Pentru zona

    Ziduri de sprijin, elemente din beton, scarpe rupte și cu adâncituri - ce trebuie să știți?

    Articolul a fost citit chiar de 2216+ utilizatori
    Dacă doriți să vă decorați grădina și sunteți în căutare de idei despre cum să înfrumusețați și să revigorați grădina, credem că zidurile de sprijin sunt alegerea potrivită. Amplasarea elementelor, indiferent dacă sunt din beton sau din materiale naturale și compozite, cum ar fi scarpele, jardinierele, rasterele sau blocurile din care va fi creat peretele, este foarte simplă și cu rezultate atractive.
    Articol de specialitate 2216
    pietre de terasament
    Avem 1016 executanți pentru domeniul Gabioane:

    1. Unde sunt folosite toate elementele de beton, blocuri, stânci, rasteri?

    Elemente din beton, blocuri, scarpe, jardiniere, raster, dar și cărămizi sau elemente din materiale compozite, adică pietrele decorative și piesele de beton, sunt elemente de construcție fabricate în fabrică utilizate pentru construirea zidurilor de sprijin, a terasamentelor și a pantelor. Acestea sunt folosite pentru realizarea de pereți naturali, cascade, garduri, pereți despărțitori sau obstacole, împart terenul sau parcelele la înălțimi identice sau diferite, și pot servi și pentru suprafețe verticale verzi. Aceste elemente pot fi realizate din diferite materiale și forme diferite: scarpele din beton sunt mai ieftine și mai rezistente la influențele externe datorate impregnării. Scarpele și blocurile rupte, pe de altă parte, arată parcă sunt făcute din piatră naturală.

    2. Tipuri de elemente din beton

    2.1. Elemente decorative sau din beton

    Dacă doriți să înverziți un zid de sprijin, elementele decorative din beton ar putea fi o soluție bună pentru dvs. Acestea sunt de fapt piese turnate din beton, scarpe, care arată ca niște cutii sau ghivece de flori și, prin urmare, sunt multifuncționale. Nimic nu arată mai frumos decât aceste elemente pline de plante înflorite și plante care îmbogățesc și decorează mediul înconjurător și pot fi folosite și pentru o fântână. Aceste elemente din beton de exterior pot fi netede sau în relief, dreptunghiulare sau circulare, nevopsite sau colorate.

    elemente decorative din beton
    Pereții de sprijin verzi atractivi pot fi construiți folosind elemente decorative din beton

    2.2. Bucăți sparte sau scarpe

    Blocurile rupte sau despicate, scarpele sunt realizate din piatră naturală sau artificială. Deoarece suprafața lor se rupe sau se desparte, ele arată ca niște plăci de piatră adevărate. Acestea rupte, spre deosebire de cele din beton, sunt pline și au o masă mai mare. Sunt folosite cel mai adesea pentru îngrădirea parcelelor. Din aceste elemente este construit așa-numitul perete fațetat care se termină cu capace decorative - acestea sunt de fapt blocuri mai subțiri, cărămizi sau dale așezate orizontal, care pot fi din materiale diferite și forme diferite - care completează la fel de mult construcția cât și aspectul.

    blocuri solide de perete decorativ
    Pereții de sprijin decorativi pot fi construiți cu pietre numite scarpe

    3. Instalarea zidului de sprijin

    Deoarece zidul de sprijin este construit din blocuri, elemente din beton sau grinzi, pentru a fi o structură stabilă, trebuie respectate mai multe reguli. În primul rând, este construit un zid de susținere pentru a preveni eroziunea terenului și unul persistent pentru a proteja partea îngropată. Indiferent dacă este unul sau altul sau dacă faceți zidul numai din motive estetice, trebuie să fie stabil pentru a fi în siguranță și a nu se prăbuși. Pentru a fi stabil, zidul, ca orice structură, trebuie să aibă un fundament. Este săpat un canal pentru fundament, în care este plasată o conductă de drenaj. Dacă acea conductă nu este acolo, apa ar putea submina întreaga construcție și ar putea să o prăbușească. Pe fundament se pune primul rând de beton sau alte blocuri care trebuie fixate. O folie specială trebuie să fie așezată pe fund pentru a preveni pătrunderea umezelii în beton. Aceasta este urmată de aranjarea elementelor pentru a obține un perete cu lățimea și lungimea necesară, până la o înălțime de 1 m; dacă terenul este înclinat, înălțimea ar trebui să fie de aproximativ 1,5 m.

    4. Prețul elementelor și a muncii

    4.1. Elemente din beton

    Cât costă blocurile decorative din beton? Prețul lor este între 5,22 și 35,58 lei / buc. Prețul instalării lor depinde de dimensiunea zidului necesar, de tipul și panta terenului și, bineînțeles, de executant.

    4.2. Blocuri rupte, scarpe - preț

    Prețul elementelor rupte depinde de numărul de laturi separate; cu cât sunt mai multe cu atât sunt mai scumpe. Piesele despărțite pe o singură parte sunt de 15-50 lei / bucată, iar piesele împărțite pe două fețe sunt în jur de 60 lei / bucată. Piesele din mai multe bucăți pot fi în jur de 75 lei / bucată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Dacă decideți să construiți ziduri de sprijin, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Articol de specialitate 2216
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Gabioane?

    Avem 1016 executanți pentru domeniul Gabioane:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1016 executanți pentru domeniul Gabioane
    8.9
    0

    BLACK BAT GRUP S.R.L.


    8.9
    0

    ROLAND CORP SRL


    8.9
    0

    ELK ISOLATION S.R.L


    8.9
    0

    MEMO EXPERT SOLUTIONS S.R.L.