Copertină retractabilă preț

Prețul unei tende, pergole sau marchize depinde de mărimea, tipul structurii, de pânză, de modalitatea de închidere (manuală, motorizată, automată) și, desigur, de executant. Pentru o umbrelă de soare obișnuită veți plăti între 100 și 200 EURO. Prețul unei tende clasice, cu montaj, se ridică la aproximativ 130 EURO/m2. Pergola este cea mai rezistentă, dar și cea mai scumpă variantă. Pentru o pergolă din oțel acoperită cu pânză, de dimensiunile 3 x 3 m, veți plăti în jur de 500 EURO.

Cui să încredințați montarea de tende, pergole sau marchize? Trimiteți o cerere către montatorii de tende din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
Trimiteți cerere

Prețul pentru marchiză metalică

Prețul pentru marchiză metalică. Prețul pentru livrarea si montarea unei marchize metalice, cu dimensiunea 4x4, acoperită cu copertină din policarbonat.

600 RON/buc
Preț minim
800.00 RON/buc
Preț mediu
1200 RON/buc
Preț maxim
Doresc oferte de la executanți

Alte prețuri pentru Marchize, copertine, pergole (2025)

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Copertina – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știm înainte de a cumpăra o copertină?

Dacă echipați balconul sau terasa dvs. cu o copertină, petrecerea timpului în această parte a locuinței va deveni mai confortabilă și mai utilă pe parcursul întregului an.

1.1 Calitatea materialelor din care este fabricată copertina

Durabilitatea și fiabilitatea copertinei sunt caracteristici foarte importante, pentru că aceasta este foarte expusă la influențele climaterice nefavorabile și acțiunea agenților externi.

De aceea, toate materialele din care este fabricată copertina trebuie să fie de calitate. Atunci când alegem o copertină, trebuie să ținem cont de următorii factori:

- amplasamentul copertinei (pe balcon, pe terasă...);

- dimensiunile copertinei (lățimea și lungimea), de care depinde rezistența necesară a mânerului și a construcției acesteia;

- capacitatea portantă a suprafeței de bază, pe va fi amplasată copertina.

1.2 Modele de copertină

Puteți alege dintr-o gamă variată de copertine disponibile pe piață, care se deosebesc prin:

Modul de acționare a copertinei

Toate tipurile de copertine pot fi acționate manual, însă majoritatea cumpărătorilor preferă la ora actuală acționarea motorizată a copertinelor, care este mai confortabilă. Motorul poate fi acționat cu un buton sau cu o telecomandă. Sistemele cele mai moderne facilitează și acționarea cu telefonul sau tableta. Acționarea cu telecomandă poate fi programată și pentru condiții de vânt, soare, ploaie... când se utilizează tastele de siguranță. De exemplu, atunci când se apasă tasta pentru condiții de vânt sau ploaie, copertina este închisă automat în întregime, iar când se acționează butonul pentru timp însorit, copertina se redeschide.

Caracteristicile țesăturii copertinei

Puteți alege culoarea și calitatea țesăturii copertinei, ca și alte numeroase caracteristici. Datorită rezistenței și a caracteristicilor termice bune, se recomandă alegerea unei copertine cu o pânză acrilică, vopsită într-o substanță, care împiedică decolorarea. Țesăturile acrilice sunt realizate din fibre nanoimpregnate, ceea ce împiedică îmbibarea murdăriei în țesătură. Se recomandă, de asemenea, ca țesătura să fie îmbrăcată sau acoperită cu un strat de teflon. Materialul trebuie să umbrească balconul sau terasa, dar și să ofere protecție împotriva razelor ultraviolete.

Materialul și mecanismul construcției copertinei

Se recomandă, ca toate părțile componente ale construcției copertinei să fie din aluminiu extrudat de calitate, vopsit electrostatic cu pulbere. Dacă această construcție este de calitate, va dura mai mult decât țesătura. De aceea, este important să existe posibilitatea de a schimba doar țesătura după un anumit număr de ani.

