Pentru zona

    Beton amprentat

    Articolul a fost citit chiar de 2033+ utilizatori
    Arată ca marmură sau piatră adevărată ... și nu este. Probabil ați auzit de beton amprentat. Betonul amprentat este un strat simplu, dar frumos și redus pentru amenajarea curții. Dacă nu doriți pavarea, nu vă place asfaltarea, plăcile obișnuite din beton sunt neinteresante, monotone și uniforme, așa că ați prefera altceva, dar nu prea scump, betonul amprentat este un material recunoscător și un înlocuitor care merită.
    Articol de specialitate 2033
    beton amprentat
    Avem 1064 executanți pentru domeniul Beton amprentat:

    1. Utilizarea betonului amprentat

    Betonului amprentat este utilizată pe scară largă în amenajarea căilor și curților mai puțin solicitante. Este, de asemenea, o soluție ideală pentru zone mai mari, cum ar fi parcările, terasele și piscinele. Datorită aspectului estetic perfect și a proprietăților statice bune, betonul imprimat este potrivit și pentru trafic. În orice caz, executantul trebuie informat în prealabil cu privire la destinația zonei. Acest lucru este foarte important pentru a cunoaște ce caracteristici ar trebui să aibă betonul finit și, prin urmare, să fie pregătit amestecul de componente.

    2. Executarea betonului amprentat

    Betonul amprentat este un produs folosit de zeci de ani. Într-o bază de beton proaspăt, pre-vopsită, prin apăsarea modelelor speciale din poliuretan, o curte simplă, monotonă se transformă într-o suprafață diversă și jucăușă. Betonul amprentat poate fi de orice culoare, model, structură sau textură; se poate face ca să pară ca acoperiri de pardoseală clasice, exterioare, precum cuburi de granit, piatră zdrobită, cărămizi, scânduri. Unele versiuni ale betonului amprentat arată ca turnate și monolitice, deoarece pot fi lăsate fără îmbinări vizibile, adică rosturi, astfel încât modelul selectat să rămână neîntrerupt. Rosturile, de fapt, dilatările, sunt absolut necesare pentru suprafețe mai mari, pentru a preveni crăparea și decojirea. Acestea pot fi presate după dorință, cu benzi de injecție sau realizate ulterior, prin gravarea în placa de beton finită.

    3. Beton amprentat – preț

    Caracteristicile pozitive foarte importante ale betonului amprentat sunt lipirea excelentă, duritatea și rezistența la uzură. Adâncimea minimă recomandată a betonului amprentat este de 12 cm. Rezistența la razele UV, ulei, grăsimi, murdării și apă sunt asigurate de tehnologii și acoperiri speciale. Prețul unui metru pătrat de beton amprentat depinde, de asemenea, de toți factorii de mai sus.

    Un factor important în determinarea prețului este complexitatea și grosimea suprafeței. Prețul betonului amprentat pe metru pătrat este de 80-140 lei.

    Betonul amprentat poate arăta destul de mult ca piatra naturală
    Betonul amprentat poate arăta destul de mult ca piatra naturală

    Dacă decideți să instalați beton amprentat, ne puteți contacta la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care colaborăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 2033
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Beton amprentat?

    Avem 1064 executanți pentru domeniul Beton amprentat:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1064 executanți pentru domeniul Beton amprentat
    8.9
    0

    GEOVI CONSTRUCT SRL


    8.9
    0

    ACMS GENERAL CONTRACTOR SRL


    8.9
    0

    BETPAVIN SRL


    8.9
    0

    PRO CASA FLUX CONSTRUCT SRL