Pret montaj parchet

  Prețul montării unui parchet poate varia în mod semnificativ. În funcție de tipul de pardoseală prețul unui m2 de parchet variază între 20-100lei/mp și mai mult. Prețul depinde și de locația dumneavoastră, de volumul de lucru și de parchetarul ales. Vă puteți verifica costurile în calculatorul nostru de prețuri, iar pentru un preț exact puteți solicita informații parchetarilor noștri experimentați verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre parchete.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL RECONDIȚIONĂRII PARCHETULUI


  Prețul recondiționării parchetului. Prețul recondiționării parchetului, care include rașchetarea, chituirea si lăcuirea în 2 straturi.

  40 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  100 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Pret montaj parchet

  ALTE PREȚURI PENTRU PARCHETARI

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Rașchetare și paluxare

  Prețul rașchetării și paluxării parchetului


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Lustruire și ceruire

  Prețul lustruirii și ceruirii parchetului


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Decopertarea parchetului laminat din lemn masiv

  Prețul decopertării parchetului laminat din lemn masiv


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Montaj parchet


  Prețul montajului de parchet poate varia în mod semnificativ. Prețul parchetului depinde de tipul ac...

  Verificați și: Pret montaj parchet

  Parchet


  Care este prețul parchetului? În comparație cu laminatul, parchetul este mai rezistent și atinge o d...

  Verificați și: Pret parchet

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Parchet și montaj parchet – tot ce trebuie știți

  1. Ce trebuie să știm despre parchet?

  Pentru că podelele locuinței sunt foarte expuse la sarcini mecanice și chiar la agenți chimici, trebuie să alegem cu mare discernământ tipul pardoselii. Parchetul este singurul tip de pardoseală, care poate fi atât de frumos  renovat, încât să arate ca și nou.

  Montarea parchetului este o muncă exigentă, pentru care este nevoie de profesionalism și experiență
  Montarea parchetului este o muncă exigentă, pentru care este nevoie de profesionalism și experiență

  Parchetele se diferențiază între ele mai ales în funcție de caracteristicile tipului de lemn din care sunt fabricate.

  Duritatea – în camerele de zi, foarte frecvent folosite, trebuie să se monteze un parchet dintr-un tip de lemn mai dur. Parchetele marcate cu numere mari indică o duritate mai mare a lemnului și o rezistență ridicată împotriva deteriorării și uzurii.

  Culoarea – parchetele pot avea culori foarte variate, chiar și dacă sunt din același tip de lemn. Vă sfătuim, să alegeți culoarea parchetului folosindu-vă de mostre suficient de mari. Trebuie să știți și că parchetul își va modifica culoarea în primele luni după montare, din cauza oxidării lemnului. Acesta este și motivul pentru care furnizorii nu vă vor putea garanta, că parchetul livrat va avea aceeași culoare cu nuanța aleasă în baza mostrelor.

  Clasele de calitate –  în funcție de standarde interne sau generale, producătorii de parchete clasifică aceste produse în diferite clase (A,B,C,D,I,II,III, standard, rustic, extra...), care se stabilesc exclusiv în funcție de aspectul parchetului (textură, culoare...) și nu în funcție de calitatea producerii parchetului.

  Stabilitate – umiditatea atmosferică relativă influențează asupra parchetului, care se poate dilata sau contracta. Anumite tipuri de lemn sunt mai stabile față de altele. Lemnul de fag și lemnul de arțar se deformează cel mai mult în prezența umidității. De aceea, nu se recomandă montarea unui parchet din lemn de fag sau de arțar în camerele expuse unor diferențe mari de temperatură sau care au montat un sistem de încălzire în pardoseală. În schimb, parchetele multistratificate pot fi folosite în combinație cu sistemele de încălzire în pardoseală, fiind suficient de stabile pentru aceasta.

  Rezistența termică – cu cât mai scăzut este indicatorul rezistenței termice, cu atât mai potrivit este parchetul pentru a fi folosit în combinație cu un sistem de încălzire în pardoseală. În acest sens, vă sfătuim să alegeți un parchet din categoria parchetelor finite. Cele mai adecvate sunt cele mai subțiri și anume parchetele finite dublu-stratificate. Dar, atenție! Nu vă recomandăm să vă puneți parchet, în cazul în care folosiți un sistem electric de încălzire în pardoseală.

