Accesarea profilului/autentificare
Pentru zona

  ROMTEHNOCHIM
  reprezentantul firmei

  București, Bucureşti
  Telefon: 0722209...

  Mărimea echipei: 20
  Proiecte: mici, mijlocii și mari
  Înființare: 1993

  ROMTEHNOCHIM, București

  aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice sau epoxidice

  și în alte localități din România

  Romtehnochim produce o gama foarte larga de produse profesionale asigurand si punerea in opera a produselor sale precum: _ Pardoseli epoxidice turnate _ Covoare epoxidice cu cuart _ Vopsire epoxidica pardoseala _ Vopsire poliuretanica pardoseala _ Aplicare Vopsele Clorcauciuc pardoseala si piscine _ Vopsele Poliuretanice piscine

  Deasemenea punem la dispozitia clientilor nostrii informatii si fisele tehnice pentru totate produsele fabricate de catre ROMTEHNOCHIM, precum:

  _ Vopsele Poliuretanice pentru yahturi
  _Emailuri epoxidice pentru metal
  _Email epoxidic metal baza apa
  _Vopsea poliuretanica bicomponenta
  _Emailuri Poliesterice
  _Vopsele marcaj rutier
  _Lacuri
  _Tencuieli decorative
  _Vopsele Lavabile

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta
  Materiale de construcții
  vopsea si grund alchidic, email alchidic sau alchidic modificat, lac alchidic pentru lemn, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica sau tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele profesionale, speciale, cum ar fi: vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea antifonica, vopsea hidroizolanta, vopsea metalizata bronz-aluminiu argintie, aurie, sau diverse tonuri metalizate, cu putere mare de protectie anticoroziva, dar si cu un efect decorativ superior, etc.
  Oferta
  Amenajări exterioare
  Incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai si un serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora. De asemeni, din acelasi an s-a demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice, epoxidice, poliesterice sau metil-metacrilat, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate, cu utilaje dedicate acestor activitati.
  Oferta
  Vopsirea metalului
  In aceasta categorie se regasesc toate vopselele alchidice grase, vopsele si lacuri alchidice uretanizate, vopsele si lacuri pe baza de rasini alchidice medii si slabe, lacuri de uz general pentru lemn, alte produse similare dar si conexe.
  Oferta
  Pardoseala
  Pardoseala reprezinta un element de maxima importanta al unui proiect de constructii, in special in zona industriala. O pardoseala profesionala trebuie sa corespunda particularitatilor spatiului in care este folosita. De aceea, Romtehnochim a creat sub marca “Emex” o gama de pardoseli de ultima generatie, care sa se adapteze atat normelor de igiena, atunci cand este vorba de spatii in care se desfasoara activitati de procesare a alimentelor, cat si cerintelor de durabilitate in spatii expuse unui trafic intens, cu masini grele, dar si in zonele cu pronuntat caracter coroziv generat de specificul activitatii.
  Oferta
  Pardoseala epoxidica
  Pardoseala Epoxidica “Emex ” este un sistem cu aspect superior si caracteristici de performanta foarte bune. Aplicarea se face doar cu personal specializat. Combinatiile de culoare, care sunt realizate atat din turnare, cat si din distribuirea de plachete decorative (chipsuri, lamele sau fulgi), divers colorate pe suprafata cruda de pardoseala, au ca rezultat un aspect decorativ placut, care este, totodata, ideal pentru suporturi intens circulate, estompand defectele de turnare a betonului si, protejand cu succes suprafetele impotriva zgarierii.
  Oferta
  Pardoseala epoxidica, industriala
  Pardoseala Epoxidica industriala “Emex” reprezinta un sistem bicomponent, superior, de protectie, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi speciali si material antiderapant. Produsul este profesional, destinat strict utilizarii de personal calificat. Duritatea mare si rezistenta la expuneri chimice o recomanda pentru suprafete industriale, supuse la trafic intens, socuri mecanice sau exploatare in zone cu diverse agresiuni chimice.
  Oferta

  În apropierea localității București, Bucureşti și în împrejurimi executăm:

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  Aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice sau epoxidice:

  Argeș, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Teleorman.