1.3 Reguli de mentenanța pentru copertină

Pentru prelungirea perioadei de viață a copertinei și evitarea de costuri suplimentare, este necesară o mentenanță corectă și constantă a acesteia. Iată câteva reguli menite a vă ajuta să vă mențineți copertina într-o stare bună:

- copertinele trebuie să fie închise sau demontate dacă bate puternic vântul, plouă sau ninge;

- crăpăturile și găurile din țesătură trebuie să fie cârpite imediat ce apar, pentru a nu se lărgi;

- elementele metalice ale marchizei trebuie să fie inspectate din timp în timp și, după caz, revopsite;

- petele de murdărie de pe marchiză trebuie să fie curățate constant cu un detergent slab și o cârpă moale;

- se recomandă curățarea regulată cu apă curată a părții superioare a copertinei;

- partea inferioară a copertinei trebuie să fie curățată constant cu o mătură.

1.4 Alte măsuri de protecție pentru copertină

Deși copertinele au o durată de viață îndelungată, este util a se ține seama de anumite condiții, care pot avea efecte negative asupra copertinei pe termen lung:

- îndepărtați de copertine plantele cum ar fi vița-de-vie și arbuștii, care conțin acizi ce pot accelera deteriorarea copertinei;

- nu e bine să deschideți/închideți copertina atunci când temperatura exterioară este sub 0 °C;

- nu curățați niciodată copertina cu perii aspre și detergenți agresivi;

- jarul, radiatoarele pe gaz de butelie și alte surse de căldură nu trebuie să fie niciodată amplasate lângă țesătura copertinei;

- nu închideți niciodată copertina atunci când este udă, pentru că aceasta ar duce la apariția de pete pe țesătură;

- îndepărtați întotdeauna de pe țesătura copertinei excrementele păsărilor, frunzele putrezite, pământul etc., pentru a nu apărea pete pe aceasta.

2. Alegerea furnizorului de copertine

Având în vedere faptul că pe piață există un mare număr de furnizori de copertine, este cu siguranță bine, să analizați mai îndeaproape opțiunile pe care le aveți privind cumpărarea unei copertine. Cereți oferte de la mai mulți furnizori.

2.1 Garanția pentru copertină

Durata termenului de garanție ne indică calitatea produsului. Furnizorii de copertine de calitate oferă o garanție de peste 2 ani pentru aceste produse și de 12 luni pentru electromotoare. În această perioadă, copertinele trebuie să funcționeze și să arate impecabil.

2.2 Echipa proprie de montare și service

Calitatea unei copertine poate fi garantată, dacă este montată corect și profesional. Este important ca furnizorul să aibă propria echipă de montatori profesioniști. De asemenea, este important și ca service-ul să fie asigurat, ca și livrarea de piese de schimb.

2.3 Certificate emise pentru copertină

Este important ca furnizorul să vă arate și să vă elibereze după montarea copertinei toate certificatele și specificațiile tehnice ale produsului.

3. Tipuri de copertine

3.1 Copertina clasică

Copertinele clasice sunt cele mai răspândite. Copertina clasică are un cadru din aluminiu cu arcuri și un mâner de acționare. Avantajul oferit de aceste copertine este acționarea simplă a copertinei. Atunci când sunt închise, aceste copertine ocupă un spațiu mic. Pot fi manuale sau motorizate. Cel mai bine este să montați copertina clasică fără casetă sub un baldachin sau sub placa din beton. Este posibilă și montarea pe tavan sau perete. Poate fi reglat și gradul de înclinare a copertinei (care poate fi chiar și de peste 60 grade). Astfel veți putea să vă faceți umbră indiferent de direcția razelor solare.

