Pentru zona

    Mobila viitorului este prezentată la #BifeSim2023!

    Vizitează cel mai important eveniment al industriei home & deco! Vrei să îți decorezi locuința după cele mai noi tendințe și să descoperi stiluri extravagante de amenajare? Vizitează cea de-a 31-a ediție a #BifeSim2023 în perioada 21 – 24 septembrie și alege calitatea pentru casa ta.
    Altele 444
    BifeSim

    Expoziția va prezenta cele mai noi tendințe în materie de mobilier, decorațiuni, echipamente și accesorii din lemn disponibile atât pe piața românească, cât și pe cea internațională - de la clasic la modern, de la lemn masiv la lemn cu sticlă, piele sau pictat manual. 

    Te așteptăm în Pavilionul B2 al ROMEXPO cu oferte speciale și idei spectaculoase de design. #BifeSim2023– cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco din România și străinătate - este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.

    BIFE-SIM2023

    BIFE-SIM2023

    Evenimentul promovează culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must-have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit.

    De asemenea, #BifeSim2023 prezintă și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

    BIFE-SIM2023
    Utilaje și echipamente
    BIFE-SIM2023
    Standul APMR
    „Ediția de anul acesta a fost gândită ca o platformă de prezentare atât a celor care au o activitate consolidată și dictează tendințele pieței, cât și a celor care abia s-au lansat în acest sector și vor să beneficieze de o mega expunere.În cadrul manifestării, specialiștii au ocazia să identifice noi oportunități de colaborare, să prospecteze cererea și concurența și să încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor. Evenimentul are și o latură dedicată publicului larg, astfel că cei prezenți se pot inspira din proiecte expuse și pot beneficia de ofertele speciale valabile pe perioda târgului”- Oana Netbai, PR ROMEXPO.
    Detalii despre eveniment

    CE? BifeSim2023 - Targ de mobilier, decorațiuni, echipamente de productie și accesorii

    UNDE? ROMEXPO, București B-ul Mărăști, nr. 65-67, Pavilion B2 

    CÂND?
    21 – 23 septembrie 2023 între orele 10:00 – 18:00
    24 septembrie 2023 între orele 10:00 – 16:00

    Organizator eveniment: ROMEXPO

     

     

      

     

    Altele 444
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Altele?

    Avem 123 executanți pentru domeniul Altele
    8.9
    0

    HERMANNSTADT MEISTER DEVELOPMENTS SRL


    8.9
    0

    HM BAGS SRL


    8.9
    0

    ATLAS INTERVOLT SERV SRL


    8.9
    1

    ICOSAHEDRON ARCHITECTURE SRL