Pentru zona

    Idei pentru holuri moderne: cum să decorați holul cu câteva trucuri?

    Intrările, holurile și coridoarele sunt acele părți ale casei în care de obicei nu stăm, dar totuși le folosim în fiecare zi. Deoarece este de obicei un spațiu mai mic, amenajarea planificată este cheia. Știți și singur - întotdeauna sunt prea multe lucruri și niciodată suficient spațiu în dulap. Am făcut câteva cercetări și iată câteva trucuri simple care pot contribui foarte mult la funcționalitatea și organizarea unui hol modern.
    Articol de specialitate 492
    intrare casa
    Avem 3831 executanți pentru domeniul Renovare casă:

    Un dulap pe colț pentru hol vă poate salva de bătaie de cap

    Holurile de intrare moderne, adică anticamerele, sunt de obicei mai mici, dacă nu chiar înghesuite - și pe bună dreptate, deoarece nimeni nu vrea - și nu este nevoie de asta - să lase mai mult spațiu decât este necesar pentru încăperile auxiliare. O soluție excelentă pentru holurile mici realizate la comandă ar fi un dulap de colț cu o parte încasată care mărește optic spațiul, deoarece volumul piesei nu este plin de la podea la tavan. Decupajul din dulap poate fi folosit ca bancă sau suprafață de depozitare, ceea ce rezolvă și o altă problemă a holurilor sau holurilor mici: de obicei este posibil să amplasați doar o singură piesă de mobilier, dar nu și un scaun pentru pantofi sau o comodă cu rafturi. . Dulapurile de colț pentru hol prezentate în fotografiile din stânga și din dreapta rezolvă cu succes toate aceste probleme. Croiala poate fi de aceeași culoare și finisaj ca fețele dulapului sau accentuată cu alt material.

    Dulap hol
    Decupajul de pe dulapul de colț din stânga este de aceeași culoare cu fronturile, în timp ce cel din dreapta este acoperit cu furnir de lemn și acționează ca un accent de design (sursă: pinterest.com)

    Nu puteți avea niciodată prea multe coșuri

    O bună organizare a spațiului de depozitare este deosebit de importantă în holurile sau holurile mai mici. În acest fel, veți putea pune cu grijă toate lucrurile dvs. la locul lor, iar spațiul va arăta îngrijit și curat. Deoarece sertarele sunt scumpe, o alternativă bună sunt coșurile din răchită sau pânză, care sunt ușoare și destul de elegante. Căldura și textura răchitei sau textilelor vor însufleți spațiul și vor îndeplini două funcții în același timp: utilă și estetică.

    Detalii anticamera
    Coșuri țesute sau textile aduc naturalețe și căldură spațiului (sursa: pinterest.com)

    Banca de hol: un element care este adesea subestimat

    Oricât de înghesuit ar fi holul, merită o bancă, chiar și una minimalistă. În detrimentul reducerii spațiului, banca poate fi amplasată și pe un hol sau pe hol mic, deși o astfel de soluție are și avantajele și dezavantajele sale în ceea ce privește organizarea spațială. Un mare avantaj este că există un scaun pentru îmbrăcare și decolare, deși acesta ocupă spațiu de depozitare. Puteți face singur banca dintr-o bucată de PAL sau placaj, așa cum se vede în fotografii.

    Banca hol
    Cu niște cunoștințe anterioare, puteți face singur banca (sursa: pinterest.com)

    Covoare în holurile moderne

    Datorită dimensiunilor sale, mai precis, formei sale de obicei înguste și lungi – holul reprezintă o provocare spațială deosebită. Nu poate fi însuflețit cu o piesă de mobilier de sine stătătoare, pentru că asta l-ar diminua și mai mult. Pe de altă parte, nu este recomandat să vopsiți pereții cu culori diferite, deoarece totul va apărea imediat și mai înghesuit. O soluție excelentă pentru decorarea unui hol sau a unui hol îngust și lung este un covor colorat.