  Protecția folosită – parchetele sunt lăcuite sau uleiate. Uleiul dă lemnului un aspect mai natural. Lacul poate fi strălucitor sau mat. Lacul este mai ușor de întreținut. Atunci când lacul se uzează, întreaga suprafață a parchetului trebuie să fie șlefuită și lăcuită din nou. Parchetele uleiate sunt mai greu de întreținut și pentru ele este necesar a folosi detergenți speciali. De asemenea, o dată la câțiva ani ele trebuie să fie din nou uleiate. Parchetele uleiate nu necesită însă o renovare completă. Porțiunile deteriorate se renovează prin șlefuire și prin aplicarea unui strat nou de ulei.

  2. Montaj parchet – alegerea executantului și lucrările preliminare

  Montarea parchetului este o lucrare exigentă, care necesită profesionalism și experiență. De aceea, vă recomandăm să căutați și să alegeți un montator de calitate, cu referințe bune. Cel mai bine este să căutați datele de contact ale unor meșteri iscusiți la prieteni și cunoscuți, care și-au pus parchet și au fost mulțumiți de calitatea montării. Trebuie să mai știți că și arhitecții cunosc parchetari buni. La fel și magazinele specializate în vânzarea parchetelor. Pentru că au multă experiență în domeniu, acestea vă vor recomanda numai parchetari profesioniști. O a treia variantă este să trimiteți o cerere pe portalul Daibau. În acest fel, veți primi de la noi mai multe oferte ale unor montatori experimentați și iscusiți. Atunci când veți stabili detaliile montării parchetului cu executantul ales, asigurați-vă că acesta va îndeplini următorii pași:

  2.1. Verificările și măsurătorile prealabile

  Cel puțin cu o lună înainte de montarea parchetului, trebuie să se facă verificări și măsurători la locație. În acest sens, suprafețele camerelor trebuie să fie măsurate cu exactitate și trebuie să se verifice starea suprafeței pe care urmează a fi montat parchetul, și anume dacă aceasta este netedă, compactă, solidă, curată, fără crăpături etc. De asemenea, mai trebuie să fie măsurată și umiditatea suprafeței și să se constate condițiile microclimatice. În urma măsurătorilor, este necesar a calcula bine cantitatea de parchet necesar, ca și de șipci marginale și de alte elemente adiționale. Termenul de livrare a materialelor poate fi de o lună sau poate chiar de mai multe luni. La vizitarea locației, executantul mai trebuie să verifice: dacă înălțimea șapelor este adecvată și ce fel de contact va avea parchetul cu pardoseala existentă. Dacă în locuință s-a montat un sistem de încălzire în pardoseală, trebuie să se execute la timp protocolul legat de încălzirea în pardoseală. Este recomandabil, ca înainte de montarea parchetului, orice alte eventuale lucrări de construcție să fie preponderent finalizate. După montarea parchetului se montează tocurile ușilor, șipcile marginale ale pardoselii și se execută văruirea sau zugrăvirea finală a pereților.

  2.2. Pregătirea podelei

  Pentru ca montajul parchetului să fie de calitate, trebuie să se pregătească în mod adecvat podeaua.

  2.2.1. Curățarea podelei

  Primul pas îl constituie curățarea podelei, de pe care trebuie să fie îndepărtată complet mizeria făcută de alți eventuali executanți - reziduuri de tencuială, mortar, pete de vopsea, ceară, uleiuri etc. Dacă podeaua nu este foarte bine curățată, parchetul va fi montat defectuos.

  2.2.2. Duritatea podelei

  Dacă șapa a fost executată corect, nu vor exista probleme legate de rezistența mecanică, stabilitate și lianți. Dar, dacă șapa nu este suficient de solidă, aceasta trebuie să fie întărită prin aplicarea unui produs special.

  2.2.3. Lipsa denivelărilor podelei

  Podeaua pe care urmează a fi montat parchetul trebuie să nu prezinte denivelări, protuberanțe, crăpături și nici să nu fie prea netedă sau prea aspră. Dacă podeaua nu îndeplinește aceste condiții, pe ea trebuie să se aplice un strat autonivelant. Pentru a alege corect tipul și grosimea masei autonivelante, se ține cont de sarcina mecanică la care va fi expusă pardoseala.

  2.2.4. Șapa trebuie să fie uscată

  Înainte de a monta parchetul, trebuie să ne asigurăm că șapa este deja uscată. În caz contrar, umezeala va rămâne sub parchet și din această cauză parchetul se va deteriora și se va ridica, iar straturile lui se vor desprinde unul de altul.

