cu precizie nevoile

    Este puțin probabil ca alegerea unei pompe de căldură LG să fie aceeași atunci când vine vorba de încălzirea și răcirea unei clădiri noi și bine izolate sau de înlocuirea sistemului de încălzire dintr-o locuință existentă prost izolată. Există și întrebarea nevoilor: aveți nevoie de o pompă de căldură pentru încălzire, apă caldă menajeră sau răcire - sau - toate împreună?

    Caracteristici suplimentare de care trebuie să țineți cont se referă la tipul de dispozitiv de încălzire pe care îl aveți (calorifere, sistem de încălzire prin pardoseală, convectoare). Aceștia sunt câțiva factori importanți care ajută la determinarea tipului și a puterii pompei de căldură potrivite pentru casa dvs.

    Bine de știut: Dacă pompa de căldură este prea mare pentru nevoile gospodăriei dvs., va avea ca rezultat costuri de achiziție mai mari, consum mai mare de energie și o durată de viață mai scurtă. Invers, daca pompa de căldură  pe care o alegeți este de capacitate insuficientă, aceasta nu va putea satisface toate nevoile și sistemul de rezervă va fi activat prea des.

    1.2. Ce tip de pompă de căldură LG să alegeți?

    Sistemul pompei de căldură aer-apă este cel mai des folosit la renovarea clădirilor existente. Dacă montarea  se face corect, investiția se amortizează rapid (3 până la 5 ani), în funcție de circumstanțe. Pompele de căldură geotermale (care atrag energie din sol) sau hidrotermale (energie din apă) sunt de obicei rezervate construcțiilor noi, din cauza costurilor mari de achiziție și instalare, dar și a procedurilor complexe de implementare și administrare.

    Pompe căldură LG componente
    Pompe de căldură LG - pompe de temperatură înaltă pentru încălzire și apă sanitară; sursa: LG

    2. Pompe de căldură LG aer-apă

    2.1. Pompe de căldură LG Therma V aer-apă

    Pompele de acest tip reprezintă diverse opțiuni de economisire a energiei pentru încălzire și apă caldă acasă. Prin înlocuirea unui sistem tradițional cu gaz, ulei sau combustibili solizi, pompa de căldură LG Therma V poate reduce semnificativ emisiile de CO2 și consumul de energie. Pentru că absoarbe căldură din aerul exterior, dispozitivul consumă mai puțină energie decât sistemele convenționale de încălzire. LG Therma V split are performanță de 100% la temperaturi exterioare de până la -7°C.

    2.2. Noua serie de pompe de căldură  monobloc LG R32

    Acest tip de pompă de căldură are deja un impact mare pe piața de electrocasnice și echipamente de uz casnic. Monoblock este o unitate compactă, „all-in-one”, care îndeplinește toate cerințele estetice și stilistice, consum redus și clasa energetică A +++. Unitățile includ compresorul revoluționar Scroll LG „R1”. Se potrivește frumos pe peretele interior sau exterior al clădirii și este conectat direct la centrala termică și la rezervorul de apă caldă, dacă încălzește și apă caldă menajeră.

    Postoje dve vrste split-sistema. Niskotemperaturni, koji dostiže izlaznu temperaturu vode do 65°C i visokotemperaturni, koji dostiže izlaznu temperaturu vode do 80°C. Odgovarajući tip zavisi od zahteva i mogućnosti vašeg doma i to će vam najbolje savetovati stručnjak, odnosno, proizvođač ili ponuđač koga angažujete.

    Pompe căldură LG modele
    Pompe de căldură LG – modele de diferite puteri; sursa: LG

    2.3. Pompe de căldură LG Split

    După cum arată  și numele, sistemele split constau din două unități - cea exterioară, care este conectată la unitatea interioară. Avantajul lor față de monobloc este că unitatea exterioară poate fi până la 50 m distanță de unitatea interioară. Nu au nevoie de un coș de fum și nu trebuie să stea lângă un perete exterior. Unitatea interioara poate fi amplasata intr-un dulap, garaj, subsol, sub scara sau in pod.

    Există două tipuri de sisteme split. Temperatură joasă, care atinge o temperatură de ieșire a apei de până la 65°C și temperatură ridicată, care atinge o temperatură de ieșire a apei de până la 80°C. Tipul potrivit depinde de cerințele și posibilitățile casei tale și acest lucru va fi cel mai bine sfătuit de un expert, adică de producătorul sau furnizorul pe care îl angajați.

    Pompe căldură LG amplasare
    Pompe de căldură LG – unitate interioară și exterioară; sursa: LG

    3. Pompe de căldură LG Therma V - acoperire cu rășină epoxidică

    Therma V R32 monobloc și split, a un strat de rășină epoxidică, Black Fin, care este o invenție originală a LG, pentru propriile schimbătoare de căldură. Această acoperire este concepută în primul rând pentru a funcționa bine în medii corozive, cum ar fi zonele de coastă, unde sarea din aer poate provoca diferite tipuri de pagube. Acoperirea epoxidică asigură o durată de viață mai lungă a pompei de căldură LG și costuri de operare mai mici.

    4. Controlul pompei de căldură LG

    Toate tipurile de pompe de căldură LG au unități de control remarcabile. Sunt echipate cu un ecran LCD color de 4,3 inchi cu senzori de control, care sunt ușor de utilizat atât pentru instalatori, cât și pentru utilizatorii finali.

     

    Articol de specialitate 414
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pompă de căldură?

    Avem 2035 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 2035 executanți pentru domeniul Pompă de căldură
    8.9
    0

    BIDBRAV S.R.L.


    8.9
    0

    VITALROB IMPEX SRL


    8.9
    0

    TRAIAN CONSTRUCT IMPEX SRL


    8.9
    0

    UNITERM INSTAL SRL