Pentru zona
    Ușile glisante din sticlă fac camera optic mai mare și mai luminoasă. Acest tip de ușă poate fi cu un singur canat, cu un singur canat cu o parte fixă sau cu dublu canat. Ușile glisante din sticlă sunt o soluție ideală pentru amenajarea camerei pe zone, de fapt, pentru împărțirea camerei după funcție. Tocmai din acest motiv, sunt cele mai potrivite pentru apartamentele mici, atunci când, de exemplu, este dificil să separați zona de dormit de camera de zi. Vi se pare interesant cum sticla leagă și separă camerele?
    Articol de specialitate 104
    usi glisante sticla
    Avem 149 executanți pentru domeniul Usi glisante:

    1. De ce să alegeți uși glisante din sticlă?

    1.1. Ușile glisante din sticlă sunt ideale pentru spațiile înguste

    Ușile glisante din sticlă sunt o soluție ideală pentru spațiile mici, înghesuite, mai ales acolo unde există puțină iluminare naturală. Pentru că este transparentă, sticla nu blochează trecerea luminii din alte încăperi, iar datorită acesteia, lumina naturală poate fi „introdusă” adânc în locuință. Acolo unde este dificil să se asigure deschiderea completă al canatului clasic, ușile glisante sunt o soluție potrivită pentru împărțirea și închiderea spațiului.

    1.2. Sunt ușor de întreținut

    Deși sticla în sine este relativ dificilă de întreținut, deoarece amprentele degetelor și petele sunt ușor vizibile pe ea, ușile glisante sunt foarte rar realizate din sticlă complet transparentă, netedă. Pentru aceste nevoi, este folosită de obicei sticla mată, pe care nu se văd urme. Astfel de uși glisante din sticlă sunt ideale pentru utilizarea de zi cu zi și întreținerea lor nu este prea solicitantă. Se pot șterge cu o cârpă și un detergent pentru sticlă și vor fi ca noi.

    1.3. Ușile de sticlă permit multe variații

    Ușile glisante din sticlă pot fi ușor adaptate vizual la ideile și dorințele dumneavoastră. Sticla în sine oferă numeroase opțiuni ca materie primă: puteți alege sticlă simplă, transparentă și netedă sau mată, lustruită, călită, granulată, cu gravură, sticlă cu model, sticlă colorată, sticlă cu autocolant și așa mai departe. Aceasta este urmată de oferta de fitinguri, balamale, clanțe de uși, broaște și încuietori. În tot cazul, posibilitățile de combinare sunt nelimitate.

    1.4. Conectarea camerelor

    Una dintre cele mai valoroase caracteristici ale ușilor glisante din sticlă este capacitatea lor de a conecta subtil spațiile interioare, mascând linia unde unul se termină și celălalt începe, mai ales datorită trecerii luminii și refracției strălucirii. În acest se poate lumina o cameră fără fereastră și lumină naturală.

    1.5. Ușile glisante din sticlă sunt foarte sofisticate

    Ușile glisante din sticlă se remarcă incontestabil prin atractivitatea lor estetică. Capacitatea lor de a inunda cu lumină interiorul atrage imediat atenția și creează un spațiu frumos și deschis, care dă o senzație de eleganță și modernitate, permițând în același timp interiorului să arate mai spațios. Sticla în sine este un material curat, sofisticat, care nu își pierde niciodată claritatea, astfel încât ușile glisante din sticlă arată întotdeauna atractive și reflectă prospețime.

    Este foarte important să cumpărați și feroneria adecvată pe lângă ușa glisantă din sticlă, așa va servi scopului mult timp
    Este foarte important să cumpărați și feroneria adecvată pe lângă ușa glisantă din sticlă, așa va servi scopului mult timp

    2. Tipul de sticlă pentru ușile glisante din sticlă

    2.1. Sticla securizată

    Sticla securizată este o alegere excelentă pentru ușile glisante de interior datorită durabilității și siguranței sale. Aceasta este sticla care este tratată termic, ceea ce o face rezistentă la impact și spargere. În comparație cu cea obișnuită, cea securizată este mai rezistentă la impact, are o rezistență mai mare la îndoire și este mai rezistentă la schimbările de temperatură. Dacă se produce o deteriorare, se sparge în fragmente mai mici, contondente, reducând astfel riscul de rănire. Sticla securizată este, de asemenea, mai rezistentă la temperaturi ridicate. De aceea, ușile din sticlă securizată sunt o bază excelentă pentru un continuu joc cu design-ul – în următorul pas fiecare ușă glisantă poate fi prelucrată în diferite moduri - cu modele, vopsele, autocolante, etc - până când se obține aspectul dorit.