  2.2.5. Temperatura și umiditatea camerei

  Înainte de punerea parchetului, trebuie să se asigure condiții microclimatice optimale în locuință, pentru a se împiedica modificarea stării parchetului (contractare, întindere, întoarcere). Temperatura din cameră trebuie să aibă valori între 16℃ și 20℃, iar umiditatea relativă a aerului trebuie să fie între 45% și 65%.

  2.2.6. Compatibilitatea cu eventualul sistem de încălzire în pardoseală

  Eventualul sistem de încălzire în pardoseală trebuie să fie deconectat cu câteva zile înainte de a începe montarea parchetului sau trebuie să se reducă foarte mult temperatura de încălzire. După finalizarea montării parchetului, sistemul poate fi repornit, mărind gradual temperatura de încălzire(cu câte 3-5 ℃ pe zi) până la atingerea temperaturii dorite.

  3. Tipuri de parchet

  3.1. Parchet finit

  Acest parchet este produs industrial și se vinde gata de montat și utilizat. Datorită numeroaselor straturi de lac sau ulei care i-au fost aplicate în fabrică, acest parchet este foarte rezistent la uzură. Este compus din două sau trei straturi de lemn. Stratul superior este din tipul de lemn ales și are, de obicei, grosimea de 3-4 mm, putând fi însă chiar mai gros. Stratul inferior sau cele 2 straturi inferioare sunt din lemn de conifere sau din placaj. Stratul inferior este tăiat în mai multe locuri, făcând parchetul mai rezistent la oscilațiile de temperatură. Parchetul finit prezintă stabilitatea cea mai ridicată în condiții de modificări drastice ale temperaturii. Din acest motiv, se recomandă folosirea lui în combinație cu sisteme de încălzire în pardoseală. Parchetul finit este rezistent la lovituri, simplu de întreținut și își păstrează culoarea originală.

  3.2. Parchet masiv clasic

  Parchetul masiv clasic poate fi executat din mai multe tipuri de lemn. Durata de viață a parchetului masiv este foarte lungă - chiar și de câteva secole - dacă este corect montat și prelucrat. În funcție de tipul podelei, parchetul masiv poate fi montat prin lipire sau poate fi bătut în cuie. În acest sens, putem avea fie o podea din lemn (în casele mai vechi) sau doar șapa. Plăcile parchetului clasic sunt executate din lemn masiv cu grosimea de 2-3 cm. Datorită grosimii sale, parchetul clasic poate fi șlefuit de mai multe ori pentru a fi renovat. Parchetul clasic este un bun termoizolator. În plus, pe el se merge ușor și confortabil.

  3.3. Parchetul laminat

  Datorită prețului său accesibil, parchetul laminat este la ora actuală din ce în ce mai utilizat. Acesta este făcut din lamele, legate între ele în plăci pătrate cu dimensiunile 15 cm x 5 cm. Parchetul laminat poate fi fabricat din lemn de stejar, fag sau frasin, dar mai poate fi și din lemn exotic (tec și wenge). Parchetul laminat produs industrial este solid și rezistent, având și un aspect plăcut.

  3.4. Podeaua rustică

  Parchetul rustic poate fi finit sau masiv. Plăcile au lungimea între 60 cm și 240 cm și lățimea între 11 cm și 20 cm. Parchetul rustic are, de obicei, grosimea între 14 mm și 22 mm și se fabrică de cele mai multe ori din lemn de stejar sau de frasin.

  3.5. Pardoseli din lemn de mari dimensiuni

  Parchetele de mari dimensiuni pot fi masive (clasice) sau finite. Plăcile au lungimea între 1-5 metri, lățimea între 9-30 cm și grosimea între 12-20 mm. Mărimea plăcilor din lemn iese în relief în camerele foarte spațioase. Aceste pardoseli sunt executate din lemn de molid, brad, măceș sau pin. Foarte adesea, acestea se montează în cabane și în mansarde.

  4. Procedura de montare a parchetului

  Există diferite moduri de montare a parchetului și diferite direcții de montare.

  4.1. Direcția și modul de montare a parchetului

  Atunci când se alege modul de montare de tip punte de vapor, plăcile se așază în paralel cu peretele, care are lungimea cea mai mare. Însă, dacă camera are o suprafață pătrată, direcția de montare se decide în funcție de  sursa de lumină naturală (ferestre, pereți vitrați...), parchetul montându-se perpendicular pe sursa de lumină. Dar, la deciderea direcției mai trebuie să se țină seama și de designul de interior planificat (căile de acces și de trecere, modul de amplasare a pieselor de mobilier...), ca și de aspectul estetic al camerei. Înainte de a începe montarea parchetului, trebuie să hotărâm de unde vom începe și unde vom încheia acest montaj și care va fi peretele în funcție de care vom alinia plăcile de parchet. Dacă avem un parchet cu un model special, cum ar fi parchetul încrustat, sunt necesare pregătiri suplimentare.