3.2 Copertina cu semi-casetă sau cu casetă

Copertina cu casetă se deosebește de copertina clasică prin faptul că poate fi închisă în întregime într-o casetă din aluminiu, rezistentă la coroziune. Astfel, toate părțile componente ale copertinei sunt protejate de acțiunea agenților externi. Acest lucru prelungește foarte mult durata de viață a copertinei. Copertinele cu semi-casetă permit închiderea în aceasta doar a țesăturii și a mânerului de acționare, brațele metalice ale copertinei rămânând în afară.

3.3 Copertina de fereastră și de balcon

La copertinele de fereastră și de balcon țesătura se deschide și închide cu ajutorul unui mâner - la fel ca și la copertinele clasice. Aceste copertine au brațe inferioare, care țin copertina la o anumită distanță față de fereastră.

3.4 Copertina cu formă de cupolă

Copertinele cu formă de cupolă au funcție de marchize deasupra ferestrelor și a ușilor. Cu acestea pot fi umbrite și balcoanele de dimensiuni mai mici. Au o lățime de maxim 2 metri, lungimea putând depăși chiar și 7 metri.

3.5 Copertina de acoperiș și de fațadă

Cu copertinele de acoperiș și de fațadă se umbresc suprafețe mari vitrate ale acoperișurilor și fațadelor, mai ales ale grădinilor de iarnă. Aceste copertine pot fi unite modular. Se pot monta atât pe partea interioară, cât și pe partea exterioară a suprafețelor vitrate.

3.6 Pergola respectiv copertina pentru terasă

Clădirile moderne cu terase mari sunt echipate și cu copertine cu design deosebit – de pergolă. Acestea protejează împotriva soarelui și altor condiții meteorologice. Pergolele pot fi de sine stătătoare sau pot fi ancorate în clădire. Se deosebesc după sistemul de închidere.

4. Cum se alege și montează copertina

4.1 Cum se alege copertina

Dacă mergeți la un magazin specializat în vânzarea de copertine, un comerciant va fi gata să vă facă o vizită acasă și, în funcție de dorințele și necesitățile pe care le aveți, să vă ajute să găsiți cea mai bună copertină pentru dumneavoastră. Comerciantul vă va prezenta modelele pe care le vinde magazinul, vă va explica avantajele pe care fiecare model îl oferă și diferența dintre diferitele modele. De asemenea, comerciantul va face și măsurătorile necesare pentru alegerea și montarea copertinei. Apoi, în funcție de condițiile acordate cu el, vă va pregăti o ofertă informativă. După ce ajungeți la o înțelegere, în termen de 30 de zile va fi executată și montată copertina.

4.2 Cum se montează copertina

Copertinele pot fi montate pe suprafețe diferite. Cel mai des, acestea se montează pe lemn, beton, căpriori, cărămidă goală, diferiți suporți metalici sau pe construcții metalice. Copertinele pot fi montate și pe ziduri cu izolație sau pe ziduri vechi și problematice. Furnizorii profesioniști de copertine au de obicei propriile echipe de montare bine instruite, care pot rezolva cu succes orice tip de impediment legat de munca lor. Instalațiile electrice sunt executate de către profesioniști autorizați. Montarea copertinei se face pe parcursul unei singure zile și, de obicei, durează câteva ore.

Copertina sau marchiza metalică - tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți înainte de a monta o copertină sau o marchiză metalică

Marchizele metalice oferă protecție împotriva precipitațiilor și a razelor solare
Marchizele metalice oferă protecție împotriva precipitațiilor și a razelor solare

