Pentru zona
    Am vorbit deja despre tipurile de pervaze, așa că de data aceasta ne vom ocupa de postarea acestora. În comparație cu montarea ferestrelor, postarea acestor plăci este o muncă foarte ușoară. Desigur, întreaga procedură trebuie efectuată corect și în ordinea stabilită pentru a obține rezultatul dorit. Pervazurile nu sunt un element necesar de construcție sau de fațadă, așa că tencuiala goală este adesea găsită în schimb. Cu toate acestea, credem că acestea nu doar contribuie la o mai bună estetică a exteriorului, ci și a interiorului, și reprezintă și o suprafață utilă pentru depozitare și decor. În plus, cu ele, fereastra pare să acționeze ca un întreg rotunjit.
    Articol de specialitate 275
    montare pervaz
    Avem 419 executanți pentru domeniul Montaj ferestre:

    1. Material pentru pervaz

    Există pervazuri din lemn, piatră, PVC și aluminiu. Prețurile acestor elemente variază foarte mult în funcție de materialul ales. Cele mai rezistente sunt piatra și aluminiul, în timp ce pervazurile din lemn dau o senzație de căldură și ospitalitate, dar nu sunt recomandate pentru exteriorul fațadei. Montarea pervazurilor este similară, indiferent de materialul ales.

    2. Montarea pervazului: măsurarea corectă a deschiderii

    Atunci când se fac măsurători pentru pervazuri, trebuie luate în considerare dimensiunile deschiderii ferestrei, nu fereastra în sine. Se măsoară lungimea și lățimea deschiderii ferestrei și este esențial să adăugați 2-3 cm pe ambele părți, deoarece scândurile de pe părțile laterale intră în mortar. Lățimea corectă a plăcii se obține prin măsurarea distanței de la rama ferestrei până la marginea peretelui. În cele din urmă, la acea lățime se adaugă 4 cm, deoarece aceasta este măsura standard a marginii pervazului.

    Montarea pervazului se face relativ rapid, urmând pașii simpli de lucru
    Montarea pervazului se face relativ rapid, urmând pașii simpli de lucru

    3. Montarea pervazului

    Înainte de a începe să montați scândurile ferestrelor, este o idee bună să marcați exact centrul plăcii și centrul tocului ferestrei cu un creion de zidar. Acest lucru va fi util mai târziu, când va veni timpul să centrați fereastra și placa. Pe perete, sub rama ferestrei, așezați substratul, dar astfel încât grosimea acestuia să corespundă cu grosimea pervazului (2 cm). O bucată de polistiren sau spumă pur este cel mai adesea folosită ca bază.

    3.1. Utilizarea spumei poliuretanice

    Partea din spate a plăcii este mai întâi umplută cu spumă pur, apoi părțile laterale, stânga și dreapta, iar apoi mijlocul și la fiecare 10-15 cm, câte puțin. Pervazul este apoi plasat în deschiderea de sub rama ferestrei, aliniat la mijloc și apoi teșit după cum este necesar. După aproximativ o jumătate de oră, ar trebui să verificați panta și să umpleți celelalte locuri deschise cu pur-pen, dacă este necesar. Uneori se întâmplă ca spuma în expansiune să ridice placa, adică să-și reducă panta și apoi nu mai rămâne nimic decât să tăiați excesul și să readuceți placa în poziția inițială. Verificați dacă ați făcut totul corect cu o nivelă.

    3.2. Folosirea adezivului de construcție

    Diferite tipuri de lipici de ciment și mortare naturale sunt cel mai adesea folosite ca materiale de legătură în construcții. Dacă decideți să utilizați în schimb adeziv de construcție, știți că substratul trebuie mai întâi curățat temeinic, iar apoi se toarnă câte puțin („pătat”), la fiecare 5-10 cm. Apoi pervazul este plasat sub cadru și panta este reglată - în acest sens, trebuie avut grijă să-l centrați conform semnelor. Pentru a vă asigura că aveți totul configurat corect și nivelați, verificați des cu o nivelă cu burlă. Placa trebuie să se potrivească frumos și ferm în deschiderea ferestrei, în caz contrar, trebuie adăugate șaibe de plastic.

    Glafurile interioare se montează în linie dreaptă, deoarece sunt destinate depozitării lucrurilor, plantelor sau șezutului, în timp ce cele exterioare trebuie să fie în unghi ascuțit, astfel încât apa să curgă în jos.

    4. Prețul pervazurilor și montajul acestora

    Prețul montării glafurilor variază între 30-50 RON/m. Cu toate acestea, prețurile materialului în sine sunt foarte diferite și într-o gamă largă. Astfel, plăcile PVC sunt de 20-45 RON/m, iar granitul natural poate fi de 580-770 RON/m. Totuși, rețineți că acest tip de lucrări se face rareori separat de montarea ferestrelor sau înlocuirea ferestrelor în timpul renovărilor, așa că de obicei puteți negocia cu executanții pentru prețul total.

    Articol de specialitate 275
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Montaj ferestre?

    Avem 419 executanți pentru domeniul Montaj ferestre:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 419 executanți pentru domeniul Montaj ferestre
    9.6
    0

    DADDY MAGIC DESIGN SRL


    9.5
    0

    RECONAZ.SRL


    9.3
    0

    CESO ACTIV GOLD CONSTRUCT S.R.L.


    9.5
    0

    PIGRAMA AR SOLUTION SRL