  4.2. Produsele folosite pentru montarea parchetului

  Adezivul destinat lipirii parchetului se alege în funcție de tipul acestuia din urmă. Dacă avem de lipit plăci mai mari sau dacă montăm parchetul pe o podea sub care s-a instalat un sistem de încălzire în pardoseală, vom folosi un adeziv poliuretanic cu două componente. Pentru alte tipuri de parchet se folosesc și adezivi pe bază de silan. Înainte de a aplica adezivul, șapa se tratează cu o soluție, care va face ca adezivul să adere mai bine pe șapă, îndepărtând și praful de pe ea și blocând umezeala. Această soluție trebuie să fie compatibilă cu adezivul folosit.

  4.3. Montaj parchet finit

  Montajul parchetului finit (deja uleiat sau lăcuit) se face în următorul fel: cu o mistrie specială se aplică adezivul pe suprafața-bază (pe șapă turnată sau uscată). Apoi se montează plăcile de parchet peste adeziv. Trebuie să aveți grijă a lăsa o distanță (rosturi) de 1 cm între plăcile de parchet și pereți, pentru că lemnul se dilată și contractă în funcție de umiditate. Aceste rosturi vor fi apoi acoperite cu șipci de lemn marginale. Este foarte important să nu murdăriți plăcile de parchet cu picături de adeziv. După terminarea montării, nu este permis a călca pe parchet cel puțin 24 ore. De fapt, trebuie să se evite a călca pe parchet și a îl supune la sarcini mecanice, dar și a nu crea pe el pete de lichide chiar și timp de o săptămână de la montare. În tot acest timp, nu se permite executarea de lucrări în aceste spații cu parchete nou montate.

  4.4. Montaj parchet finit flotant

  Parchetul finit flotant se montează în sistem click, fără adeziv. Pentru un confort mărit, o pardoseală mai moale și un mers mai silențios pe ea, sub parchet se montează în prealabil un strat de pâslă, de plută sau o folie. Acest parchet poate fi montat și peste pardoseli vechi din piatră, plăci ceramice sau peste un parchet vechi.

  4.5. Montaj parchet clasic masiv

  După montarea parchetului masiv pe suprafața podelei pe care s-a aplicat în prealabil adezivul, așteptăm câteva zile, al căror număr depinde de tipul de adeziv folosit și de prelucrările ulterioare necesare. Parchetul deja șlefuit și netezit în fabrică mai poate fi încă puțin șlefuit, după care se uleiază sau lăcuiește. Dar, trebuie să se țină seama de condițiile microclimatice din locuință. Podeaua de tip punte de vapor și restul parchetelor masive grosiere necesită o prelucrare complexă după montare. Această prelucrare este expusă în continuarea acestui articol.

  4.6. Șlefuirea parchetului

  După ce am așteptat suficient timp pentru uscarea adezivului, trebuie să șlefuim parchetul. Încredințați această lucrare unor meșteri pricepuți și experimentați, care dispun de mașini profesionale, pentru că parchetul trebuie să fie perfect netezit și nivelat. Nu veți putea ascunde șlefuirea imperfectă a parchetului, prin simpla aplicare a uleiului sau a lacului. Înainte de a șlefui parchetul, acesta trebuie să fie curățat și trebuie să se verifice și dacă acesta este bine lipit de podeaua inițială. Primul pas îl constituie șlefuirea parchetului cu hârtie abrazivă grosieră, cu granulație 36-40. Șlefuirea se face sub un unghi de 30 grade față de direcția fibrelor lemnoase. După șlefuirea întregii suprafețe în această direcție, parchetul se mai șlefuiește o dată, de data aceasta încrucișat, sub un unghi de 60 grade. La final, se șlefuiesc mecanizat și colțurile, marginile și suprafețele mai puțin accesibile. Al doilea pas constă în șlefuirea similară a parchetului cu hârtie abrazivă cu granulație 60-80, apăsând însă mai puțin pe suprafața parchetului. Urmează chituirea parchetului și netezirea finală, adică șlefuirea fină a acestuia. În această fază, parchetul se șlefuiește cu hârtie abrazivă cu granulație 100 (pentru lemn dur) sau granulație 120 (pentru lemn moale), obținându-se astfel netezirea completă a acestuia. Înainte a lăcui sau uleia parchetul, acesta trebuie să fie curățat foarte bine cu aspiratorul și cu o cârpă antistatică.