1.1. Bugetul pe care îl alocăm pentru marchiza metalică

Execuția unei marchize metalice nu este o investiție neglijabilă și, de aceea, este bine să ne stabilim dinainte bugetul pentru ea. Executații respectiv furnizorii de marchize metalice vă vor face o ofertă exactă în baza dorințelor și a planului dvs. concret. Deci, înainte de a trimite cererea privind execuția unei marchize, este bine să vă faceți măcar o schiță orientativă a produsului pe care îl doriți. Un furnizor bun vă va face o vizită pentru a vedea locul în care doriți să fie amplasată marchiza, vă va da sfaturi detaliate, iar în baza alegerilor dvs. vă va pregăti oferta finală. Deși trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți exagerat de mult pentru echiparea proprietății private exterioare cu o marchiză, este bine să puneți accentul pe calitatea produsului final. Deci, aveți grijă ca raportul dintre preț și calitate să fie unul corect. Pentru că marchiza metalică va avea mult timp un rol important în asigurarea calității locuirii, decideți-vă să investiți suficient în ea, pentru a nu fi mai apoi dezamăgiți.

1.2. Cum să ne asigurăm o marchiză metalică rezistentă

Pentru asigurarea calității marchizei, trebuie să se pună accentul pe rezistența acesteia. Este, deci, necesar a ține seama de mai mulți factori, cum ar fi influența climaterică nefavorabilă și alți factori de mediu, care ar putea scurta durata de viață a marchizei. Chiar dacă construcțiile din oțel și din aluminiu sunt destul de rezistente la influențele negative de mediu, ele nu sunt indestructibile, la fel ca și diferitele materiale din care se poate fabrica acoperișul copertinei. Construcțiile din metal sunt cel mai sensibile la umiditate, la razele UV și la diferențele mari de temperatură atmosferică. Aici trebuie să mai menționăm și alte eventuale influențe negative, care își au originea în modul de utilizare și întreținere a copertinei. De exemplu, urina câinilor accelerează coroziunea stâlpilor metalici.

1.3. Copertina metalică trebuie să aibă o capacitate portantă suficient de mare

A doua caracteristică importantă a copertinelor este capacitatea portantă pe care o au. În primul rând, trebuie să ținem seama de sarcina pe care o poate exercita zăpada asupra copertinei. Această sarcină trebuie să fie calculată corect. În caz contrar, consecințele pot fi catastrofale! Deci, cât de abundente sunt iarna ninsorile în zona dumneavoastră? Dacă locuiți într-o zonă cu ninsori invernale abundente, trebuie să alegeți o construcție corespunzătoare, care să poată susține greutatea zăpezii, astfel încât nici construcția (cadrul sau scheletul) și nici acoperișul să nu fie afectate. O copertină rezistentă necesită profiluri de stâlpi mai mari și mai solide, ca și bare transversale mai dese.

1.4. Ce dimensiuni să aibă copertina metalică?

Atunci când decideți dimensiunile copertinei, trebuie să știți în primul rând la ce o veți folosi. De obicei, beneficiarul stabilește dimensiunile copertinei.  De exemplu, dacă doriți să parcați două automobile sub copertină, puteți alege o copertină cu dimensiunile: 550 cm x 550 cm. Astfel, pe fiecare parte a fiecărui automobil va rămâne o jumătate de metru pentru trecere. Dacă aveți o mașină mai mare decât cele obișnuite, va trebui, bineînțeles, să adaptați aceste dimensiuni ale copertinei la mărimea autovehiculului. Înălțimea minimă utilizabilă a copertinei este de 210 cm până la 270 cm. Această înălțime facilitează parcarea autovehiculelor personale, de teren, a autoutilitarelor și a autovehiculelor cu bagaje pe capotă. Pentru parcarea unui singur autovehicul este suficientă chiar și o copertină cu dimensiunile de 320 (până la 400) cm x 500 cm. Pentru parcarea a trei autovehicule, ați avea nevoie de o copertină cu dimensiunile: 750 cm x 550 cm. Cu cât mai scundă este copertina, cu atât mai protejat este tot ce se află sub ea, pentru că unghiul de cădere a precipitațiilor și a razelor solare este mai mic. Vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a decide dimensiunile copertinei, pentru a nu regreta ulterior, că ați făcut prea multă economie de spațiu.

