Accesarea profilului/autentificare

AS GREENFIELD CONSULTING SRL, Timişoara

piscine, saune, SPA

și în alte localități din România
Pentru zona

  George
  reprezentantul firmei

  Timişoara, Timiş
  Telefon: 0733195...

  Mărimea echipei: 1
  Proiecte: mici
  Înființare: 2013

  AS Piscine este o societate cu capital 100% românesc și cu o tradiție de 10 ani pe piața de specialitate din România. În momentul de fața suntem prezenți în aproape toate județele țării, atât cu piscine private cât și cu piscine publice. Fie că este vorba de piscine, saune, spa-uri, amenajarea grădinii sau orice altceva aveți nevoie pentru relaxarea și confortul dumneavoastră, la noi veți gasi soluția. Specialiștii nostri vor fi mereu gata să vă ofere cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră. AS Piscine este distribuitor autorizat pentru sistemele Endless Pools – Statele Unite ale Americii și Waterflex-Franța.

  Echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție cu o vastă experiență în domeniu și ultimele informații din branșă. Vă ajutăm să gasiți varianta optimă în ceea ce privește soluția constructivă, materialele folosite și tipul de finisaje. În felul acesta la finalul lucrării, proiectul să va integra perfect în ambientul spațiului rezidențial. Vă explicăm încă de la început care sunt costurile inițiale ale investiției, precum și costurile ulterioare, generate de utilizarea și întreținerea piscinei, saunei sau a centrului wellness.

  Ce înseamnă consultanță în domeniul piscinelor sau a centrelor SPA?

  · Determinarea unui amplasament optim (prin respectarea condițiilor de intimitate, alegea unui loc protejat de vânt, sau ferit de expunerea la soare);

  · Stabilirea cu exactitate a proiectului ce urmează să fie executat;

  · Integrarea proiectului în ansamblul proprietății clientului;

  · Verificarea solului și a vegetației din imediata apropiere;

  · Alegerea modelului de piscină (formă, dimensiuni, adâncime, culoare, material);

  · Alegerea echipamentelor necesare dotării piscinei sau a centrelor SPA;

  · Schițarea planurilor de trasare a căilor de circulație către piscină și în jurul acesteia;

  · Evaluarea opțiunilor și a accesoriilor disponibile, precum și calcularea costurilor aferente;

  · Estimarea bugetului de construcție și funcționare al piscinei sau al centrului SPA

  Scopul nostru este să venim în ajutorul persoanelor fizice si juridice cu toate informațiile de care au nevoie, indiferent de amploarea proiectului. Consultanții nostri simplifică informațiile, astfe încât toate amănuntele legate de piscine, saune, echipamente, întreținere ulterioară, substanțele de tratare a apei, placare sau finisare să fie complet și ușor înțelese.

  De ce sa ne alegeți pe noi? Pentru că menținem în permanența contactul cu cei care ne solicită ajutorul. Suntem o echipă flexibilă, ce se poate adapta cu ușurința exigențelor fiecărui client. Experiența noastră, personalul calificat, echipamentele moderne fac din echipa noastră alegerea perfectă atunci când vine vorba despre piscine.

  Pentru detalii, vă rugam sa ne contactați!

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta
  Saune
  Piscina

  În apropierea localității Timişoara, Timiş și în împrejurimi executăm:

  Activitățile noastre
  Saune
  Piscina
  De ce să aleg AS GREENFIELD CONSULTING SRL?


  9.4
  excelentă nota firmei
  10
  ani de tradiție și experiență
  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  Piscine, saune, SPA:

  Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureș, Mehedinţi, Mureș, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu, Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea,