Pentru zona
    Camera de zi este considerată, pe lângă bucătărie, spațiul central pentru membrii familiei. Tendințele moderne de decorare merg mână în mână cu acest punct de vedere, deoarece acum camera de zi este în mare parte combinată cu sufrageria și bucătăria într-o unitate arhitecturală, fără pereți despărțitori inutili. Acest lucru creează un spațiu unic cu mai multe părți tematice. De aici și necesitatea armonizării reciproce a mobilierului, astfel încât mobilierul din interior să corespundă încăperilor armonizate. Deci, care sunt elementele esențiale pentru sufragerie?
    Articol de specialitate 317
    mobila sufragerie
    Avem 214 executanți pentru domeniul Mobilă living:

    Ce este inclus în mobilierul de bază pentru sufragerie?

    Mobilierul de bază pentru camera de zi include suporturi TV, măsuțe de cafea, sertare și comode, vitrine, biblioteci și diverse rafturi de perete. Un element indispensabil al oricărei camere de zi este cu siguranță un set de canapele, dar este considerat decor, parte a mobilierului. Cu toate acestea, pentru oameni, seturile de canapele sunt in general elementul cheie al primei impresii care are cea mai mare influenta asupra aspectului intregii incaperi. Prin urmare, alegerea trebuie analizată și gândită cu atenție.

    Dulapuri TV

    Elementele pentru televizor și alte dispozitive video și stereo sunt încă, de obicei, numite rafturi și sunt încă o piesă de mobilier indispensabilă în camera de zi. Odată cu dezvoltarea noilor tehnologii, televizoarele și-au schimbat funcțiile și rolul, dar nu și locul central în fiecare casă. De aceea este necesar ca raftul să aibă o formă elegantă și să atragă atenția asupra lui. Raftul constă de obicei din raftul superior sau central pe care este amplasat televizorul și pereții despărțitori sau rafturile din jur destinate altor dispozitive și decorațiuni mai mici.

    Măsuţă pentru cafea

    O măsuță pentru cafea este o piesă de mobilier care, cumva, merge întotdeauna cu un set de scaune. Servește ca element de depozitare și ca decor. Aleasă cu grijă, măsuța pentru  cafea poate fi un detaliu care va da un timbru întregii încăperi. Dacă liniile drepte și tendințele minimaliste sunt cele mai importante pentru celelalte piese din sufragerie, atunci cel mai bine ar fi ca măsuța de cafea să aibă o formă cât mai liberă, adică să fie în contrast cu orice altceva.

    Masa cafea
    Măsuța designer pentru cafea, unicat

    Sertare și comode

    Sertarele si comodele sunt piese de mobilier la îndemână în living, destinate inițial depozitării și păstrării lucrurilor pentru care nu avem loc în alte încăperi. Indiferent pentru ce sunt, încearcă să se potrivească cu stilul și estetica elementelor învecinate.

    Vitrine

    Se poate spune că vitrina este un element mai vechi în living, iar trăsăturile  sale cele mai caracteristice sunt rafturile și ușile din sticlă. O vitrină este de fapt un element expozițional în care sunt așezate obiecte de valoare din cele mai diferite tipuri - de la lucruri prețioase și decorațiuni până la obiecte de colecție. De obicei, dețin colecții de vinuri, servicii de luat masa, cafea sau ceai și cristal. Vitrinele cu iluminare incorporată lasă o impresie deosebită.

    Biblioteci, rafturi

    Bibliotecile și rafturile de tot felul sunt așa-numite. părți opționale ale sufrageriei. Dacă va exista sau nu, și sub ce formă, depinde în primul rând de dorințele și dorințele gospodăriei, dar și de spațiul disponibil. Dacă ești un iubitor de carte, o bibliotecă mică sau mare, sub formă de dulap sau rafturi conectate și deschise, va fi cu siguranță preferata ta.

    Rafturi de perete

    La fel ca bibliotecile, rafturile de pe perete nu sunt o piesă de mobilier obligatorie în sufragerie. Totuși, dacă nu există suficient spațiu pentru un sertar sau comodă, acesta poate fi pentru rafturi, așa că poți rezolva problema depozitării cu ele. Punctul slab al raftului este că sunt complet expuse și, prin urmare, necesită ștergere de praf mai frecventă.

    Dacă decideți să amenajați camera de zi, pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și experți și furnizori și producători cu care cooperăm și care vă vor răspunde solicitării cu o ofertă adecvată. Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

     

     

     

    Articol de specialitate 317
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă living?

    Avem 214 executanți pentru domeniul Mobilă living:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 214 executanți pentru domeniul Mobilă living
    8.9
    0

    EGREGOR DESIGN SRL-D


    8.9
    1

    GABI - MAR - MOB SCO SRL


    8.9
    0

    ŞULEA P. CRISTIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ


    8.9
    0

    A.C.A. S.R.L.

    38