  4.7. Lăcuirea parchetului

  Aplicăm pe parchetul șlefuit și curățat un strat de lac de bază și apoi un strat de lac final. Înainte de aplicarea lacului final, trebuie să șlefuim întreaga suprafață a parchetului cu hârtie abrazivă cu granulație 120. Aplicarea lacului trebuie să se facă respectând instrucțiunile producătorului. Nu trebuie să se aplice straturi mult prea groase de lac, pentru a nu apărea probleme de suprapunere, încrețire, rigiditate. La ora actuală, pe piață se comercializează numeroase tipuri de lacuri, care sunt rezistente la influențele de mediu și nu afectează sănătatea. Lacul se alege în funcție de aspectul final dorit al parchetului, ca și de caracteristicile camerei.

  4.8. Uleierea parchetului

  Pe parchetul deja șlefuit și curățat se aplică ulei într-un strat uniform. Acest lucru se poate face în mai multe feluri: mecanizat, cu un trafalet, cu o pensulă sau cu o cârpă moale, respectând instrucțiunile producătorului. După uscarea și întărirea uleiului, suprafața parchetului poate fi fin șlefuită, după care se aplică încă un strat de ulei. Pe lemnul neprelucrat trebuie să se aplice în mod obligatoriu două straturi de ulei.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  RECONDITIONARE PARCHET

  Bună ziua,

  Am nevoie de șlefuit chituit lacuit parchet masiv. Mai multe informații prin telefon.

  Mulțumesc 90 RON la 150 RON


  ........

  RECONDITIONARE PARCHET MASIV STEJAR

  Buna ziua!


  Va rog mult sa aveti amabilitatea de a-mi transmite o oferta de pret pentru reconditionarea a 23.5 mp parchet de stejar , conform fotografiilor prezentate in attachament

  Mentionez ca apartamentul este situat in Bucuresti, cartier Drumul Taberei, pe Aleea Craiesti.

  Va multumesc foarte mult!

  Amalia Popescu 630 RON la 1050 RON


  ........

  MONTARE PARCHET MODEL EGGER EPL190 12MM

  Bună ziua,

  Am nevoie de montare parchet + plinta

  Mulțumesc 360 RON la 600 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, INLOCUIT PARCHET,RASCHETAT,CHITUIT, RASCHETAT,, 35 MP
  Parchetari, Zărneşti

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, INLOCUIRE PARCHET VECHI, 10 M2
  Parchetari, Piatra-Neamţ

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, RAȘCHETARE PARCHET, 14 MP
  Parchetari, Braşov

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT, 12 M2
  Parchetari, Bacău

  652.05 RON la 1086.75 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT, 30 MP
  Parchetari, Bragadiru

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, RASCHETARE PARCHET, 14 M2
  Parchetari, Braşov

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, DEMONTAT MONTAT PARCHET CLASIC, 30 MP
  Parchetari, Piteşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, RASCHETAT SI LACUIT, SCHIMBAT PERVAZURI, 12 MP
  Parchetari, Alba Iulia

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, ASPIRAT SI LUSTRUIT PARCHET BAMBUS, 100 MP
  Parchetari, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, RECONDITIONAT PARCHET, 55 MP
  Parchetari, Braşov

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, ÎNTR-O SUFRAGERIE S-A UMFLAT PARCHETUL,IN URMA UNEI INUNDATII, SUFRAGERIE TIP BLOC
  Parchetari, Brăila

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MONTARE PARCHET TRIPLU STRATIFICAT, 75MP
  Parchetari, Dumbrăviţa

  2934.225 RON la 4890.375 RON

  PREȚUL, MONTAT PARCHET PE UN SUPORT DIN LEMN ( DUSUMEA) , 100 MP
  Parchetari, Tulcea

  3042.9 RON la 5071.5 RON

  PREȚUL, MONTAT PARCHET NATURAL, INCLUSIV SCARA, 112 MP
  Parchetari, Măgurele

  2608.2 RON la 4347 RON

  PREȚUL, MONTAT PARCHET, 41 M2
  Parchetari, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, GLET INTERIOR, PARCHET IZOLATIE EXTERIARA + DECORATIVA, 220 MP
  Parchetari, Zalău

