Pentru zona

    Bolțari din beton, preț

    Articolul a fost citit chiar de 2800+ utilizatori
    Bolțarii din beton se numără printre elementele de construcție care sunt cele mai des utilizate deoarece au scopuri multiple; în plus, acestea sunt utilizate pentru diferite tipuri de construcții și în construcții civile, nu doar în construcția de clădiri. De exemplu, ele pot fi găsite ca structuri de beton diferite în grădini și livezi, ziduri de susținere, borduri, scarpi și stâlpi. Bolțarii din beton sunt de lungă durată, durabili și rezistenți la toate condițiile meteorologice și alte condiții nefavorabile.
    Articol de specialitate 2800
    zid din bolțari din beton
    Avem 3923 executanți pentru domeniul Firme de construcții:

    1. Cărămizi din beton, bolțari din beton

    Cărămizile din beton, sunt fabricate din beton foarte dur și, prin urmare, sunt excelente pentru ridicarea pereților portanți sau despărțitori, subsoluri și toate structurile și structurile similare foarte încărcate. Aceste blocuri sunt hidrofobe, ceea ce înseamnă că sunt impermeabile. Există cărămizi și bolțari din beton turnate astfel încât acestea să se stivuiască una peste alta, făcând îmbinări. În cele din urmă sunt completate și întregul perete este netezit. În acest fel, se realizează unele economisiri, deoarece tencuiala este omisă. Cuburi de beton de diferite forme, culori și dimensiuni sunt acum disponibile pe piață. Armăturile sunt de asemenea făcute pe îmbinările pereților cu bolțari din beton, iar colțurile de beton sunt utilizate în acest scop. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru conexiuni verticale împotriva cutremurelor. Există, de asemenea, bolțari din beton cu goluri prin care armătura este trecută și apoi betonată.

    2. Bolțari din beton pentru stâlpi

    Bolțarii de cofraj din beton facilitează construirea coloanelor portante. Bolțarii pentru stâlpi sunt așezați pe baza de susținere și armătura din oțel este trecută de-a lungul întregii înălțimi. Blocurile de cofraj din beton facilitează construirea coloanelor portante. Blocurile pentru stâlpi sunt așezate pe baza de susținere și armătura din oțel este trecută de-a lungul întregii înălțimi. Armătura este conectată la construcția superioară și inferioară. Principalul avantaj al acestor blocuri de piloni este că sunt cofraje în sine. De îndată ce sunt turnate cu beton, acestea sunt terminate. Există bolțari din beton și capace pentru coloane de următoarele dimensiuni:

    - stâlp 19x19x19 cm, capac 26x26x6 cm

    - stâlp 29x29x19 cm, capac 35x35x6 cm

    - stâlp 39x39x19 cm, capac 50x50x6 cm

    - stâlp 50x50x19 cm

    3. Bolțari din beton sau cărămizi pentru scarpi, preț

    Bolțarii sau cărămizile din beton permit construirea ușoară și rapidă a scarpilor. Puteți opta pentru cei pătrați, rotunzi, rotunjiți sau despicați. Blocurile de beton pentru scarpi sunt rezistente la umezeală, îngheț, căldură și alte fenomene naturale. Scarpii din blocuri de beton se adaptează cu ușurință la terenul pe care se află. Pentru a construi un scarp cu blocuri de beton sau cărămizi, este necesară o fundație de beton, peste care scarpii sunt ridicați unul câte unul. Înălțimea de siguranță a scarpii este determinată de panta terenului. Prețul bolțarilor din beton pentru scarpi este de la 9 lei / buc.

    4. Blocuri de cofraj din beton

    Când se utilizează blocuri de cofraj, atunci nu este nevoie să instalați cofraje din lemn pentru betonare. Construcția începe de la construcția fundației, iar apoi blocurile sunt aranjate în continuare „pe uscat”, iar pene de fier pentru armare sunt adăugate în direcțiile orizontală și verticală. Betonul este apoi turnat în golurile blocurilor și totul este acoperit cu un capac de beton.

     Bolțari din beton - armare și turnare de beton
    Bolțari din beton - armare și turnare de beton

    5. Bolțari de gard split

    Ele aparțin unui grup special de elemente din beton, dar, de fapt, nu sunt esențial diferite de cuburile clasice, naturale. Acestea sunt blocuri patrulatere, care sunt împărțite în lungime sau lățime, adică pe două sau pe toate cele patru laturi, pentru a arăta neuniform ca piatra naturală. Separarea pe două fețe este utilizată pentru fațade și garduri, iar împărțirea pe patru fețe pentru stâlpi. Deoarece arată foarte interesant, sunt folosite mai ales ca decorațiuni pentru pereți. Acestea se caracterizează prin duritate și rezistență la influențe externe, iar montarea este destul de simplă.

    6. Zidărie corectă cu bolțari din beton

    Bolțarii de 25 și 30 cm grosime și bolțarii de colț sunt utilizați pentru ridicarea pereților portanți, în timp ce bolțarii de 12 și 20 cm sunt folosiți pentru pereți despărțitori și alți pereți și structuri care nu sunt portante. Bolțarii din beton sunt produse în serie și, prin urmare, au aceleași dimensiuni și pot fi aranjați prin îmbinări unii peste alții, ceea ce este deosebit de convenabil pentru pereții din clădirile industriale sau agricole care sunt lăsate fără tencuială.

    Dacă tencuirea pereților este planificată, tencuiala este realizată conform anumitor standarde ale producătorului. Mai întâi, se aplică un strat de mortar de 1 cm grosime pe fundația sau stratul de nivelare. Un rând de bolțari este aliniat, apoi un alt strat de mortar și un nou rând de bolțari, dar astfel încât marginile lor să coincidă complet cu rândul de jos. Stâlpii și gardurile din beton trebuie armate la înălțime maximă, pentru care se folosește beton lichid. Dacă un capac vine peste stâlpi, se aplică un strat impermeabil de tencuială și apoi se pune un capac.

    7. Bolțari din beton – preț

    Cât costă bolțarii din beton? Prețul bolțarilor din beton este foarte mic. Bolțar din beton SY144, 400 x 120 x 240 mm (L x G x H) costă 5,22 lei/bucata. Bolțari de fundație de 15x50x20 cm costă 3,57 lei/bucata. Element gard Avangard, beton, mokka, 400 x 200 x 160 mm, costă 35,58 lei/bucata.

    Dacă decideți să construiți cu bolțari din beton, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 2800
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firme de construcții?

    Avem 3923 executanți pentru domeniul Firme de construcții:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3923 executanți pentru domeniul Firme de construcții
    8.9
    0

    AGROMONT TOUR SRL


    8.8
    0

    CONSTRUCTII CIUCA SRL


    8.9
    0

    GEOMARCO CONSTRUCT SRL


    8.9
    0

    GENERAL MANAGEMENT CONSTRUCTION GROUP SRL