Pentru zona

  Termopane preț - Tamplarie PVC preturi

  Care este prețul unor ferestre din PVC? Ferestrele din PVC sunt cele mai avantajoase ca preț, în comparație cu ferestrele din aluminiu sau din lemn. Prețul ferestrelor din plastic depinde de numeroși factori: forma ferestrei, dimensiunea acesteia, tocul ferestrei, vitrajul, precum și modul de deschidere a ferestrei (fixă, deschidere oscilo-batantă sau deschidere glisantă). Pentru o fereastră din PVC obișnuită cu geam dublu veți plăti între 600-900lei/m2.

  Cui să încredințați aprovizionarea cu ferestre din PVC? Trimiteți o cerere către furnizorii de ferestre PVC din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul ferestrelor din PVC


  Prețul ferestrelor din PVC. Prețul ferestrelor din PVC cu geam dublu

  200 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  600 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Alte prețuri pentru Tamplarie PVC

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Ferestre PVC fixe cu geam dublu

  Prețul ferestrelor din PVC fixe, cu geam dublu, cu dimensiunea 100 x 100


  buc

  RON/buc

  RON

  Ferestre PVC cu o deschidere cu geam dublu

  Prețul ferestrelor din PVC cu o deschidere, cu geam dublu, cu dimensiunea 100 x 100


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul ferestrei din PVC cu o deschidere, cu geam

  Prețul ferestrei din PVC cu o deschidere, cu geam dublu, cu dimensiuni 120x100


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul ferestrei din PVC cu o deschidere, cu geam

  Prețul ferestrei din PVC cu o deschidere, cu geam triplu, cu dimensiuni 120x100


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul ferestrei din PVC fixe, cu geam dublu

  Prețul ferestrei din PVC fixe, cu geam dublu, cu dimensiunea 120x100cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul ferestrei din PVC fixe, cu geam triplu

  Prețul ferestrei din PVC fixe, cu geam triplu, cu dimensiunea 120x100cm


  buc

  RON/buc

  RON

  Prețul ușilor de balcon din PVC


  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Ferestre PVC – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știm înainte de a cumpăra ferestre PVC?

  1.1. Avantajele pe care le ai, dacă alegi ferestre PVC

  Execuție simplă la un preț avantajos

  În ultimul timp, ferestrele din PVC sunt alegerea nr. 1 a cumpărătorilor. Motivul principal este cu siguranță prețul avantajos al acestora, mai mic ca cel al ferestrelor din aluminiu sau din lemn.

  ferestre PVC.jpg

  Alegeți un furnizor bun de ferestre din PVC

   

  Ferestrele din PVC au o izolație termică excelentă

  Ferestrele și restul mobilei de clădire influențează foarte mult asupra pierderii de căldură a clădirii, acestea putând fi chiar în procent de până la 30%. Izolația termică pe care o oferă ferestrele din PVC depinde de: grosimea și conductivitatea termică a ramelor profilurilor (Uf), conductivitatea termică a geamurilor (Ug) și conductivitatea termică totală a ferestrei (Uw). Pentru asigurarea unei bune eficiențe energetice, este important ca ferestrele să aibă o etanșeitate triplă. Cu cât mai mic este UW (transferul de căldură), cu atât mai eficientă din punct de vedere energetic este fereastra. Deci, dacă ne montăm ferestre de calitate, putem reduce cheltuielile de încălzire cu o treime! Izolația termică oferită de ferestrele din PVC este comparabilă cu cea oferită de ferestrele din aluminiu și cele din lemn.

  Ferestrele din PVC oferă o izolație fonică excelentă

  Atunci cânt vă alegeți ferestrele locuinței, fiți atenți la izolația fonică pe care o oferă, pentru că acestea vă pot proteja de zgomotul străzii sau al naturii. Gradul de izolare fonică este marcat cu Rw. Cu cât mai ridicată este această valoare Rw, cu atât mai performantă este izolația fonică. Izolația fonică oferită de ferestrele din PVC este comparabilă cu cea oferită de ferestrele din aluminiu și cele din lemn.

  Ferestrele din PVC se întrețin ușor

  Ferestrele din PVC se întrețin foarte ușor. Ele trebuie să fie doar curățate din când în când cu o cârpă umedă. Spre deosebire de ferestrele din lemn, ferestrele din PVC nu trebuie să fie vopsite. Ele sunt rezistente și la acizi, razele UV, coroziune și condiții climaterice extreme. Se recomandă însă, ca acestea să fie unse o dată pe an.

