Pentru zona

    Montarea ferestrelor: înainte sau după tencuire

    Cumpărătorii de case familiale sunt adesea curioși în ce stadiu al construcției noi sunt montate ferestrele și ușile. Conform practicii în prezent, se pare că montarea tâmplăriei vine aproape întotdeauna în a 4-a fază de construcție, adică atunci când structura de susținere a clădirii și acoperișul au fost deja finalizate. Când exact se va face montajul tâmplăriei în faza a 4-a depinde de situație și de executant.
    Articol de specialitate 431
    ferestre montare
    Avem 424 executanți pentru domeniul Montaj ferestre:

    1. Montarea ferestrelor înainte de tencuire

    Elementele individuale în timpul ridicării structurii și construcției structurii sunt aranjate în conformitate cu evaluarea sau practica stabilită a executantului. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, ferestrele și ușile exterioare sunt montate înainte de tencuire. Deseori, executanții doresc mai întâi să „închidă” clădirea, astfel încât să nu existe curenți și căldura să fie cel puțin parțial reținută, mai ales dacă construcția are loc toamna târziu. Există adesea meșteri care nu doresc să-și înceapă munca dacă nu există ferestre, mai ales din motive pur practice - de exemplu, din cauza pătrunderii apei în caz de precipitații. Singura problemă cu montarea tâmplăriei înainte de tencuială și pardoseală este că ferestrele pot fi murdărite cu tencuiala care odată uscată, este mai greu de îndepărtată ulterior.

    montarea-ferestrelor.jpg

    2. Montarea ferestrelor după tencuire

    În cele din urmă, ferestrele pot fi montate atunci când clădirea este deja tencuită, dar atunci este nevoie de o grijă mai mare. Tâmplăria se montează după tencuirea și așezarea pardoselilor, și atunci când executanții doresc un curent mai puternic în clădire, pentru o uscare cât mai rapidă. În acest caz, tencuiala se poate face fără buiandrugii ferestrelor; apoi se montează ferestrele, iar ulterior se fac și buiandrugii. Cu toate acestea, este încă imperativ să montați tâmplăria înainte de tencuială, mai ales când vine vorba de ferestre sau pereți panoramici.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Trimiteți-ne o cerere sau puneți o întrebare.

    Articol de specialitate 431
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Montaj ferestre?

    Avem 424 executanți pentru domeniul Montaj ferestre:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 424 executanți pentru domeniul Montaj ferestre
    8.9
    0

    JOKER S CLUB SELECT S.R.L.


    8.9
    0

    OLIVGAB PRODIMPEX SRL


    8.9
    1

    MAISON - TAD SRL


    8.9
    1

    ALL RETRO GLASS SRL