  8694 RON la 14490 RON

  PREȚUL, MONTAJ LAMINAT SAPA 10CM ARMATA 4MM, 40 MP LA PARTER 2 CAMERE COMANDATE
  Parchetari, Bucureşti

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET , 45 M PATRATI
  Parchetari, Gruiu

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, PARCHET CLASIC 2 CAMERE, 32 MP
  Parchetari, Bârlad

  869.4 RON la 1449 RON

  PREȚUL, MONTAT PARCHET LAMINAT PE HOL ȘI ÎN DORMITOR, 20M PATRATI
  Parchetari, Câmpulung Moldovenesc

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, RAȘCHETARE PALUXARE, 20 MP
  Parchetari, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  PREȚUL, PARCHET 2 ETAJE, 180MP
  Parchetari, Curtea de Argeş

  3912.3 RON la 6520.5 RON

  PREȚUL, DECOPERTARE PARCHET MASIV SI MONTARE PARCHET LAMINAT, 25 METRI PATRATI
  Parchetari, Ploieşti

  1521.45 RON la 2535.75 RON

  PREȚUL, RECONDIȚIONARE ȘI VOPSIRE PARCHET VECHI STEJAR , 70MP
  Parchetari, Cluj-Napoca

  2825.55 RON la 4709.25 RON

  PREȚUL, RECONDITIONARE PARCHET, STEJAR, CIRCA 60MP
  Parchetari, Slatina

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, RECONDIȚIONARE PARCHET, 12 MP
  Parchetari, Bucureşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET, 100 MP
  Parchetari, Tărlungeni

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET , 42MP
  Parchetari, Mediaş

  1825.74 RON la 3042.9 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET LAMINAT BIROURI, 80M2
  Parchetari, Bascov

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  PREȚUL, 18MP DE RECONDITIONAT PARCHET., 18-20MP
  Parchetari, Câmpulung

  782.46 RON la 1304.1 RON

  PREȚUL, DEMONTAT, LIPIT, MONTAT PARCHET LEMN, 100 MP
  Parchetari, Bucureşti

  1738.8 RON la 2898 RON

  PREȚUL, RENOVAT APARTAMENT, 65 MP
  Parchetari, Cugir

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, CAUT PARCHETAR, 18 MP
  Parchetari, Fălticeni

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  PREȚUL, RECONDIȚIONARE PARCHET, 50MP
  Parchetari, Timişoara

  1956.15 RON la 3260.25 RON

  PREȚUL, MONTAJ PARCHET, 7 MP
  Parchetari, Bucureşti

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, INLOCUIRE PARCHET LAMINAT OPPLER 10C, 20 MP
  Parchetari, Sinaia

  1304.1 RON la 2173.5 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  PARCHETARI LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 532 FIRME PENTRU PARCHETARI


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL PARCHETARI?