  Ferestrele din PVC au un aspect frumos

  Ferestrele trebuie să completeze și să îmbunătățească aspectul în ansamblu al casei. Pe piață se găsesc multe modele de ferestre din PVC, de diferite culori și forme.

  Ferestrele din PVC au o durată de viață lungă

  Ferestrele din PVC au o durată de viață foarte lungă, de peste 40 ani. Furnizorii de ferestre din PVC de calitate vă vor oferi o garanție de cel puțin 10 ani pentru produsele lor.

  Siguranța și protecția anti-efracție oferite de ferestrele din PVC

  Ramele de calitate fac ca ferestrele să poată fi folosite în condiții de siguranță și să ofere protecție anti-efracție, care împiedică deschiderea forțată a ferestrei.

  1.2. Dezavantajele pe care le ai, dacă alegi ferestre PVC

  Deformarea la căldură

  Plasticul se deformează ușor în condiții de temperaturi ridicate. Dacă fereastra din PVC nu este de calitate ridicată și este expusă unor raze solare puternice o perioadă îndelungată, se poate întâmpla să nu se mai închidă și deschidă complet, până ce nu se răcește. Astfel de cazuri sunt foarte rare. Cele mai sensibile sunt ferestrele de mari dimensiuni. Însă, acest lucru nu se întâmplă cu ferestrele din PVC de calitate.

  Culoarea își pierde intensitatea cu timpul sau se îngălbenește

  Bineînțeles, că ferestrele din plastic nu pot fi vopsite, ca ferestrele din lemn și din aluminiu.

  Plasticul nu este biodegradabil

  Plasticul nu este un material biodegradabil. Pentru a se descompune, el necesită o perioadă îndelungată de timp, de câteva sute de ani... În ultimii ani, producătorii au început să producă ferestre din PVC din plastic reciclat. Pe de altă parte, ferestrele din PVC au o durată de viață mai lungă față de cele din lemn, ceea ce înseamnă că prin folosirea unor astfel de ferestre, se reduce cantitatea de deșeuri produse. Cu toate acestea, ferestrele din PVC nu sunt alegerea cea mai bună din punctul de vedere al protejării mediului.

  2. Alegerea furnizorului de ferestre PVC

  La ora actuală, pe piață există foarte mulți furnizori de ferestre din PVC. Cumpărarea unor ferestre este o investiție de lungă durată. De aceea, este bine să vă informați foarte bine cu privire la oferta existentă pe piață și să obțineți mai multe oferte, din care să o puteți alege pe cea mai bună pentru dumneavoastră.

  PVC-ferestre.jpg
  Ferestrele din PVC sunt cele mai preferate de către cumpărători

   

  2.1. Termenul de garanție al ferestrele din PVC

  Termenul de garanție indică cu acuratețe calitatea produselor. Furnizorii de ferestre din PVC de calitate vă vor putea oferi un termen de garanție de zece ani sau chiar mai îndelungat pentru produsele lor. Ferestrele nu trebuie să prezinte nici un fel de defecțiune în perioada de garanție, atât în ceea ce privește aspectul, cât și utilitatea lor (cu excepția cazului în care dvs. ați cauzat defecțiunile printr-o folosire incorectă).

  2.2. Echipă proprie de montare și service pentru ferestrele din PVC

  Dacă ferestrele din PVC sunt de calitate și sunt montate corect, atunci veți putea beneficia satisfăcuți de avantajele oferite de aceste noi ferestre. Montarea de slabă calitate, care creează zone de pierdere a căldurii, poate anula beneficiile ferestrelor nou cumpărate. De aceea, este important ca furnizorul să aibă propria echipă de montatori specializați, care să folosească materiale de montare adecvate. Asigurați-vă și că vânzătorul oferă service în zona în care locuiți și, de asemenea, că garantează piesele de schimb pe întreaga durată de viață a ferestrelor.

  2.3. Certificate de calitate pentru ferestrele din PVC

  Nu în ultimul rând, furnizorii dovedesc calitatea produselor cu certificate de calitate, pe care vi le anexează la ofertă și le eliberează la finalizarea montării. Este vorba de specificațiile tehnice ale ferestrelor, certificate de mediu, certificate energetice etc.