2. De la care furnizor să cumpăr copertina metalică și cine să mi-o monteze?

2.1. Planul și execuția copertinei trebuie să fie realizate de specialiști

Este primordial, ca planul copertinei și execuția acesteia să fie realizate de specialiști! Chiar dacă e vorba doar de o simplă marchiză amplasată la intrarea în casă sau de o simplă copertină pentru autovehicule, vă recomandăm să consultați specialiști pentru realizarea ei. Un specialist cu experiență vă va executa o copertină optimală, corespunzătoare specificațiilor dumneavoastră. De fapt, experiența unui astfel de specialist este de neprețuit. Prea des se întâmplă că persoane, care nu posedă cunoștințele necesare, se apucă să își facă singuri copertine, care nu suportă nici măcar sarcini minime și nu sunt cu adevărat funcționale. Cu siguranță, că merită să investiți mai mulți bani pentru executarea unei copertine de calitate, cu o durată îndelungată de viață.

2.2. Montajul și service-ul sunt foarte importante

Pe piață, veți găsi un număr foarte ridicat de furnizori de copertine. Vă recomandăm, să alegeți un furnizor, care  să vă execute întregul serviciu. Aceasta înseamnă că acest furnizor trebuie să facă mai întâi măsurătorile necesare, să vă ofere consultanță și apoi să execute și să monteze copertina; iar după aceea să vă stea la dispoziție pentru eventualele reparații. Un montaj adecvat și de calitate este primordial pentru asigurarea fiabilității și durabilității copertinei. La ora actuală, mulți furnizori de copertine angajează echipe de montare externe. Astfel, aceștia transferă responsabilitatea pentru produsul final la subcontractori, iar atunci când apar probleme, nu mai iau nici un fel de măsuri. Deseori, subcontractorii sunt prost plătiți. De aceea, aceștia folosesc materiale de montare ieftine și de slabă calitate și își execută prost lucrările. Bineînțeles, că dacă este prost plătit, subcontractantul nu va fi stimulat, să remedieze eventualele lipsuri. De aceea, este important să verificați, dacă furnizorul copertinei are propriul personal, care să se ocupe de montare și service.

2.3. Verificați calitatea lucrărilor anterioare ale executantului

Verificați referințele furnizorului de copertine. Faceți cu el o vizită la clădirile, pe care le-a echipat cu copertine și cereți de la clienții lui informații privind execuția și costul copertinelor, fiabilitatea lucrărilor de service și serviciile de după vânzarea copertinelor.

3. Tipuri de copertină metalică

3.1. Copertină metalică fabricată în serie sau executată la comandă?

Copertinele pot fi fabricate în serie - în fabrici - sau pot fi executate la comandă. În cazul copertinei fabricate în serie, construcția acesteia este primul element fabricat; mărimea copertinei, materialele din care aceasta este fabricată, ca și restul caracteristicilor copertinei sunt decise dinainte și limitate. Puteți monta în regie proprie o copertină fabricată industrial sau puteți angaja un specialist montator pentru aceasta. În schimb, atunci când alegeți o copertină metalică executată la comandă, montarea profesională a copertinei face parte din serviciu și poate include toate pregătirile prealabile pe teren, cum ar fi: execuția fundației, a pavajului etc. De asemenea, executantul copertinei vă poate obține autorizația de construire și alte autorizații necesare.

3.2. Copertina metalică are o utilizare versatilă

Copertina metalică poate fi folosită în mai multe scopuri. Aceasta poate avea rolul de a acoperi o terasă sau un balcon; copertina mai poate fi utilizată și ca pergolă, sub care să ne petrecem timpul în afara casei sau a apartamentului, la adăpost de precipitații și soarele puternic; copertina poate fi un element de protecție a unor locuri de parcare a autovehiculelor; sau juca rolul unui mic acoperiș deasupra ușii de exterior a casei. Cu o copertină se poate proteja bucătăria de vară, se pot acoperi pubelele de gunoi și spațiile de parcare a bicicletelor... În subsidiar, copertina metalică mai are și o funcție decorativă, înfrumusețând aspectul amenajării exterioare a casei.

