Pentru zona
    Pompa de căldură monobloc este un dispozitiv realizat ca o modernizare și extindere a capacității unei pompe convenționale aer-apă - cel mai bine vândut model din toate tipurile de pompe de căldură. Dacă întrebați, majoritatea vă vor spune că pompele de căldură trebuie să aibă două unități, o unitate interioară și una exterioară, care ocupă mult spațiu și necesită multă muncă. Cel mai nou produs din această clasă, pompele de căldură monobloc sunt de fapt dispozitive hibride multifuncționale (aer-apă) care au toate componentele în aceeași unitate. De asemenea, o puteți numi o pompă de căldură totul într-una.
    Articol de specialitate 291
    Pompa căldură monobloc
    Avem 2034 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    1. Pompe de căldură monobloc - avantaje

    1.1. Economie de spațiu

    Pompa de căldură monobloc economiseste mult spatiu, deoarece pe lângă aparatul compact care încape într-un dulap de dimensiuni medii, este nevoie doar de un rezervor de apă caldă, dacaănu este deja acolo.

    1.2. Un număr mic de elemente

    Monoblocul poate fi conectat direct la rezervorul de apă caldă al clădirii și la sistemul de încălzire (încălzire prin pardoseală).

    1.3. Putere de la 3kW până la 16 kW

    Pompele de căldură monobloc sunt destinate clădirilor și apartamentelor mai mici, dar diapazonul  lor de putere este suficient de mare pentru a satisface nevoile obișnuite ale unei gospodării medii (dimensiunea spațiului și numărul de persoane).

    1.4. Fiabilitate ridicată și eficiență operațională

    Elementele care alcătuiesc pompa de căldură monobloc sunt produse în serie, de fapt în linii de producție din fabrică și deci sunt 100% compatibile între ele. Acest lucru are ca rezultat o funcționare fiabilă și eficiență energetică.

    1.5. Monoblocul poate fi la fel de eficient ca și pompele de căldură aer-apă mai cunoscute

    Așa-numitul coeficient de performanță (COP) este absolut competitiv, temperatura de ieșire a apei atinge 57°C și puteți controla și circulația directă și apa sanitară pentru gospodărie, deoarece pompa de căldură are deja o funcție de răcire încorporată.

    1.6. Soluția ideală pentru renovarea unui apartament la etajele superioare

    Când vine vorba de apartamente de la etajele superioare sau de la mansarda clădirilor cu mai multe etaje, se întâmplă deseori ca noul apartament sa fie foarte greu de conectat la instalatiile existente (distanța, poziția, pătrundere în tavan etc.). De multe ori, chiar și vecinii din clădirile rezidențiale nu se pot pune de acord asupra metodei de încălzire. Pompele de căldură monobloc oferă o soluție la multe probleme de această natură.

    Instalare pompa de caldura monobloc
    Monoblocul economisește mult spațiu pentru că, pe lângă dispozitivul compact care se potrivește într-un dulap de dimensiuni medii, tot ce ai nevoie este un rezervor de apă caldă, dacă nu ai deja unul (foto: Pompă de căldură Kronoterm Versi).

    2. Pompele de căldură monobloc – preț

    Cost mai mic: pompele de căldură monobloc costă cu aproximativ 15-30% mai puțin decât unitățile standard aer-apă din două părți. Prețul mai mic este posibil datorită designului compact și a liniilor și conexiunilor mai scurte realizate din fabrică între elemente.

    3. Pompe de căldură  monobloc - montare

    Montarea este simplă și poate fi făcută de un instalator de apă: montarea nu necesită certificat de instalare a aerului condiționat (ca și pentru utilizarea freonului). Monoblocul are o singură unitate și, prin urmare, nu există conexiune de gaz între unitățile interioare și exterioare ca în cazul pompelor de căldură cu sistem split.

    O puteți amplasa în interior sau în exterior: Primele versiuni ale pompei de căldură monobloc au fost concepute exclusiv pentru instalare în exterior. Dezvoltarea, însă, a dus la noi modele care pot fi încorporate în interior, precum dulapurile dintr-un apartament. Aerul exterior este introdus în dispozitiv printr-o conductă, iar aerul răcit este eliberat prin cealaltă. Conductele sunt realizate astfel încât să  poată fi folosite pentru a pătrunde în anvelopa termică a clădirii (acoperiș sau fațadă).

    4. Tendințe și pompe de căldură monobloc

    Cumpărătorii pompelor de căldură își doresc un produs cu greutatea și dimensiunea cât mai mici, cât mai puține investiții, operare și întreținere și, bineînțeles, un produs care să aibă un impact minim asupra mediului, adică cât mai eficient din punct de vedere energetic și de încredere. pe cat posibil. Pe de altă parte, își doresc, de asemenea, ca produsul să fie cât mai flexibil posibil, adaptat designului interior, stilului și esteticii locuințelor și locuințelor moderne și cu siguranță liniștit.

    Pompele de căldură monobloc urmăresc trendurile. Aparatul compact poate fi amplasat în pod, balcon sau terasă, oriunde în interior, chiar și lângă alte electrocasnice, dacă este necesar, pe perete într-un colț, coridor, sub scări - oriunde există un loc potrivit. Combină trei funcții de lucru: încălzire, răcire spațiu și încălzire cu apă caldă.

    Amplasare pompa caldura monobloc
    Aparatul compact și silențios poate fi amplasat în pod, pe balcon sau terasă, în interior, și chiar lân gă alte aparate electrocasnice (foto: pompa de căldură  Kronoterm Versi)

    5. Puteți obține o subvenție pentru o pompă de căldură monobloc

    Pompa de căldură monobloc, precum și pompa clasică de căldură aer-apă în varianta split, sunt incluse pe  lista produselor pentru care se acordă subvenții. Așa că nu să nu vă fie greu, întrebați autoritățile competente de administrare și autoguvernare și aflați ce documentație este necesară pentru exercitarea unui astfel de drept.

    Articol de specialitate 291
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pompă de căldură?

    Avem 2034 executanți pentru domeniul Pompă de căldură:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 2034 executanți pentru domeniul Pompă de căldură
    8.9
    0

    VENTCLIMA SRL


    8.9
    0

    HUNGARY SOLAR SRL


    8.9
    0

    123 TERMICA EXPERT SRL


    8.9
    0

    PRO EX CON 2004 SRL