 • Parchetari Abrud
 • Parchetari Adjud
 • Parchetari Agnita
 • Parchetari Aiud
 • Parchetari Alba Iulia
 • Parchetari Aleşd
 • Parchetari Alexandria
 • Parchetari Amara
 • Parchetari Anina
 • Parchetari Aninoasa
 • Parchetari Arad
 • Parchetari Ardud
 • Parchetari Avrig
 • Parchetari Azuga
 • Parchetari Babadag
 • Parchetari Bacău
 • Parchetari Baia de Aramă
 • Parchetari Baia de Arieş
 • Parchetari Baia Mare
 • Parchetari Baia Sprie
 • Parchetari Băile Govora
 • Parchetari Băile Herculane
 • Parchetari Băile Olăneşti
 • Parchetari Băile Tuşnad
 • Parchetari Băileşti
 • Parchetari Bălan
 • Parchetari Bălceşti
 • Parchetari Balş
 • Parchetari Băneasa
 • Parchetari Baraolt
 • Parchetari Bârlad
 • Parchetari Bechet
 • Parchetari Beclean
 • Parchetari Beiuş
 • Parchetari Berbeşti
 • Parchetari Bereşti
 • Parchetari Bicaz
 • Parchetari Bistriţa
 • Parchetari Blaj
 • Parchetari Bocşa
 • Parchetari Boldeşti-Scăeni
 • Parchetari Bolintin-Vale
 • Parchetari Borşa
 • Parchetari Borsec
 • Parchetari Botoşani
 • Parchetari Brad
 • Parchetari Brăila
 • Parchetari Bran
 • Parchetari Braşov
 • Parchetari Breaza
 • Parchetari Brezoi
 • Parchetari Broşteni
 • Parchetari Bucecea
 • Parchetari Bucureşti
 • Parchetari Budeşti
 • Parchetari Buhuşi
 • Parchetari Bumbeşti-Jiu
 • Parchetari Buşteni
 • Parchetari Buzău
 • Parchetari Buziaş
 • Parchetari Cajvana
 • Parchetari Calafat
 • Parchetari Călan
 • Parchetari Călăraşi
 • Parchetari Călimăneşti
 • Parchetari Câmpeni
 • Parchetari Câmpia Turzii
 • Parchetari Câmpina
 • Parchetari Câmpulung
 • Parchetari Câmpulung Moldovenesc
 • Parchetari Caracal
 • Parchetari Caransebeş
 • Parchetari Carei
 • Parchetari Cavnic
 • Parchetari Căzăneşti
 • Parchetari Cehu Silvaniei
 • Parchetari Cernavodă
 • Parchetari Chişineu-Criş
 • Parchetari Ciacova
 • Parchetari Cisnădie
 • Parchetari Cluj-Napoca
 • Parchetari Codlea
 • Parchetari Comăneşti
 • Parchetari Comarnic
 • Parchetari Constanţa
 • Parchetari Copşa Mică
 • Parchetari Corabia
 • Parchetari Costeşti
 • Parchetari Covasna
 • Parchetari Craiova
 • Parchetari Cristuru Secuiesc
 • Parchetari Cugir
 • Parchetari Curtea de Argeş
 • Parchetari Curtici
 • Parchetari Dăbuleni
 • Parchetari Darabani
 • Parchetari Dărmăneşti
 • Parchetari Dej
 • Parchetari Deta
 • Parchetari Deva
 • Parchetari Dolhasca
 • Parchetari Dorohoi
 • Parchetari Drăgăneşti
 • Parchetari Drăgăneşti-Olt
 • Parchetari Drăgăşani
 • Parchetari Dragomireşti
 • Parchetari Drobeta-Turnu Severin
 • Parchetari Eforie
 • Parchetari Făgăraş
 • Parchetari Făget
 • Parchetari Fălticeni
 • Parchetari Făurei
 • Parchetari Feteşti
 • Parchetari Fieni
 • Parchetari Fierbinţi-Târg
 • Parchetari Filiaşi
 • Parchetari Flămânzi
 • Parchetari Focşani
 • Parchetari Frasin
 • Parchetari Fundulea
 • Parchetari Găeşti
 • Parchetari Galaţi
 • Parchetari Gătaia
 • Parchetari Geoagiu
 • Parchetari Gheorgheni
 • Parchetari Gherla
 • Parchetari Ghimbav
 • Parchetari Giurgiu
 • Parchetari Gura Humorului
 • Parchetari Hârlău
 • Parchetari Hârşova
 • Parchetari Haţeg
 • Parchetari Horezu
 • Parchetari Huedin
 • Parchetari Hunedoara
 • Parchetari Huşi
 • Parchetari Ianca
 • Parchetari Iaşi
 • Parchetari Iernut
 • Parchetari Ineu
 • Parchetari Însurăţei
 • Parchetari Întorsura Buzăului
 • Parchetari Isaccea
 • Parchetari Jibou
 • Parchetari Lehliu-Gară
 • Parchetari Lipova
 • Parchetari Liteni
 • Parchetari Livada
 • Parchetari Luduş
 • Parchetari Lugoj
 • Parchetari Lupeni
 • Parchetari Mangalia
 • Parchetari Mărăşeşti
 • Parchetari Marghita
 • Parchetari Medgidia
 • Parchetari Mediaş
 • Parchetari Miercurea Nirajului
 • Parchetari Miercurea Sibiului