    Grosimea minimă a canatului ușii glisante din sticlă este de 8 mm.

    2.2. Sticla laminată pentru ușile glisante din sticlă

    Sticla laminată este foarte asemănătoare structural cu sticla securizată, deoarece are un strat de folie între două plăci de sticlă. Acest strat de folie previne spargerea în bucăți ascuțite precum și împrăștierea lor în toate direcțiile, ceea ce este deosebit de important pentru siguranță în caz de spargere. Sticla laminată oferă, de asemenea, o izolare fonică solidă.

    2.3. Sticlă mată securizată/laminată

    Sticla mată este o alegere excelentă dacă doriți să mențineți un anumit nivel de intimitate, deoarece reduce vizibilitatea. Această sticlă are de obicei o suprafață moale, albă lăptoasă sau mată, care conferă un aspect elegant și în același timp limitează vederea directă spre interior.

    2.4. Sticlă decorativă securizată/laminată

    Dacă vreți să adăugați ușii glisante din sticlă un detaliu artistic, puteți alege sticla decorativă. Aceasta include diferite modele, texturi și variații de culori care adaugă valoare estetică și un aspect unic ușii dumneavoastră.

    Ușile glisante din sticlă oferă suficientă luminozitate chiar și în spațiile interioare fără ferestre
    Ușile glisante din sticlă oferă suficientă luminozitate chiar și în spațiile interioare fără ferestre

    3. Alte componente ale ușilor glisante din sticlă

    3.1. Ghidajele bune sunt esențiale pentru ușile glisante de sticlă bune

    Pe piață, mulți producători de ghidaje pentru uși glisante din sticlă își oferă produsele. Când cumpărați, ar trebui să acordați atenție grosimii profilului și capacității portante a ghidajului. Este necesar să rețineți că ușile glisante din sticlă sunt în mod inerent grele. Prin urmare, ghidajele trebuie să fie suficient de puternice pentru a preveni îndoirea. Ghidajele din aluminiu sunt de cea mai înaltă calitate. Ghidajele sunt de obicei plasate deasupra ușii și fixate pe perete. Se recomandă utilizarea unui mecanism de oprire silențioasă la închiderea ușii.

    3.2. Role pentru uși glisante din sticlă

    Rolele permit ușii glisante din sticlă să se deschidă înainte și înapoi. Producătorii și furnizorii furnizează în general ghidaje cu roți din plastic sau metal fără rulmenți. Rolele se uzează în timpul utilizării, dar se acumulează și praf pe ele, iar după un timp ușa se blochează la mișcare. Prin urmare, ar trebui să acordați atenție calității lor atunci când le cumpărați.

    4. Cât costă ușile glisante din sticlă?

    Ușile glisante pentru încăperi pot fi foarte diferite în ceea ce privește dimensiunea și numărul de canaturi, mecanismul de acționare, materiale și finisaje. Canatul ușii glisante poate fi modificat dacă se dorește, se poate face o deschidere în el sau ceva asemănător, deși orice modificare ulterioară presupune un cost mai mare. Prețurile acestor uși încep de la 720 RON în sus, fără montare. Aceasta înseamnă că prețul unei uși glisante din sticlă de cameră cu șine, feronerie și montaj ar fi de aproximativ între 1.000 și 2.000 RON.

    Dacă decideți să montați uși glisante din sticlă, cel mai bine ar fi ca aceste lucrări să fie executate de un geamgiu cu experiență. Pe site-ul nostru veți găsi firmele și meșterii cu care cooperăm și care vor răspunde rapid la cererea dumneavoastră cu ofertele lor.

    Articol de specialitate 104
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Usi glisante?

    Avem 149 executanți pentru domeniul Usi glisante:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 149 executanți pentru domeniul Usi glisante
    8.9
    0

    TERMO CONSTRUCT PARTENER SRL


    8.9
    0

    INDUSTRIAL PROTEHNO SRL


    8.9
    0

    TC CONSTRUCT SRL


    8.7
    0

    KARLAN BUSINESS SOLUTION SRL