Pentru zona

    Dispozitive de purificare mici, prețuri pentru purificatoare de uz casnic

    Articolul a fost citit chiar de 545+ utilizatori
    Casa dvs. se află într-o locație care nu are o rețea de utilități publice? Atunci un dispozitiv mic de purificare a apei menajere este soluția potrivită pentru dvs., ca de altfel în alte situații când, din orice motiv, accesul la instalațiile publice de apă și canalizare este dificil sau imposibil. În astfel de cazuri, proprietarii trebuie să se ocupe singuri de drenarea apelor uzate, deci este un dispozitiv comunal mic care nu ocupă mult spațiu și își îndeplinește funcția destul de eficient, lucru la care v-ați putea gândi cu siguranță. Purificatoarele pentru uz casnic sunt, de asemenea, extrem de dorite, deoarece previn poluarea apei.
    Articol de specialitate 545
    container
    Avem 3972 executanți pentru domeniul Instalații sanitare:

    1. Este necesar un permis pentru dispozitivele utilitare mici?

    Stațiile mici de tratare a apelor uzate sunt facilități simple și nu necesită o autorizație specială. Conform Legii apei, aceste dispozitive aparțin grupului celor care sunt utilizate pentru nevoile sanitare ale unei gospodării și nu pun în pericol interesul public, astfel încât acestea pot fi instalate fără permisul de la autoritățile locale. Cu toate acestea, fiindcă poate exista o încrucișare între mai multe competențe (protecția mediului, protecția resurselor de apă, protecția bunurilor publice, activități comunale obligatorii și protecția sanitară), vă sugerăm să vă informați cu privire la reglementările aplicabile fie în municipiul dumneavoastră, fie la inspecție pentru a evita posibilele inconveniente și costuri suplimentare. Mărimea, adică puterea unui astfel de dispozitiv de purificare depinde de câte persoane există în gospodărie și care este consumul de apă proiectat.

    2. Ce dispozitiv de purificare să cumpărați?

    Pe piață există numeroase și diverse modele ale acestor dispozitive și există și mai mulți producători și furnizori. Cu toate acestea, se poate spune că totul poate fi clasificat în trei grupe: dispozitive de purificare biologică, de plante și lagunare. Indiferent de dispozitivul utilitar, obiectivul este întotdeauna același - purificarea apelor uzate atât de mult încât deversarea lor în natură este complet sigură și nu va provoca poluare. Apa astfel obținută poate fi utilizată pentru irigații și udare sau ca apă tehnică pentru spălare și clătire.

    Avantajele acestor dispozitive de curățat la domiciliu sunt tehnologia simplă, funcționarea fiabilă, curățarea eficientă, consumul redus de energie, mai puțin noroi și mai puțină sensibilitate la mișcările hidraulice și sarcina biologică. Practic vorbind, singurul punct slab al acestui tip de echipament este că-i format dint-o parte mare mobilă  - motorul electric, care poate cauza probleme dacă dispozitivul nu este verificat.

    dispozitiv.jpg

    3. Instalarea dispozitivelor de purificare

    Dimensiunile standard ale acestor dispozitive sunt de 216x150x250 cm (L x L x Î). Dispozitivele de purificare sunt amplasate lângă instalații care nu pot fi conectate la rețeaua publică de canalizare reglementată sau aceste instalații sunt amplasate într-o locație de apă potabilă protejată, astfel încât construcția unei fose septice ar fi inadecvată și periculoasă pentru mediu. Micul dispozitiv de purificare este realizat din masă artificială auto portantă armată cu elemente speciale. Dispozitivul trebuie îngropat în pământ și umplut suficient pentru a rămâne doar 5 cm până la marginea superioară. În acest fel, va fi mai puțin vizibil, iar capacul plasat este suficient de puternic pentru a putea fi călcat și există și modele care au un capac retractabil. Se recomandă instalarea unui dispozitiv utilitar mic cât mai aproape de casă, de preferință pe o rază de 10 metri.

    4. Cum se menține stația de epurare?

    Dispozitivul utilitar funcționează încontinuu și nu trebuie curățat în mod constant și, în plus, este fabricat din materiale care sunt foarte rezistente la impactul mediului în care se află pe termen lung. Aceste dispozitive sunt cel mai adesea fabricate dintr-un anumit tip de poliester și există și cele din beton. Costul pe care îl veți avea cu acest dispozitiv este de fapt consumul de energie necesar pentru unitate, poate fi comparat cu costul unui bec.

    5. Dispozitive utilitare mici – preț

    Cât costă un dispozitiv de curățare a locuințelor? Costurile echipamentelor și forței de muncă sunt semnificativ mai mici decât costul total al conectării la canalizarea publică, în special în zonele rurale. De asemenea, există economisiri mari în costurile curente, care se ridică la 300-400 lei pe an.

    Prețul unui dispozitiv utilitar mic depinde de tipul, numărul de utilizatori și, desigur, furnizor. Numărul membrilor gospodăriei este o informație importantă, deoarece determină dimensiunea, puterea și tipul dispozitivului care trebuie achiziționat. Pentru o gospodărie cu până la 5 membri, prețurile variază între 5.000 și 10.000 lei.

    Dacă decideți să instalați un dispozitiv utilitar mic, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 545
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Instalații sanitare?

    Avem 3972 executanți pentru domeniul Instalații sanitare:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3972 executanți pentru domeniul Instalații sanitare
    8.9
    0

    EUROATI SRL


    8.9
    1

    FRĂŢILĂ RAREŞ PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ


    8.8
    0

    VASYYASY PROFESIONAL CONSTRUCT SRL


    8.9
    0

    SEROMI CONSTRUCT S.R.L.