Accesarea profilului/autentificare

TRANSILVANIA PISCINE SRL

TRANSILVANIA PISCINE SRL, Cluj-Napoca

piscine turnate din beton, finisate cu liner sau mozaic, jacuzzi, precum si saune finlandeze, cu aburi (hammam) sau cu infrarosu.

și în alte localități din România
Pentru zona

  Ciprian Bota
  reprezentantul firmei

  Cluj-Napoca , Cluj
  Telefon: 0740258...

  Mărimea echipei: 2
  Proiecte: mici
  Înființare: 2016

  TRANSILVANIA PISCINE SRL Realizam piscine turnate din beton, finisate cu liner sau mozaic, jacuzzi, precum si saune finlandeze, cu aburi (hammam) sau cu infrarosu. Prin colaborarea cu cei mai importanti furnizori din domeniu va punem la dispozitie echipamente performante care satisfac de la cele mai simple nevoi de functionare a unei piscine, pana la sisteme complexe destinate centrelor SPA, bazinelor olimpice sau parcurilor acvatice. Asiguram mentenanta, service in garantie sau post garantie, renovari piscine.

  Piscina

  Cluj-Napoca, Cluj

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta
  PISCINA
  Executăm lucrări în regiunile: Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Huedin, Turda, Alba, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Covasna, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureș, Neamţ, Sălaj, Sibiu, Vaslui, Vrancea. Contactați-ne pentru a obține detalii suplimentare.

  În apropierea localității Cluj-Napoca , Cluj și în împrejurimi executăm:

  Activitățile noastre
  Piscina
  Cluj-Napoca , Cluj
  De ce să aleg TRANSILVANIA PISCINE SRL?


  8.7
  excelentă nota firmei
  6
  ani de tradiție și experiență
  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  piscine turnate din beton, finisate cu liner sau mozaic, jacuzzi, precum si saune finlandeze, cu aburi (hammam) sau cu infrarosu.:

  Alba, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Covasna, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureș, Neamţ, Sălaj, Sibiu, Vaslui, Vrancea,