Pentru zona

    Pompe de căldură Panasonic - economisiți energie pentru încălzire

    Compania Panasonic este foarte hotărâtă să contribuie la reducerea consumului de energie în fiecare casă. În lunile de iarnă, facturile de energie electrică, adică consumul de energie, de obicei se ridică vertiginos, ceea ce este principala preocupare a multor proprietari de case. Cu pompele de căldură elegante și inteligente care sunt produsele acestei companii, vă veți bucura de economii mai mari și vă veți simți mereu confortabil în casa dvs. Tehnologia ECONAVI detectează automat modificările condițiilor ambientale și optimizează în consecință funcționarea întregului sistem. Tehnologia inverte, pe de altă parte, asigură consumul de energie cât mai mică pentru a menține temperaturile setate. Dacă doriți să economisiți la încălzire și mai mult decât înainte, uitați-vă la aceste sfaturi utile despre cum să reduceți consumul, să economisiți bani și să profitați la maximum de pompa de căldură.
    Articol de specialitate 216
    Pompă căldură Panasonic
    Avem 2038 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    1. Aflați setările pompei dvs. de căldură Panasonic

    Pentru a utiliza în mod optim și a profita la maximum de toate funcțiile și avantajele pe care vi le poate oferi un astfel de sistem în lunile de iarnă, asigură-te că setările de pe telecomandă sunt  la regim „ÎNCĂLZIRE” și că viteza ventilatorului și clapeta sunt setate la „AUTOMAT”  (heating). Acest lucru ajută pompa dvs. de căldură să determine condițiile din cameră și să funcționeze mai eficient. Puteți reduce și mai mult consumul de energie setând pompa de căldură Panasonic la regim  „ECONAVI”.

    Pompe căldură Panasonic modele
    Pompele de căldură Panasonic au o contribuție importantă la reducerea consumului de energie în fiecare casă

    2. Pompele de căldură Panasonic mențin o temperatură constantă a camerei

    Când este o seară rece de iarnă, mulți oameni consideră că este bine  să treacă la funcționarea maximă a pompei de căldură și astfel să încălzească mai repede încăperea. Comutarea între diferite temperaturi înseamnă că pompa de căldură trebuie să funcționeze mai intens și, prin urmare, consumă mai multă energie pentru funcționarea sa. Este mai eficient din punct de vedere energetic să setați sistemul la temperatura dorită, în jur de 21-23°C, apoi să-l lăsați automat, să se mențină constant, pe tot parcursul zilei și nopții.

    Cu toate acestea, dacă la un moment dat trebuie să încălziți rapid o anumită zonă, folosiți butonul „POWER”. Acest lucru va permite pompei dumneavoastră de căldură Panasonic să funcționeze la capacitate maximă timp de maximum 20 de minute, după care va reveni la temperatura normală, adică la modul normal de funcționare.

    Pompe căldură Panasonic instalare
    Panasonic - pompă de căldură pentru clădiri rezidențiale cu recuperare de căldură. Un sistem care oferă economii mari de energie și bani

    3. Folosiți cronometrul pompei dumneavoastră de căldură Panasonic

    Toate pompele de căldură Panasonic sunt echipate cu cronometre care sunt ușor de utilizat și pot fi setate în trei pași simpli. Pentru confort maxim, setați cronometrul astfel încât sistemul să înceapă să se încălzească cu o oră înainte de a vă trezi dimineața și cu o oră înainte de a ajunge acasă de la școală sau de la serviciu după-amiaza. Aceasta înseamnă că locuința dvs. va fi încălzită optim atunci când aveți nevoie de ea și nu veți pierde energie sau bani pe încălzire atunci când nu sunteți acasă.

    Pompe căldură Panasonic amplasarea
    Panasonic  pompe de căldură – unitate interioară

    4. Pe lângă pompa de căldură Panasonic, puteți face multe pentru a economisi

    4.1. Trageți draperiile și dați jos jaluzelele

    Dacă trageți draperiile  sau coborâți seara jaluzelele , veți adăuga „un alt strat” izolației ferestrelor, care va ajuta la reducerea curenților de aer și la menținerea tuturor încăperilor mai calde.

    4.2. Închideţi ușa

    Când încălziți camera de zi sau dormitorul, țineți ușa coridorului închisă până când încăperile sunt complet încălzite. Astfel, pompa de căldură va încălzi încăperile pe care le folosiți cel mai des și unde vă petreceți cel mai mult timpul, asa așa că vă doriți să fie mai calde. 

    4.3. Asigurați întreținerea regulată a pompei de căldură Panasonic

    Încercați să vă obișnuiți să vă curățați filtrele în mod regulat pentru a le menține să funcționeze mai eficient. Filtrul este ușor de curățai și poate fi spălat doar în apă, în baie. Panoul frontal al carcasei dispozitivului este rapid și ușor de îndepărtat cu o singură mișcare. Veți descoperi că întregul sistem funcționează mult mai bine cu un filtru curat și consumă mai puțină energie.

    Verificați cu regularitate  dacă spațiul din jurul unității exterioare este îngrijit și curat. Dacă în apropierea unității exterioare sunt plasate obiecte, plante sau alte obstacole, acestea pot bloca orificiul de evacuare și pot reduce capacitatea acesteia de a disipa eficient căldura, ceea ce înseamnă, la rândul său, o creștere a consumului de energie.

    4.4. Verificați bateriile telecomenzii dvs

    Dacă nu ați folosit pompa de căldură în timpul lunilor de vară, poate că trebuie  să înlocuiți bateriile din telecomandă. Pentru a înlocui bateriile, trageți pur și simplu capacul frontal al telecomenzii.  Capacul frontal glisează înăuntru și în afara complet, astfel încât să puteți accesa cu ușurință bateriile.

     

    Articol de specialitate 216
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pompă de căldură?

    Avem 2038 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 2038 executanți pentru domeniul Pompă de căldură
    8.9
    0

    CRISONA IMPEX SRL


    8.9
    0

    AGORA IMPORT EXPORT SRL


    8.9
    0

    GREEN ART INSTAL SRL-D


    8.9
    0

    DRUINSTALPRO S.R.L