 • Parchetari Miercurea-Ciuc
 • Parchetari Mihăileşti
 • Parchetari Milişăuţi
 • Parchetari Mioveni
 • Parchetari Mizil
 • Parchetari Moineşti
 • Parchetari Moldova Nouă
 • Parchetari Moreni
 • Parchetari Motru
 • Parchetari Murfatlar
 • Parchetari Murgeni
 • Parchetari Nădlac
 • Parchetari Năsăud
 • Parchetari Năvodari
 • Parchetari Negreşti
 • Parchetari Negreşti-Oaş
 • Parchetari Negru Vodă
 • Parchetari Nehoiu
 • Parchetari Novaci
 • Parchetari Nucet
 • Parchetari Ocna Mureş
 • Parchetari Ocna Sibiului
 • Parchetari Ocnele Mari
 • Parchetari Odobeşti
 • Parchetari Odorheiu Secuiesc
 • Parchetari Olteniţa
 • Parchetari Oneşti
 • Parchetari Oradea
 • Parchetari Orăştie
 • Parchetari Oraviţa
 • Parchetari Orşova
 • Parchetari Oţelu Roşu
 • Parchetari Ovidiu
 • Parchetari Panciu
 • Parchetari Pâncota
 • Parchetari Paşcani
 • Parchetari Pătârlagele
 • Parchetari Pecica
 • Parchetari Petrila
 • Parchetari Petroşani
 • Parchetari Piatra-Neamţ
 • Parchetari Piatra-Olt
 • Parchetari Piteşti
 • Parchetari Ploieşti
 • Parchetari Plopeni
 • Parchetari Podu Iloaiei
 • Parchetari Pogoanele
 • Parchetari Potcoava
 • Parchetari Predeal
 • Parchetari Pucioasa
 • Parchetari Răcari
 • Parchetari Rădăuţi
 • Parchetari Râmnicu Sărat
 • Parchetari Râmnicu Vâlcea
 • Parchetari Râşnov
 • Parchetari Recaş
 • Parchetari Reghin
 • Parchetari Reşiţa
 • Parchetari Roman
 • Parchetari Roşiori de Vede
 • Parchetari Rovinari
 • Parchetari Roznov
 • Parchetari Rupea
 • Parchetari Săcele
 • Parchetari Săcueni
 • Parchetari Salcea
 • Parchetari Sălişte
 • Parchetari Săliştea de Sus
 • Parchetari Salonta
 • Parchetari Sângeorgiu de Pădure
 • Parchetari Sângeorz-Băi
 • Parchetari Sânnicolau Mare
 • Parchetari Sântana
 • Parchetari Sărmaşu
 • Parchetari Satu Mare
 • Parchetari Săveni
 • Parchetari Scorniceşti
 • Parchetari Sebeş
 • Parchetari Sebiş
 • Parchetari Segarcea
 • Parchetari Seini
 • Parchetari Sfântu Gheorghe
 • Parchetari Sibiu
 • Parchetari Sighetu Marmaţiei
 • Parchetari Sighişoara
 • Parchetari Simeria
 • Parchetari Şimleu Silvaniei
 • Parchetari Sinaia
 • Parchetari Siret
 • Parchetari Slănic
 • Parchetari Slănic-Moldova
 • Parchetari Slatina
 • Parchetari Slobozia
 • Parchetari Solca
 • Parchetari Şomcuta Mare
 • Parchetari Sovata
 • Parchetari Ştefăneşti
 • Parchetari Ştefăneşti
 • Parchetari Ştei
 • Parchetari Strehaia
 • Parchetari Suceava
 • Parchetari Sulina
 • Parchetari Tălmaciu
 • Parchetari Ţăndărei
 • Parchetari Târgovişte
 • Parchetari Târgu Bujor
 • Parchetari Târgu Cărbuneşti
 • Parchetari Târgu Frumos
 • Parchetari Târgu Jiu
 • Parchetari Târgu Lăpuş
 • Parchetari Târgu Mureş
 • Parchetari Târgu Neamţ
 • Parchetari Târgu Ocna
 • Parchetari Târgu Secuiesc
 • Parchetari Târnăveni
 • Parchetari Tăşnad
 • Parchetari Tăuţii-Măgherăuş
 • Parchetari Techirghiol
 • Parchetari Tecuci
 • Parchetari Teiuş
 • Parchetari Ţicleni
 • Parchetari Timişoara
 • Parchetari Tismana
 • Parchetari Titu
 • Parchetari Topliţa
 • Parchetari Topoloveni
 • Parchetari Tulcea
 • Parchetari Turceni
 • Parchetari Turda
 • Parchetari Turnu Măgurele
 • Parchetari Ulmeni
 • Parchetari Ungheni
 • Parchetari Uricani
 • Parchetari Urlaţi
 • Parchetari Urziceni
 • Parchetari Valea lui Mihai
 • Parchetari Vălenii de Munte
 • Parchetari Vânju Mare
 • Parchetari Vaşcău
 • Parchetari Vaslui
 • Parchetari Vatra Dornei
 • Parchetari Vicovu de Sus
 • Parchetari Victoria
 • Parchetari Videle
 • Parchetari Vişeu de Sus
 • Parchetari Vlăhiţa
 • Parchetari Vulcan
 • Parchetari Zalău
 • Parchetari Zărneşti
 • Parchetari Zimnicea
 • Parchetari Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate