Pentru zona
    Gardurile din fier forjat sunt printre cele mai vechi, dar si cele mai frumoase tipuri de garduri. Valoarea lor este pe cât de utilă, pe atât de estetică – înfrumusețează orice loc unde se găsesc – terasă, balcon, scară, curte sau grădină. Mai mult, mai ales ca garduri de grădină, au si un mare rol protector, deoarece sunt mai puternice, mai rezistente și mai durabile. În acest articol, ne vom ocupa cu ceea ce trebuie să știți despre construcție, instalare și prețuri.
    Articol de specialitate 353
    Garduri fier forjat
    Avem 334 executanți pentru domeniul Gard, porti fier forjat:

    1. CONFECȚIONAREA UN GARD DIN FIER FORJAT

    Gardul din fier forjat este realizat din oțel galvanizat la cald de înaltă calitate, care este vopsit cu pulbere la sfârșitul procesului. Fiecare gard este compus din elemente individuale, adică panouri forjate realizate după măsurătorile luate la locul unde va fi montat gardul. În ceea ce privește modelele și culorile, veți putea alege dintre diferite tipuri și variante, cu luciu mai mare sau mai mic și în stiluri moderne sau vechi.

    Gardurile din fier forjat sunt realizate cel mai adesea din tije de oțel de dimensiuni standard: 12x12 mm, 14x14 mm sau 16x16 mm, deși pot fi diferite la cererea clientului. Gardurile pot primi valoare estetică prin diverse ornamente sau detalii forjate, care pot fi, de asemenea, tipice sau realizate manual. Oricum ar fi, toate elementele sunt în sfârșit galvanizate la cald și vopsite cu pulbere. Gardul poate fi montat pe stâlpi din oțel și galvanizat la cald, precum și pe suporturi din beton turnat. O altă opțiune pentru instalarea unui gard forjat este montarea acestuia peste scarp.

    3 pași de realizare a unui gard forjat

    Gardurile din fier forjat sunt realizate de obicei în trei etape: fabricarea și modelarea elementelor forjate, galvanizarea la cald și acoperirea cu pulbere. Metoda de operare și prelucrare a pieselor individuale depinde în mare măsură de dorințele clientului și de măsurile luate. Când forjarea este terminată și piesele sunt modelate, urmează placarea cu zinc. printr-un proces la cald, care protejează oțelul de coroziune și îl întărește astfel încât să devină cât mai rezistent la condițiile mediului exterior. În sfârșit, există vopsirea cu pulbere - acest proces are loc într-o cameră în care, la o temperatură de aproximativ 200°C, elementele sunt pulverizate cu pulbere care simultan se topește și aderă la oțelul zincat. Oțelul vopsit cu pulbere este strălucitor și complet protejat de influențele atmosferice, mecanice și chimice ale mediului extern și, astfel, garantează o viață lungă.

    Sfaturi de specialitate de la MARPOP MIX MONTAJ SRL 

     Din punctul dumneavoastră de vedere, de ce sunt gardurile din fier forjat cea mai bună alegere? 

    Gardurile și porțle din fier și fier forjat sunt mai de calitate superioară, au reziztență la schimbările climatice și șocuri mecanice, pot fi modelate în diverse moduri datorită proprietăților materialului, sunt mai scumpe, întradevăr, dar investiția merită în timp.

    Ce sfaturi puteți oferi pentru întreținerea gardurilor și porților din fier forjat?

    Ca întreținere nu prea putem face nimic dacă sunt vopsite în câmp electrostatic, deoarece acest tratament oferă rezistență în timp. 

    Pentru ce alte produse și servicii vi se pot adresa utilizatorii platformei Daibau?

    Utilizatorii platformei Daibau ni se pot adresa  pentru orice produs care se poate realiza din fier si fier forjat - garduri, porți, panouri, etc. Vă asigurăm că fiecare produs este unic, fiind realizat, în mare parte, manual. 

    Popescu Marian, MARPOP MIX MONTAJ SRL 

    2. UTILIZAREA GARDULUI FORJAT

    Gardurile din fier forjat sunt potrivite practic pentru toate elementele arhitecturale din interior și exterior. Poate fi o scară interioară, o galerie sau un balcon, iar fiecare dintre ele va arăta mai luxos, mai elegant și mai impresionant la prima vedere. Dacă folosiți un gard forjat pentru a vă închide curtea sau grădina, cu siguranță le va adăuga un efect izbitor. În acest rol, gardul forjat poate fi îmbogățit cu o poartă de lux, iar sub formă de panouri individuale, poate fi folosit și pentru protecția antiefracție a ferestrelor.

    Orice elemente alegeți pentru gardul dumneavoastră, modern sau rustic, cu sau fără ornamente și diverse accesorii, precum cele din fontă, toate pot fi vopsite cu numeroase nuanțe din paleta RAL, care are chiar și culori care le vor patinași să le ofere un aspect rustic. Desigur, există întotdeauna opțiunea de a opta pentru o comandă unică bazată pe propriul design conceptual.

    3. PREȚURI GARDURI FORJATE

    Prețul unui gard forjat depinde în primul rând de lungimea și tipul acestuia, de complexitatea instalației, de număr ul de eventuale elemente suplimentare sau ornamente, dar și de furnizorul cu care încheiați o înțelegere.

    Prețul unui gard din fier forjat pe m2, cu bare și ornamente, inclusiv procurarea și montajul materialului, variază între 120 și 180 EURO/m.

    Gard fier forjat perforat
    Panouri perforate de gard din fier forjat plasate între stâlpii de beton
    Balustrada fier forjat
    Balustrada artistică din fier forjat face scara foarte elegantă
    Gard fier forjat balcon
    Gardurile din fier forjat arată excelent și pe balcoane
    Articol de specialitate 353
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Gard, porti fier forjat?

    Avem 334 executanți pentru domeniul Gard, porti fier forjat:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 334 executanți pentru domeniul Gard, porti fier forjat
    8.9
    0

    R.G. DESIGN SRL


    8.9
    0

    FIER FORJAT NEAMŢ SRL


    8.9
    0

    ATD SYSTEM SRL


    8.9
    0

    NINADEL METAL CONSTRUCT SRL