  3. Informații privind montajul unor ferestre PVC

  3.1. Ce înseamnă o montare de calitate a ferestrelor din PVC?

  Montajul ferestrelor din PVC este de calitate, dacă este realizat în conformitate cu procedurile tehnice reglementate și asigură o funcționarea a ferestrelor de lungă durată, impecabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Pentru asigurarea izolării termice și fonice a ferestrelor din PVC, este important ca contactul dintre fereastră și zid să fie etanș, fără ca ramele să fie stricate și fără deschizături vizibile. Aripa ferestrei trebuie să fie montată astfel încât să nu se lase în jos și să nu se poată produce defecțiuni mecanice sau înțepeniri. Fereastra trebuie să se deschidă și să se închidă fără probleme. Mânerele ferestrelor trebuie să fie montate fiabil.

  3.2. Procedura detaliată de montare a ferestrelor din PVC

  Procedura de montare a ferestrelor din PVC este următoarea:

  1) montatorii vă livrează ferestrele la termenul acordat,

  2) vă informează cu privire la detaliile montării ferestrelor,

  3) protejează podeaua și alte suprafețe expuse, în vecinătatea cărora se va face demontarea ferestrelor vechi și montarea celor noi,

  4) demontează ferestrele existente,

  5) fixează ferestrele noi în golurile de fereastră; stabilesc înălțimea, adâncimea și unghiul corect de montare a ferestrelor noi, cu ajutorul unui aparat de măsură cu laser,

  6) înșurubează ramele în golurile de fereastră și închid etanș golurile dintre fereastră și zid.

  Această procedură expusă la punctul 6 depinde de tipul de montare ales: montajul poate fi clasic, conform standardului Eco sau conform standardului Ral.

  Montajul clasic

  Acest tip de montaj se execută în felul următor: rama se fixează în zid cu șuruburi, iar golul dintre fereastră și zid se umple cu spumă poliuretanică. Aceasta este cea mai frecventă metodă de montare a ferestrelor la noi.

  Montajul Eco

  Pentru umplerea golului dintre zid și fereastră se folosește spumă ecologică elastică pe bază de apă, care are capacitatea permanentă de a se întinde sau contracta și, deci, de a se adapta la variațiile de temperatură și vreme. Astfel, această spumă ecologică asigură o izolare termică foarte bună a ferestrei montate. Acest tip de montaj se recomandă mai ales în cazul renovării unor clădiri mai vechi.

  Montajul Ral

  Acest tip de montaj asigură eficiența energetică a ferestrei montate și reducerea de pierderi de căldură. Împiedică infiltrarea apei în zid și, deci, apariția condensului. Pentru umplerea golului dintre zid și fereastră se folosește pe partea interioară o masă permeabilă la vapori, iar pe partea exterioară o spumă elastică moale. Astfel, este facilitată trecerea vaporilor de apă din interiorul clădirii în exterior, dar nu și în sens invers. Acest tip de montaj se recomandă mai ales în cazul unor clădiri noi. Montajul Ral este obligatoriu pentru casele pasive și casele cu consum redus de energie, acest lucru fiind reglementat prin lege.

  După finalizarea montajului:

  7) montatorii verifică fiabilitatea execuției și a elementelor incorporate,

  8) vă informează cu privire la folosirea corectă a ferestrelor și regulile de mentenanță, și vă înmânează toate certificatele și instrucțiunile în scris.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Doua ferestre termopan PVC

  Am nevoie de doua ferestre, dimensiuni L =162 cm H = 121cm, impartite la mijloc, jumatate fix, jumatate oscilo-batant, sticla si profil cea mai simpla. 1738.8 RON la 2898 RON

  ........

  Geamuri si usi PVC

  doresc urmatoarele elemente de tamplarie pentru un apartament din Roman :
  geam 80 X 130 cm
  geam 215 X 130 cm
  geam 115 X 60 cm
  geam + usa : 160 X 130 cm (geam)
  80 X 210 cm (usa) 2608.2 RON la 4347 RON

  ........

