Pentru zona
    Funcția principală a jgheaburilor este de a se scurge apa de ploaie de pe acoperiș. Când nu mai este posibil din cauza uzurii, a deteriorării sau din alte motive, jgheaburile trebuie reparate și cel mai adesea înlocuite complet.
    Articol de specialitate 33
    reconstruirea jgheaburilor
    Avem 619 executanți pentru domeniul Jgheaburi si burlane:

    Repararea sau înlocuirea jgheabului?

    Jgheaburile sunt de obicei înlocuite odată cu înlocuirea întregului acoperiș sau a acoperirii. Uneori, însă, este nevoie de înlocuire sau reparație fără legătură cu acoperișul, dacă acestea sunt deteriorate, uzate și inutilizabile. Uneori problema se rezolvă prin revopsirea și repararea acestora. Cu toate acestea, atunci când deteriorarea este mai mare, cum ar fi atunci când apar găuri, jgheaburile trebuie neapărat înlocuite.

    Ce jgheaburi să aleg?

    Atunci când se decide înlocuirea jgheaburilor se alege și materialul din care vor fi realizate. Jgheaburile pot fi realizate din inox, titan sau cupru, iar cel mai adesea sunt din tablă colorată galvanizată. Când jgheaburile sunt din cupru sau titan, sunt ceva mai scumpe, dar ajung și la o durată de viață de peste 70 de ani. Părțile jgheabului din materiale combinate se îmbină prin sudură, astfel încât îmbinările să fie impermeabile.

    Clienții, însă, optează cel mai adesea pentru jgheaburile din tablă galvanizată vopsită sau aluminiu, deoarece acestea sunt ceva mai accesibile. Durata de viață a acestora este mai scurtă și variază între 20 și 30 de ani, iar părțile jgheaburilor pot fi îmbinate prin compuși speciali pe lângă sudare, deoarece acestea trebuie reînnoite de mai multe ori în perioada dată.

    Dimensionarea jgheaburilor

    Montarea jgheaburilor ar trebui lăsată în seama profesioniștilor, tinichigiilor. Ei vă vor oferi cele mai bune sfaturi cu privire la material și dimensiuni. În general, totuși, regula generală este că fiecare metru pătrat de acoperiș reprezintă 1 cm2 de secțiune transversală a jgheabului.

    Controlul jgheaburilor

    Jgheaburile trebuie întreținute în mod regulat; se recomandă să le controlați și să le curățați cel puțin o dată pe an. Dacă în jurul casei este verdeață, în special pomi de foioase, jgheaburile trebuie curățate mai des. La verificarea jgheaburilor, este de asemenea necesar să se controleze etanșeitatea îmbinărilor și să se repare în mod corespunzător.

     Verificarea și montarea jgheaburilor noi

    Verificarea și montarea jgheaburilor noi

    Cât costă jgheaburile? Prețul jgheaburilor depinde de material, diametru, lungime, tip de montare și, bineînțeles, de furnizor. Prețul unui jgheab zincat maro, cu lungimea desfășurată de 28 cm este între 10 RON/ml și 20 RON/ml.

    Cui să încredințați montarea jgheaburilor? Trimiteți o cerere la tinichigii potriviți și evaluați din zona dumneavoastră - gratuit și fără obligații!

    Articol de specialitate 33
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Jgheaburi si burlane?

    Avem 619 executanți pentru domeniul Jgheaburi si burlane:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 619 executanți pentru domeniul Jgheaburi si burlane
    9.2
    1

    TOTAL PROFIL CONSTRUCT S.R.L.


    8.9
    0

    AMETHALIM INTERNATIONAL S.R.L.


    8.9
    0

    OTERMAN-AURA SRL


    8.9
    0

    PROFESIONAL INDUSTRY SRL