3.3. Copertina metalică poate fi executată din diferite materiale

3.3.1. Copertina din oțel

Copertinele din oțel au forme moderne și elegante și prezintă o funcționalitate maximă. Oțelul este un material foarte versatil, durabil și de înaltă calitate. Durata de viață a elementelor din oțel depășește chiar și 30 de ani. Copertinele din oțel se montează rapid și simplu. Componentele acesteia se asamblează la locație. Astfel, montarea copertinei din oțel durează doar câteva ore. Copertina din oțel poate fi oricând dezasamblată și reasamblată în altă locație. Este posibilă și adăugarea ulterioară de elemente constitutive, care îi schimbă aspectul și mărimea. Astfel, utilizabilitatea copertinei crește. Oțelul nu ruginește, pentru că este în procesul de prelucrare zincat fierbinte. Construcția poate fi protejată suplimentar și înfrumusețată prin vopsire prin pulverizare. Această modalitate de vopsire face ca vopseaua să fie durabilă și să nu se crape - pentru că a fost prelucrată la 200°C. Alegerea culorii vopselei este nelimitată, ceea ce înseamnă că veți putea găsi o nuanță potrivită și pentru dumneavoastră. Copertinele din oțel nu necesită mentenanță, ceea ce înseamnă că raportul dintre preț și calitate este excelent.

3.3.2. Copertina din aluminiu

Aluminiul este materialul de construcții cel mai adecvat pentru copertinele de dimensiuni mai mici, pentru că în comparație cu oțelul și cu lemnul este mai puțin rezistent. Cel mai des, cu copertine din aluminiu se acoperă terase, balcoane și piscine mici. Construcția sau scheletul din aluminiu este rezistent la influențe climaterice și externe nefavorabile. Profilurile din aluminiu pot fi asamblate și adaptate cu ușurință. Avantajele principale oferite de copertinele din aluminiu sunt: raportul excelent dintre preț și calitate, durabilitatea, rezistența ridicată și întreținerea ușoară. Acoperișul copertinelor din aluminiu este executat cu un unghi de înclinare de 5 până la 30 grade și rezistă la sarcini de până la 220 kg/m2. Montarea și demontarea copertinelor din aluminiu este deosebit de simplă și se execută rapid, datorită greutății mici a materialului.

3.4. Copertină metalică de sine stătătoare sau prinsă în construcția clădirii

Copertinele metalice pot fi de sine stătătoare - pe proprii stâlpi - sau pot fi prinse în construcția clădirii cu console solide. De obicei, copertinele se prind în construcția clădirii, dacă aceasta încă nu este izolată. Dacă clădirea este deja izolată, pentru a incorpora copertina în clădire este necesară  îndepărtarea izolației și a stratului final al fațadei, în locul în care se fixează consolele. Acest lucru are un efect negativ de nereparat asupra învelișului izolator al casei.

3.5. Copertinele metalice pot avea diferite tipiri de acoperișuri

Acoperișul copertinei poate fi într-o apă, în două ape, în mai multe ape sau poate fi plat (cu grad minim de înclinare de 2%). Acoperișurile de copertină din policarbonat și cele vitrate sunt foarte populare. Acestea permit trecerea luminii și sunt rezistente la condițiile climaterice nefavorabile. Folosirea acestor două materiale este utila mai ales în zonele ferestrelor, pentru că astfel intrarea luminii în interiorul locuinței nu este obstrucționată. Dacă nu vă interesează acest aspect al cantității de lumină care intră în locuință, puteți alege un acoperiș de copertină din tablă, țiglă, tegola etc.