  Ferestre din PVC

  Am nevoie de 4 ferestre PVC tripan , dimensiunile de 150 x 120, maro, unul fix, unul oscilo, sau daca le faceți din 3 buc doua fixe și cel de pe mijloc oscilobatant. 2390.85 RON la 3984.75 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Inchiderea balcon cu termopan, aprox 8 mp
  Tamplarie PVC, Cluj-Napoca

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Ferestre termopan apartament 3 camere, 5 buc ferestre: 0,40x120, 140x120, 0,52x120, 180x120, 50x50; 2 usi: 80x200
  Tamplarie PVC, Târgovişte

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Inchidere balcon cu pvc, 6 ferestre
  Tamplarie PVC, Craiova

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Un geam, dimensiunea 40 lățime cu 50 înălțime cu deschidere pe dreapta
  Tamplarie PVC, Deva

  304.29 RON la 507.15 RON

  Prețul, Doua ferestre fixe si o ușa pentru living, Lungimea totala 300 cm, inaltime 210 cm
  Tamplarie PVC, Snagov

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Achizitionare si montaj 2 geamuri și o ușă balcon termopan, 3 buc
  Tamplarie PVC, Cluj-Napoca

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Usi si geamuri termopane, 26 buc
  Tamplarie PVC, Adunaţii-Copăceni

  15214.5 RON la 25357.5 RON

  Prețul, Tâmplărie PVC, Cantitate 4 piese
  Tamplarie PVC, Vereşti

  4781.7 RON la 7969.5 RON

  Prețul, Pergola, 7.20 ml x 3.80 latine
  Tamplarie PVC, Iaşi

  11736.9 RON la 19561.5 RON

  Prețul, Fereastra si usa balcon PVC, 2 buc
  Tamplarie PVC, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Ferestre și ușă, Ușă dimensiuni 1500/2200 mm ferestre 3030/1300 mm
  Tamplarie PVC, Bârlad

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Tâmplarie PVC, Usa glisanta gol 80x195 cm-interior
  Tamplarie PVC, Mangalia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Ferestre termopan PVC culoare maro, 7 buc 120x120
  Tamplarie PVC, Beclean

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, O usa si o fereastra pentru balcon, 1 x 1.9m x 0.84m1 x 1.16m x 1.15m
  Tamplarie PVC, Deva

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usa intrare tâmplărie PVC, 1 buc
  Tamplarie PVC, Moreni

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Schimbare usa si geam sufragerie(iesire in balcon),, 1 buc
  Tamplarie PVC, Timişoara

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usa gllisanta la tereasa, Latime 1.5m pe 2.20m lungime
  Tamplarie PVC, Vulcan

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Oferta ferestre PVC, 12 buc
  Tamplarie PVC, Cisnădie

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Oferta uși PVC, 2 usi
  Tamplarie PVC, Calea Mare

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Usi glisante pentru bucatarie, 2 buc
  Tamplarie PVC, Berchezoaia

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Inchidere bucatarie cu usi glisante din sticla securizata de 10mm grosime, 2 buc
  Tamplarie PVC, Popeşti-Leordeni

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Autorizare si inchidere balcon parter, 6mp
  Tamplarie PVC, Cluj-Napoca

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Montaj fereastră de mansarda, 1 buc
  Tamplarie PVC, Lunca Cetăţuii

  1347.57 RON la 2245.95 RON

  Prețul, Fereste si o usa de balcon, 3 buc
  Tamplarie PVC, Bucureşti

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Tamplarie termopan doua camere, 2 ferestre exterioare
  Tamplarie PVC, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Usa de intrare exterior, 200 x 100
  Tamplarie PVC, Boiţa

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Ofertă inlocuire ferestre, 17 buc
  Tamplarie PVC, Tălmaciu

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Ușa garaj sectionala, Cca. 2750x2250
  Tamplarie PVC, Cavnic

  2608.2 RON la 4347 RON

  Prețul, Inlocuire fereastră la ușa culisanta, 1 fereastră , 2/1 m ,
  Tamplarie PVC, Brăila

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Usi glisante, 3 buc
  Tamplarie PVC, Cluj-Napoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, 6 geamuri cu arcada balcon o usă 4 clasicr PVC, 2 geamuri mari din cate 3 piece arcada , usa balcon, 4 geamuri clasice
  Tamplarie PVC, Costineşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Panouri geam termopan, 3 buc
  Tamplarie PVC, Podari

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Geamuri și usi, 11 buc
  Tamplarie PVC, Bacău

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Înlocuire geam termopan, cca 16 buc
  Tamplarie PVC, Afumaţi

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Geamuri si ușă de exterior, 5 buc
  Tamplarie PVC, Reghin

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Închidere nisa dormitor, 250 cm
  Tamplarie PVC, Cluj-Napoca

  1304.1 RON la 2173.5 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tamplarie PVC?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Tamplarie PVC lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  486+ Firme pentru Tamplarie PVC
  Serviciu gratuit
  Fără comisioane
  Obține o ofertă