Pentru zona
    Stucatura este cunoscută încă din perioada barocului. Sunt incluse printre elementele decorative deoarece contribuie la estetica și expresia stilistică ale amenajărilor interioare. Ele pot fi folosite ca adaos la tencuiala suprafețelor exterioare și interioare. Sunt cel mai adesea plasate pe îmbinările pereților sau pereților și tavanelor sau numai pe tavane. În trecut, acestea erau făcute din var stins, nisip, gips și apă. Astăzi, stucatura este realizată în general ca profile din lemn sau PVC, făcute astfel încât să poată fi lipite imediat de suprafață.
    Articol de specialitate 80
    stucatura
    Avem 538 executanți pentru domeniul Stucatură:

    Utilizarea stucaturii

    Când și unde va fi amplasată stucatura este decizia individuală a clientului sau a designerului și arhitectului de interior. Depinde cel mai mult stilul interiorului sau exteriorului, ce exprimă și ce impresie ar trebui să lase în spațiu. Sunt o completare excelentă în spațiile rezidențiale, publice sau de afaceri cu tavane înalte care trebuie să fie coborâte optic sau stilizate discret ca o ambianță rustică sau, dimpotrivă, ultra-modernă. O altă posibilitate este de a masca anumite defecte, nereguli sau erori similare, cel mai adesea la joncțiunile suprafețelor peretelui și tavanului sau în colțuri, a căror îndepărtare ar fi foarte solicitantă și costisitoare în loc de aplicarea stucaturii. În orice caz, utilizarea stucaturii nu este recomandată în interioarele minimaliste, unde predomină liniile drepte, stricte, fără necesitatea unor accesorii.

    Preț stucatură

    Prețul stucaturilor depinde de materialul din care sunt realizate, dar și de mărimea și forma lor. Puteți alege profile gata făcute care trebuie doar lipite. Cu toate acestea, puteți opta pentru cele din polistiren care necesită o prelucrare suplimentară - lipire, chituire și vopsire pentru a le face să arate bine. Dacă vă decideți pentru stucaturi din gips, acestea vor avea nevoie și de finisare. Totuși, în primul rând, trebuie să alegeți locul - există stucaturi de perete, de colț și tavan. Realizarea stucaturii este un proces solicitant. Prețul montării profilelor decorative din polistiren sau plintelor obișnuite și de colț, lipirea, chituirea și vopsirea variază între 10 și 20 RON/ml.

    Dacă vă hotărâți să decorați interiorul în acest fel, vă recomandăm să fie executată de un zugrav. Ne puteți contacta pentru ajutor trimițând o cerere, iar firmele și meșterii cu care cooperăm vă vor trimite în curând ofertele lor.

    Articol de specialitate 80
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Stucatură?

    Avem 538 executanți pentru domeniul Stucatură:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 538 executanți pentru domeniul Stucatură
    8.9
    0

    SAZCON DESIGN SERVICES SRL


    9.7
    1

    LIDO STRUCT SRL


    8.9
    0

    DECONIC DESIGN SRL


    8.9
    0

    NUOVA VITA CONST S.R.L.