4. Procedura prealabilă necesară pentru montarea unei copertine

4.1. Pregătirea terenului pe care va fi amplasată copertina

Pentru executarea unei copertine sunt, de obicei, necesare anumite pregătiri preliminare pe teren. Este bine să includeți copertina în planul de amenajare exterioară a casei sau a locuinței. Acest lucru este, bineînțeles, valabil în cazul construcțiilor noi. Deci, cum se pregătește terenul? De ce fel de fundație este nevoie pentru ca, copertina să suporte toate sarcinile? Răspunsul nu este simplu. În cazul copertinelor cu consolă, prinse în obiect, este necesară o fundație de tip bandă din beton armat, pentru că doar o latură a copertinei suportă majoritatea sarcinii. În schimb, pentru copertinele de sine stătătoare cu trei sau patru stâlpi, vor fi probabil suficiente fundații-pilon din beton. Mărimea fundației depinde de mărimea copertinei. Cel mai bine este să angajați un specialist, care să vă execute un plan fiabil al fundației copertinei. Se recomandă, ca consolele copertinei prinse în clădire, să fie montate înainte de executarea fațadei. În acest fel, veți evita intervenții ulterioare la fațadă, care pot cauza pierderi de căldură. Fiți atenți, să nu creați zone de pierdere a căldurii. Copertinele mici de deasupra ușilor de intrare sau a balcoanelor se montează pe casă cu console, fără a se utiliza stâlpi.

4.2. Autorizațiile necesare pentru montarea unei copertine

De cele mai multe ori, copertinele sau marchizele se încadrează în categoria construcțiilor simple, pentru care nu este necesară o autorizație de construire. Caracteristicile construcțiilor simple sunt: au un singur nivel; au o înălțime care nu depășește 4 metri și o lungime de maxim 4 metri; au o suprafață de maxim 20 m2. Investitorul este obligat să asigure, că amplasarea copertinei este în concordanță cu actele privind amenajarea teritoriului  și cu reglementările legate de domeniul construcțiilor, ca și cu alte reglementări. Dacă reglementările în vigoare prevăd ca beneficiarul să obțină păreri și accepte respectiv alte autorizații, acesta trebuie să le respecte și să îndeplinească toate aceste condiții. De exemplu, dacă copertina se amplasează chiar lângă un drum rutier regional, probabil că veți avea nevoie de acceptul administrației drumurilor publice, care va stabili, la ce distanță față de drum poate fi amplasată copertina.

 

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Marchize, copertine, pergole?

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



Doresc oferte de la executanți
Ultimele cereri publicate

Montare marchiza din policarbonat pe un balcon exterior

Un mester cu scule adecvate pentru montarea marchizei.

434.7 RON la 724.5 RON

Montaj copertina

Copertina este cumparata. Am nevoie de montaj.

347.76 RON la 579.6 RON

Schimbaer pânză pergolă verandă

Dorim schimbare pânză pergolă suport rabatabil verandă

347.76 RON la 579.6 RON

Doresc oferte de la executanți





Prețul, Copertina balcon,
Marchize, copertine, pergole, Craiova

521.64 RON la 869.4 RON

Prețul, 2 marchize policarbonat balcoane, 218 cm si 465 cm
Marchize, copertine, pergole, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Copertina balcon, etajul 2, lungime balcon 240x40 cm
Marchize, copertine, pergole, Constanţa

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Marchize, Latime 2 m, lungime 7 metri respectiv 2 m
Marchize, copertine, pergole, Iaşi

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Copertina metalica pentru terasa, 6,4 x 3,2 x 2,5-2,0 m
Marchize, copertine, pergole, Piteşti

5216.4 RON la 8694 RON

Prețul, Tendă pentru o terasă, 6 x 2,50 m
Marchize, copertine, pergole, Piatra-Neamţ

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Copertina scară bloc,
Marchize, copertine, pergole, Galaţi

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Acoperire balcon, 560 ×170 cm
Marchize, copertine, pergole, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Inlocuire panza copertina,
Marchize, copertine, pergole, Bucureşti

