Pentru zona

    Pompe de căldură FUJITSU - cele mai bune branduri

    Articolul a fost citit chiar de 507+ utilizatori
    Producătorul de renume mondial de aparate de aer condiționat și pompe de căldură, FUJITSU, a lansat o serie nouă de pompe de căldură aer-apă, Waterstage Super High Power. Această serie de pompe de căldură FUJITSU se pot lăuda cu o eficiență excepțională, fiind capabilă să ofere performanțe superioare de încălzire și producția de apă caldă. Pe lângă modelele trifazate, acum sunt disponibile modele monofazate cu o putere de încălzire de 11 kW și 14 kW.
    Articol de specialitate 507
    fujitsu pompe de caldura
    Avem 2029 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    1. De ce pompe de căldură FUJITSU?

    Cu o ofertă atât de extinsă de pompe de căldură pe piață, nu este ușor să decideți care este cea potrivită. Înainte de a cumpăra, este bine să obțineți mai multe informații despre soluția optimă pentru locuința dvs. Pompele de căldură FUJITSU Waterstage sunt, fără îndoială, decizia corectă și de încredere, deoarece FUJITSU este un pionier printre producătorii acestor tipuri de dispozitive și sisteme. Pompa de căldură fabricată în Japonia este de cea mai înaltă calitate, deși robustă și ca atare potrivită pentru utilizarea în clădiri solicitante, vechi, prost izolate. La funcționarea optimă și economice a pompei de căldură FUJITSU  contribuie cu siguranță și faptul că producătorul elvețian SIEMENS este producătorul unității de utilizare.

    2. Pompe de căldură FUJITSU – avantaje

    - Costuri de operare foarte mici,

    - funcționează într-un mod curat și ecologic și sunt acceptabile din punct de vedere al protecției;

    - sunt extrem de silențioase;

    - unitatea de control SIEMENS este una dintre cele mai bune de pe piață,

    - au o durată lungă de funcționare,

    - sunt ușor de întreținut și accesibile,

    - sunt echipate cu telecomandă.

    Fujitsu pompa caldura
    Pompele de căldură FUJITSU, fabricate în Japonia, sunt de înaltă calitate, deși robuste și, prin urmare, potrivite pentru utilizare chiar și în clădiri solicitante, vechi, prost izolate; sursa: FUJITSU

    3. Noile pompe de căldură FUJITSU Waterstage Super High Power

    Puteți trage concluzia din numele în sine că este o pompă de căldură cu o putere mare de ieșire. Producătorul oferă trei modele de design Super High Power, care, comparativ cu versiunea anterioară, oferă mai multă putere (până la 18 kW per ErP) și o eficiență mai mare, aparțin clasei energetice A++ și permit o funcționare mai silențioasă a întregului sistem.

    Pompele de căldură FUJITSU Waterstage Super High Power asigură o temperatură de ieșire a apei de până la 60°C chiar și atunci când temperatura exterioară scade sub -20°C. Datorită schimbătorului de căldură coaxial încorporat, pompa de căldură nu poate fi deteriorată nici măcar de apa tulbure. Rezervorul de apă încorporat asigură că ciclul de dezghețare se desfășoară fără probleme.

    Fujitsu pompa caldura instalare
    Prin achiziționarea pompei de căldură FUJITSU, veți asigura un sejur economic și confortabil într-o casă nouă sau renovată

    4. Pompe de căldură FUJITSU - manevrare și control ușor

    Datorită unității de control SIEMENS, întregul sistem este gestionat destul de ușor și simplu. Este posibil să controlați până la două circuite independente, așa-numite, de încălzire (sisteme închise separate), cum ar fi 2 circuite de încălzire prin pardoseală (2 apartamente) sau 1x încălzire prin pardoseală și 1x circuit de încălzire prin radiator. Unitatea de control poate controla și încălzirea piscinei sau a unei surse suplimentare de încălzire și gestionează panourile solare.

    Ca și alte pompe de căldură FUJITSU, modelul Waterstage Super High Power este echipat și cu un dispozitiv de control SG. SG Ready permite conectarea pompei de căldură la rețeaua inteligentă. Acesta primește semnale de la operator, precum și semnale de la rețeaua fotovoltaică casnică, adică centrala dumneavoastră solară, optimizând astfel consumul de energie electrică din sursa cea mai favorabilă.

    Fujitsu pompa caldura setare
    Datorită unității  de control SIEMENS și experienței  utilizatorului este la un nivel destul de ridicat; sursa: FUJITSU

    5. Pompe de căldură FUJITSU - subvenții

    Prin cumpărarea pompei de căldură FUJITSU veți asigura un ședere economic și confortabil într-o locuință nouă sau renovată. Aceasta este una dintre cele mai frecvente decizii la înlocuirea sau montarea unui sistem de încălzire în țara noastră. Un sistem de acest tip este o investiție pe termen lung, cu o investiție inițială ceva mai mare, care se amortizeaza în 3-5 ani. Un alt avantaj este că puteți obține o subvenție pentru achiziționarea și instalarea aparatului și a întregului sistem, de anul trecut am lansat și acțiuni de îmbunătățire a eficienței energetice a locuințelor și de exploatare rațională a resurselor pentru a minimiza poluarea mediului înconjurător. Prin urmare, vă recomandăm să vă informați și să aplicați pentru una dintre licitații.

     

    Articol de specialitate 507
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pompă de căldură?

    Avem 2029 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 2029 executanți pentru domeniul Pompă de căldură
    10
    0

    CORAL BUSINESS CONSULTING SRL


    9.2
    0

    HOLY HEAT SRL


    10
    3

    TERMOSANIT ENERGY SYSTEMS CONSTRUCT SRL


    9.6
    0

    ELMA TRADING COMP. SRL