    Covoare hol

    Covoarele orientale arată excelent  în holurile minimaliste (sursa: pinterest.com)

    Mobilier de hol: o nișă în peretele intrărilor moderne

    Dacă planul apartamentului o permite, cea mai elegantă soluție spațială este o nișă construită la nivelul peretelui. Un dulap încorporat, personalizat sau rafturi conectate nu vor ocupa spațiu. Dacă construiți o casă nouă, puteți oferi un dulap încorporat în hol sau în holul de la intrare, dar acest lucru nu este adesea posibil în clădirile existente. În astfel de cazuri, merită să verificați dacă peretele portant este eventual umplut cu material neportant - în apartamentele din orașul vechi, de exemplu, pasajele originale dintre camere erau adesea închise doar cu cărămizi. O astfel de cărămidă nu este nici portantă, nici necesară din punct de vedere static, așa că poate fi dezactivată și un dulap instalat în locul ei.

    Antreu
    Un hol de intrare cu rafturi conectate încorporate este una dintre cele mai bune soluții spațiale de acest tip (sursa: pinterest.com)

    Plăci colorate pentru hol/hol de intrare - da sau nu?

    Poate vă gândiți cum ar fi posibil să reamenajați o parte din apartament sau casă vopsind pereții sau decovând cu diverse accesorii, dar, veți recunoaște, podeaua abia vi-a trecut prin minte. Și tocmai podeaua este un element al spațiului de locuit care oferă și numeroase opțiuni în timpul remodelării: poți folosi plăci ceramice sau te poți juca cu instalarea parchetului, iar potecile sunt întotdeauna o considerație. Exemplele prezentate în fotografie sunt combinații complete și armonioase de culori, desene, modele și motive.

    În fotografia din stânga, parchetul tipic din lemn trece treptat în nuanțe albastru-alb, în ​​armonie cu pereții albi și tavanul albastru închis precum și cu ușa de la intrare. Rezultatul este un întreg jucăuș și plin de viață. Abordarea designului din fotografia din dreapta este puțin mai restrânsă: mobilier neutru în albastru deschis completat de plăci ceramice pentru hol, în două modele alternante.

    Hol modern
    Suprafețele de podea cu o anumită structură și textură pot reîmprospăta instantaneu întreaga intrare
    (sursa: pinterest.com)

    Umerașe sau tapetări în hol... Când mai mult este mai bine

    Cea mai simplă soluție pentru un hol de intrare sau hol de intrare funcțional sunt suporturile, umerașele sau agățăturile de perete. Din păcate, nu întotdeauna este loc pentru ele. În acest caz, suporturile sunt o alternativă bună. Nu puteți avea niciodată prea multe dintre acestea și vă sunt deosebit de utile în timpul vizitelor, când găzduiți un număr mare de persoane. Cârligelede suspendare nu trebuie doar să fie funcționale; designul și culoarea lor pot fi armonizate cu alte elemente din cameră, iar forma lor poate simboliza stilul tău de viață. De exemplu, suporturile din fotografia din dreapta jos reprezintă un contrast excelent cu peretele gri închis și cu forma lor mică de casă amintesc de valoarea principală a fiecărei persoane - casa.

    Cuier hol
    Cuierele, umerașele sau suporturile sunt o parte esențială a oricărei căi de intrare moderne
    (sursa: pinterest.com)

    Albul nu este doar mai luminos, ci și mai mare

    Prima regulă pe care trebuie să o urmați atunci când planificați decorarea holurilor înghesuite sau a holurilor de intrare mai mici este să evitați cu orice preț culorile închise. Ideale sunt nuanțele de alb, gri deschis și bej care măresc optic orice spațiu, în timp ce cele închise îl micșorează. Asta nu înseamnă că totul trebuie să fie alb steril; nuanțele deschise pot fi combinate în anumite locuri cu accente mai întunecate și mai expresive, pentru că uite cât de bine funcționează holul de la intrare în fotografia din stânga jos, unde pereții albi și mobilierul sunt combinate cu ușile de față și parchetul gri închis, în timp ce holul din partea de jos. colțul din dreapta este conceput ca o combinație armonioasă de alb și gri deschis cu lemn natural.

    Hol de intrare
    Culorile deschide măresc întotdeauna optic (sursă: pinterest.com)
    Articol de specialitate 492
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Renovare casă?

    Avem 3831 executanți pentru domeniul Renovare casă:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3831 executanți pentru domeniul Renovare casă
    8.9
    0

    EUROAMCON SRL


    8.9
    0

    IMOROMARKET SRL


    8.9
    0

    S & A MARA BAU S.R.L.


    8.9
    0

    RZV FAIR CONSTRUCT SRL