Pentru zona

    Garaje montabile din tablă

    Articolul a fost citit chiar de 580+ utilizatori
    Este cunoscut că dacă mașina se află în garaj, își păstrează mai mult timp toate calitățile, mai ales caroseria care are o durată de viață mai mare, își păstrează mai bine valoarea și se vinde mai ușor la un preț mai mare. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care investiția într-un garaj economisește bani! Având în vedere că prioritățile construirii sunt în principal o combinație de calitate și simplitate, ca de obicei, o soluție rapidă și eficientă la un preț accesibil este de obicei cea mai bună.
    Articol de specialitate 580
    Garaj tabla
    Avem 65 executanți pentru domeniul Garaje prefabricate:

    Dacă garajul este planificat și proiectat împreună cu casa și grădina, atunci acesta stă lângă ele ca parte a unui concept unic și a unui întreg. Totuși, când vorbim de o clădire veche sau, pur și simplu, situația din gospodărie se schimbă și o mașină devine necesară, atunci varianta montabilă este cea mai practică și mai rentabilă, atât din punct de vedere al banilor, cât și din punctul de vedere al timpului și efortului.

    Garajele  metalice  sunt una dintre cele mai eficiente soluții pentru a vă proteja vehiculul de furt, intemperii și îngheț, ceea ce vă va economisi timp și bani.

    Garaje montabile din tablă - avantaje

    Garajele montabile  sunt de înaltă calitate, deoarece sunt produse finite din fabrică, ceea ce înseamnă că sunt proiectate și fabricate cu precizie în condiții controlate. Sunt aduse la locul unde vor fi instalate pe piese și asamblate rapid, iar având în vedere că  metalul este un material foarte durabil, care nu necesită aproape nicio întreținere, este clar că durabilitatea lor este incontestabilă. În cele din urmă, dacă vă răzgândiți sau vă mutați, îl puteți dezasambla, deoarece părțile sale nu sunt sudate, ci înșurubate și transferate în alt loc.

    Garaje montabile  din tablă - puncte slabe

    Nu este greșit să spunem că aceste tipuri de garaje sunt aproape impecabile. Singurul lucru care le dezavantajează  este însăși natura metalului, deoarece acesta, expus schimbărilor de sezon constante și fluctuațiilor de temperatură, începe să ruginească în timp. Desigur, când vorbim de construcții din prefabricate, tabla folosită pentru producerea lor este acoperită cu agenți de protecție, cum sunt vopselele anticorozive în timpul producției, adică este protejată prin galvanizarea la cald a elementelor constitutive. Există și profile și panouri cu nervuri zincate sau zincat-plastifiate cu care este acoperită structura, întărindu-se  și prelungindu-le astfel termenul de valabilitate.

    Garaje montabile din tablă

    Acest tip de garaje gata făcute, pe lângă panourile  sandwich sunt cele mai căutate. Depinde de dvs. să alegeți modelul care vă place  din oferta producătorului sau a furnizorului, iar de restul se ocupă vânzătorul. Sunt mulți și cei  care se oferă să pregătească suprafața, fie că este beton, pietriș, pământ, asfalt sau iarbă, dacă nu există deja.

    Modelul pe care l-ați ales poate fi acoperit cu panouri sandwich sau tablă TR, are uși simple, batante sau rulante, uși segmentate sau prin  ridicare, ferestre, suprafețe vitrate sau o intrare separată pentru oameni. Acoperișul poate fi simplu sau dublu, solid sau transparent. În elementele  suplimentare sunt racordarea la rețeaua electrică, aer condiționat, iluminat și izolație.

    Garaj din tabla
    Garajele din tablă sunt asamblate și demontate, astfel încât să poată fi amplasate oriunde

    Dimensiunea garajelor montabile din tablă

    Acest tip de garaj se realizează la dimensiuni standard sau nestandardizate la  cererea clientului, unde cele pentru o mașină sunt de obicei de 3x6 m, iar cele pentru două sunt de 6x6 m.

    La noi în dimensiunile standard sunt  cele cu  lungimea de 4,5-6 m, lățimea de 2,5-4 m și înălțimea  de 2-2,5 m. Greutatea lor este de aproximativ o jumătate de tonă, în funcție de elementele de construcție selectate.

    Garaje montabile  din tablă - preț

    Prețul unor astfel de modele de garaje montabile depinde de dimensiunea acestora, metoda de finisare, elemente suplimentare, cum sunt  iluminatul, ferestrele, intrările, izolația, fundamental și altele. Acestea costă în jur de 2.000-4.000 EURO. Pentru cele mai mari, pentru două sau mai multe mașini, trebuie să se solicite autorizație de construire, care variază între 100-250 EURO.

    Articol de specialitate 580
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Garaje prefabricate?

    Avem 65 executanți pentru domeniul Garaje prefabricate:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 65 executanți pentru domeniul Garaje prefabricate
    8.9
    0

    CINDREA MARIUS ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ


    8.9
    0

    METALKALL S.R.L.


    10
    7

    ABRAHAM ENOH CONSTRUCT S.R.L.


    8.9
    0

    AMETHALIM INTERNATIONAL S.R.L.