Pentru zona

    Avantajele și dezavantajele balustradelor din sticlă

    Din balconul dumneavoastră se vede o priveliște superbă, așa că ar fi păcat sa vă privați de ea prin instalarea unei balustrade nepotrivite. Doriți să pătrundă cât mai multă lumină naturală în interior? Vreți să îngrădiți piscina într-un mod minimalist și discret? Vreți ca balustrada scării să fie complet discretă?Toate acestea pot fi realizate cu o balustradă din sticlă. Cu toate acestea, înainte de a lua o decizie finală, cântăriți toate argumentele pro și contra, deoarece aceste tipuri de balustrade reprezintă o cheltuială mai mare.
    Articol de specialitate 306
    avantaje dezavantaje balustrade sticlă
    Avem 224 executanți pentru domeniul Balustrada sticla:

    1. Caracteristicile balustradelor din sticlă

    Balustradele din sticlă sunt fabricate din sticlă securizată, care este de patru ori mai rezistentă la impact decât sticla obișnuită, are o rezistență mai mare la tracțiune și este mai rezistentă la îndoire și la schimbările de temperatură. În caz de spargere, sticla călită se sparge în bucăți care nu taie. În plus, în ciuda spargerii, cea mai mare parte a sticlei rămâne pe folia care stă între cele două straturi lipite și nu se împrăștie prin încăpere. Pentru balustradă recomandăm sticlă cu o grosime de minim 8 mm, ceea ce înseamnă că rezultatul final va avea minim 16 mm. Există diferite tipuri de acest tip de balustradă în funcție de modul în care este instalată. Cel mai adesea, balustradele de sticlă sunt atașate pe un cadru metalic sau pe suporturi metalice. Dacă doriți ca sticla să fie introdusă în cadrul metalic (balustradă autoportantă de sticlă), trebuie să luați o decizie în privința asta mai devreme - de preferință în faza de proiectare și cel mai târziu înainte de turnarea podelelor, din cauza tipului de construcție. Montarea pe suporturi metalice, a stâlpilor, nu necesită pregătire prealabilă, astfel încât montarea acesteia este posibilă chiar și atunci când lucrările brute de zidărie sunt deja finalizate.

    Avantaje balustrade sticla
    Balustradele din sticlă oferă o priveliște minunată și multă lumină

    2. Avantajele balustradelor din sticlă

    Balustradele din sticlă măresc optic spațiul. Cu ele, curțile mici par mai mari, balcoanele scurte par mai lungi, scările înguste mai late... În plus, nu blochează priveliștea, ceea ce înseamnă că te poți bucura de peisajul frumos al împrejurimilor pitorești și cu siguranță va fi mai natural. lumina, nu numai pe balcon, ci si in apartament. O altă caracteristică bună a gardurilor din sticlă este că, datorită transparenței și designului lor neutru, se potrivesc în orice stil arhitectural. Sticla, ca material, este făcută pentru a rezista, astfel încât balustrada de sticlă va rezista mult timp dacă este întreținută corespunzător. Întreținerea și curățarea sunt ușoare. O dată pe lună, curățați sticla cu un burete moale, detergent și apă. Ștergeți cu prosoape de hârtie. Părțile metalice trebuie acoperite în mod regulat cu agenți anti-rugină. Experții în amenajare sunt de părere că balustradele din sticlă sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru gardul piscinei. În primul rând pentru că nu obstrucționează vizibilitatea spațiului atunci când copiii se joacă acolo și, astfel, le crește siguranța. Pe de altă parte, sticla este rezistentă la clor, săruri și alți compuși chimici, ceea ce înseamnă că este un material excelent pentru structurile exterioare.

    Balustrada sticla
    Sticla este ideală pentru balustrada piscinei

    3. Potențiale dezavantaje ale balustradelor din sticlă

    Păsările, insectele și animalele uneori nu observă sticla și pot da peste el și să se rănească sau chiar să moară. Depinde foarte mult de unghiul la care cade lumina pe sticlă. Un alt dezavantaj este că ambele părți ale geamului trebuie curățate, ceea ce poate fi dificil atunci când accesul din exterior este dificil. Atunci este necesar să angajezi o firmă specializată care se ocupă de curățenia la mare altitudine, care poate fi destul de costisitoare. Al treilea dezavantaj sunt zgârieturile. Nu curățați niciodată petele de pe sticlă cu obiecte ascuțite pentru că o veți zgâria!

    Dezavantaje balustrade sticla
    Atunci când accesul la partea exterioară de sticlă este dificil, ar trebui să se angajeze ajutor profesionist pentru curățare

     

    Articol de specialitate 306
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Balustrada sticla?

    Avem 224 executanți pentru domeniul Balustrada sticla:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 224 executanți pentru domeniul Balustrada sticla
    8.9
    0

    GLAW GROUP SRL


    8.9
    3

    D&G FULL CONSTRUCT S.R.L.


    8.9
    0

    ALMET GRUP SRL


    8.9
    1

    ALL RETRO GLASS SRL