Pentru zona

    Fier forjat – de ce să-l alegeți pentru mobilierul de grădină?

    Fierul forjat poate fi văzut în vechile clădiri istorice - a fost folosit de secole pentru realizarea porților, gardurilor, mobilierului și obiectelor decorative, atât în interior, cât și în exterior. Datorită proprietăților tehnice bune, fierul forjat este o alegere comună pentru realizarea mobilierului de grădină. În continuare vă răspundem la întrebarea - care sunt avantajele mobilierului de grădină din fier forjat?
    Articol de specialitate 427
    mobilier gradina fier forjat
    Avem 334 executanți pentru domeniul Gard, porti fier forjat:

    Odinioară a împodobit palatele regale și era un privilegiu rezervat doar celor bogați. Astăzi, însă, fierul forjat este un detaliu indispensabil în casele multora. În orice formă, reprezintă un hit și o investiție rentabilă, mai ales când vine vorba despre mobilierul de grădină.

    Fier forjat - durată lungă de viață

    Utilizarea fierului forjat este larg răspândită astăzi, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere durata de viață lungă a acestuia. Mobilierul de grădină din fier forjat este rezistent, datorită calității și stabilității sale se transmite în familii din generație în generație - poate reprezenta un fel de decor în curte decenii la rând. Chiar și după un deceniu de la cumpărare, cu o protecție adecvată, mobilierul de grădină din fier forjat va arăta ca și cum ar fi fost executat și livrat recent.

    Fier forjat - rezistență bună la intemperii

    Cu ajutorul straturilor de protecție, fierul forjat este protejat de condițiile meteorologice nefavorabile. Pe lângă rezistența la condițiile atmosferice, cu ajutorul finisajului, mobilierul de grădină din fier forjat devine rezistent la rugină - inamicul numărul unu al mobilierului din metal. Datorită acestor caracteristici, mobilierul de grădină din fier forjat devine o investiție profitabilă pe termen lung.

    Fier forjat

    Fier forjat - un material stabil și greu

    Desigur vă este cunoscută situația - din cauza vântului puternic, mobilierul de grădină al dumneavoastră „zboară” prin toată curtea și trebuie să îl puneți la un loc sigur în prealabil. Nu este cazul mobilierului de grădină din fier forjat.

    Fierul forjat este stabil datorită greutății sale, iar în caz de vânturi puternice mobilierul din acest material nu se răstoarnă. Din același motiv, înainte de cumpărarea mobilierului de grădină din fier forjat, ar trebui să vă gândiți bine unde îl veți așeza în curte - deplasarea lui ulterioară este foarte dificilă.

    Sfaturi de specialitate de la METALURGICA MOLDOVA SRL

    Care sunt categoriile de produse pe care le realizați cu echipa dumneavoastră?

    Categoriile de produse pe care le realizează firma noastră sunt:
    - porți și garduri din fier forjat/inox/wpc
    - balustrade din fier forjat/inox
    - copertine/marchize din fier forjat
    - grilaje metalice 
    - garduțuri de împrejmuire pentru morminte
    - mobilier din fier forjat
    - mânere din inox și fier pentru capacele de cavou
    De asemenea, dispunem și de o secție de turnătorie neferoase, unde producem piese de schimb pentru utilaje cum ar fi:
    - piese din bronz, alamă, zinc, aluminiu și fontă

    Ce durată de viață au produsele din fier forjat și de ce factori depinde aceasta?

    Realizăm produse premium cu materiale de calitate. Acestea sunt vopsite în câmp electrostatic, metodă ce conferă o rezistență mai mare la intemperii, ploi, praf, murdărie. În ceea ce privește durata de viață, putem garanta că acestea rezistă zeci de ani.

    De ce sunt populare produsele din fier forjat?

    Fierul forjat a intrat, treptat, treptat, în designul interior și exterior, existând din ce in ce mai mulți adepți ai acestui material. Majoritate celor care utilizează fierul forjat se declară mulțumiti de calitatea acestuia și nu numai. Produsele din fier forjat au multiple avantaje, care conving încă de la prima utilizare:
    - avantajul major al fierului forjat constă în durabilitatea și menținerea sa în timp.
    - fierul forjat este un material rezistent, chiar și la factorii climatologici, ceea ce-l face să ocupe primul loc în preferințele celor care caută cele mai avantajoase soluții de amenajări exterioare.
    - fierul forjat conferă eleganță, piesele de mobilier din fier forjat fiind primele care ies in evidență, fie că vorbim despre un spațiu interior sau de unul exterior                                                                                                          - fierul forjat te ajută sa obții un design interior unic și plin de șarm. Eleganța pe care o degajă produsele din fier forjat atinge superlativul. 

    Ce garanție oferiți pentru lucrările dumneavoastră?

    Oferim certificat de calitate și garanție în ceea ce privește vopseaua(3 ani) și confecția metalică (10 ani).

    Ce alte produse din metal realizați în cadrul atelierului dumneavoastră?

    În cadrul atelierului nostru putem executa și zdrobitoare pentru struguri/teascuri.
                          

    Dl.Iorga Corneliu, Director de producție la METALURGICA MOLDOVA SRL

    Fier forjat - întreținere minimă

    Mobilierul de grădină din fier forjat este foarte ușor de întreținut. Este suficient să-l ștergeți o dată pe lună cu o cârpă umedă și un detergent slab pentru îndepărtarea murdăriei. Este deci o alegere ideală pentru toți aceia care au puțin timp liber.

    După cum am menționat, mobilierul de grădină din fier forjat este tratat cu acoperiri de finisare, iar pentru o durabilitate și mai bună este suficient să îl acoperiți o dată pe an cu un strat de ceară specială pe care o găsiți în magazinele cu vopsele și lacuri.

    Fier forjat - stil atemporal

    Mobilierul de grădină din fier forjat nu s-a demodat de secole, înnobilând spațiul în care se află. Oferă fiecărei curți o notă de eleganță și rafinament. Deși acest tip de mobilier contribuie la un aspect vintage, romantic – gândiți-vă doar la terasele micilor bistrouri pariziene și la mobilierul de grădină din fier forjat al acestora, el îndeplinește și cerințele designului exterior contemporan.

    Fier forjat lemn
    Fierul forjat are un alt avantaj - se potrivește ușor cu alte materiale.

    Fier forjat – utilizare pe scară largă

    Pe lângă băncile, mesele și scaunele de grădină, există și alte produse din fier forjat care vor completa aspectul curții dumneavoastră. Acestea sunt suporturile pentru ghivecele de flori, suporturile pentru lumânări aromate, cărți și reviste preferate și alte suporturi care sunt folosite în diferite scopuri.

    Articol de specialitate 427
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Gard, porti fier forjat?

    Avem 334 executanți pentru domeniul Gard, porti fier forjat:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 334 executanți pentru domeniul Gard, porti fier forjat
    8.9
    0

    FABRICA FIER FORJAT UNICAT SRL


    8.9
    0

    CHIRANUS TEMENA S.R.L.


    8.9
    0

    VIO CONF FIER FORJAT SRL


    8.9
    0

    FEROSTIL ART SRL