Pentru zona

    Pompe de căldură Orca – încălzesc, dar economisesc!

    „Suntem din ce în ce mai conștienți de faptul că durabilitatea și conservarea mediului necesită cea mai rapidă tranziție posibilă către utilizarea surselor de energie regenerabile. Pe termen lung sunt și cea mai bună decizie din punct de vedere financiar, deoarece prețurile altor surse de energie vor fi mai mari. Acum este destul de clar că fiecare decizie pentru o pompă de căldură, atât în cazul renovării sistemului de încălzire în clădirile existente, cât și în construcții noi, este cea mai rezonabilă și mai inteligentă alegere.
    Articol de specialitate 260
    Pompe caldura Orca
    Avem 2029 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    1. Pompele de căldură Orca - un pas înainte

    Dezvoltarea tehnologiilor moderne este din ce în ce mai rapidă și aduce constant schimbări și îmbunătățiri. Aderarea la tehnologiile vechi nu mai este justificată și nici profitabilă. Economiile pe care ți le va aduce o pompă de căldură sunt doar unul dintre factorii care fac din ce în ce mai mulți oameni să aleagă acest tip de sistem de încălzire.

    Pompele de căldură oferă cel mai eficient mod de a vă încălzi casa, fără griji și cu cel mai mic impact nociv asupra mediului. Dacă doriți să îmbunătățiți eficiența și să economisiți și mai mulți bani, puteți opta pentru o combinație între o pompă de căldură și o centrală solară. În acest fel, poți deveni, din punct de vedere energetic, complet independent, adică autosuficient.

    2. Pompele de căldură Orca oferă cel mai înalt nivel de confort

    Pe lângă economisirea de bani, pompele de căldură Orca oferă și un nivel ridicat de confort. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la curățarea coșului de fum de mai multe ori pe an sau să cumpărați surse de energie (păcură, lemne de foc sau peleți). De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăierea, stivuirea, grămadă și arderea lemnelor de foc în fiecare zi pentru a vă menține casa caldă. Confortul și calitatea vieții ar trebui să fie pe primul loc. Pompele de căldură Orca vă lasă mai mult timp pentru cei dragi și pentru o muncă mai plăcută.

    3. Pompe de căldură  Orca – economii în comparație cu păcura

    Dacă luăm de exemplu o casă familială veche de 50 de ani de 200 m2, costul poate fi mai mult decât la jumătate. Dacă încălziți  un astfel de obiectiv cu ulei pentru încălzire, costurile anuale de încălzire sunt intre 1.000 si 1.200 EURO.

    4. Economii anuale cu ajutorul pompei de căldură Orca

    Economiile anuale pe care le veți realiza cu o pompă de căldură de calitate Orca sunt și mai mari în comparație cu alte surse de energie. Veți economisi peste 1.200 EURO pe an în comparație cu încălzirea electrică și panourile IR. Comparativ cu gazele naturale, costurile vor fi mai mici cu aproximativ 500 EURO.

    Componente pompe caldura Orca
    Economiile într-un an sunt mai mari de 1.000 EURO în comparație cu încălzirea electrică și panourile IR; sursa: Orca

    5. Economii după 15 ani de utilizare a pompei de căldură Orca

    Durata de viață a unei pompe de căldură de calitate Orca este de cel puțin 15 ani. În acest timp, se vor acumula economii pentru a cumpăra o nouă mașină de familie de clasă medie. Dacă înlocuiți sistemul electric de încălzire sau panourile IC cu o pompă de căldură, veți economisi peste 15 mii EUR. Dacă înlocuiți sistemul cu ulei de încălzire, economiile vor fi puțin mai mici de 15 mii EURO.

    6. Pompe de căldură Orca - reducerea efectelor nocive asupra mediului

    În cursul secolului trecut,  poluarea aerului a crescut de peste 5 ori. Acum există mai mult dioxid de carbon și alte gaze în atmosferă care afectează foarte mult așa-numitul fenomen cu efect de seră. Ca urmare, a avut loc o creștere a temperaturilor medii anuale. Prin utilizarea unui sistem de încălzire care utilizează surse de energie regenerabile pentru funcționarea sa, cum ar fi o pompă de căldură, puteți aduce o contribuție semnificativă la reducerea efectelor nocive asupra mediului.

    Articol de specialitate 260
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pompă de căldură?

    Avem 2029 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 2029 executanți pentru domeniul Pompă de căldură
    9.6
    0

    SFERA I.D. SRL


    9.8
    0

    SUN TECH C & T SRL


    9.2
    0

    ALEXAN DEI INSTAL SRL-D


    9.2
    0

    TIMOFTE INSTAL COMPANY SRL