Pentru zona

    Cum să înfrumusețezi o casă ieftin - mici trucuri ale designerilor de interior

    Vreți o împrospătare de primăvară? Se pare că nu există o modalitate mai bună de a vă oferi un nou început decât să vă reamenajați casa cu multă dragoste și stil. Înainte de a începe să creați un colaj de dispoziție și să căutați fotografii ambientale inspiraționale în reviste și online, este important să vă concentrați asupra bugetului dvs. Dacă sunteți unul dintre cei care cred că zicala „cât dai atâta face” este adevărată, mai gândiți-vă! Iată câteva sfaturi și trucuri folosite de designerii de interior de top pentru o reîmprospătare a spațiului de calitate și la prețuri accesibile, care vă va impresiona și vă va inspira.
    Articol de specialitate 325
    Aranjament interior
    Avem 2328 executanți pentru domeniul Design interior:

     

    Flori uscate și fotografii vechi

    Un buchet de flori proaspete poate anima instantaneu un spațiu, dar, din păcate, se estompează și se ofilește rapid. Pentru a evita cheltuielile de a cumpăra flori proaspete tăiate în fiecare săptămână, puteți economisi optând pentru aranjamente cu flori uscate. O strategie eficientă și atractivă pentru a decora pereții și rafturile în casa dvs. este, de asemenea, vechi, mai exact, fotografii alb-negru în cadre frumoase și neobișnuite. Combinați fotografiile cu piese moderne pentru un efect eclectic echilibrat.

    Aranjament flori uscate
    Aranjament flori uscate
    Rame lemn
    Ramă de fier: suplliment Zara Home

    Mobilier din materiale naturale nevopsite și diferite texturi

    Combinația de piese de mobilier cu nuanțe neutre și texturi diferite este un truc care face camerele să pară interesante și diverse, obținând în același timp efectul unui spațiu unic, ordonat. În plus, mobilierul și accesoriile nu trebuie să fie noi-nouțe. Obiecte și piese de mobilier găsite din centrul de reutilizare, suveniruri personale sau, de exemplu, textile vintage așezate la picioarele patului sau pe spătarul unui scaun, adaugă un caracter unic și o notă personală.

    Măsuță
    Măsuță ajutătoare: Roost
    Textile etno vintage
    Vintidž-etno tekstil; Etsy

    Cumpărăturile online sunt o ocazie excelentă

    Pentru vânătorii de chilipiruri, recomandăm să caute pe internet. Piețele de vechituri, Etsy, Instagram, site-urile de licitații de mobilă și multe alte magazine online oferă o gamă largă de mobilier de epocă din diferite perioade precum și nou la prețuri foarte accesibile. Folosiți  hashtag-ul!

    Lampă de masă
    Veioză: All modern
    Scaun
    Staun Mosquitto; Rex Kralj-Bilha

    Adăugați straturi

    Dacă doriți să obțineți efectul de decorațiuni interioare profesionale și un nivel estetic mai ridicat, va necesita un pic mai mult efort sub forma adăugării de texturi și materiale. Nu puteți rămâne doar la culori și piese de bază - un sentiment de lux necesită stratificare. Includeți accente în ambianță sub formă de perne decorative, tapițerie/huse textile și diverse obiecte decorative, oglinzi, lămpi, tăvi, vaze... Numai așa veți obține un aspect luxos al locuinței fără a cheltui prea mult.

    Stil tradițional
    Un sentiment de lux necesită mai multe straturi; Zara Home

    Afară/înăuntru

    Confortul și relaxarea în spațiu sunt rezultatul unei amenajaări atente. Dacă doriți o atmosferă liniștitoare, luxoasă, conectați interiorul cu exteriorul. Lăsând aer proaspăt și natură să intre în spațiu nu vă va costa absolut nimic. Desigur, ferestrele mari și alte deschideri cu vedere la împrejurimile imediate ajută foarte mult, deși indiciu în sine, prin introducerea de culori și plante din mediul înconjurător, nu este mai puțin o soluție de dorit. Un alt sfat este să condimentați interiorul cu materiale, mobilier și accesorii realizate pentru exterior și invers.

    Leagăn.jpg
    Leagăn; Serena&Lilly

    Lemnul este durabil și frumos

    Alegerea materialelor durabile este o altă cheie a succesului. După cum v-ați putea aștepta, suprafețele și dispozitivele din casa dvs. se uzează și se deteriorează în timp. Mobilierul din lemn masiv este rezistent și va dura foarte mult timp. Desigur, datorită calității și popularității va fi mai scump, dar de multe ori puteți găsi comori ascunse în magazinele de mobilă second-hand și licitațiile online.

    Scăunele din lemn
    Scăunele din lemn; Etsy

    Alegeți piese multifuncționale

    Nu cumpărați produse ieftine doar pentru că sunt ieftine. De asemenea, încercați să luați unele pe care le puteți folosi în diferite scopuri. Produsele cu care vă puteți juca și să creați sau să asamblați elemente și machete noi sunt adevăratul drum.  De exemplu, aranjați mai multe lumânări mici într-un decor de masă mai mare și mai izbitor sau cumpărați o lumânare parfumată într-un borcan frumos pe care îl puteți folosi ca o cutie de depozitare decorativă atunci când lumânarea se stinge sau poate ca borcan pentru creioane sau periuțe de dinți.

    Lumânare parfumată
    Lumânări parfumate; H&M Acasă

    Fiți voi înșiși

    Nu uitați să dați spațiului o notă personală! Copiind ideile designerilor de interior și stiliștilor, nu vă veți face o favoare - poate spațiul va arăta ca dintr-o revistă, dar fără o „atingere personală a mâinii” nu va fi casa dvs., doar locul dvs. neprețuit, departe de toată lumea. Numai așa vei da fiecărei camere un sens unic și o vei face specială. Un parfum de semnătură, de exemplu, este o modalitate ușoară de a-ți exprima sinele unic și de a adăuga o notă de lux unui spațiu.

    Mirosuri pentru casă
    Parfumuri pentru casă; Byredo – IKEA

    Punctul pe I

    Spațiul nu va părea niciodată complet fără un decor fin și opere de artă care adaugă unicitate și intriga. Din fericire, o mare varietate de opere de artă sunt acum disponibile oamenilor „obișnuiți” prin licitații și licitații online.

    Opere de artă
    Joan Miro_La metamorphose, litografie; Catawiki

     

     

    Articol de specialitate 325
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Design interior?

    Avem 2328 executanți pentru domeniul Design interior:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 2328 executanți pentru domeniul Design interior
    8.9
    0

    DEROM TOTAL SRL


    8.9
    0

    GRN STUDIO DESIGN SRL


    8.9
    0

    START TEHNOLOGIC CONSULT SRL


    8.9
    0

    RALBI DEVELOPMENT SRL