Pentru zona
    Probabil că ați întâlnit expresii precum paturi pentru tineri, pentru adolescenți sau similare, așa că probabil vă întrebați ce este de fapt. Se poate spune că acestea sunt paturi care se fac special, în serie sau la comandă. Aceasta înseamnă că sunt concepute pentru un anumit grup în funcție de nevoile și dorințele lor. Alături de caracteristicile de bază comune tuturor acestor piese de mobilier – faptul că sunt confortabile și practice în primul rând, aceste paturi sunt specifice și pentru că există modele care se schimbă odată cu vârsta copilului, adică „cresc” cu el.
    Articol de specialitate 415
    pat pentru adolescenti
    Avem 208 executanți pentru domeniul Mobilă copii:

    1. Ce este mai precis un pat pentru tineri?

    Privite din perspectiva producției și vânzărilor, se consideră că paturile pentru tineri sunt mai mari decât paturile pentru copii, și mai mici decât cele matrimoniale - adică toate măsoară între 80-140x190-200 cm. Aceste modele sunt etichetate în general „single”, ceea ce înseamnă că sunt pentru o singură persoană, deși, mai ales la modelele mai mari, pot dormi confortabil și două persoane. A dormi într-un pat înghesuit nu este nici sănătos și nici confortabil.

    Dimensiunile paturilor pentru tineri sunt în general de 120x200 centimetri
    Dimensiunile paturilor pentru tineri sunt în general de 120x200 centimetri

    2. Când este momentul să cumpărați un astfel de pat?

    În cazul în care copilul vostru nu doarme bine, se trezește și se plânge de un somn prost, clar este timpul să găsiți o altă soluție. De asemenea, puteți rezolva situația pur și simplu cumpărând o saltea nouă în cazul în care inițial ați luat un pat extensibil. Corpul uman se modifică odată cu vârsta, membrele și trupul se lungesc și cresc, așa că este logic să fie nevoie de tot mai mult loc pentru un somn confortabil.

     Pentru un somn bun este necesar un pat confortabil și suficient de mare
    Pentru un somn bun este necesar un pat confortabil și suficient de mare  

    3. Ce anume ar trebui să căutați atunci când cumpărați un pat pentru tineri?

    Pe lângă cadrul de pat, alegerea corectă a soclului cu șipci (denumirea sa comercială este podea) și a saltelei potrivite este extrem de importantă. Salteaua trebuie testată de persoana care o va folosi. Sunt produse în numeroase variante precum moale, mediu tare și tare, spumă, cu și fără diverse arcuri sau în combinații de burete/spumă și arcuri, iar acum există și saltele speciale pentru persoanele cu coloana vertebrală problematică sau cele predispuse la alergii. Este important ca patul să se adapteze utilizatorului, să îi fie confortabil și să se adoarmă ușor pe el. Atunci când alegeți un pat, ignorați aspectele estetice - confortul și somnul de calitate ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Trebuie luată în considerare și alegerea materialului cadrului de pat - gândiți-vă cu atenție la caracteristicile pozitive și negative ale cadrelor solide, metalice și tapițate.

    Articol de specialitate 415
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă copii?

    Avem 208 executanți pentru domeniul Mobilă copii:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 208 executanți pentru domeniul Mobilă copii
    8.9
    0

    DESIGN PROIECTARE EXECUTIE MONTAJ MOBILIER PAL COMANDA S.R.L.


    8.9
    0

    B.P.C. Executive


    8.9
    0

    FLEXIK AUTOMATION SRL


    8.9
    0

    GABRIELA MOB DESIGN S.R.L.