521.64 RON la 869.4 RON

Prețul, Montaj două copertine, 2'5 ×1,5 m
Marchize, copertine, pergole, Drobeta-Turnu Severin

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Pergola fixa sau retractabila, 4×5 m
Marchize, copertine, pergole, Buzău

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Pergola lemn la intrarea intr-o casa, 3 x 5 m
Marchize, copertine, pergole, Suceava

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Copertina balcon,
Marchize, copertine, pergole, Medgidia

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Copertina sa acopere tot balconul , etaj 2, Față, lungime aprox 265 cmLaterale x 2 , lungime aprox 35 cmFață , lățime 60 cm Laterale , lățime 40
Marchize, copertine, pergole, Năvodari

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Pergola retractabila, 9 x 9 m
Marchize, copertine, pergole, Constanţa

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Marchize la etajul 2 din 2 pentru 2 balcoane, 2 buc
Marchize, copertine, pergole, Iaşi

2608.2 RON la 4347 RON

Prețul, Copertina, Aprox 4,55 / 85-90 / 60 cn
Marchize, copertine, pergole, Constanţa

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Copertina terasa 5x3m casetata, 5mx3m
Marchize, copertine, pergole, Cacica

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Marchiza electrica, 3.5 latură perete /4 m
Marchize, copertine, pergole, Braşov

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Pergola aluminiu, 330 x 730 x 250-270 cm
Marchize, copertine, pergole, Sibiu

6085.8 RON la 10143 RON

Prețul, Copertina intrare, L 6 m, l = 2,6 m, h = 2,8 m
Marchize, copertine, pergole, Oneşti

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Pergola pentru terasa, 4.20 x 2.95 m
Marchize, copertine, pergole, Samurcaşi

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Marchiză ușă intrare casa, 2500 mm
Marchize, copertine, pergole, Baia Mare

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Pergola pentru terasă!, 8 x 3,50 m
Marchize, copertine, pergole, Baia Mare

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Copertina din fier forjat, 250 x 110 m
Marchize, copertine, pergole, Ploieşti

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Montator pergola,
Marchize, copertine, pergole, Bucureşti

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Pergola, Aprox 1,5 x 1,8 m
Marchize, copertine, pergole, Bacău

543.375 RON la 905.625 RON

Prețul, Copertine pentru intrările de la uși,
Marchize, copertine, pergole, Moineşti

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Copertina retractabila pentru o terasa,
Marchize, copertine, pergole, Craiova

738.99 RON la 1231.65 RON

Prețul, Marchiza, 300 x 80 cm
Marchize, copertine, pergole, Baia Sprie

717.255 RON la 1195.425 RON

Prețul, Copertina de balcon, 3 ml, 80 cm latime
Marchize, copertine, pergole, Târgovişte

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, O soluție de umbrire pentru o terasa,
Marchize, copertine, pergole, Cristian

695.52 RON la 1159.2 RON

Prețul, Înlocuire de material la copertina, 4 m
Marchize, copertine, pergole, Drobeta-Turnu Severin

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Montare copertină retractabilă, 3 x 1,5 m
Marchize, copertine, pergole, Iaşi

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Copertina pentru o garsoniera, 2.30 x 0.50 m și 1.50 x 0.50 m
Marchize, copertine, pergole, Reşiţa

717.255 RON la 1195.425 RON

Prețul, Montaj copertina retractabila, 5 x 3 m
Marchize, copertine, pergole, Pantelimon

217.35 RON la 362.25 RON



Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Marchize, copertine, pergole lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

188+ Firme pentru Marchize, copertine, pergole
Serviciu gratuit
Fără comisioane
Obține o ofertă
Ajutor

Suntem disponibili pentru dumneavoastră în fiecare zi lucrătoare, de la 9:00 la 17:00. Cum vă putem ajuta?

Cereri: +40 31 229 8485
Firme: +40 31 630 4864